Tester fra aviser og 1000-talls anmeldelser fra forbrukere settes sammen for å kåre en vinner. Kjøp testvinneren til laveste pris!

Høytrykksspyler test 2019

Om du skal kjøpe ny høytrykksspyler og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi på Best i test Guiden har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hva vanlige forbrukere som allerede har en høytrykksspyler synes!

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få beste høytrykksspyleren til best pris med en gang!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger – vis meg den beste høytrykksspyleren NÅ! 

 

Derfor skal du ha en høytrykksspyler

Når varmen og solen kommer tilbake vil de aller fleste av oss ut igjen. Utemøblene kommer fram og til din store forferdelse avslører solens stråler hvor skitne de er.

 

For ikke å snakke om terrassen, huset og bilen som også vil ha litt ekstra kjærlighet på våren! Da er høytrykksspyleren redskapet som tar bort mange av vårens bekymmer, den gjør helt enkelt livet lettere for deg!

 

Elektrisk eller bensindrevet – hva er best?

De som er bensindrevne er større, vanskligere å håndtere og krever mer underhold. Den må også behandles med frostvæske på vinteren så den ikke blir ødelagt. Det er også høyere trykk i bensindrevne spylere så det er større risiko at det høye trykket ødelegger skjøre utemøbler eller skyller bort maling.

 

Vi velger derfor å stille inn siktet på en elektrisk høyttrykksspyler her på Best i test Guiden. Den egner seg helt enkelt bedre til hverdagslivet i og med at den er mer brukervennlig, lettere, mer stillegående og enklere å oppbevare.

 

Vi stiller følgende krav på høytrykksspyleren

  • Brukervennlig og lett å forflytte – det skal ikke være tungt å vaske, det skal være moro!
  • Bra trykk – for å få bort all skittdannelse som har kommet under vinteren.
  • Raskt resultat – ja det er jo hovedgrunnen til at du skal ha en høytrykksspyler!
  • Støysvak – den skal være stillegående. Først og fremst for din skyld, men også for naboens.
  • Bra pris – selvfølgelig skal du ha en testvinner til lavest mulig pris.


Beste høytrykksspyleren 2019

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og fått greie på hva forbrukerne synes om spyleren sin blir valget enkelt. Det handler om en tysk produsent som er kjent for de velfungerende rengjøringsmaskinene sine; Kärcher med modellen K5.Beste høytrykksspyleren akkurat nå – Kärcher K5 (Premium Full Control Plus Flex Home Wood)Beste høytrykksspyleren akkurat nå – Kärcher K5 (Premium Full Control Plus Flex Home Wood)
 Klikk på bildet for mer informasjon på Kärchers hjemmside.

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 oktober 2019


Kärcher K5 Premium Full Control Plus Flex Home Wood er ideell til rengjøring av hageredskaper, sykler, utemøbler, gjerder, motorsykler og biler. Den har et trykk på 20-145 bar. Vannkapasiteten er på max 500 l/time og temperaturen er på opptil 40 °C. Kärcher K5 veier 13,1 kg uten tilbehør og høytrykksslangen er på 8 meter

 

Tilbehørene som følger med er en terrassevasker som lett fjerner alger og skitt fra verandaen din. Du får også med 1 liter steinrens som er ideell for rengjøring av stein, betong etc. Et 3-i-1 Multi Jet spylerør som du bytter stråletype med for best effekt følger også med. 

 

Kärcher K5 har noen år på nakken, men det er ikke mye som er endret i forhold til tidligere K5 modeller. Det er selvfølgelig fordi det er en så bra høytrykksspyler. De forandringene som har skjedd handler mest om designen som nå ligner mer en Formel 1 bil enn en høytrykksspyler.

 

Takket være den nye designen er det mer plass til oppbevaring av tilbehør og en slangetrommel som gjør det lett å pakke sammen ledningen. Nå har den også et lite LCD-display som viser hvor høyt trykk det er, så du ikke får for høyt trykk og risikerer å ødelegge de fine utemøblene dine.

 

Mer informasjon og fakta finner du her på Kärchers hjemmeside. Og vil du heller se hvordan K5 fungerer i virkeligheten kan du se et YouTube klipp her!

 

Her kjøper du testvinneren til best pris

Veil pris for denne høytrykksspyleren er 5799 kr som du kan se her, men du kan få den billigere enn så!


Whiteaway selger den for bare 3159 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

3159 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå!

Vil du handle hos Proshop kjøper du denne høytrykksspyleren for bare 3767 kronor inkludert frakt.

Hos Skousenbetaler du bare 3781 kr inkludert frakten hjem til deg!

Hos Trettibetaler du bare 3781 kr inkludert frakten hjem til deg!

Dette sier ekspertene om testvinneren

Råd och Røn mars 2017 testet 13 ulike høytrykksspylere. Kärcher K5 fikk en klar andreplass med hele 80 poeng. Førsteplassen gikk til Nilfisk E150.1-10 Xtra med 81 poeng. 

 

Aftonbladet, 2015 (Wiseguide) har testet 6 ulike høytrykksspylere og kårer Kärcher K5 til best i test med 5 stjerner. De skriver at “den er lett å jobbe med, effektiv og designen er solid. Formen er bra og den ruller lett på store hjul. Den står stadig men får minus for at den er tung”  

 

TEK.no har testet Kärcher K5 og ga den 8 av 10 poeng. Den får utmerkelsen Meget Bra av TEK. De skriver at “Dette er en kompakt og lett maskin som passer fint om du vil «pakke» den sammen og stue den unna etter bruk. Andre fordeler med Kärcher K5 er at den er stillegående, godt egnet til bil, båt og terrasse, hendig pistol med alle dyser i ett, og justering på håndtak og  god såpefunksjon”

 

GoodHouseKeeping.com har testet Kärcher K5 og gir den 86 av 100 poeng. De gir den pluss for blant annet “det digitale displayet som gjør det enkelt å styre trykket, den gjør en god jobb ved rengjøring av store områder, robuste hjul og teleskophåndtak som gjør at den er lett å manøvrere. GHK er litt kritiske til vekten av høytrykksspyleren og at den er litt vanskelig å montere”.

 

Eksperterna på pressurewashr.com har testet Kärcher K5 og gir den en tredjeplass blant de elektriske høytrykksspylerne.

 

Så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet synes om dette, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen. Og det vi kan konstatere er at forbrukerne er fornøyd med sin Kärcher K5, veldig fornøyd! Her har vi samlet noen av omtalene;

 

“En skikkelig bra maskin som gjør jobben enkel!”, “Dette produktet ble helten til kona mi med en gang – fantastisk maskin”,  “Nå synes jeg det er moro å vaske uteplassen og terassen min”

 

“Fikk min Kärcher K5 idag og satt den sammen på 45 minutter, etter det spanderte jeg 3 timer på å rengjøre oppkjørselen, uteplassen og utemøblene. Ble positivt overraska av den nye elektriske høytrykksspyleren min.”, “Vi er veldig fornøyd. Enkel å bruke og resultatet blir veldig bra på steinplater, skitne utemøbler, vaske sykler osv.”

 

“Har brukt en rekke forskjellige høytrykksvaskere gjennom årene, og kan si at K5’an er fantastisk med den lette slangen sin og fleksible munnstykke. Trodde ikke at en slangetrommel kunne fungere så godt med en trykkslange, men K5s slange er myk og lett på alle måter. Å være i stand til å bytte mellom forskjellige typer av stråler, inkludert rotorstrålen, føles veldig bra. Enkel jobb!”

 

queenofclean testet Kärcher K5 og skriver bl.a. “Dette er et fantastisk produkt med bra rengjøringskraft”.

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med produktet så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å handle og det som noen påpeker er at slangen er litt vanskelig å håndtere. Andre synes at høytrykksspyleren er litt tung og både eksperter og forbrukere synes at den er litt dyr, men ellers er som sagt både forbrukere og eksperter enige om at dette er en veldig bra høytrykksspyler.


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 oktober 2019


Ta godt vare på høytrykksspyleren din

Når vinteren kommer er det viktig at høytrykksspyleren står tryggt inne. Om det er vann igjen når det blir kaldere er det en risiko at munstykkene fryser og bli ødelagt, noe som kan få dyre konsekvenser.


Mens du vasker verandaen kan du jo passe på å la robotgressklipperen din ta seg av plenen! Vi vet hvilken robotgressklipper som er best i test. Og hvorfor ikke la den beste robotstøvsugeren ta seg av det innvendige! Da kan du nyte av et rent hus etter du har vasket verandaen og robotklipperen har klippt plenen.

 

Om du går med i Facebook-gruppen vår får du informasjon når noen av de riksdekkende butikkene har SALG på denne høytrykksspyleren. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste høytrykksspyleren til den laveste prisen. Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg!


Om Best i test Guiden