Bordvifte – best i test 2020

Om du skal kjøpe deg ny vifte og vil vite hvilken som er den beste idag har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester for å se hva eksperter og forbrukere synes om viftene som er på markedet idag. Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og enkelt kan bestemme deg for rett vifte med en gang! 

 

Denne siden er litt annerledes enn andre sider på Best i test Guiden, ettersom det ikke finnes noen sammenligningstester på bordsvifter. Her har vi lagt ned ekstra mye tid på å finne informasjon om ulike vifter og hvilken ekspertene og vanlige forbrukere er mest fornøyd med.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste vifta nå!

 

Derfor skal du ha en vifte

For deg som ikke vil eller har mulighet til å investere i en varmepumpe (som også kan brukes til å kjøle ned), er en bord eller gulvvifte et bra alternativ. Effektive vifter skaper en sval og trivelig innemiljø på varme sommerdager. 

 

Du får bedre søvn. Problem med å sove på varme sommernetter er vanlig for mange, og da kan det hjelpe med en vifte i rommet som ikke kjøler ned luften, men sirkulerer den så det føles svalere. Resultatet blir bedre og mer effektiv søvn.

 

Du får lettere å konsentrere deg. Som du sikkert vet så er det vanskelig å holde konsentrasjonen oppe når det er varmt og jobben din kan fort bli lidende. Da er en bordvifte en god løsning på problemet.

 

Disse kravene stiller vi

  • Stillegående. Vi vil først og fremst at viften skal være så stille som mulig, det kan være veldig forstyrrende når vifta står og durer, ikke minst når du skal sove.
  • Flere luftstrøminstillinger. Viften skal ha flere nivå så du selv kan styre hvor kaldt det skal være.
  • Timer. Den skal ha en timer så du kan bestemme hvor lenge den skal være på. Da slipper du å våkne på natten for å stenge av, eller så trenger du ikke å tenke på om du har glemt å stenge av den når du reiser bort.
  • Lett å rengjøre. Ja det er jo alltid en fordel.
  • Energieffektiv. Den kan være på mange timer i løpet av en varm sommer, så den skal dra så lite strøm som mulig, både for miljøet og lommeboka sin skyld.


Bordvifte – best i test 2020

Etter mange timers søking og granskning har vi kåret en vinner. Det handler om en høyt verdsatt og flott vifte. Viftenes Rolls Royce kan man nesten si! Det handler om en vifte fra Dyson og modellen heter AM06.Best i test bordvifte 2020 - Dyson AM06

Best i test bordvifte- Dyson AM06
 (Klikk på bildet for mer informasjon)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 1 juni 2020


Dyson AM06 er først og fremst ei trygg vifte. Den er helt bladløs og derfor er det ingen risiko at små nysgjerrige fingrer havner imellom viftebladene.

Du får med en fjernkontroll hvor du lett kan skifte mellom 10 luftstrøminstillinger, den har tidsbryter, av og på- knapp og svingekontroll. Ikke nok med det, fjernkontrollen er også buet og magnetisert så du lett kan forvare den på viften. 

 

Dyson AM06 er lett å rengjøre i og med at den ikke har noen gitre eller vifteblader, det er bare å ta en klut og tørke. Det er en stillegående bordvifte som er en stor fordel, ikke minst på natten når du skal sove. Den har også en stilig design som du stolt kan vise frem når du får gjester. Du kan også tilte viften med bare et trykk så får du luften akkurat der du vil ha den.

 

Dyson AM06 er ganske stor for å være bordvifte, så den kan også stå på gulvet om du så ønsker det. Den har en total høyde på 55 cm og veier 3,44 kg. Strømledningen er på 2 meter.

For mer informasjon om kan du klikke deg inn på Dysons hjemmeside.

 

Du kan også se et YouTube – klipp på hvordan denne bladløse kjøleviften fungerer her.

 

 

Her kjøper du testvinneren til best pris

2990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for bordviften Dyson AM06!

Dette sier ekspertene

PCmag gir Dyson AM06 4 av 5 poeng og skriver at den er elegant, stille, komfortabel, kontrollert luftsrøm, lett å rengjøre og mindre utsatt for støv enn vanlige vifter.

 

Trusted Reviews har også testet Dyson AM06, og gir den 4 av 5 stjerner. De skriver at den er en perfekt følgesvenn på varme netter. I og med at den har en timer så trenger du ikke å velge mellom komfort og å spare strøm og ettersom den er så stille så trenger du ikke å bekymre deg for at den kommer til å holde deg våken.  

 

Expertreviews gir Dyson AM06 4 av 5 stjerner. De oppsummerer det hele med at det er en stille vifte som gjør den ideell for alle som sliter med å sove en varm brittisk sommerdag. I og med at den drar så lite strøm så er den et bra alternativ til mange dyre klimaanlegg

 

Så sier forbrukerne om sin Dyson AM06

“Kan sove med den på hele natten i og med at den er så stille. Synes den har en kul design også”, “Jeg kjøpte den for ca. en måned siden. Den ble kjøpt til soverommet som blir veldig varmt på sommeren. Kravet mitt var at den skulle være stillegående og at den skulle kunne kjøle ned. Jeg må at Dyson oppfyller begge disse kravene”, “Stille. Behagelig kald luftstrøm”

 

“Dyson AM06 bordvifte er en kul vifte som fungerer over forventningene. Kan holde igang “luftblåsingen” selv om man sitter på flere meters avstand og kan holde igang flere timer uten å måtte hvile. Superfornøyd”, “Utrolig stillegående, veldig jevn luftstrøm i forhold til en normal vifte. Fin! Dyr, men vil man ha kvalitet og stil så får man vel betale:)”,

 

“Dette er en av de beste viftene jeg noengang har kjøpt. Den var lett å sette sammen. Etter å ha satt den på kunne vi i løpet av en time kjenne at det var merkbar endring av temperaturen i et stort rom. Ikke bli skremt av den høye prisen, du kommer ikke til å angre dette kjøpet”, Elsker denne vifta. Det har vært en livredder i varmen. Nydelig kjølig luft styrt med en fjernkontroll. stille nok til å ikke forstyrre nattesøvnen. Anbefaler sterkt!”

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med produktet så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å handle. Og det som kommer igjen er at mange synes den er dyr, både forbrukerne og ekspertene synes den er dyr, men de fleste mener den er verd pengene.
En nevner at displayet lyser litt for sterkt på natten og synes det er dumt at man ikke kan dempe lyset. Noen sier at den bråker mer enn de hadde tenkt.


Testvinner 2 – et billigere alternativ

Om du synes at Dyson er litt i det meste laget og bare vil ha en grei og enkel vifte som ikke er så dyr kan du ta en titt på denne.


Testvinner 2 – Mia VLO 3016S


Testvinner 2 – Mia VLO 3016S

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 1 juni 2020


Mia VLO 3016 gir en behagelig avkjøling på hete sommerdager, og ved andre anledninger når du trenger effektiv kjøling. Den har et vinklingsbart viftehode som pendler fram og tilbake, dette gjør at luftnivået endres så det ikke blir ubehagelig. Den kan også vippes vertikalt.

 

Viften har 4 knapper med 3 ulike hastigheter, diameteren er på 34 cm og den veier 1,7 kg så den er lett å flytte der du vil ha den. Mia VLO 3016 har et solid metallgitter som beskytter og gummiben så den står stabilt. 

 

Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har produktet synes om dette, det er jo tross alt de som har størst og best erfaring og når det gjelder Mia VLO 3016 er forbrukerne fornøyde. Veldig fornøyde! Her kan du lese noen av omtalene;

 

“Fungerte utmerket denne varme sommeren, lett å montere sammen.”, “Super lekker vifte! Er skikkelig glad for den! Og den bråker nesten ikke noe.”

 

 “Viften gjør som den skal og har et fornuftig lydnivå uten rangling eller resonans. Dog synes jeg den skulle skulle ha vært lettere å sette sammen uten verktøy” 

 

“Det er en fin og veldig stillegående vifte. Det kunne dog gjerne vært med en lille anvisning om hvordan den skulle settes sammen.”

 

Her kjøper du Mia V3016 til best pris


Vil du handle hos Skousen kjøper du denne bordvifte for bare 0 kronor inkludert frakt.

kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå!

WhiteAway selger den for bare 0 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Hos Tretti betaler du bare 0 kr inkludert frakten hjem til deg!


Kjøl deg ned med rett vifte

Kjøl deg ned med rett vifte 

 


Nå når du har funnet den beste viften så vil du kanskje lese om det beste nettbrettet! Og for deg som ikke nøyer deg med en liten vifte, men vil ha en luftvarmepumpe istedet, les her hvilken varmepumpe som er best i test. Og er du kaffetørst etter all informasjon så kan vi avsløre hvilken kaffetrakter som er best

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på bordviften her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste vifta til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!