Bordvifte best i test

Bordvifte test 2022 - kjøl deg ned med den beste viften

Om du skal kjøpe deg ny vifte og vil vite hvilken som er den beste i dag har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester for å se hva eksperter og forbrukere synes om viftene som er på markedet i dag. Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og enkelt kan bestemme deg for rett vifte med en gang! 

 

Denne siden er litt annerledes enn andre sider på Best i test Guiden, ettersom det ikke finnes noen sammenligningstester på bordsvifter. Her har vi lagt ned ekstra mye tid på å finne informasjon om ulike vifter og hvilken ekspertene og vanlige forbrukere er mest fornøyd med.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste billige bordviften NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste bordviften NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den den beste gulvviften NÅ!

 

Derfor skal du ha en kjølevifte

For deg som ikke vil eller har mulighet til å investere i en varmepumpe (som også kan brukes til å kjøle ned), er en bord eller gulvvifte et bra alternativ. Effektive vifter skaper en sval og trivelig innemiljø på varme sommerdager. 

 

Du får bedre søvn. Problem med å sove på varme sommernetter er vanlig for mange, og da kan det hjelpe med en vifte i rommet som ikke kjøler ned luften, men sirkulerer den så det føles svalere. Resultatet blir bedre og mer effektiv søvn.

 

Du får lettere å konsentrere deg. Som du sikkert vet så er det vanskelig å holde konsentrasjonen oppe når det er varmt og jobben din kan fort bli lidende. Da er en bordvifte en god løsning på problemet.

 

Vi stiller følgende krav på testvinneren

  • Stillegående. Vi vil først og fremst at viften skal være så stille som mulig, det kan være veldig forstyrrende når vifta står og durer, ikke minst når du skal sove.
  • Flere luftstrøminnstillinger. Viften skal ha flere nivå så du selv kan styre hvor kaldt det skal være.
  • Lett å rengjøre. Ja det er jo alltid en fordel.
  • Energieffektiv. Den kan være på mange timer i løpet av en varm sommer, så den skal dra så lite strøm som mulig, både for miljøet og lommeboka sin skyld.


Bordvifte – et billigere alternativ

Om du bare vil ha en liten bladløs vifte som ikke er så dyr kan du ta en titt på denne.

ATIGO bladløs vifte

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 22 januar 2022

Atigo


Atigos bladløse vifte er en fleksibel og moderne vifte som kombinerer avkjøling med luftfukter. Den har en stilig design som gjør at den passer overalt, både hjemme, i båten eller på hytta. Viften har en vanntank som brukes når du skal ha luftavkjøler og i og med at viften er bladløs har den ikke samme lydnivå som vanlige vifter.


Vanntanken kjøler ned luften i ca 2-3 timer avhengig av hvor varmt det er. På vinteren når det er tørrere i luften kan du bruke den som luftfukter istedet for avkjøler. 


For økt fleksibilitet kan du koble viften via USB og ha den koblet til dataen din. Atigo har også LED-lys som gjør at den passer bra som nattlampe på nattbordet.


Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt produktet vi anbefaler synes om dette, det er jo tross alt de som har størst og best erfaring og når det gjelder Atigos bladløse vifte er forbrukerne veldig fornøyde. Her kan du lese noen av omtalene den har fått;


"Vi har kjøpt en for å ha i stua på landet. Fungerer bra, relativt stillegående og kjøler behagelig med fukten. Trivelig lys med den innebygde lampen. Hadde kanskje ønsket litt tydeligere instruksjoner men fikk god hjelp av supporten." 


"Fornøyd til den prisen. Har man i kjølt vann gir det veldig god effekt synes jeg!" 


"Beste viften!! Virkelig stilig, man kan nesten ha den som dekorasjon om man sammenligner med vanlige med vifteblad, fått mange komplimanger allerede fra gjester hjemme om hvor man kjøper den. Bruker den som lampe på skrivebordet når jeg jobber, Såå deilig med et lite svalt vindpust (bor høyt opp, blir veldig varmt fort på sommeren.)"   


"Minst sagt høyt verdsatt nå under varmebølgen!  Enkel liten sak, perfekt å ha ved sengen." 


Her kjøper du Atigos bladløse vifte til best pris


Sparnet selger viften for bare 408.6 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

408.6 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Atigo!

Bordvifte – best i test 2022

Etter mange timers søking og granskning har vi kåret en vinner. Det handler om en høyt verdsatt og flott vifte. Viftenes Rolls Royce kan man nesten si! Det handler om en vifte fra Dyson og modellen heter Pure Cool Me.

Bordvifte best i test- Dyson Pure Cool Me
(Klikk på bildet for mer informasjon)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 22 januar 2022

Dyson Pure Cool Me


Dyson Pure Cool Me er en 2-i-1 luftrenser og vifte. Den er helt bladløs som gjør at det ikke er noen risiko at små nysgjerrige fingrer havner imellom viftebladene.


Testvinneren gir en avkjølende og renset luftstrøm der du trenger det. Den har et aktivert kull- og et glass-HEPA-filter som, ifølge Dyson, fanger opp gasser og 99,95% av de ultrafine partiklene fra luften.


Dyson Pure er lett å rengjøre i og med at den ikke har noen gitre eller vifteblader, det er bare å ta en klut og tørke. 


Det er en stillegående bordvifte som er en stor fordel, ikke minst på natten når du skal sove. Du kan stille inn søvntimeren på mellom 15 minutter til 9 timer. 


Dyson Pure Cool Me har en stilig design med LCD-display som du stolt kan vise frem når du får gjester. 


Du får også med en fjernkontroll som magnetisk fester seg til vifta. Med fjernkontrollen styrer du strømmen, hastigheten på luftstrømmen, timeren, pendelbevegelsene og filterinformasjonen. 

 

Total høyde er 40,1 cm, bredden og dybden er på 24,5 cm og den veier 2,8 kg


For mer informasjon om testvinneren kan du klikke deg inn på Dysons hjemmeside.

 

Du kan også se et YouTube – klipp på 1,5 minutt hvordan denne bladløse kjøleviften fungerer her.

 

Her kjøper du testvinneren til best prisSå sier forbrukerne om sin Dyson Pure Cool Me

Som vi nevnte tidligere vil vi vite hva forbrukerne som allerede har kjøpt og brukt produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som vet hvordan de fungerer best i hverdagen. Og det vi kan se er at forbrukerne er utrolig fornøyde med sin Dyson Pure Cool Me;


“Frisk luft!!! Jeg kjøpte denne for 2 uker siden og jeg merker forskjellen ganske fort. Jeg bruker denne dyson på soverommet og det virker som det har lovet. Friskere luft uten støv på rommet. Kan anbefales til alle. Det er bare å kjøpe." 

 

“Etter å ha brukt vanlig vifte i mange år som flytter støv rundt i rommet, så fant jeg endelig denne. Nå får jeg stoppet støv og annet fra å sirkulere i rommet med et fantastisk filter.
Stillegående og bra vifte som sørger for presis luftstrøm.
Viften bidrar aktivt til et bedre inneklima
Det store spørsmålet er?
- Hvorfor kjøpte jeg ikke denne før? 

 

“Likte viften veldig godt. Den er stille når vi skal sove. Og funker allikevel fint. Den kjøler godt. Liker at jeg kan bruke timer om natten. Har den på i stuen og da bruker vi vanligvis å ha den på mellom 5-7. Liker at jeg kan forandre på hvor luften går


"Kjøler og renser - stille! Superfornøyd! Den kjøler effektivt, og renser luften samtidig. Stillegående. Har gått fra et innestengt rom til frisk luft! Må nok kjøpe flere til andre rom!"


"Får følge med til campingvogna i sommer. Ren kjølig stille bris dag og natt."


"På lav hastighet høres den nesten ikke i det hele tatt, øker man hastigheten øker lydnivået en del. Jeg synes den er stillere enn en vanlig vifte og det er deiligere avkjøling. Har både katter og pollenallergi i husholdet så den har hjulpet for å få renere luft. Bruker den mest på soverommet men den er lett å flytte. Synes designen er kul."

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med produktet så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å handle. Og det som kommer igjen er at mange synes den er dyr, både forbrukerne og ekspertene synes den er dyr, men de fleste mener den er verd pengene.
Noen sier også at den bråker mer enn de hadde tenkt på høy hastighet.


Dette sier ekspertene

M3 gir Dyson Pure Cool Me 7 av 10 poeng og oppsummerer det hele med "Dyson Pure Cool Me er en kompakt, velfungerende vifte som passer på soverommet eller på skrivebordet. Den renser og kjøler effektivt, men luksusfølelsen savnes. Hadde Dyson implementert noen av de smarte funksjonene fra Lin-serien sin hadde Pure Cool Me vært en fullpottere."

 

Tech Radar har også testet Dyson Pure Cool Me og gir den 4 av 5 stjerner. De liker designen, at den er så stillegående og at den passer bra på små rom.

Beste gulvvifte 2022

For deg som heller ønsker mer fleksibilitet av hvor du kan ha viften har vi kåret den beste gulvviften! Den beste gulvviften akkurat nå er Honeywell QuietSet HSF600WE4.

Den beste gulvvifta akkurat nå - Honeywell QuietSet HSF600WE4

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 22 januar 2022

Honeywell QuietSet HSF600WE4Honeywell QuietSet er en gulvvifte med 5 hastighetsnivåer. Den har også et nivå som er anpasset for nattbruk da viften skal gå så stille som mulig. Ved høyeste hastighet er lydnivået opptil maks 48dB.


Du kan stille inn en timer på viften for automatisk avstenging. Du kan også justere høyden om du vil at den rører på seg eller om den skal stå stille. For beste fleksibilitet får du også med en fjernkontroll som du kan styre viften med.


Gulvviften monteres enkelt uten verktøy. Den veier 6 kg og er 122 cm høy


I og med at det ikke finnes mange eksperttester på kjølevifter har vi lagt ned ekstra mye tid på å finne ut hva forbrukere synes om viftene sine. Det er jo tross alt de som vet hvordan viftene fungerer i hverdagen og har den beste erfaringen. Det vi kan se er at forbrukerne er veldig fornøyd med Honeywell viften sin og her kan du lese noen av omtalene denne har fått;


"Den er veldig stillegående og blåser bra."


"Veldig lett å montere, utrolig stillegående. Fjernkontrollen fungerer perfekt." 


"Etter en ganske omfattende sammenligningsundersøkelse bestilte jeg denne. Virket virkelig å være verdi for pengene og heldigvis er det så. Viften er skikkelig stille og robust. Inkluderer også en fjernkontroll."


"Elsker designen på denne viften" 


"Først og fremst var viften ikke så vanskelig å montere og virker robust. Den er veldig stillegående på lave hastighetsnivåer og fortsatt stille på høyeste innstillingen." 


"Den er veldig stille, akkurat som det annonseres. Den er lett å montere."


"A+ karakter på denne. Den er virkelig utrolig stillegående og driver masse luft også på de lavere hastighetene. Jeg pleier ikke å bruke fjernkontrollen, men det er bra at den finnes. Romskameraten min kjøpte en lik direkte etter at jeg gjorde det i og med at denne var mye bedre." 


"Fantastisk stillegående vifte som blåser mye luft. Fjernkontrollen er trivelig å ha. Jeg skulle anbefale denne viften til alle som liker å ha det stille." 


"Lett å montere og fungerer perfekt. Blåser mye luft med lite lyd." 


"Kjøpte denne etter mye leting. Stille og bra på å holde meg sval." 


"Jeg har fått mye svalere soverom. Kan ha den nære sengen i og med at den er så stillegående. Toppen produkt!"


"Har hatt den noen måneder og er virkelig fornøyd, stillegående og effektiv" 


"Kjempefornøyd med denne viften. Den er stille (som lovet), syntes først at fjernkontrollen var unødvendig men den er faktisk skikkelig bra. Overraskende tung vifte, men den står jo for det meste stille så det gjør ingenting (ble mest overrasket)"


"En av de mest stillegående viftene jeg noengang har brukt. Normalt så pleier jeg ikke å kjøre viftene på høyeste hastighet - men den her, ingen problem. Jeg bruker den i kontorsmiljø og til og med på full hastighet kan jeg bruke høytalertelefonen min på skrivebordet. Veldig fornøyd!"


Her kjøper du Nordic Home Culture FT-533 til best pris


Kjøl deg ned med rett vifte


~ Kjøl deg ned med rett vifte ~

 Nå når du har funnet den beste viften så vil du kanskje lese om det beste nettbrettet! Og for deg som ikke nøyer deg med en liten vifte, men vil ha en luftvarmepumpe i stedet, les her hvilken varmepumpe som er best i test. Og er du kaffetørst etter all informasjon så kan vi avsløre hvilken kaffetrakter som er best

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på bordviften her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste vifta til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente.


Anita Carlsen

Best i test: Bordvifte

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: