vaffeljern best i test

Vaffeljern best i test 2022 - beste enkle og doble vaffeljern

Om du skal kjøpe deg nytt vaffeljern og vil vite hvilket som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilket vaffeljern vanlige forbrukere liker best.


Alt dette er oppsummert på denne siden så du skal få det beste vaffeljernet til best pris direkte!


Best i test vaffeljern 2022

Best i test vaffeljern enkelt

Wilfa WAS-623

Vaffeljern best i test Wilfa WAS-623
  • Er kåret til best i test i flere år

  • Gjør store fine hjerter

  • Lampe som signalerer når vaffelen er klar

Dobbelt vaffeljern best i test

Wilfa WAD-619

Vaffeljern best i test Wilfa WAD-619
  • Gjør to vafler av gangen

  • Gjør tykke vafler

  • Enkelt å rengjøre

best pris i samarbeid med Prisjakt

 

Derfor skal du ha det beste vaffeljernet

Vi nordmenn er veldig glad i vafler og tar gjerne fram vaffeljernet til både hverdag og fest! Mange feirer også den internasjonale vaffeldagen som er den 25. mars.


Vafler kan du ha både som enkel og god kveldsmat med litt smør og ei skive brunost eller som dessert med syltetøy og krem. Uansett hvordan du liker vaflene dine, er det viktig med et bra vaffeljern.


Noen foredrar sprø vafler og andre vil ha myke. Oppskriftene er uendelige! Mange synes det er vanskelig å få sprøe vafler og mange vil helst ha myke.


Men vi lar oppskriftene være og konsentrerer oss på selve vaffeljernet, for uten et bra vaffeljern blir det ingen gode vafler.    
Wilfa vaffeljern best i test – Enkelt vaffeljern

Etter å ha gransket aktuelle tester og anmeldelser blir valget veldig enkelt. Det beste vaffeljernet akkurat nå er  Wilfa Hjerte Stor Pip (WAS-623)

Det beste vaffeljernet akkurat nå - Wilfa WAS623 

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen i dag)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 november 2022

Prisjakt Wilfa WAS-623
i samarbeid med Prisjakt


Wilfa WAS-623 er et høyt verdsatt vaffeljern som prises av både eksperter og forbrukere! Det er kåret til best i test i mange år her på Best i test Guiden.


Dette vaffeljernet gir store vaffelhjerter på hele 23 cm i diameter og piper under steking når vaflene er klare. Du får også med en øse på kjøpet som gjør det lett å helle i rett mengde røre og unngå søl.


Wilfa WAS-623 har konede plater som gir jevn steking og det doble slippbelegget gir vaffeljernet lengre levetid og bedre slippevne på vaffelen. 


Wilfa WAS-623 - så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer best i hverdagen. Her ser du noen av omtalene Wilfa WAS623 har fått;


Vi har brukt dette vaffeljernet noen ganger og det er rett og slett veldig bra. Det blir store vaffelplater med 6 hjerter og jernet steker jevnt og fint.

Det som er veldig fint med dette er at det er både lys- og lydsignal slik at du ikke må stå og se på vaffeljernet hele tiden. Anbefales !!!!!”


"Best i test ja, ingen tvil. Vaflene blir sykt gode og sprø, og elsker at det plinger når den er ferdigstekt :) Allerede anbefalt videre til mange venner og familie :)"


" Fulgte "Best i test" anbefalingene og kjøpte dette jernet og er kjempefornøyd. Vafler av alle mulige sorter nesten hver dag!"


"Vaffeljernet er veldig bra. Kjøpte det p.g.a Best i test. Blir jevnt stekt på begge sider. Piper når det er ferdig stekt. Veldig fornøyd."


“Best ever! Anbefales til alle som er på jakt etter et bra vaffeljern!”

 

Ja, det er mange positive omtaler om dette jernet, det er for mye å skrive dem alle. Men det vi kan konstatere er at forbrukerne er utrolig fornøyde med Wilfas WAS 623.


Her kjøper du Wilfa WAS-623 til best prisbeste vaffeljern,vaffeljern test,    

~ Gjør hverdagen til en fest med det beste vaffeljernet ~
Wilfa vaffeljern best i test – Dobbelt vaffeljern

Om du skal gjøre mange vafler raskt og gjerne vil ha litt mer enn én vaffel av gangen er dette noe for deg! Det beste doble vaffeljernet er Wilfa WAD-619.

Best i test dobbelt vaffeljern – Wilfa WAD-619

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 november 2022

Wilfa WAD-619Wilfa WAD-619 gjør to vafler av gangen og er høyt verdsatt av forbrukere. Ifølge Wilfa er det dette jernet som tilsvarer kvaliteten som det testvinnende enkel-jernet WAS623.


Wilfa WAD-619 er et tykt støpejern som gir jevn varme, har luftspalter i overplaten som sikrer jevnt stekeresultat og at damp siprer ut slik at vaflene blir sprø. Varmeplatene er utstyrt med teflonbelegg som gjør at vaffelrøren ikke brenner seg fast og det blir enkelt å rengjøre jernet etter bruk. Bare tørk det av med en fuktig klut. 


Dette jernet har termostat med lyssignal som betyr at du kan bestemme om du vil ha lyse eller mørke vafler. Lyssignalet viser når vaffelen er klar. Du får med en egen øse til dette vaffeljernet som betyr at du får perfekt mengde røre og unngår søl.


Det har også innebygd ledningsoppbevaring som er veldig praktisk.


Wilfa WAD619 - så sier forbrukerne

"Supert dobbelt vaffeljern. Steker jevnt og fint. Ser ut som det er god kvalitet. Intet negativt så langt."


"Det er en dans å steke vafler til familien med denne. Godt gjennomstekte vafler uten å bli brent pga termostatfunksjon som man kan bestemme selv steketiden. Fin form på vaflene med seks hjerter :)"


" Meget fornøyd! Steker jevnt både over og under! :)"


"Steker vaflene raskt og bra. Veldig fornøyd med størrelsen på vaflene. Det er også bra med et vaffeljern som ser så bra ut, at det kan stå fremme."


" Grunnen er at det er en god tykkelse på selve jernet som gir en jevn steking. Bra produkt. Liker godt at det er dobbelt. "


Her kjøper du Wilfa WAD-619 til best pris


Vaffeljern test - disse eksperttestene har vi gransket


Magasinet TEK, 2019: Har testet 7 enkle vaffeljern og best i denne testen er Wilfa Hjerte Stor Pip (WAS-623 Bell) med 8,8/10 poeng. De synes det steker godt, jevnt og sprøtt, de liker at det piper når vaflene er ferdig og at det blir store vafler.
Andreplassen går til Wilfas storebror XWAS-1400B som får 8/10 poeng. Dette jernet er ifølge Wilfa en videreutvikling av WAS-623.


DinSide, 2019: Har testet 7 doble vaffeljern. Best i test er Åviken Elegance som får terningkast 5. De konkluderer det hele med "Her får du et stødig vaffeljern som er enkelt å rengjøre og lett å betjene - og som gir deg jevnt stekte og gode vafler - til en god pris."

Andreplassen gikk til to vaffeljern og med terningkast 4 fikk Wilfa DWA-516W og Kitchen Gear Waffle Iron (Rusta) dele på sølvet.


Magasinet TEK.NO, 2018: Testet 9 ulike dobbeljern som koster under 1000-lappen. Best i denne testen og mors valg gikk til Wilfa DWA-516W med 8,5 poeng. De skriver “Det er ujålete og enkelt i bruk, men langt fra et simpelt vaffeljern… Her får vi helt enkelt jevne, gyldne og deilig sprø vafler gang etter gang. Et steike bra jern!” Traktorjernet Moods of Norway fra Wilfa, for deg som ikke synes at hjerter er nok, får også 8,5 poeng i denne testen og deler på gullpokalen.
På delt andreplass med 8 poeng hver kommer Åviken Elegance og Wilfa WAD-619.

 

TV2 hjelper deg, 2017: Har testet 6 ulike vaffeljern fra 99 kr til 1995 kr. Førsteplassen og best i test – utnevnelsen gikk til det populære jernet fra Wilfa som heter WAS-623Bell (også kallet Hjerte Stor Piip) “Jernet piper når vaflene er ferdig. Steker jevnt og fint. Vaflene får en fin tykkelse og form. Vaflene løsner lett når de tas ut.” 
Andreplassen går til Logik L06WMS14E og Sage No-Mess

 

Expressen, 2017: I en stor test av vaffeljern i ulike prisklasser ble Wilfa WAS-623 best i test med 5 av 5 poeng. Omtalen ble: “Et veldig bra vaffeljern som gir perfekte, sprø og gyldenbrune vafler. Utrolig kort steketid! Tydelige instruksjoner og pipesignal som indikerer når vaffelen er klar. Verdensklasse!”

 

DinSide, 2016: Testet 9 ulike vaffeljern fra 159 kroner til 2 990 kroner. Best ut med terningkast 6 var Wilfa WAS-623 bell. Stekeresultatet beskrives på denne måten; “Steker veldig jevnt og fint på begge sider. Perfekte vafler: Sprø utenpå, luftige, og myke inni.”

Andreplassen med terningkast 5 gikk til OBH Nordica Single Elite og Sage Smart Waffle.

 

Klikk, 2015: Testet fem av de bestselgende vaffeljernene. “Dette jernet er helt konge!“, var anmeldelsen av testvinneren Wilfa vaffeljern WAS-623 Bell. Det fikk terningkast 5 men dessverre er testvinneren veldig dyr. Andreplassen med terningkast 4 ble todelt og gikk til Åviken Diamond og Coline enkelt vaffeljern.
Ifølge Klikk så har de den perfekte vaffeloppskriften.

 

ICA Kuriren, 2015: Testet 10 doble vaffeljern og tittelen Best i test gikk til Åviken 906 med hele 5 av 5 poeng og kommentaren ” Vaflene blir jevne, vakkert gullbrune og sprøe.”  Andreplassen med bare ett poeng mindre gikk til Severin 2106.

 

Hyttemagasinet, 2014: Hyttemagasinet testet 10 ulike vaffeljern og kom fram til at Wilfa WAS-623 Bell ble kåret til vinner med terningkast 5, Dobbeljernet som fikk best plassering ble Wilfa WAD 518 MW med terningkast 5-.

test vaffeljern,vaffeloppskrifter Wilfa

~ Lag de beste vaflene med det beste vaffeljernet ~Tips 1! Vil ha noen gode vaffeloppskrifter har Wilfa en hel side med spennende tips på dette!


Tips 2! Liker du belgiske vafler og vil lese om belgisk vaffeljern test finner du det beste belgiske vaffeljernet her!


Tips 3! Om du vil ha den beste kaffen til vaflene kan du lese om den beste kaffetrakteren her! Den beste espressomaskinen finner du også. Og for å være på den sikre siden at du får det du ønsker har vi også en side om den beste kapselmaskinen og den beste vannkokeren.


Tips 4!  Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på noen av vaffeljernene her ovenfor! På den måten kan du gjøre en god handel = det beste vaffeljernet til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Tips 5! For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente
Anita Carlsen

Best i test: Vaffeljern-Enkle/Doble

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: