lydbok best i test 2023, lydbokapp, lydbok sammenligning, lydbok test

Lydbøker - dette er de beste lydbøkene 2024

Om du vil vite hvilke lydbøker som er de beste, eller snarere sagt de beste lydboktjenestene har du kommet helt rett!  


Lyd- og e-bøker er veldig populært i dag og med flere aktører på markedet med relativt likeverdige tjenester kan det være vanskelig å bestemme hvilken lydboks app som passer deg best.


På denne siden finner du de tre aktørene vi kårer til best i test på lydbøker og forhåpentligvis får du god hjelp på veien til å finne den som passer deg best.


Sammenligning av lydbøker

De tre beste aktørene på markedet i dag er BookBeat, Nextory og Storytel. Nedenfor kan du lese fordeler og ulemper med de forskjellige og finne den som passer deg best;Kr/mnd basic:
Kontoer:
Offline:
Flere språk:
Testperiode:
Ubegrenset/mnd:
Kids mode:
Bindningstid:
Best i test lydboken 2024 - Nextory - Best i test
Nextory
139
4 profiler
Ja
Ja
30 dager
30 timer/mnd
Ja
Nei
Best i test lydboken 2024 - BookBeat - Best i test
BookBeat
79 kr/mnd
1 profil
Ja
Ja
30 dager
20 timer/mnd
Ja
Nei
Best i test lydboken 2024 - Storytel lydbok - Best i test
Storytel lydbok
199 kr/mnd
1 profil
Ja
Ja
14 dager
Ja
Ja
NeiLydbok best i test 2024


Bookbeat pris - Bookbeat ljudböcker - Bookbeat familjeabbonemang


  (Klikk på logoen for mer informasjon på BookBeats hjemmeside)​BookBeat har et veldig enkelt system. Deres basic abonnement koster kun 79 kr/mnd  og vil du legge til ytterligere familiemedlemmer koster det kun 49 kr ekstra per person per måned. Et familieabonnement koster 179 kr/mnd  og kan ha opptil 4 profiler. 


Hos BookBeat kan du teste tjenesten gratis i 30 dager før du bestemmer deg.


BookBeat har flere språk i tillegg til norsk som blant annet engelsk, svensk, dansk, finsk, spansk og italiensk. Det finnes over 500 000 lydbøker og e-bøker tilgjengelig og du kan både lese og høre direkte fra smarttelefonen din eller nettbrettet ditt.


BookBeat tilbyr, som de fleste andre, barnemodus der kun barnevennlige titler er tilgjengelige, så det er ingen risiko at barnet ditt finner noe upassende eller skremmende.


Appen er intuitiv og på startsiden kan du se bokhyllen din som du leser/hører på akkurat nå. På startsiden finner du også BookBeats egne lister og boktips som kan inspirere deg. Her finner du nye titler som er populære akkurat nå samt tips på nye spennende titler. 

 

BookBeat tilbyr finesser som blant annet søvn-timer og avlesningshastighet. Du kan velge fra 0,5 til 2,0 ganger hastigheten. Med søvn-timeren kan du velge hvor mange minutter boken skal leses opp. Dette er veldig bra når du skal sove.

 

Mer informasjon finner du på ​BookBeats hjemmside.
 

Nextory ljudböcker
(Klikk på logoen for mer informasjon på Nextorys hjemmeside 
)
​Nextorys basic abonnement "Sølv" koster 139 kr/mnd . Med dette abonnementet har du ikke tilgang til de seneste bøkene men må vente i 6 måneder før de er tilgjengelig.


Velger du abonnementet "Gull" får du tilgang til alle bøker, både nye og gamle, for 189 kr/mnd . Er dere flere i familien som vil høre samtidig kan du velge abonnementet "Familie" som koster 239 kr/mnd . Dette abonnementet gir 2 personer mulighet til å høre samtidig. Vil du legge til enda flere familiemedlemmer på denne koster det 40 kr ekstra per måned per person. Dere kan være maks 4 personer som deler konto.


Du får 30 dagers gratis prøvetid hos Nextory. De har flere tusen bøker å velge mellom når du har Gull og Familieabonnementet men utvalget er ikke like stort som hos BookBeat og Storytel.


Bøkene i appen rangeres etter omtaler og du får også tilgang til inspirerende boklister og personlige anbefalinger som baseres på hva du har lest tidligere. Lyd- og e-bøker kan du laste ned om du vil høre disse offline.

 

Avspillingene i appen kan du stille inn mellom 0.75 til 2.0 ganger hastigheten. Du finner også en søvnfunksjon som stenger av boken etter angitt tid. Om du vil spole gjør du det enkelt i appens scrollefunksjon som grafisk viser hvor lang tid det er igjen samt intensiteten av boken .

 

Mer informasjon finner du på   ​Nextorys hjemmeside.

Storytel gratis introduktion - ljudböcker
(Klikk på logoen for mer informasjon på Storytels hjemmeside 
)​Storytels basic abonnement koster 199 kr/mnd. Vil du dele abonnementet med en annen voksen kan du oppgradere til "Family". Kostnaden for dette blir 259 kr/mnd. Vil du ha enda flere som deler på dette kan du ta "Family Plus" der 3 personer kan lytte samtidig. 


Til hvert voksenkonto kan du legge til et kostnadsfritt barnekonto. Dette er begrenset til barnetitler så barnet ditt kan ikke lese/lytte til noe som er skremmende eller upassende.

 

Når du har registrert deg hos Storytel og valgt abonnement kan du teste tjenesten gratis i 14 dager før abonnementet begynner.


Når alt er klart der det bare å velge bok og begynne å lytte. Med Storytel kan du både lese og lytte på bøkene på smarttelefonen din, nettbrettet eller PCen.


Du kan laste ned lydbøker og høre på dem når du er offline. Storytel har et bredt utvalg på over 500 000 ulike titler og kan leses/lyttes på flere ulike språk.


Avspillingshastigheten i Storytel kan du stille inn fra 0.75 til 2.0 ganger hastigheten. Innsovnings-timer finnes også og passer deg som ikke vil sovne fra boken. Her kan du stille inn hvor mange minutter som skal spilles før den slås av.

 

Mer informasjon finner du på ​Storytels hjemmeside.
          


Lydbøker - dette sier ekspertene

Boktugg: Skriver at det ikke er mulig å kåre en vinner i og med at alle presterer bra og har sin egen nisje. Ifølge Boktugg er det viktig at man selv ser over vanene sine og gjør valget etter det. De nevner dog at Nextory er beste valget om du heller vil lese bøkene, mens Storytel har en fordel med at det er synkronisering mellom formatene som gjør at du kan velge mellom både å lese og å lytte. 

   

lydbok gratis


~ Nyt favorittboken din så blir turen både koseligere og mer avslappende ~


Tips 1: Vil du ha noe godt å drikke når du hører på favorittboken din? Da kan vi tipse deg om den beste espressomaskinen, den beste kaffetrakteren eller den beste brusmaskinen


Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på best i test produktene. På den måten kan du gjøre et kupp - de beste produktene til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken er den beste lydbok appen
    Lydboktjenesten fra Storytel, Nextory og BookBeat har alle bra utvalg på bra bøker, appen er også veldig enkel å bruke.
  • Kan jeg høre på lydbok gratis?
    Ja, både BookBeat og Nextory har en gratis prøveperiode på 30 dager. Storytel har en gratis prøvetid på 14 dager.
  • Hvilke er de beste lydbøkene?
    Storytel, BookBeat og Nextory tilbyr topplister og lister anpasset etter dine preferanser, så kort etter du har hørt på noen bøker kommer forslag på dine egne beste topplister.Philip Andrén

Best i test: Lydbøker

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert