Robotstøvsuger test 2023,robotstøvsuger best i test,

Robotstøvsuger best i test 2024 - få mer tid til annet

Om du vil vite hvilken robotstøvsuger som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett!


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt - fått greie på hvilken robotsuger vanlige forbrukere liker best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den rette robotstøvsugeren direkte. Du finner flere testvinnere nedenfor - så du selv kan ta stilling til hvilken som passer deg, behovene dine og lommeboka best.


Beste robotstøvsuger


Fordeler med en robotstøvsuger

 • Livet blir enklere med en robotstøvsuger
 • Du får mer tid til deg selv
 • Hjemmet ditt er alltid rent og du slipper å tenke på alle støvtusser som flyr rundt på gulvet, det er alltid støvfritt!
 • Om du har kjæledyr slipper du alle hårballer overalt.
 • Roboten gjør jobben hjemme mens du er på jobb.
 • Det blir mindre krangling hjemme og du slipper diskusjoner om hvem som skal støvsuge.


I og med at den nye teknikken har gjort dagens robotsugere veldig smarte, kan du faktisk styre roboten og se hvordan det går med støvsugingen via smarttelefonen din. 


Selv om du ikke er hjemme har du fortsatt full kontroll over rengjøringen der hjemme. Her kan du også bestemme at den skal støvsuge visse deler av hjemmet ditt oftere som f.eks. kjøkkenet eller gangen som det ofte blir litt ekstra skittent.


Vi stiller følgende 5 krav på testvinneren

 1. Brukervennlig – Det er frustrerende med ny og komplisert teknikk. Derfor undersøker vi alltid brukervennligheten på nye produkter så det skal bli så lett som mulig for deg å komme i gang med rengjøringen hjemme.
 2. Allergivennlig – Roboten skal ha et HEPA-filter så den passer hjemme hos både astmatikere og allergikere.
 3. Testvinner og verdsatt av forbrukere – Selvfølgelig skal du ha den beste støvsugeren når det gjelder både funksjon, kvalitet og pris. Vi har derfor gransket alle aktuelle eksperttester og sjekket vad forbrukere som allerede har kjøpt denne roboten synes.
 4. Smart – I dag kan vi styre det meste med Smarttelefonen, så hvorfor ikke styre robotsugeren din med den også? Med en smart robot blir det enda lettere å ha kontroll over rengjøringen der hjemme.
 5. Prisgunstig – Vi vil ikke betale mer om det ikke er et bedre produkt. Robotstøvsugere får du i alle mulige prisklasser og vi vil ha en bra pris for det beste produktet.
Best i test robotstøvsuger med vask


Roborock S8 Pro Ultra

Roborock S8 Pro Ultra er en selvaskende, selvtørkende, selvtømmende, selvpåfyllende og selvrengjørende støvsuger som gjør hele jobben for deg.


Selvvaskende

Moppen vaskes samtidig som den vasker gulvet. Når den har vasket klart og ruller tilbake til ladestasjonen vaskes den rent igjen så du alltid har en ren mopp til neste vask.


Selvtørkende

Etter vask går varmluften i gang og tørker moppen og bunnen på ladestasjonen varsomt for å forhindre at det vokser bakterier og mugg i maskinen og på moppen.


Selvtømmende

Roboten tømmes automatisk etter hver runde og du trenger kun å bytte støvsugerposen hver 7e uke.


Selvpåfyllende

Vanntanken fylles på under vask og kan vaske opptil 300m² per vaskerunde. 


Selvrengjørende

Maskinen rengjør bunnen selv og de doble børstene rengjør også seg selv.


Doble børster

Den nye duo-roller gummibørsten forbedrer støvsugingen og gjør at færre hårstrå setter seg fast i børsten.


Carpet Boost+

Carpet Boost+ støvsuger teppene dine på dypet. Den fjerner alt fra kjæledyrhår og brødsmuler. Den er også 30% bedre på å fjerne menneskehår.


