Ansiktsbørste best i test - Foreo

Test - beste ansiktsbørste 2020

Om du skal kjøpe en ansiktsbørste og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilken vanlige forbrukere synes er best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste rengjøringsbørsten til best pris direkte!
Vi har to ansiktsbørster på denne siden - en som du bruker  hjemme til hverdags og en mindre som du kan ha med deg på reisen.


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste ansiktsbørsten NÅ!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste lille ansiktsbørsten NÅ!


Derfor skal du ha en elektrisk rensebørste

For å holde ansiktet ditt friskt, fint og rent er det viktig at du er nøye med rengjøringen. Det er mange metoder for dette men de fleste skyller ansiktet med vann og skrubber med hendene eller børste i kombinasjon med en skånsom ansiktssåpe/ansiktsrens. Det blir rent, men ikke så rent som det skulle kunne bli! 


En elektrisk ansiktsbørste vibrerer og gjør flere tusen rørelser per minutt som betyr at du får en dypere rengjøring. Den elektriske rensebørsten hjelper ansiktsrensen med å trenge ned i porene, samt fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen for å motvirke linjer, rynker, urenheter og kviser. 


Ansiktsbørste best i test 2020

Etter å ha fått ta del av hva ekspertene sier og ikke minst hva forbrukerne synes har vi en klar vinner! Den beste rensebørsten akkurat nå er Foreo Luna 2.


Bästa ansiktsborsten - Foreo Luna 2

Beste ansiktsbørste akkurat nå - Foreo Luna 2

(Klikk på børsten for mer informasjon om den beste prisen!)


 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 15 august 2020


Foreo Luna 2 er en vibrerende ansiktsbørste som er laget av medicinskt silikon. Takket være den ikke-porøse silikonen kan ikke bakterier og mugg dannes. Den er også hele 35x mer hygienisk enn vanlige nylonbørster som finnes på markedet idag. Foreo Luna 2 fjerner 99,5% smuss fra huden din.


Den ene siden på Foreo Luna 2 vibrerer med en intensitet på opp til 8000 bevegelser i minuttet. Bevegelsene er såpass små og oppfattes mer som massasje enn rengjøring. Når du er klar med å rengjøre ansiktet kan du bruke den andre siden av Foreo som vibrerer med mindre intensitet for å minimere alderstegn som rynker og fine linjer. Hele prosessen tar bare 2 minutter.


Alle Luna 2- børster har 12 forskjellige intensiteter som betyr at du selv kan velge om du vil ha en mildere eller dypere rengjøring.


Det finnes ulike versjoner av Foreos ansiktsbørster. De har en børste for normal-, blandet- og sensitiv hud så du kan velge den som passer din hud best. Det som skiller børstene er fokusgruppene. Børsten for normal hud fokuserer mest på hudormer og urengheter. Den for sensitiv hud fokuserer på tørr og irritert hud, kviser og fine linjer. Og til sist fokuserer den for blandet hud å dra sammen porene, motvirke blanke og tørre områder samt å slippe kviser. Forskjellen på selve børsten er mest synlig på stråene som enten er tykkere eller tynnere.


Du trenger ingen løse deler til din Foreo Luna 2 og du får 2 års garanti. Batteritiden er veldig bra og den er selvfølgelig 100% vanntett.


Her kjøper du Foreo Luna 2 til best pris

Gjeldende butikkpriser idag 15 august 2020


Dette sier ekspertene om Foreo Luna 2

Business Insider: testet Foreo Luna 2 og var veldig positive. Etter å ha testet den i noen uker syntes skribenten at den holdt det den lovte og ga jevn og vakker hud.


Bloggeren Elin Fagerberg som har flere års erfaring i skjønnhetsbransjen har testet Foreo Luna 2 og liker den veldig godt. Hun gir den 4,2/5 poeng og skriver blant annet "Jeg har alltid hatt en tørr og ru flekk under haka som ingen peeling biter på. Men den er nesten helt vekk etter jeg har brukt denne. Love it! Huden føles også skikkelig ren uten å bli skrellet av. Børsten finnes for flere ulike hudtyper. Jeg har ganske følsom hud men børsten for normal hud passet bra for meg."


Så sier forbrukerne om testvinneren 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene Foreo Luna 2 har fått;


"Jeg elsker min Foreo Luna 2!"


"Elsket  den, huden min er så myk."


"Gir meg den mykeste huden noensinne!"


"Jeg elsker helt enkelt Foreo Luna 2. Den er så kompakt og enkel å bruke. Jeg bruker den hver morgen og natt. Jeg har begynt å se en forbedring av huden min. Jeg bruker først rengjøringsmidlet med rengjørningssiden og så antirynkesiden."


"Veldig bra. Kjøpte denne for å erstatte min Clarisonic Mia. Liker godt at silikonen er mer hygienisk enn børsten på clarisonic. Bra for eksfoliering, huden blir mye renere og man kjenner forskjell, men den er likevel mild. "


"Jeg ble veldig positivt overrasket over foreo. Du merker at den er minst like effektiv som vanlig rens+skrubb, men mye mer skånsom. Jeg tror den gjør noe med blodsirkulasjonen i ansiktet. Etter et par dager så jeg merkbar forskjell, med glødende men matt hud. En kollega(som vet jeg har problemer med huden, men som ikke visste at jeg hadde begynt på et nytt produkt) bemerket at jeg hadde fått finere hud. For meg var denne verdt pengene! Anbefales "Ansiktsbørste - mini

Om du skal ut og reise finner du en mindre versjon av testvinneren, Foreo Luna 2 Mini.

 

Beste lille ansiktsbøsten til reisa.

Beste reiseansiktsbørsten - Foreo Luna Mini 2 

(Klikk på børsten for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)


 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 15 august 2020


Foreo Luna Mini 2 er en effektiv og kompakt rengjøringsbørste som er lett å ta med på turen. Den er perfekt for deg som akkurat har begynt med ansiktsrengjøring i og med at den passer alle hudtyper. 


Rengjøringsbørsten er helt vanntett og har 300 bruk per ladning. Den oppdaterte ansiktsbørsten har 3 rengjøringssoner som passer for alle hudtyper 


Foreo Luna 2 Mini bruker samme teknologi som Luna 2 og gir en skånsom, men effektiv rengjøring som tar bort døde hudceller og fremhever en jevnere, finere hudtone med masse glød! Ved regelmessig bruk hjelper den huden din å redusere og forebygge aldringstegn, for å gi huden din et mer ungdommelig utseende. Den tar enkelt bort urenheter, smuss, overflødig olje og makeuprester grundigere enn om du bare bruker hendene. 


Her kjøper du Foreo Luna 2 Mini til best pris

Gjeldende butikkpriser idag 15 august 2020


Dette sier forbrukerne om Foreo Luna Mini 2

Som vi nevnte ovenfor vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og testet produktet synes, i og med at de har lengst og best erfaring av bruken i hverdagen. Her ser du noen av omtalene denne har fått;


"Perfekt å ta med på treningssenteret. Den føles så herlig etter treningsøkta."


"Fungerer fantastisk for meg som har relativt store porer og hudormer som man kan "kjenne" på nesen. Direkte etter bruk bli nesen (og selvfølgelig resten av ansiktet) mykt og rent. Fonundation legger seg også mye finere på nesen når jeg ikke har like mye tekstur på den lengre."


"Liker denne, huden føles fin og glatt etterpå. Veldig spennende teknologi med alle produkter fra Foreo. Enkle produkter å forstå og bruke. Neste kjøp for min  del er å investere i en Foreo Ufo! "


"Uten tvil det beste jeg har kjøpt av skjønnhetsprodukter noengang! Man blir myk som en baby og får fin glød. Kommer aldri mer til å gå til en skjønnhetssalong for å gjøre en behandling igjen." 


"Kjempebra! Deilig å bruke, enkel å rengjøre, batteriet holder for evig og huden ser mye bedre ut enn før! Superb!" 


"Kan nesten ikke forestille meg en tid før Foreo! Om du trodde at du har funnet en ansiktssrengjøring som VIRKELIG rengjorde huden din kan jeg si at Luna Mini 2 motbeviser dette allerede etter første bruk. SÅ stor forskjell sammenlignet med hva fingerene dine kan gjøre, da de små silikonpiggene virkelig rengjører på dypet."


"Veldig skeptisk til denne fra begynnelsen, men kjærlighet fra første gangs bruk! Invester i denne for å investere i ansiktet ditt - du kommer ikke til å bli misfornøyd. Huden er renere en noengang og mindre porer. De første 2 ukene fikk jeg veldig mye små prikker, men det ble det verdt!"  


"Man blir så ren og myk ved å bruke foreo. Får en helt annen glød i huden." 


"Har hatt min i over ett år og kun ladet den en gang(!). Synes huden min er mye bedre når jeg bruker den, gjør virkelig rent på dypet. Den har blitt en favoritt i rengjøringsrutinen min og er definitivt verd prisen."


ren hy - ansiktsborste - foreo luna 2

Få ren hud med hjelp av Foreos ansiktsbørster


Tips 1: For deg som ønsker det perfekte Hollywoodsmilet kan lese om den beste hjemmetannblekingen her! Og om du vil vite hvilken barberhøvel som er den beste for fine glattbarberte bein kan du lese om den beste barberhøvelen her


Tips 2: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du den beste ansiktsbørsten til best pris!