test høytrykkspyler,best i test høytrykkspyler som du kan vaske tak, terrasse og uteplassen med,

Høytrykkspyler test 2024 - beste rengjøringshjelpen ute

Om du skal kjøpe ny høytrykkspyler og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi på Best i test Guiden har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hva vanlige forbrukere som allerede har en høytrykkspyler synes!

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få beste høytrykkspyleren til best pris med en gang!Derfor skal du ha en høytrykksvasker

Når varmen og solen kommer tilbake etter en lang vinter vil de aller fleste av oss ut igjen. Utemøblene kommer fram og til din store forferdelse avslører solens stråler hvor skitne de er.

 

For ikke å snakke om terrassen, huset og bilen som også vil ha litt ekstra kjærlighet på våren! Da er høytrykkspyleren redskapet som tar bort mange av vårens bekymringer, den gjør helt enkelt livet lettere for deg!

 

Elektrisk eller bensindrevet - hva er best?

De som er bensindrevne er større, vanskeligere å håndtere og krever mer underhold. Den må også behandles med frostvæske på vinteren så den ikke blir ødelagt. Det er også høyere trykk i bensindrevne spylere så det er større risiko at det høye trykket ødelegger skjøre utemøbler eller skyller bort maling.

 

Vi velger derfor å stille inn siktet på en elektrisk høyttrykksspyler her på Best i test Guiden. Den egner seg helt enkelt bedre til hverdagslivet i og med at den er mer brukervennlig, lettere, mer stillegående og enklere å oppbevare.

 

Vi stiller følgende 5 krav på testvinneren

  1. Brukervennlig og lett å forflytte – det skal ikke være tungt å vaske, det skal være moro!
  2. Bra trykk – for å få bort all skittdannelse som har kommet under vinteren.
  3. Raskt resultat – ja det er jo hovedgrunnen til at du skal ha en høytrykkspyler!
  4. Støysvak – den skal være stillegående. Først og fremst for din skyld, men også for naboens.
  5. Bra pris – selvfølgelig skal du ha en testvinner til lavest mulig pris.

Høytrykkspyler best i test 2024


Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og fått greie på hva forbrukerne synes om spyleren sin blir valget enkelt. Det handler om en tysk produsent som er kjent for de velfungerende rengjøringsmaskinene sine; Kärcher med modellen K5 Premium.


Kärcher K5 Premium Smart Control Flex Home er erstatteren til den tidligere testvinneren på Best i test Guiden, Kärcher K5 Premium Full Control Plus Flex Home som ikke produseres lengre. 


Denne høytrykkspyleren er  ideell til rengjøring av hageredskaper, sykler, utemøbler, gjerder, motorsykler, biler mm. Den har et trykk på 20-145 bar. Vannkapasiteten er på max 500 l/time og temperaturen er på opptil 40 °C. Kärcher K5 veier 13,9 kg uten tilbehør og den elektriske ledningen er på 5 meter

 

Tilbehørene som følger med er en terrassevasker som lett fjerner alger og skitt fra verandaen din. Du får også med 1 liter steinrens som er ideell for rengjøring av stein, betong etc. Et 3-i-1 Multi Jet spylerør som du bytter stråletype med for best effekt følger også med. 

 

Kärcher K5 har noen år på nakken, men det er ikke mye som er endret i forhold til tidligere K5 modeller i og med at det er en så bra høytrykkspyler. De forandringene som har skjedd handler mest om designen som nå ligner mer en Formel 1 bil enn en høytrykkspyler og den siste modellen har nå også integrert Bluetooth som gjør at du kan koble deg til Kärcher Home & Garden-appen. Appen gir deg praktiske tips og triks til forskjellige rengjøringssituasjoner og rengjøringsobjekter. Du har også mulighet til å kontrollere og overføre trykknivået fra appen til spylehåndtaket.

 

Takket være den nye designen er det mer plass til oppbevaring av tilbehør og en slangetrommel som gjør det lett å pakke sammen ledningen.

 

Mer informasjon og fakta finner du på Kärchers hjemmeside


Her kjøper du testvinneren til best pris

Veil pris for denne høytrykkspyleren er over 6000 kr, men du kan få den billigere enn så!


Dette sier ekspertene om K5 Premium Home

Råd och Røn testet 16 ulike høytrykksspylere. Kärcher tar hele 6 av topp-10 plasseringene. Kärcher K5 Premium Control fikk en klar tredjeplass med hele 81 poeng. Førsteplassen gikk til Nilfisk E145.4 med 83 poeng.

 

Aftonbladet har testet 6 ulike høytrykksspylere og kårer Kärcher K5 til best i test med 5 stjerner. De skriver at “den er lett å jobbe med, effektiv og designen er solid. Formen er bra og den ruller lett på store hjul. Den står stadig men får minus for at den er tung”  

 

TEK har testet Kärcher K5 og ga den 8 av 10 poeng. Den får utmerkelsen Meget Bra av TEK. De skriver at “Dette er en kompakt og lett maskin som passer fint om du vil «pakke» den sammen og stue den unna etter bruk. Andre fordeler med Kärcher K5 er at den er stillegående, godt egnet til bil, båt og terrasse, hendig pistol med alle dyser i ett, og justering på håndtak og  god såpefunksjon”

 

Ekspertene på pressurewashr.com har testet Kärcher K5 og gir den en tredjeplass blant de elektriske høytrykksspylerne.


Vil du se hvordan Kärcher K5 Premium fungerer i virkeligheten kan du se dette YouTube-klippet!

 


Så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet synes om dette, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen. Og det vi kan konstatere er at forbrukerne er fornøyd med sin Kärcher K5, veldig fornøyd! Her har vi samlet noen av omtalene;

 

“En skikkelig bra maskin som gjør jobben enkel!”


“Dette produktet ble helten til kona mi med en gang – fantastisk maskin”


“Nå synes jeg det er moro å vaske uteplassen og terassen min”

 

“Fikk min Kärcher K5 idag og satt den sammen på 45 minutter, etter det spanderte jeg 3 timer på å rengjøre oppkjørselen, uteplassen og utemøblene. Ble positivt overraska av den nye elektriske høytrykkspyleren min.”


“Vi er veldig fornøyd. Enkel å bruke og resultatet blir veldig bra på steinplater, skitne utemøbler, vaske sykler osv.”

 

"Lett å pakke opp og montere. Det er et veldig høyt trykk som gjør at det jeg allerede har vasket har gått kjempebra. F.eks. oppkjørselen, båten, bilen og steinmuren har blitt rene. Jeg anbefaler dette produktet, enn så lenge er det verdt hver krone.

Det eneste som er litt irriterende er at slangen fra motoren til håndtak har en tendens til å snurre seg inn og er litt vanskelig å oppbevare. I den beste verden skulle man hatt mulighet til å rulle inn denne slangen."


"Et utrolig komplett produkt. Kvaliteten og brukervennligheten står i fokus. Anbefaler den til alle med hus og/eller uteplass/bil."

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med produktet så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å handle og det som noen påpeker er at slangen er litt vanskelig å håndtere. Andre synes at høytrykkspyleren er litt tung, men ellers er som sagt både forbrukere og eksperter enige om at dette er en veldig bra høytrykkspyler.
Slik utførte vi denne testen

For å kåre den beste høytrykkspyleren akkurat nå har vi gransket aktuelle eksperttester og forbrukeromtaler. Disse har vist hvilke faktorer som er viktige å ta hensyn til, samt hvilke funksjoner og spesifikasjoner forbrukerne ønsker mest.


Ekspertenes tester har gitt en god veiledning i og med at de utfører nøye tester der de sammenligner flere ulike høytrykkspylere og forbrukerne forteller hvordan disse fungerer hjemme i virkeligheten - som selvfølgelig er den viktigste faktoren. 
Her kjøper du testvinneren til best pris

Staypro selger Kärcher K5 Premium Smart Ctrl Flex Home for 5967 kr. Frakten er inkludert i prisen!

5967 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Kärcher K5 Premium Smart Ctrl Flex Home!
Ta godt vare på høytrykkspyleren din

Når vinteren kommer er det viktig at høytrykkspyleren står trygt inne. Om det er vann igjen når det blir kaldere er det en risiko at munnstykkene fryser og bli ødelagt, noe som kan få dyre konsekvenser.


Mens du vasker verandaen kan du jo passe på å la robotgressklipperen din ta seg av plenen! Vi vet hvilken robotgressklipper som er best i test. Og hvorfor ikke la den beste robotstøvsugeren ta seg av det innvendige! Da kan du nyte av et rent hus etter du har vasket verandaen og robotklipperen har klipt plenen.

 

Om du går med i Facebook-gruppen vår får du informasjon når noen av de riksdekkende butikkene har SALG på denne høytrykkspyleren. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste høytrykkspyleren til den laveste prisen. Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg!


Philip Andrén

Best i test: Høytrykkspyler

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert