Test robotstøvsuger 2020

Om du vil vite hvilken robotstøvsuger som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt, fått greie på hva forbrukerne synes om robotstøvsugeren sin.

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og finne den rette robotstøvsugeren med en gang.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste robotstøvsugeren NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg testvinner 2 - et billigere alternativ NÅ!

 


Derfor skal du ha en robotstøvsuger

Livet blir enklere og du får mer tid til deg selv. Hjemmet ditt er alltid rent og du slipper å tenke på hår og støvtusser som flyr rundt på gulvet, det er alltid støvfritt!

 

I og med at den nye teknikken har gjort dagens robotsugere veldig smarte, kan du faktisk styre roboten og se hvordan det går med støvsugingen via smarttelefonen din, så selv om du ikke er hjemme så har du fortsatt kontroll over rengjøringen.

 

Vi stiller følgende krav på robotstøvsugeren

  • Brukervennlig – Det er frustrerende med ny og komplisert teknikk. Derfor undersøker vi alltid brukervennligheten på nye produkter så det skal bli så lett som mulig for deg å komme igang med rengjøringen hjemme.
  • Allergivennlig – Roboten skal ha et HEPA-filter så den passer hjemme hos både astmatikere og allergikere.
  • Testvinner og verdsatt av forbrukere – Selvfølgelig skal du ha den beste robotstøvsugeren når det gjelder både funksjon, kvalitet og pris. Vi har derfor gransket alle aktuelle eksperttester og sjekket vad forbrukere som allerede har kjøpt denne roboten synes.
  • Smart – Idag kan vi styre det meste med Smarttelefonen, så hvorfor ikke styre robotstøvsugeren din med den også? Med en smart robotstøvsuger blir det enda lettere å ha kontroll over rengjørningen der hjemme.
  • Prisgunstig – Vi vil ikke betale mer om det ikke er et bedre produkt. Robotstøvsugere får du i alle mulige prisklasser og vi vil ha en bra pris for det beste produktet.Robobstøvsuger - best i test 2020

Etter å ha gransket eksperttester og ikke minst forbrukernes vurderinger, blir valget enkelt. Det handler om en produsent som er kjent for de velfungerende robotene sine; iRobot med modellen Roomba 980. 


Best i test – iRobot Roomba 980


Best i test – iRobot Roomba 980
(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 5 april 2020


iRobot Roomba 980 tar seg rundt utrolig bra, rengjør effektivt og klarer tykke tepper uten problem takket være CarpetBoost-funksjonen som øker sugekraften 10 ganger.

 

Roomba 980 leser av omgivelsene med hjelp av en avansert kamerabasert lokalisering (ladapt 2.0) og begynner med de største/mest åpne områdene og tar de litt mer utilgjengelige områdene til sist. Når den er klar, finner den selv tilbake til ladestasjonen sin hvor den lader opp batteriene til neste rengjøring, dette tar 2,5 timer. Den kan støvsuge i 2 timer per lading. 

 

Roomba 980 kommer med HEPA-filter, som betyr at den tar bort 99,97 % av luftbårne partikler og allergener fra katte- og hundehår, støvmidd og pollen. Dette gjør at den har beste mulige klasse (A) i partikkelutslipp.

 

Roomba 980 er smart. Via appen kan du planlegge at roboten våkner når du er på jobb og rengjør så du kommer hjem til et rent og fint hus/leilighet. Når du er på jobb kan du også se hvordan rengjøringen går der hjemme via appen.

 

Vil du sperre av noen områder i hjemmet så kan du, via 2 virtuelle vegger, sperre av soner som barnerummet, hund/kattehjørnet eller bare soner du ikke vil at støvsugeren skal røre seg i.
Du trenger ikke uroe deg for at roboten skal ramle ned for trappen, den har sensorer som kjenner om det er “fritt fall”.

 

Du kan lese mer om denne testvinneren her på iRobots hjemmeside. Er du interressert og har 2,5 minutt til overs kan du også se dette YouTube-klippet for å se hvordan den fungerer in action!

 

Her kjøper du robotstøvsugeren til best pris


Robotexperten selger robotstøvsugeren for bare 5795 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

5795 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for robotstøvsugeren iRobotRoomba980!

Hos Skousen betaler du bare 6199 kr inkludert frakten hjem til deg!

Whiteaway selger robotstøvsugeren for bare 6199 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Vil du handle hos Tretti kjøper du robotstøvsugeren for bare 6199 kronor inkludert frakt.

Hos Proshop betaler du bare 6269 kr inkludert frakten hjem til deg for robotstøvsugeren!

Hos CDON betaler du bare 6458 kr inkludert frakten hjem til deg!


Dette sier forbrukerne om robotstøvsugeren

“Beste hjelp til daglig rengjøring, flytter seg over alle rommene, enkelt å bruke Appen, setter den automatisk fra starten, men jeg bruker også å justere innstillinger gjennom mobilen. I love it !!! Kunne ikke tenke meg å være uten iRobot nå. Anbefales til alle familier med små barn!”

 

“Hjemmet mitt føles renere når jeg vet at det ikke er noen hybelkaniner som gjemmer seg under alle møbler.”

 

“Har hatt den i noen uker nå. Hadde tidligere 785 og denne er mye bedre. Den støvsuger bedre med mer sugekraft og er mer systematisk slik at det går raskere!”

 

“Jeg har ingenting å klage på i det hele tatt, dette er den beste oppfinnelsen noengang, jeg tror jeg alltid har Roomban min gående, jeg elsker at den støvsuger mens jeg gjør annet husarbeid.”

 

“Fantastisk støvsuger. Har hund og er avhengig av å støvsuge hver dag. Etter å ha kjøpt denne er huset støv og fritt for hundehår, og det er så deeeeeilig! Med app kan den startes når du føler for det, eller settes på program til faste klokkeslett. Ingenting er som å komme hjem til ferdig støvsugd hjem. Jeg simpelthen elsker denne. Anbefales på det sterkeste og verdt hver krone!”

 

 

Er det noen ulemper med denne robotstøvsugeren som forbrukerne har opplevd? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi handler.
Det er mange delte meningen om denne støvsugeren. Visse påpeker at den er litt høylytt, spesielt når den støvsuger på tepper, noen sier at den ikke støvsuger så bra på tepper som de skulle ønske og endel synes den er for dyr. Det er noen som synes det er synd at den ikke kan støvsuge i trapper og noen klager på at den setter seg lett fast.

Men i stort sett er de fleste forbrukerne veldig fornøyd med robotstøvsugeren sin og mener den er verd prisen.

 


Så sier ekspertene om iRobot Roomba 980

TEK.no har testet flere robotstøvsugere og gir iRobot Roomba 980 9 av 10 poeng og deler derfor førsteplassen med Xiaomi RoboRock S50/S5. De skriver at fordelene med iRobot Roomba 980 er at den er; “god på navigering, setter seg sjeldent fast, barriere følger med, god på tepper, veldig bra sugeevne og at den har en nyttig app med rengjøringskart. Det som er negativt ifølge TEK er at den er dyr og at den bruker litt lang tid på å rengjøre.” 

 

DinSide har testet iRobot Roomba 980 og konkluderer det hele med; “Dette er ganske enkelt den beste robotstøvsugeren vi har testet så langt: Appen har gjort den enda enklere å bruke, den kjører seg svært sjelden fast, og har i tillegg blitt mye bedre når det gjelder å ta dyrehår på tepper enn forrige versjon. Funksjonsmessig er det derfor ingen tvil om at den kvalifiserer til en sterk femmer på terningen.”

 

Magasinet M3 skriver om Roomba 980 og er positive; “Roomba 980 er veldig effektiv og lett å bruke. Appen som kommer med støvsugeren er veldig bra og da maskinen alltid er oppkobla gjøres programoppdateringene veldig lett.” De skriver også; “er man ute etter en smart og moderne robotstøvsuger og er villig til å betale litt ekstra kommer man ikke til å bli skuffa over Roomba 980.”

 

Onlinemagasinet WIRED gir Roomba 980 9/10 poeng og skriver; “I og med at Roomba 980 er såpass smart så trenger du ikke å rydde så mye innen du setter på den, den unngår kabler og andre hinder utmerket. Om det er plasser du ikke vil at den skal være så er de virtuelle veggene de beste vi har testet hittils.”

 

Techradar.com skriver; “Veldig dyr men iRobot Roomba 980 er en fantastisk og avansert automatisk støvsuger. Å se den tusle rundt i huset slutter aldri å imponere. Hver del av Roomba 980 utstråler kvalitet og hadde det vært mulig at støvsugere hadde blitt selvbevisst så skulle alle streve etter å bli som iRobot Roomba 980.”

 

Toptenreviews gir Roomba 980 hele 9.65 av 10 poeng og skriver at ” Denne er svært konkurransedyktig, til tross for den høye prisen, spesielt for travle mennesker som ønsker å slippe støvsugingen og bare komme hjem til renere gulv.”

 

Aftonbladet har testet iRobot Roomba 980 og gir den sammenlagt 3 plusspoeng. Den får 4+ på både funksjoner og brukervennlighet, men 2+ på økonomi som drar ned totalsummen.


Testvinner 2 - et billigere alternativ


Robotstøvsuger - best i test Guiden.

Testvinner 2 - Xiaomi Mi Roborock S5
(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)

Her kjøper du den billigere robotstøvsugeren:

Gjeldende butikkpriser idag 5 april 2020


Bor du litt mindre og ikke har så mange hinder som tepper og kabler trenger du ikke å satse like stort når det kommer til robotstøvsugere. Derfor har vi funnet et billigere alternativ - Xiaomi Mi Roborock S5. 


Å finne en billigere robotstøvsuger er enkelt idag i og med at det finnes så mange på nettet. Om du klikker deg videre finner du kinesiske robotstøvsuger og merker du aldri har hørt om. Xiaomi er også et kinesisk merke, men til forskjell fra de innenlandske konkurrentene er denne robotstøvsugeren veldig bra. 


Det som skiller denne robotstøvsugeren fra konkurrentene er først og fremst den stilige designen, utmerket oppsamling av skitt og støv, bra navigasjon og et valgfritt moppsett.


RoboRock S5 har en roterende børstestang som er laget av børstestrå og gummi og er spesielt designet for at den lett skal kunne få opp skitt og støv fra ulike gulv. I tillegg til denne børstestangen er det også en børste på kanten. Børsten på kanten kommer etter en tid å slites ut, derfor anbefales det at du bestiller en ny børste når den begynner å bli slitt. For å tømme beholderen åpnes toppen av støvsugeren. Der er det også et knivverktøy som kan brukes til å skjære bort hår som har satt seg fast i systemet. 


Det er 5 ulike innstillinger; Quiet, Balanced, Turbo, MAX og en innstilling til tepper. Innstillingen "balanced" gir gjennomgående bra resultat, men det kan være bra å eksperimentere med litt ulike innstillinger for å se hvilken som passer deg og ditt hjem best. Lydnivået kommer ann på hvilken innstilling du bruker og kan komme opp i 69 dB.


Navigeringen skjer ved hjelp av en laser som skytes ut fra toppen av robotstøvsugeren. Laseren skaper seg et bilde av hvordan omgivelsen ser ut. Med hjelp av Xiaomi Mi´s app kan du se hvordan rommet ser ut og hvordan støvsugeren kjører ruta si. Når du har kartet i telefonen kan du sende støvsugeren avgårde til spesielle plasser i hjemmet ditt. Skulle det være områder du ikke vil at støvsugeren skal kjøre kan du sperre disse på kartet i appen. Til denne prisen er det uvanlig å få med denne funksjonen. 


Batteritiden til RoboRock S5 er opptil 150 minutter. Dette kommer dog ann på hvilken innstilling du bruker. Når batteriet holder på å bli tomt eller den har støvsugd klart ruller den tilbake til ladestasjonen sin.Disse eksperttestene har vi gransket

TrustedReviews gir Roborock S5 4,5/5 stjerner. De liker at robotstøvsugeren tilbyr flere funksjoner og at den støvsuger så bra, noe som oftest ikke forventes av en kinesisk produsent. De liker også navigasjonen og oppsugningsevnen som gjør den til en skikkelig bra støvsuger til en rimelig prislapp.


Reisebloggen Shershegoes liker at RoboRock S5 gir så mye for pengene og kaller den en bra investering. De liker også navigeringen og at den ikke braker i vegger i full fart!


PCMAG har testet Roborock S5 og synes at det er en allsidig robotstøvsuger med bra navigering, kraftig sugekraft og lang batteritid. Ulempen som nevnes er at appen kan være litt problemer med.


Magasinet M3 gir Roborock S5 8/10 poeng i testen sin. De liker oppsugningsevnen, appen og den stabile konstruksjon som fører til svært få driftsforstyrrelser. De velger også å gi RoboRock S5 stempelet "M3 Anbefaler". Når det gjelder ulemper nevner de at robotstøvsugeren ikke når helt inn i hjørner, at oppsamlingsbeholderen er liten og at støvsugeren setter seg fast i kabler og andre gjenstander. 


Techradar har testet Roborock S5 og gir den 4/5 stjerner. De liker den effektive rengjøringen, utmerkede navigasjonen og det attraktive priset. Når de presenterer ulempene så nevner de moppfunksjonen (som de synes presterer dårlig), begrensede smarte hjem -løsningen og at appen burde fikses og gjøres bedre. 


Så sier forbrukerne om Roborock S5

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her ser du noen eksempler på hva forbrukerne synes om Xiaomi RoboRock S5;


"Angrer...på at jeg ikke har kjøpt denne før!!! Støvsuger nøye, kommer til på de mest utrolig steder, klatrer dørstokker og gjør en fantastisk jobb. Appen er perfekt!! -og «remote control» en morsom mulighet. Bruker «zone clean» muligheten hyppig. " - KristinK


"Overraskende god til å navigere rundt om blant stoler og møbler, samtidig som den tar opp rask og lort! " - Mekeke


"Jeg tror den tilpasser seg huset etterhvert for den støvsuger mye mer effektivt nå en det den gjorde i starten. I starten satt den seg fast her og der men ikke nå lenger. " - Christopher986


"Det er 2020 og hvem vil støvsuge for hånd som en barbar? Roborock S5, veldig fornøyd og det er ingenting jeg skulle ville endre på! Den får toppkarakter!" - Superduperloopo


"Helt fantastisk! Så smart og enkel å bruke. Gøy å sitte på kontoret 4 mil hjemmefra og samtidig se hvordan det rengjøres der hjemme via appen." 


"Fungerer utrolig bra!" - calleboy


"Suveren! Gode algoritmer for hvordan den skal jobbe. Bra app og integasjonsmuligheter. Mye mindre støv i hjemmet vårt etter vi kjøpte denne." - Schween


Her kjøper du robotstøvsugeren Xiami Mi Roborock til best pris

Whiteaway selger robotstøvsugeren for bare 3939 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Dustin selger robotstøvsugeren for bare 3939 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Hos NetOnNet betaler du bare 4190 kr inkludert frakten hjem til deg for robotstøvsugeren!

Hos CDON betaler du bare 4995 kr inkludert frakten hjem til deg!

4995 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for robotstøvsugeren Xiaomi Mi RoboRock S5!Og mens roboten tar seg av støvsugingen hjemme så kan jo du passe på å sette deg i godstolen med en kopp kaffe! Vi vet selvfølgelig hvilken kaffetrakter som er best i test. På siden med tester på oppvaskmaskiner kan du se hvilken maskin som er Best i test akkurat nå. Vi har også tester på vaskemaskiner.


Tips! Du som melder deg på Facebookgruppa vår, får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne robotstøvsugeren som er kåret til Best i test! På den måten kan du gjøre et riktig kupp = den beste støvsugeren til den laveste prisen. Klikk på Liker-knappen så holder vi øyene oppe for deg i fremtiden!