Kombinasjon støvsuge og vask

Kombinasjonen mellom støvsuging og vask er intelligent. Børsten og moppen kan skille på når den skal støvsuge og når den skal vaske. Du kan velge mellom flere alternativ; støvsuge og vaske samtidig, støvsuge først og vaske etterpå, kun støvsuging eller kun vaske.


Rask og smart ladning

Er 30% raskere enn tidligere modeller når den skal lade. Du kan også velge om den skal lade på tider når strømmen er billigere.


Smart robotstøvsuger

Du bestemmer selv når du vil at den skal starte rengjøringen av huset. Med 3D-kartlegging kan du selv legge inn møbler og andre hinder som gjør at det går lettere. Du kan også kartlegge flere etasjer. Det eneste du trenger er å sette ned roboten på gulvet i den etasjen den skal rengjøre, du trenger ikke flere ladestasjoner eller appidentifiering.


Spesifikasjoner

 • Sugekapasitet: 6000 Pa
 • Batteritid: 180 minutter
 • Type: 2-i-1 støvsuger med vask
 • Helautomatisk tømmestasjon: Ja
 • Kjæledyrshårfjerning: Ja
 • Lydnivå: 68 dB
 • Navigasjonssystem: Laser
 • Høyde: 51,4 cm 
 • Bredde: 42,6 cm
 • Dybde: 45 cm
 • Vekt: 14,4 kg


Dette sier forbrukerne om Roborock S8 Pro Ultra

Forbrukerne som har kjøpt og brukt denne roboten en stund er fornøyde med kjøpet sitt, veldig fornøyde! her kan du lese noen av omtalene den har fått;


"Hvorfor tvilte jeg så lenge? Burde kjøpt den når den kom ut. Beste kjøpet jeg noengang har gjort. Rengjør bra, både støvsuging og moppen fungerer bra. Gode muligheter til å styre og anpasse ting i appen. Smart, anpasser seg til rommet, flyttet stoler, husdyr, saker på gulvet og underlag."


"Kjøpte denne i mai å kan si at dette er en av de beste kjøpene jeg har gjort. Har tidligere hatt S7 Maxv Plus, så var litt skeptisk til den stive prisen på S8 Ultra. Derimot ble jeg veldig positiv overrasket. Tidligere var det mye manuelt vedlikehold av både mopp og vann men nå slipper jeg å gjøre noe som helst. Den støvsuger helt utmerket og moppingen skuffer aldri. Roboten har aldri sittet seg fast, ingen tull med kartet og har ingen problemer slik som det var en del av med S7 modellen. Anbefales på det sterkeste! Verdt hver krone."


"Min første robotstøvsuger og jeg må si jeg er imponert. Den har ett relativt lavt støunivå samenlignet med mine foreldres robot. Den støvsuger og vasker meget bra, imponert over vaskefunksjonen. Er også lett å styre via appen for spotvasking"


"Elsker den virkelig, sparer sååå mye tid til annet."


"Den er nøyaktig og gjør jobben svært godt. Meget rene gulv etter seg"


"Meget bra robot. Man bare trenger framforalt ikke å bry sig med mer en ca en gang i uka. Eneste er vell att den ikke liker terskeler over 2 cm, og at appen har sine seregenheter. Den er klart kone godkjent!"


"Forenkler hverdagen. Fantastisk produkt, støvsuger og vasker hele huset, anbefales! Jobber mens man er på jobb eller annet ærend."


Vil du se hvordan denne fungerer i virkeligheten kan du se på dette YouTube-klippet
Her kjøper du Roborock S8 Pro Ultra til lavest pris i dagBest i test robotstøvsuger uten tømmestasjon

Om du synes S8 Pro Ultra er litt i det dyreste laget har vi en vinner som koster mindre men uten den automatiske tømmestasjonen! Etter å ha gransket eksperttester og ikke minst forbrukernes anmeldelser blir valget enkelt; Roborock S8


Roborock S8

Roboten som gir skikkelig gode resultat er Roborock S8 som både støvsuger og vasker gulvet ditt.


Ny børstedesign

Den splitter nye doble gummibørsten sørger for færre hårfloker og er enda bedre på fjerning av kjæledyrhår. Denne nye gummibørsten fjerner enkelt bort støvog skitt fra både parkett, fliser, tepper og matter.


Stillegående

Den har også støtte for 5 GHz Wi-Fi og har et mer stillegående rotorblad som resulterer i en gjennomsnittlig lydnivå på 35dB og maks 68dB. Den finner selv tilbake til ladestasjonen hvor den lader opp batteriene til neste rengjøring. Den kan støvsuge i 3 timer per ladning.


Roborock App

Roborock S8 er smart. Den styres via appen, Roborock App, der du kan planlegge at roboten våkner når du er på jobb og rengjør så du kommer hjem til et rent og fint hus/leilighet. Når du er på jobb kan du også se hvordan rengjøringen går der hjemme via appen. Den er også kompatibel med Google Assistant, Siri og Amazon Alexa som betyr at du kan styre den med stemmen din.


No Go soner

Vil du sperre av noen områder i hjemmet ditt kan du sperre av soner (no go soner) som barnerommet, hunde-kattehjørnet eller bare soner der du ikke vil at roboten skal røre seg. Roboten er såpass smart at den lærer seg de mest effektive rutene.

Via appen kan du velge hvilke soner som skal rengjøres og hvilken intensitet de ulike rommene skal ha. Dette er en stor fordel om du har veggtilvegg-teppe. Du kan også stille inn at roboten skal kjøres på stille-funksjon på kjøkkenet for å ikke forstyrre under måltider.


EPA-filter

Støvsugeren har EPA-filter, som betyr at den tar bort 99,99 % av luftbårne partikler og allergener fra katte- og hundehår, støvmidd og pollen. Filteret i støvsugeren gjøres rent med å bare vaske dette.


Navigasjonssystem

PreciSense LiDAR-navigasjonssystem skanner omgivelsene og bruker adaptive algoritmer som oppdager hinder som møbler, tepper, kanter, vegger og mer.


Sonisk moppefunksjon

En bonus med RoboRock S8 er at det er en robotstøvsuger med VibraRise-moppefunksjon. Denne funksjonen mopper gulvene dine rene ved hjelp av vibrasjoner.


Spesifikasjoner

 • Lydnivå: maks 68dB
 • Høyde: 9,65 cm
 • Bredde: 35,3 cm
 • Dybde: 35 cm
 • Vekt 4,8 kg 
 • Sugekapasitet: 60000Pa
 • Virtuelle vegger: Ja
 • Forsterket tepperengjøring (CarpetBoost-funksjon): Ja
 • Batteri: 5200 mAh
 • Ladetid (tom-full): 6h
 • Arbeidstid: 3h eller 45-60 minutter med moppefunksjonen.


Robotstøvsuger test - dette sier forbrukerne om Roborock S8

Som alltid legger vi på Best i test Guiden stor vekt på hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer best i hverdagen!

Når det kommer til Roborock S8 er det utrolig mange fornøyde forbrukere. Her kan du lese noen av omtalene den har fått;


"Uten tvil det beste produktet jeg har kjøpt. Den tar absolutt alt av støv og hundehår og vasker gullende rent. Utrolig enkel å sette opp og å bruke!"


“Fantastisk deilig, skulle kjøpt før! Litt skuffet over evnen til den at styre unna ting som ledninger osv. Veldig irriterende at den skal OPP på terskler osv når den er satt til å vaske ett rom. Men all in all, verdt pengene!"


“Den er daglig i bruk,og det blir mindre slitasje på kona.”


“Funker som den skal, sparer definitivt tid i hverdagen. Verdt pengene.. Hadde ikke skadet om det fulgte med et par ekstra mopper, men man kan jo alltids kjøpe i ettertid. Den blir fort full av smuler og lukter rart, spesielt ved bruk på kjøkkenet.”


“Brukes omtrent daglig. Mye mer effektiv enn den gamle.”


“Bruker robotstøvsugeren nesten daglig etter innkjøp. Det jeg liker mest med den er at den bare settes igang, gjør jobben og går tilbake til docking stasjonen etter at den er ferdig med jobben sin. Det jeg liker minst er at det selvsagt krever en del rydding før jeg kan sette støvsugeren igang, og at man må sjekke relativt ofte for om det er tvinnet seg lange hår inn i støvsugeren for da støvsugere den ikke så bra."


"Kjøpte denne Roborock s8 for ca to uker siden og er kjempefornøyd."


"Gjer jobben grundig, bra app med enkel styring. Skulle vore kompatibel med Apple HomeKit."


Du kan lese mer om denne testvinneren her på Roborocks hjemmeside og har et halvt minutt til overs kan du også se hvordan Roborock S8 fungerer i virkeligheten.
Her kjøper du Roborock S8 til best prisRobotstøvsuger med tømmestasjon - bra valg


Roborock S8+ beste robotstøvsuger til best pris

Med god rengjøringskapasitet, velfungerende artifisiell intelligens og en rimelig prislapp kan du være sikker på at du gjør et godt kjøp.


Smart støvsuger

Roborock S8+ fungerer godt og er en av de smarteste, mest elegante og effektive robotstøvsugerne på markedet akkurat nå. Den styres via appen, Mi Home App, der du kan planlegge at roboten våkner når du er på jobb og rengjør så du kommer hjem til et rent og fint hus/leilighet. Når du er på jobb kan du også se hvordan rengjøringen går der hjemme via appen. Den er også kompatibel med Google Assistant, Siri og Amazon Alexa som betyr at du kan styre den med stemmen din.


Velg ulike soner

Fra appen kan du velge hvilke soner som skal støvsuges. Du kan f.eks. instruere støvsugeren til å rengjøre kjøkkenet etter matlaging eller stuen etter en tv-kveld. Disse sonene navngis og det går også an å skjemalegge rengjøringer og bestemme hvor intensive de skal være


Stilig design

Designen er stilren og elegant og kan fås både i hvit og svart.


Automatisk tømmestasjon

Støvsugeren tømmes automatisk i tømmestasjonen og du trenger kun å tømme ladestasjonen for støv hver sjette uke.


Robotstøvsuger med moppefunksjon

Med en avtakbar vanntank kan Roborock til og med moppe gulvet ditt. Vannet fra tanken fukter en klut av mikrofiber med samme bredde som hovedbørsten og rengjør gulvene dine i cirka 40-50 minutter. Når roboten mopper gulvet er den så smart at den skanner av når det kommer teppe og da løfter den opp moppen og går over teppet med støvsugeren.


Allergivennlig støvsuger

Allergifilteret fanger opptil 99,99% av partiklene så små som 0,3 mikron. Filteret er avtakbart og kan vaskes som gjør at du slipper å kjøpe nytt så ofte.


Spesifikasjoner

 • Lasernavigasjonssystem
 • Virtuelle vegger (avgrenser)
 • Forsterket tepperengjøring
 • Mobilapp for styring av funksjoner
 • Automatisk tømmestasjon
 • Trappesensor
 • Timer
 • Lydnivå 68dB
 • 6h ladetid (tom-full)
 • Arbeidstid 3h. 45-60 minutter med moppefunksjonen.
 • 0,35L støvbeholder
 • 300 ml vanntank


Forbrukeromtaler Roborock S8+ - så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere synes om produktet vi anbefaler, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen av bruken i hverdagen. Når det kommer til Roborock S8+ er forbrukerne utrolig fornøyde! Her kan du lese noen eksempel på hva forbrukerne sier;


"Kjøpte den for ca en uke siden og bruker den nesten hele tiden. Har et stort hus så kan bare plassere den der d trengs så støvsuger den og vasker. Greit at støvet blir sugd automatisk opp i egen pose i beholder. Anbefales."


"Støvsuger godt og vasker bra. Har stort hus så pauser vaskinga og skyller moppen innimellom så det ikke blir striper."


"Har hatt noen robotstøvsugere de siste årene og Roborock det er desidert det beste merket🤩 absolutt vært pengene, løp og kjøp. Denne har kamera og kan oppdage opp til 40 ulike hinder, blande annet avføring/urin. Om man har hatt en hund som har vært uheldig og gjort fra seg inne mens du er på jobb og da ikke har hatt en støvsuger som oppdager dette, men bare durer på. Bytt til den!"


#Nok en god Roborock. Praktisk med kamera slik at den ikke kjører over ledninger etc. Støvsuger blir nesten ikke brukt lengre da denne har overtatt jobben 😊 Kjekt med Automatisk tømming."


"Vi hadde hatt en annen robot-støvsuger i mange år, så vi visste omtrent hva vi trengte. Vi leste oss opp på flere nye tester av denne type produkter, og valgte denne. Den ligger i det øvre prisleiet, men det er fordi den har en medfølgende automatisk tømmestasjon. RoboRock S8 fungerer meget bra. Hovedsakelig som støvsuger, men også delvis som gulv-mopper. Det meste av all medfølgende info er uvanlig godt gjennomarbeidet, og montering og installasjon gikk uten store problemer. Selv om det er ganske komplisert og omfattende, og (som jeg tror) egner seg best for yngre mennesker som liker å lese bruksanvisninger. (Selv er vi Godt Voksne.) Vi linket den til Google Home, og klarer å styre den med (engelske) stemmekommendoer, selv for rengjøring av enkeltrom (som Kitchen). Noe som er dårlig beskrevet, og som de fleste kanskje vil slite litt med å få til. Vi har også funnet feil på S8, men de prøver vi å leve med. RoboRock S8+ er faktsik ett av de beste elektroniske produktene vi har anskaffet." 


Om du vil se hvordan Roborock S8+ fungerer i virkeligheten kan du ta en titt på videoen nedenfor.Her kjøper du Roborock S8+ til best pris
Test av robotstøvsuger - dette sier ekspertene

Lyd & Bilde har testet Roborock S8 Pro Ultra i april 2023 og gir den utnevnelsen Enestående. De skriver at "dette er den sterkeste robotstøvsugeren hittil. Den nye moppen og sterkere sugekraften hos Roborock S8 Pro Ultra er ikke en revolusjon sammenlignet med forgjengeren S7 MaxV Ultra. Men alle som har en eldre robotstøvsuger kommer garantert til å tjene mye på å bytte til den nye S8 Pro Ultra."


TEK oppdaterte testen av robotsugere i juni 2023 med flere modeller. Best i denne testen er Roborock S8 Pro Ultra som får 9,5/10 poeng og lovordene "Med Roborock S8 Pro Ultra har selskapet nok en gang klart å vise hvorfor de fortjener førsteplassen i samletesten vår. Innovasjonstakten vi har sett de siste årene har bremset opp litt, men vi lar oss likevel imponere over både funksjonalitet, rengjøringsresultat og nå også det estetiske. Den ultimate robotstøvsugeren som kan «alt», men prisen er astronomisk." 

Andreplassen går til Roborock S7 MaxV Ultra, Dreame L10s Ultra, Roborock S8+ og Roborock S7 som alle får 9/10 poeng.


Det danske forbrukermagasinet Tænk har testet 66 modeller i mars 2023 og kårer Irobot Roomba J7+ til Godt valg med 56 poeng. Andreplassen får Vileda VR102, Irobot Roomba J7, Samsung Jet Bot+ VR30T85513W og Zaco A9s Pro. Ingen av støvsugerne i denne testen har blitt kåret til best i test. (Roborock er ikke med i deres test)


Råd & Røn har testet 78 roboter i mars 2023 og kårer Electrolux PI92-4ANM, Electrolux PI92-4STN, Electrolux PI92-6DGM, Samsung VR30T85513W og Zaco A9s Pro til Bra valg med 55 poeng hver. Andreplassen går til Samsung VR50T95735W som får 54 poeng.


TEK.no har testet flere robotstøvsugere og den som får best resultat er Roborock S7 MaxVUltra med hele 9,5 av 10 poeng. De skriver at "Rett og slett den beste robotstøvsugeren på markedet."
Den andre som også får 9,5 poeng er Roborock S7+. Om denne skriver de at "En knallgod totalpakke som både støvsuger og rengjør gulvet med glans." I testen er denne blant annet best i test på tepper, rengjører raskt og effektivt, har knallgod navigering som du kan følge med på i sanntid m.m.

Andreplassen med 9,0 poeng går til Dreame L10s Ultra som de sier er en "Imponerende alt-i-ett maskin." IRobot Roomba J7+ får også 9,0 poeng.


Lyd & Bilde har testet Roborock S7 og gir den 5/6 stjerner og utmerkelsen "Utmerket". De oppsummerer det hele med "Roborock S7 savner S6 Max-modellens ”øyer” som gjør den litt bedre på å unngå hinder. Men bortsett fra en umettelig appetitt på ledninger så har Roborock S7 vært en velkomment tilskudd til husets maskinpark. Den holder huset rent og fint, bråker bare litt og er ikke heller spesielt krevende."


I den store norske stiftelsen Elektronikkbransjen ble Roborock S7 kåret til Årets produkt 2021/2022.


Techradar gir 4,5/5 poeng til Roborock S7 takket være at den er så enkel å bruke, sterke sugekraft og smarte navigasjonssystem. De gir den minus for at den ikke har kamera og at den tar lang tid å lade.


TEK.no testet Roborock S7 før den kom ut for salg og er meget imponert. De skriver at det som imponerer mest med denne støvsugeren er at moppen er oppgradert tydelig. Den vasker bedre og løfter seg når den kommer på tepper. De liker også at det finnes en dokkingstasjon som tømmer støvbeholderen automatisk.


Elektronikkbransjen kåret Roborock S6 MaxV til Årets Smarthjemprodukt. Juryen mener at den er blant de smarteste på markedet og liker at den også kan moppe gulvet.


M3 har testet Roborock S6 MaxV og skriver at den er verd pengene. Den får utnevnelsen Anbefales og 4 av 5 poeng.

De konkluderer det hele med at "Roborock S6 MaxV er en veldig brukervennlig og funksjonsrik støvsuger. Som de fleste andre konkurrenter kommer den ikke helt frem overalt, men der den kommer til rengjør den veldig bra. Med tanke på prislappen er det en av de prisverdte robotstøvsugerne vi har testet."


Techradar gir Roborock S6 MaxV 4,5 av 5 poeng. De synes at denne støvsugeren er den beste av alle Roborocks og en av de mest imponerende robotstøvsugerne de noen gang har prøvd.

De skriver at den gjør en utmerket jobb med å rengjøre gulvene dine og unngår alle hinder.


TV2 Hjelper deg: kåret Roborock S6 Pure til best i test. De gir den pluss for at den er flink til å rengjøre, at den er skånsom, enkel å tømme og fjerne hår som har satt seg fast og at det er lav pris. De gir minus for at den bare fjernet 64/100 gram kattesant i eksperttesten og at den har litt problem med å komme seg over terskler.


TEK gir Roborock S6 8/10 poeng. De liker at den gir gode vaskeresultat, at det er en bra app, god på terskler og navigeringen. Noen av de andre modellene som var med i denne testen var Roborock S7+ som ble best i denne testen med 9,5 poeng. iRobot Roomba J7+ kom på andreplass med 9 poeng.


Techradar: Gir RoboRock S6 4/5 stjerner og er veldig positive. De nevner at det finnes mange fine og intuitive robotstøvsugere å kjøpe i dag men ingen av dem tilbyr samme funksjoner og ytelse til samme pris. De liker den såpass mye at de skriver "Dette kan være den beste robotstøvsugeren på markedet." I tillegg til bra pris liker de den effektive navigasjonen og kartleggingen. De liker også det store spekteret av smarte funksjoner.


Business Insider: testet RoboRock S6 og mener at det er en av de beste robotstøvsugerne på markedet akkurat nå på grunn av den rimelige prisen pluss at den tilbyr en drøss bra funksjoner, noe som andre produsenter mangler.


Pocket-Lint: gir RoboRock S6 5/5 stjerner og utnevner den til "Editor's Choice". De synes den tilbyr imponerende rengjøringsfunksjoner, intelligent navigasjon og en bra prislapp. De avslutter testen sin med å skrive RoboRock S6 er en av favorittstøvsugerne deres som tilbyr bra funksjoner til en rimelig pris sammenlignet med andre store produsenter.
Slik utførte vi denne testen

Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og pratet med hvitevareforhandlere om hvilken støvsuger forbrukerne liker best og hvilke som har minst reklamasjoner.


Ytelse og hvor bra de suger opp støv og skitt har vært de viktigste aspektene i denne testen. Teknikken som finnes under panseret er selvfølgelig også viktig at fungerer. Det er viktig at teknikken er enkel og fungerer til sitt fulle potensial som virtuelle vegger og navigering.


Vi har tatt mye hensyn til forbrukernes omtaler, anbefalinger og erfaringer. Disse personene har testet produktene en lengre tid og i virkeligheten, som selvfølgelig er det viktigste.


Og til sist har vi tatt hensyn til prisen. Vi vil at du skal få mest kvalitet for pengene uten at bankkontoen tømmes.
Testvinner

 • Roborock S8 Pro Ultra


 • Roborock S8


 • Roborock S8+


beste robotstøvsuger,robotstøvsuger hundehår,

Den beste robotstøvsugeren fjerner katte- og hundehår effektivt
Tips 1! En gang iblant trenger du å støvsuge hjemmet ditt med en vanlig støvsuger for å komme til alle plasser som ikke roboten klarer. Her kan du lese hvilken støvsuger som er best i test!


Tips 2! Har du planer om å kjøpe deg den beste airfyer, beste kaffetrakter eller sende blomster på døra finner du flere tester under kategorien Hjem og Husholdning.


Tips 3! Du som melder deg på Facebookgruppa vår, får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne testvinneren! På den måten kan du gjøre et riktig kupp = den beste støvsugeren til den laveste prisen. Klikk på Liker-knappen så holder vi øyene oppe for deg i fremtiden!
Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken robotstøvsuger er best?
  Den beste robotstøvsugeren akkurat nå er Roborock S8 Pro Ultra. Den gir imponerende resultat, er smart og både vasker og mopper gulvene dine.
 • Hvilken robotstøvsuger bør jeg kjøpe?
  Om du vil ha den beste robotstøvsugeren med dokkingstasjon anbefaler vi Roborock S8 Pro Ultra. Det er en skikkelig god støvsuger. Vil du ha en billigere maskin som også gir gode resultat anbefaler vi Roborock S8+.
 • Hvor ofte skal jeg tømme robotstøvsugeren?
  Roborock S8 Pro Ultra har en dokkingstasjon som tømmer støvbeholderen automatisk. Andre støvsugere som ikke har en dokkingstasjon skal tømmes etter hver gang den har støvsugd.Anita Carlsen

Best i test: Robotstøvsuger

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert