Tester fra aviser og 1000-talls anmeldelser fra forbrukere settes sammen for å kåre en vinner. Kjøp testvinneren til laveste pris!

Test Robotstøvsuger 2019

Om du vil vite hvilken robotstøvsuger som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt, fått greie på hva forbrukerne synes om robotstøvsugeren sin.

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og finne den rette robotstøvsugeren med en gang.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste robotstøvsugeren NÅ!

 

Derfor skal du ha en robotstøvsuger

Livet blir enklere og du får mer tid til deg selv. Hjemmet ditt er alltid rent og du slipper å tenke på hår og støvtusser som flyr rundt på gulvet, det er alltid støvfritt!

 

I og med at den nye teknikken har gjort dagens robotsugere veldig smarte, kan du faktisk styre roboten og se hvordan det går med støvsugingen via smarttelefonen din, så selv om du ikke er hjemme så har du fortsatt kontroll over rengjøringen.

 

Vi stiller følgende krav på robotstøvsugeren

  • Brukervennlig – Det er frustrerende med ny og komplisert teknikk. Derfor undersøker vi alltid brukervennligheten på nye produkter så det skal bli så lett som mulig for deg å komme igang med rengjøringen hjemme.
  • Allergivennlig – Roboten skal ha et HEPA-filter så den passer hjemme hos både astmatikere og allergikere.
  • Testvinner og verdsatt av forbrukere – Selvfølgelig skal du ha den beste robotstøvsugeren når det gjelder både funksjon, kvalitet og pris. Vi har derfor gransket alle aktuelle eksperttester og sjekket vad forbrukere som allerede har kjøpt denne roboten synes.
  • Smart – Idag kan vi styre det meste med Smarttelefonen, så hvorfor ikke styre robotstøvsugeren din med den også? Med en smart robotstøvsuger blir det enda lettere å ha kontroll over rengjørningen der hjemme.
  • Prisgunstig – Vi vil ikke betale mer om det ikke er et bedre produkt. Robotstøvsugere får du i alle mulige prisklasser og vi vil ha en bra pris for det beste produktet.Robobstøvsuger - best i test 2019

Etter å ha gransket eksperttester og ikke minst forbrukernes vurderinger, blir valget enkelt. Det handler om en produsent som er kjent for de velfungerende robotene sine; iRobot med modellen Roomba 980.Best i test – iRobot Roomba 980

Best i test – iRobot Roomba 980

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 oktober 2019


iRobot Roomba 980 tar seg rundt utrolig bra, rengjør effektivt og klarer tykke tepper uten problem takket være CarpetBoost-funksjonen som øker sugekraften 10 ganger.

 

Roomba 980 leser av omgivelsene med hjelp av en avansert kamerabasert lokalisering (ladapt 2.0) og begynner med de største/mest åpne områdene og tar de litt mer utilgjengelige områdene til sist. Når den er klar, finner den selv tilbake til ladestasjonen sin hvor den lader opp batteriene til neste rengjøring, dette tar 2,5 timer. Den kan støvsuge i 2 timer per lading. 

 

Roomba 980 kommer med HEPA-filter, som betyr at den tar bort 99,97 % av luftbårne partikler og allergener fra katte- og hundehår, støvmidd og pollen. Dette gjør at den har beste mulige klasse (A) i partikkelutslipp.

 

Roomba 980 er smart. Via appen kan du planlegge at roboten våkner når du er på jobb og rengjør så du kommer hjem til et rent og fint hus/leilighet. Når du er på jobb kan du også se hvordan rengjøringen går der hjemme via appen.

 

Vil du sperre av noen områder i hjemmet så kan du, via 2 virtuelle vegger, sperre av soner som barnerummet, hund/kattehjørnet eller bare soner du ikke vil at støvsugeren skal røre seg i.
Du trenger ikke uroe deg for at roboten skal ramle ned for trappen, den har sensorer som kjenner om det er “fritt fall”.

 

Du kan lese mer om denne testvinneren her på iRobots hjemmeside. Er du interressert og har 2,5 minutt til overs kan du også se dette YouTube-klippet for å se hvordan den fungerer in action!

 

Her kjøper du robotstøvsugeren til best pris


Vil du handle hos Skousen kjøper du dette kjøleskapet for bare 6390 kronor inkludert frakt.

Whiteaway selger den for bare 6390 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Hos Tretti betaler du bare 6390 kr inkludert frakten hjem til deg!

6390 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå!

Dette sier forbrukerne om robotstøvsugeren

“Beste hjelp til daglig rengjøring, flytter seg over alle rommene, enkelt å bruke Appen, setter den automatisk fra starten, men jeg bruker også å justere innstillinger gjennom mobilen. I love it !!! Kunne ikke tenke meg å være uten iRobot nå. Anbefales til alle familier med små barn!”

 

“Hjemmet mitt føles renere når jeg vet at det ikke er noen hybelkaniner som gjemmer seg under alle møbler.”

 

“Har hatt den i noen uker nå. Hadde tidligere 785 og denne er mye bedre. Den støvsuger bedre med mer sugekraft og er mer systematisk slik at det går raskere!”

 

“Jeg har ingenting å klage på i det hele tatt, dette er den beste oppfinnelsen noengang, jeg tror jeg alltid har Roomban min gående, jeg elsker at den støvsuger mens jeg gjør annet husarbeid.”

 

“Fantastisk støvsuger. Har hund og er avhengig av å støvsuge hver dag. Etter å ha kjøpt denne er huset støv og fritt for hundehår, og det er så deeeeeilig! Med app kan den startes når du føler for det, eller settes på program til faste klokkeslett. Ingenting er som å komme hjem til ferdig støvsugd hjem. Jeg simpelthen elsker denne. Anbefales på det sterkeste og verdt hver krone!”

 

 

Er det noen ulemper med denne robotstøvsugeren som forbrukerne har opplevd? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi handler.
Det er mange delte meningen om denne støvsugeren. Visse påpeker at den er litt høylytt, spesielt når den støvsuger på tepper, noen sier at den ikke støvsuger så bra på tepper som de skulle ønske og endel synes den er for dyr. Det er noen som synes det er synd at den ikke kan støvsuge i trapper og noen klager på at den setter seg lett fast.

Men i stort sett er de fleste forbrukerne veldig fornøyd med robotstøvsugeren sin og mener den er verd prisen.

 


Så sier ekspertene om iRobot Roomba 980

TEK.no har testet flere robotstøvsugere og gir iRobot Roomba 980 9 av 10 poeng og deler derfor førsteplassen med Xiaomi RoboRock S50/S5. De skriver at fordelene med iRobot Roomba 980 er at den er; “god på navigering, setter seg sjeldent fast, barriere følger med, god på tepper, veldig bra sugeevne og at den har en nyttig app med rengjøringskart. Det som er negativt ifølge TEK er at den er dyr og at den bruker litt lang tid på å rengjøre.” 

 

DinSide har testet iRobot Roomba 980 og konkluderer det hele med; “Dette er ganske enkelt den beste robotstøvsugeren vi har testet så langt: Appen har gjort den enda enklere å bruke, den kjører seg svært sjelden fast, og har i tillegg blitt mye bedre når det gjelder å ta dyrehår på tepper enn forrige versjon. Funksjonsmessig er det derfor ingen tvil om at den kvalifiserer til en sterk femmer på terningen.”

 

Magasinet M3 skriver om Roomba 980 og er positive; “Roomba 980 er veldig effektiv og lett å bruke. Appen som kommer med støvsugeren er veldig bra og da maskinen alltid er oppkobla gjøres programoppdateringene veldig lett.” De skriver også; “er man ute etter en smart og moderne robotstøvsuger og er villig til å betale litt ekstra kommer man ikke til å bli skuffa over Roomba 980.”

 

Onlinemagasinet WIRED gir Roomba 980 9/10 poeng og skriver; “I og med at Roomba 980 er såpass smart så trenger du ikke å rydde så mye innen du setter på den, den unngår kabler og andre hinder utmerket. Om det er plasser du ikke vil at den skal være så er de virtuelle veggene de beste vi har testet hittils.”

 

Techradar.com skriver; “Veldig dyr men iRobot Roomba 980 er en fantastisk og avansert automatisk støvsuger. Å se den tusle rundt i huset slutter aldri å imponere. Hver del av Roomba 980 utstråler kvalitet og hadde det vært mulig at støvsugere hadde blitt selvbevisst så skulle alle streve etter å bli som iRobot Roomba 980.”

 

Toptenreviews gir Roomba 980 hele 9.65 av 10 poeng og skriver at ” Denne er svært konkurransedyktig, til tross for den høye prisen, spesielt for travle mennesker som ønsker å slippe støvsugingen og bare komme hjem til renere gulv.”

 

Aftonbladet har testet iRobot Roomba 980 og gir den sammenlagt 3 plusspoeng. Den får 4+ på både funksjoner og brukervennlighet, men 2+ på økonomi som drar ned totalsummen.


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 oktober 2019


Og mens roboten tar seg av støvsugingen hjemme så kan jo du passe på å sette deg i godstolen med en kopp kaffe! Vi vet selvfølgelig hvilken kaffetrakter som er best i test. På siden med tester på oppvaskmaskiner kan du se hvilken maskin som er Best i test akkurat nå. Vi har også tester på vaskemaskiner.


Tips! Du som melder deg på Facebookgruppa vår, får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne robotstøvsugeren som er kåret til Best i test! På den måten kan du gjøre et riktig kupp = den beste støvsugeren til den laveste prisen. Klikk på Liker-knappen så holder vi øyene oppe for deg i fremtiden!


Om Best i test Guiden