Bordvifte best i test

Bordvifte – test 2021

Om du skal kjøpe deg ny vifte og vil vite hvilken som er den beste idag har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester for å se hva eksperter og forbrukere synes om viftene som er på markedet idag. Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og enkelt kan bestemme deg for rett vifte med en gang! 

 

Denne siden er litt annerledes enn andre sider på Best i test Guiden, ettersom det ikke finnes noen sammenligningstester på bordsvifter. Her har vi lagt ned ekstra mye tid på å finne informasjon om ulike vifter og hvilken ekspertene og vanlige forbrukere er mest fornøyd med.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den billige bladløse viften nå!


Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste bordviften nå!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste gulvviften nå!

 

Derfor skal du ha en kjølevifte

For deg som ikke vil eller har mulighet til å investere i en varmepumpe (som også kan brukes til å kjøle ned), er en bord eller gulvvifte et bra alternativ. Effektive vifter skaper en sval og trivelig innemiljø på varme sommerdager. 

 

Du får bedre søvn. Problem med å sove på varme sommernetter er vanlig for mange, og da kan det hjelpe med en vifte i rommet som ikke kjøler ned luften, men sirkulerer den så det føles svalere. Resultatet blir bedre og mer effektiv søvn.

 

Du får lettere å konsentrere deg. Som du sikkert vet så er det vanskelig å holde konsentrasjonen oppe når det er varmt og jobben din kan fort bli lidende. Da er en bordvifte en god løsning på problemet.

 

Disse kravene stiller vi

  • Stillegående. Vi vil først og fremst at viften skal være så stille som mulig, det kan være veldig forstyrrende når vifta står og durer, ikke minst når du skal sove.
  • Flere luftstrøminstillinger. Viften skal ha flere nivå så du selv kan styre hvor kaldt det skal være.
  • Timer. Den skal ha en timer så du kan bestemme hvor lenge den skal være på. Da slipper du å våkne på natten for å stenge av, eller så trenger du ikke å tenke på om du har glemt å stenge av den når du reiser bort.
  • Lett å rengjøre. Ja det er jo alltid en fordel.
  • Energieffektiv. Den kan være på mange timer i løpet av en varm sommer, så den skal dra så lite strøm som mulig, både for miljøet og lommeboka sin skyld.


Bordvifte – et billigere alternativ

Om du bare vil ha en liten bladløs vifte som ikke er så dyr kan du ta en titt på denne.

ATIGO bladløs vifte

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 13 april 2021

Atigo


Atigos bladløse vifte er en fleksibel og moderne vifte som kombinerer avkjøling med luftfukter. Den har en stilig design som gjør at den passer overalt, både hjemme, i båten eller på hytta. Viften har en vanntank som brukes når du skal ha luftavkjøler og i og med at viften er bladløs har den ikke samme lydnivå som vanlige vifter.


Vanntanken kjøler ned luften i ca 2-3 timer avhengig av hvor varmt det er. På vinteren når det er tørrere i luften kan du bruke den som luftfukter istedet for avkjøler. 


For økt fleksibilitet kan du koble viften via USB og ha den koblet til dataen din. Atigo har også LED-lys som gjør at den passer bra som nattlampe på nattbordet.


Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt produktet vi anbefaler synes om dette, det er jo tross alt de som har størst og best erfaring og når det gjelder Atigos bladløse vifte er forbrukerne veldig fornøyde. Her kan du lese noen av omtalene den har fått;


"Vi har kjøpt en for å ha i stua på landet. Fungerer bra, relativt stillegående og kjøler behagelig med fukten. Trivelig lys med den innebygde lampen. Hadde kanskje ønsket litt tydeligere instruksjoner men fikk god hjelp av supporten." 


"Fornøyd til den prisen. Har man i kjølt vann gir det veldig god effekt synes jeg!" 


"Beste viften!! Virkelig stilig, man kan nesten ha den som dekorasjon om man sammenligner med vanlige med vifteblad, fått mange komplimanger allerede fra gjester hjemme om hvor man kjøper den. Bruker den som lampe på skrivebordet når jeg jobber, Såå deilig med et lite svalt vindpust (bor høyt opp, blir veldig varmt fort på sommeren.)"   


"Minst sagt høyt verdsatt nå under varmebølgen!  Enkel liten sak, perfekt å ha ved sengen." 


Her kjøper du Atigos bladløse vifte til best pris


Sparnet selger viften for bare 583.2 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

583.2 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Atigo!


Bordvifte best i testDyson AM06
(Klikk på bildet for mer informasjon)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 13 april 2021

Dyson AM06Bordvifte – best i test 2021

Etter mange timers søking og granskning har vi kåret en vinner. Det handler om en høyt verdsatt og flott vifte. Viftenes Rolls Royce kan man nesten si! Det handler om en vifte fra Dyson og modellen heter AM06.Dyson AM06 er først og fremst ei trygg vifte. Den er helt bladløs og derfor er det ingen risiko at små nysgjerrige fingrer havner imellom viftebladene.

Du får med en fjernkontroll hvor du lett kan skifte mellom 10 luftstrøminstillinger, den har tidsbryter, av og på- knapp og svingekontroll. Ikke nok med det, fjernkontrollen er også buet og magnetisert så du lett kan forvare den på viften. 

 

Dyson AM06 er lett å rengjøre i og med at den ikke har noen gitre eller vifteblader, det er bare å ta en klut og tørke. Det er en stillegående bordvifte som er en stor fordel, ikke minst på natten når du skal sove. Den har også en stilig design som du stolt kan vise frem når du får gjester. Du kan også tilte viften med bare et trykk så får du luften akkurat der du vil ha den.

 

Dyson AM06 er ganske stor for å være bordvifte, så den kan også stå på gulvet om du så ønsker det. Den har en total høyde på 55 cm og veier 3,44 kg. Strømledningen er på 2 meter.

For mer informasjon om kan du klikke deg inn på Dysons hjemmeside.

 

Du kan også se et YouTube – klipp på hvordan denne bladløse kjøleviften fungerer her.

 

Her kjøper du testvinneren til best pris


Elkjøp selger viften for 3295 kr. Frakten er inkludert i prisen!

3295 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Dyson AM06!

Proshop selger viften for 12240 kr inkludert frakt.

ComputerSalg selger viften for 13378 kr inkludert frakt.Dette sier ekspertene

PCmag gir Dyson AM06 4 av 5 poeng og skriver at den er elegant, stille, komfortabel, kontrollert luftsrøm, lett å rengjøre og mindre utsatt for støv enn vanlige vifter.

 

Trusted Reviews har også testet Dyson AM06, og gir den 4 av 5 stjerner. De skriver at den er en perfekt følgesvenn på varme netter. I og med at den har en timer så trenger du ikke å velge mellom komfort og å spare strøm og ettersom den er så stille så trenger du ikke å bekymre deg for at den kommer til å holde deg våken.  

 

Expertreviews gir Dyson AM06 4 av 5 stjerner. De oppsummerer det hele med at det er en stille vifte som gjør den ideell for alle som sliter med å sove en varm brittisk sommerdag. I og med at den drar så lite strøm så er den et bra alternativ til mange dyre klimaanlegg

 

Så sier forbrukerne om sin Dyson AM06

“Kan sove med den på hele natten i og med at den er så stille. Synes den har en kul design også”, “Jeg kjøpte den for ca. en måned siden. Den ble kjøpt til soverommet som blir veldig varmt på sommeren. Kravet mitt var at den skulle være stillegående og at den skulle kunne kjøle ned. Jeg må at Dyson oppfyller begge disse kravene”, “Stille. Behagelig kald luftstrøm”

 

“Dyson AM06 bordvifte er en kul vifte som fungerer over forventningene. Kan holde igang “luftblåsingen” selv om man sitter på flere meters avstand og kan holde igang flere timer uten å måtte hvile. Superfornøyd”, “Utrolig stillegående, veldig jevn luftstrøm i forhold til en normal vifte. Fin! Dyr, men vil man ha kvalitet og stil så får man vel betale:)”,

 

“Dette er en av de beste viftene jeg noengang har kjøpt. Den var lett å sette sammen. Etter å ha satt den på kunne vi i løpet av en time kjenne at det var merkbar endring av temperaturen i et stort rom. Ikke bli skremt av den høye prisen, du kommer ikke til å angre dette kjøpet”, Elsker denne vifta. Det har vært en livredder i varmen. Nydelig kjølig luft styrt med en fjernkontroll. stille nok til å ikke forstyrre nattesøvnen. Anbefaler sterkt!”

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med produktet så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å handle. Og det som kommer igjen er at mange synes den er dyr, både forbrukerne og ekspertene synes den er dyr, men de fleste mener den er verd pengene.
En nevner at displayet lyser litt for sterkt på natten og synes det er dumt at man ikke kan dempe lyset. Noen sier at den bråker mer enn de hadde tenkt.

Beste gulvvifte 2021

For deg som heller ønsker mer fleksibilitet av hvor du kan ha viften har vi kåret den beste gulvviften! Den beste gulvviften akkurat nå er Honeywell QuietSet HSF600WE4.

Den beste gulvvifta akkurat nå - Honeywell QuietSet HSF600WE4

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 13 april 2021

Honeywell QuietSet HSF600WE4Honeywell QuietSet er en gulvvifte med 5 hastighetsnivåer. Den har også et nivå som er anpasset for nattbruk da viften skal gå så stille som mulig. Ved høyeste hastighet er lydnivået opptil maks 48dB.


Du kan stille inn en timer på viften for automatisk avstenging. Du kan også justere høyden om du vil at den rører på seg eller om den skal stå stille. For beste fleksibilitet får du også med en fjernkontroll som du kan styre viften med.


Gulvviften monteres enkelt uten verktøy. Den veier 6 kg og er 122 cm høy


I og med at det ikke finnes mange eksperttester på kjølevifter har vi lagt ned ekstra mye tid på å finne ut hva forbrukere synes om viftene sine. Det er jo tross alt de som vet hvordan viftene fungerer i hverdagen og har den beste erfaringen. Det vi kan se er at forbrukerne er veldig fornøyd med Honeywell viften sin og her kan du lese noen av omtalene denne har fått;


"Den er veldig stillegående og blåser bra."


"Veldig lett å montere, utrolig stillegående. Fjernkontrollen fungerer perfekt." 


"Etter en ganske omfattende sammenligningsundersøkelse bestilte jeg denne. Virket virkelig å være verdi for pengene og heldigvis er det så. Viften er skikkelig stille og robust. Inkluderer også en fjernkontroll."


"Elsker designen på denne viften" 


"Først og fremst var viften ikke så vanskelig å montere og virker robust. Den er veldig stillegående på lave hastighetsnivåer og fortsatt stille på høyeste innstillingen." 


"Den er veldig stille, akkurat som det annonseres. Den er lett å montere."


"A+ karakter på denne. Den er virkelig utrolig stillegående og driver masse luft også på de lavere hastighetene. Jeg pleier ikke å bruke fjernkontrollen, men det er bra at den finnes. Romskameraten min kjøpte en lik direkte etter at jeg gjorde det i og med at denne var mye bedre." 


"Fantastisk stillegående vifte som blåser mye luft. Fjernkontrollen er trivelig å ha. Jeg skulle anbefale denne viften til alle som liker å ha det stille." 


"Lett å montere og fungerer perfekt. Blåser mye luft med lite lyd." 


"Kjøpte denne etter mye leting. Stille og bra på å holde meg sval." 


"Jeg har fått mye svalere soverom. Kan ha den nære sengen i og med at den er så stillegående. Toppen produkt!"


"Har hatt den noen måneder og er virkelig fornøyd, stillegående og effektiv" 


"Kjempefornøyd med denne viften. Den er stille (som lovet), syntes først at fjernkontrollen var unødvendig men den er faktisk skikkelig bra. Overraskende tung vifte, men den står jo for det meste stille så det gjør ingenting (ble mest overrasket)"


"En av de mest stillegående viftene jeg noengang har brukt. Normalt så pleier jeg ikke å kjøre viftene på høyeste hastighet - men den her, ingen problem. Jeg bruker den i kontorsmiljø og til og med på full hastighet kan jeg bruke høytalertelefonen min på skrivebordet. Veldig fornøyd!"


Her kjøper du Nordic Home Culture FT-533 til best pris


ComputerSalg selger viften for 852 kr inkludert frakt.

852 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Honeywell QuietSet HSF600WE4!

Proshop selger viften for 937 kr inkludert frakt.

Kjøl deg ned med rett vifte


Kjøl deg ned med rett vifte 

 Nå når du har funnet den beste viften så vil du kanskje lese om det beste nettbrettet! Og for deg som ikke nøyer deg med en liten vifte, men vil ha en luftvarmepumpe istedet, les her hvilken varmepumpe som er best i test. Og er du kaffetørst etter all informasjon så kan vi avsløre hvilken kaffetrakter som er best

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på bordviften her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste vifta til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Anita Carlsen

Best i test: Bordvifte

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: