Robotstøvsuger best i test

Robotstøvsuger test 2021

Om du vil vite hvilken robotstøvsuger som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt, fått greie på hva forbrukerne synes om robotstøvsugeren sin.

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og finne den rette robotstøvsugeren med en gang. Du finner to testvinnere nedenfor så kan du selv ta stilling til hvilken som passer deg og dine behov best.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg robotstøvsuger best i test NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg beste robotstøvsuger testvinner 2 NÅ!

 


Derfor skal du ha en robotstøvsuger

Livet blir enklere og du får mer tid til deg selv. Hjemmet ditt er alltid rent og du slipper å tenke på hår og støvtusser som flyr rundt på gulvet, det er alltid støvfritt!

 

I og med at den nye teknikken har gjort dagens robotsugere veldig smarte, kan du faktisk styre roboten og se hvordan det går med støvsugingen via smarttelefonen din, så selv om du ikke er hjemme så har du fortsatt kontroll over rengjøringen.

 

Vi stiller følgende krav på robotstøvsugeren

 • Brukervennlig – Det er frustrerende med ny og komplisert teknikk. Derfor undersøker vi alltid brukervennligheten på nye produkter så det skal bli så lett som mulig for deg å komme igang med rengjøringen hjemme.
 • Allergivennlig – Roboten skal ha et HEPA-filter så den passer hjemme hos både astmatikere og allergikere.
 • Testvinner og verdsatt av forbrukere – Selvfølgelig skal du ha den beste robotstøvsugeren når det gjelder både funksjon, kvalitet og pris. Vi har derfor gransket alle aktuelle eksperttester og sjekket vad forbrukere som allerede har kjøpt denne roboten synes.
 • Smart – Idag kan vi styre det meste med Smarttelefonen, så hvorfor ikke styre robotstøvsugeren din med den også? Med en smart robotstøvsuger blir det enda lettere å ha kontroll over rengjørningen der hjemme.
 • Prisgunstig – Vi vil ikke betale mer om det ikke er et bedre produkt. Robotstøvsugere får du i alle mulige prisklasser og vi vil ha en bra pris for det beste produktet.





Robobstøvsuger best i test

Etter å ha gransket eksperttester og ikke minst forbrukernes anmeldelser blir valget enkelt. Det handler om en produsent som er kjent for de velfungerende robotene sine; Xiaomi med modellen Roborock S6


Roborock 6 - robotstøvsuger best i test


Robotstøvsuger best i test Xiaomi Mi RoboRock S6
(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)






Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 16 januar 2021
Roborock S6


Den nye robotstøvsugeren fra Xiaomi er enda bedre en forgjengeren Roborock S5. Med god rengjøringskapasitet, velfungerende artificiell intelligens og en rimelig prislapp kan du være sikker på at du gjør et godt kjøp.


Dette er en av de smarteste, mest elegante og effektive robotstøvsugerne på markedet akkurat nå. Batteriet er også større nå som gjør at den kan kjøres i 2,5h istedet for 1,5h.


Med Mi Home App, som er standard for Xiaomis hjemmeprodukter, kan du se hvor støvsugeren er i realtid samt markere soner der den ikke skal røre seg. Robotstøvsugeren er såpass smart at den lærer seg de mest effektive rutene i hjemmet ditt. Programvaren bryter opp hjemmet ditt i forskjellige seksjoner.  


Fra appen kan du velge hvilke soner som skal støvsuges. Du kan f.eks. instruere støvsugeren til å rengjøre kjøkkenet etter matlaging eller stuen etter en tv-kveld. Disse sonene navngis og det går også ann å skjemalegge rengjøringer og bestemme hvor intensive de skal være


Designen er stilren og elegant og kan fås både i hvit og svart.


Noen av forbedringene som er gjort fra S5 er en ny børstedesign som nå er av ren silikon, dette gjør at den holder lengre. Det er også 5 GHz Wi-Fi støtte og et roterblad som er 50% mer stille enn forgjengeren. RoboRock S6 kan også senke og heve børsten automatisk avhengig av underlaget. Lydnivået ligger på 58 dB, som er veldig bra.  


Spesifikasjoner

 • 2000PA maksimal sugekraft
 • CarpetBoost-funksjon (øker sugekraften på tepper)
 • Vekt 3,6kg 
 • Trappesensor
 • Timer
 • 3h ladetid (tom-full)
 • Arbeidstid 2,5h
 • 0,48L dammbehållare
 • 4 sugnivåer: quiet, balanced, turbo och max


Med en liten avtakbar vanntank kan RoboRock S6 til og med moppe gulvet ditt. Vannet fra tanken fukter en klut av mikrofiber med samme bredde som hovedbørsten, og rengjør gulvene dine i cirka 40-50 minutter. 

Vanntanken er lett å feste og Roborock S6 er såpass smart at den forstår at det er mopping som skal gjøres når vanntanken settes på, det betyr at du ikke trenger å uroe deg for at støvsugeren mopper og støvsuger samtidig. Husk å sperre områdene som har tepper i appen når moppen brukes. 


Underholdet er enkelt. Det er anbefalt å tømme beholderen etter hver gang den har kjørt og ta bort hår/dyrehår. Allergifilteret er avtakbart og kan vaskes som gjør at du slipper å kjøpe nytt så ofte. 


Om du vil se hvordan denne fungerer kan du ta en titt på dette YouTube-klippet. 

 

Her kjøper du robotstøvsuger best i test til best pris




Dette sier ekspertene om robotstøvsugeren

Techradar: Gir RoboRock S6 4/5 stjerner og er veldig positive. De nevner at det finnes mange fine og intuitive robotstøvsugere å kjøpe idag men ingen av dem tilbyr samme funksjoner og ytelse til samme pris. De liker den såpass mye at de skriver "Dette kan være den beste robotstøvsugeren på markedet." I tilegg til bra pris liker de den effektive navigasjonen og kartleggingen. De liker også det store spekteret av smarte funksjoner.


Business Insider: testet RoboRock S6 og mener at det er en av de beste robotstøvsugerne på markedet akkurat nå på grunn av den rimelige prisen pluss at den tilbyr en drøss bra funksjoner, noe som andre produsenter mangler. 


Pocket-Lint: gir RoboRock S6 5/5 stjerner og utnevner den til "Editor's Choice". De synes den tilbyr imponerende rengjøringsfunksjoner, intelligent navigasjon og en bra prislapp. De avslutter testen sin med å skrive RoboRock S6 er en av favorittstøvsugerne deres som tilbyr bra funksjoner til en rimelig pris sammenlignet med andre store produsenter.


Så sier forbrukerne om RoboRock S6

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere synes om produktet vi anbefaler, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen av bruken i hverdagen. Her kan du lese noen eksempel på hva forbrukerne sier;


"Fantastisk kjøp, angrer på at jeg ikke har kjøpt den tidligere. Helt super robotstøvsuger. Kommer over alle terskler, kjempe enkel å ta i bruk.
Leste meg opp og så på utallige tester, da jeg ikke klarte å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe Neato Botvac eller Xiaomi S5. Endte opp med Xiaomi S6 pga batteritid og inndeling av rom/soner. Denne mopper også gulvet, hvilket er veldig nyttig. Helt utrolig hvor mye skitt den får med seg på runden sin, anbefales!!"


"Dette er en virkelig god hjelp i hjemmet. Er kjempefornøyd. Den vasker i tillegg,men slf. Vasker den ikke like godt som en gjør selv. Du kan stille den på fra mobilen idet du kjører hjem fra jobb, da er det støvfritt på gulvet når du kommer hjem. Det som overrasket meg var at den gikk over dørstokker, ikke så høye kanter men helt vanlige dørstokker. Superfornøyd. "


"Mitt beste kjøp noensinne. Anbefales på det sterkeste! "


"Fantastisk maskin som støvsuger gulvene mine helt fri før støv og rusk og tar overflatevasken av huset. Veldig fornøyd! " 


"Rask levering. Veldig fornøyd med både støvsugerevne og vaskefunksjon. Ganske stillegående og gjør en nøye jobb. "


"Har hatt vår i ca 2 uker nå og er veldig fornøyd. Savner å kunne legge til en etasje til da i kart funksjonen. Men vi har hund med stri pels og den får opp alt, kommer seg over våre dørstokker og moppefunskjonen er ikke ille den heller, men noe stripete på gulvet etter vask. Absolutt verd pengene å kunne komme hjem til et gulv uten hundehår! :) " 


"Vi bor i et hus fra 1830 som ikke akkurat er A4 rum. Den imponerer med evnen tll å kartlegge rommene og så støvsuge i et mønster som dekker alt! Ettersom den er ny i huset har jeg ikke fått satt meg inn i alle funksjoner ennå, men alt nå finner jeg den utrolig bra! "


"Vi har altså døpt henne Fru.Franzen, og finner henne en svært flink arbeider. Vi har en hund som røyter en del og etter vi fikk Fru.Franzen i hus så har inneklima blitt mye bedre. Hun er ikke så glad i ledninger da hun ofte prøver å spise disse men etter å ha blitt litt bedre kjent med henne så har vi tilrettelagt arbeidsmiljøet hennes bedre. Hun er også flink til å støvsuge teppe da vi har funnet noen ekstra justeringer i hennes app. Hun er veldig flink til å gå langs kanter og lager seg god oversikt på hvordan huset er mest effektivt å rengjøre. Hun finner støtt og stadig ting under soffaen som hun henter frem, og gir beskjed dersom noe er galt. Hun er også god venn med google, men av og til så forstår ikke google helt hva som blir sagt og må gjentas på en mer tilpasset måte. Stort sett veldig fornøyd med henne, og hun er relativt stillegående arbeider som gjør det mulig at hun kan jobbe på alle døgnets tider.
Kan anbefales! "


"Fantastisk støvsuger, angrer på at jeg ikke har kjøpt en robotstøvsuger før. Den gjør jobben, er effektiv, nøyaktig og tar alt støv."


" Jeg bruker den to til tre ganger i løpet av en uke. Den virker veldig bra, og jeg er veldig fornøyd med den. Mopp funksjon er en tilleggs funksjon denne modellen har, og jeg bruker hver gang når jeg støvsuger huset. Mopp bruker veldig lite vann som gjør at du ikke trenger å bekymre deg om det blir mye vann på gulv når man ikke er hjemme. Jeg har testet flere modeller fra andre produsenter også, men med Xiaomi S6 du får mye støvsuger på penger." 


Ulemper da? Disse vil vi gjerne vite om før vi bestemmer oss for å handle. Og det som noen sier er at det er vanskelig å installere appen når man ikke er så teknisk. Det er også noen som savner at den kan spare kart for 2 etasjer istedet for 1. 





Beste robotstøvsuger - Testvinner 2



iRobot Roomba 980 - testvinner Best i test Guiden


Beste robotstøvsuger testvinner 2 - iRobot Roomba 980
(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)






Her kjøper du den billigere robotstøvsugeren:

Gjeldende butikkpriser idag 16 januar 2021
IRobot Roomba 980


iRobot Roomba 980 tar seg rundt utrolig bra, rengjør effektivt og klarer tykke tepper uten problem takket være CarpetBoost-funksjonen som øker sugekraften 10 ganger.

 

Roomba 980 leser av omgivelsene med hjelp av en avansert kamerabasert lokalisering (ladapt 2.0) og begynner med de største/mest åpne områdene og tar de litt mer utilgjengelige områdene til sist. Når den er klar, finner den selv tilbake til ladestasjonen sin hvor den lader opp batteriene til neste rengjøring, dette tar 2,5 timer. Den kan støvsuge i 2 timer per lading. 

 

Roomba 980 kommer med HEPA-filter, som betyr at den tar bort 99,97 % av luftbårne partikler og allergener fra katte- og hundehår, støvmidd og pollen. Dette gjør at den har beste mulige klasse (A) i partikkelutslipp.

 

Roomba 980 er smart. Via appen kan du planlegge at roboten våkner når du er på jobb og rengjør så du kommer hjem til et rent og fint hus/leilighet. Når du er på jobb kan du også se hvordan rengjøringen går der hjemme via appen.

 

Vil du sperre av noen områder i hjemmet så kan du, via 2 virtuelle vegger, sperre av soner som barnerummet, hund/kattehjørnet eller bare soner du ikke vil at støvsugeren skal røre seg i.
Du trenger ikke uroe deg for at roboten skal ramle ned for trappen, den har sensorer som kjenner om det er “fritt fall”.

 

Du kan lese mer om denne testvinneren her på iRobots hjemmeside. Er du interressert og har 2,5 minutt til overs kan du også se dette YouTube-klippet for å se hvordan den fungerer in action!


Dette sier forbrukerne om robotstøvsugeren

“Beste hjelp til daglig rengjøring, flytter seg over alle rommene, enkelt å bruke Appen, setter den automatisk fra starten, men jeg bruker også å justere innstillinger gjennom mobilen. I love it !!! Kunne ikke tenke meg å være uten iRobot nå. Anbefales til alle familier med små barn!”

 

“Hjemmet mitt føles renere når jeg vet at det ikke er noen hybelkaniner som gjemmer seg under alle møbler.”

 

“Har hatt den i noen uker nå. Hadde tidligere 785 og denne er mye bedre. Den støvsuger bedre med mer sugekraft og er mer systematisk slik at det går raskere!”

 

“Jeg har ingenting å klage på i det hele tatt, dette er den beste oppfinnelsen noengang, jeg tror jeg alltid har Roomban min gående, jeg elsker at den støvsuger mens jeg gjør annet husarbeid.”

 

“Fantastisk støvsuger. Har hund og er avhengig av å støvsuge hver dag. Etter å ha kjøpt denne er huset støv og fritt for hundehår, og det er så deeeeeilig! Med app kan den startes når du føler for det, eller settes på program til faste klokkeslett. Ingenting er som å komme hjem til ferdig støvsugd hjem. Jeg simpelthen elsker denne. Anbefales på det sterkeste og verdt hver krone!”

 

 

Er det noen ulemper med denne robotstøvsugeren som forbrukerne har opplevd? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi handler.
Det er mange delte meningen om denne støvsugeren. Visse påpeker at den er litt høylytt, spesielt når den støvsuger på tepper, noen sier at den ikke støvsuger så bra på tepper som de skulle ønske og endel synes den er for dyr. Det er noen som synes det er synd at den ikke kan støvsuge i trapper og noen klager på at den setter seg lett fast.

Men i stort sett er de fleste forbrukerne veldig fornøyd med robotstøvsugeren sin og mener den er verd prisen.


Så sier ekspertene om iRobot Roomba 980

TEK.no har testet flere robotstøvsugere og gir iRobot Roomba 980 9 av 10 poeng og deler derfor førsteplassen med Xiaomi RoboRock S50/S5. De skriver at fordelene med iRobot Roomba 980 er at den er; “god på navigering, setter seg sjeldent fast, barriere følger med, god på tepper, veldig bra sugeevne og at den har en nyttig app med rengjøringskart. Det som er negativt ifølge TEK er at den er dyr og at den bruker litt lang tid på å rengjøre.” 

 

DinSide har testet iRobot Roomba 980 og konkluderer det hele med; “Dette er ganske enkelt den beste robotstøvsugeren vi har testet så langt: Appen har gjort den enda enklere å bruke, den kjører seg svært sjelden fast, og har i tillegg blitt mye bedre når det gjelder å ta dyrehår på tepper enn forrige versjon. Funksjonsmessig er det derfor ingen tvil om at den kvalifiserer til en sterk femmer på terningen.”

 

Magasinet M3 skriver om Roomba 980 og er positive; “Roomba 980 er veldig effektiv og lett å bruke. Appen som kommer med støvsugeren er veldig bra og da maskinen alltid er oppkobla gjøres programoppdateringene veldig lett.” De skriver også; “er man ute etter en smart og moderne robotstøvsuger og er villig til å betale litt ekstra kommer man ikke til å bli skuffa over Roomba 980.”

 

Onlinemagasinet WIRED gir Roomba 980 9/10 poeng og skriver; “I og med at Roomba 980 er såpass smart så trenger du ikke å rydde så mye innen du setter på den, den unngår kabler og andre hinder utmerket. Om det er plasser du ikke vil at den skal være så er de virtuelle veggene de beste vi har testet hittils.”

 

Techradar.com skriver; “Veldig dyr men iRobot Roomba 980 er en fantastisk og avansert automatisk støvsuger. Å se den tusle rundt i huset slutter aldri å imponere. Hver del av Roomba 980 utstråler kvalitet og hadde det vært mulig at støvsugere hadde blitt selvbevisst så skulle alle streve etter å bli som iRobot Roomba 980.”

 

Toptenreviews gir Roomba 980 hele 9.65 av 10 poeng og skriver at ” Denne er svært konkurransedyktig, til tross for den høye prisen, spesielt for travle mennesker som ønsker å slippe støvsugingen og bare komme hjem til renere gulv.”

 

Aftonbladet har testet iRobot Roomba 980 og gir den sammenlagt 3 plusspoeng. Den får 4+ på både funksjoner og brukervennlighet, men 2+ på økonomi som drar ned totalsummen.


Her kjøper du iRobot Roomba 980 til best pris


Robotexperten selger robotstøvsugeren for bare 5995 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

5995 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for iRobot Roomba 980!





Og mens roboten tar seg av støvsugingen hjemme så kan jo du passe på å sette deg i godstolen med en kopp kaffe! Vi vet selvfølgelig hvilken kaffetrakter som er best i test. På siden med tester på oppvaskmaskiner kan du se hvilken maskin som er Best i test akkurat nå. Vi har også tester på vaskemaskiner.


Tips! Du som melder deg på Facebookgruppa vår, får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne robotstøvsugeren som er kåret til Best i test! På den måten kan du gjøre et riktig kupp = den beste støvsugeren til den laveste prisen. Klikk på Liker-knappen så holder vi øyene oppe for deg i fremtiden!