Beste webhotell

Beste webhotell - lag din egen hjemmeside

Alt flere har behov for å kunne presentere seg på Internett. De fleste firma viser til en webside i sine annonser samt i radio- og tv-reklamer. Kort sagt, å kunne presentere seg på nettet blir alt viktigere for firma og også for privatpersoner.

 

Sosiale medier (som f.eks. Facebook) blir alt viktigere. Hvis du tenker på at Facebook ikke eksisterte før 2004 og at de i dag har over 2,7 milliarder aktive brukere, så sier det litt om hvilken eksplosiv utvikling de har hatt og at de ligger rett i tiden. Ser man på Googles statistikk, så er nettopp “Facebook” et av de mest søkte ord i hele verden! Imponerende utvikling, for å si det mildt.

 

Men tilbake til web-plasser som man selv skaper. I flere undersøkelser viser det seg at det som brukerne prioriterer høyest er driftssikkerheten, etterfulgt av prisen. Og det er jo logisk, for hvis din side ikke er oppe og tilgjengelig når dine kunder eller andre besøkende vil lese mer om hva du skriver, spiller det jo ingen rolle at siden er  veldig billig. Den må jo først og fremst være pålitelig.

 

En “oppetid” under 99,8% er derfor ikke interessant. De besøkende venter ikke. De forsvinner direkte. En test som ble presentert i IDG i 2011 viser at mange webhotell har veldig bra tilgjengelighet nå for tiden.

 

Vi har gransket de tester av webhotell som er utført, ikke minst de fra IDG og Internetworld som foretar årlige vurderinger av de beste web-hotellene og da ser nærmere på bl.a. support og priser. Derfor har vi nå et skikkelig bra web-hotell som vi kan kåre til Best i Test.

 

Grunnen til dette er at mange klarer seg utmerket med en enkel pakke og ikke trenger masse ekstra funksjoner, som allikevel ikke blir brukt, mens andre vil kunne legge opp og administrere flere weber på en gang og lett kunne gå mellom disse. Dette krever litt annen teknikk og dermed også en annen prislapp.

 

Men vi vil selvfølgelig også ha en billig web hosting og det har vi klart å finne!


Best i test webhotell - gjør det enkelt for deg selv

Et enkelt og særdeles billig web-hotell som likevel er bra og fullt ut funksjonsdyktig er One webhotell. Her finner du alt du trenger til å sette opp en ordentlig hjemmeside. Det er lett å installere WordPress for deg som foredrar det og ettersom det er fri trafikk (!) trenger du ikke å bekymre deg for økte kostnader hvis kundene dine f.eks. ser på filmklipp/video som er på nettet ditt.

 

Du har også ubegrenset e-post konto med SPAM og virus beskyttelse. Statistikken er nok til de fleste ønskemål og akkurat som på så mange andre plasser, får du 1 mnd gratis hos Google Ads som anbefales sterkt for å få flere besøkere til sidene dine.

 

Du kan koble på flere domener til samme konto. Kanskje du vil f.eks. kjøpe både minweb.no og minweb.com så ingen konkurrent legger beslag på den? Da kan du kjøpe den for bare 8 kr pluss domeneavgift.
Best i test – Et enkelt web-hotellBillig og det beste webhotellet for deg som 

ikke har så store tekniske krav – One.comLiker 1


One.com har selvfølgelig også vunnet magasinenes best i test mange ganger. I f.eks. Internetworld er de blitt anbefalt 3 år på rad med rosende omtaler, som bl.a. “Imponerer med bra service og enestående tilgjengelighet til tross for miniprislapp“.

 

PC-Magazine skriver “denne testen ble One.com best, ikke bare fordi du får stor web-plass, men også for at alt er ubegrenset (trafikk, e-mailkontoer) og fordi prisen er uslåelig. Den perfekte oppetiden på 99,99% under 979 dager er spesielt verd å nevne.»

 

One får også gode poeng fra over 17 000 brukere som du kan se her hos Trustpilot. Bedriften har i dag over 1 million kunder i 149 land og 150 ansatte medarbeidere som tar seg av det hele.

 

Prisen da? Ja det kommer helt an på hvilken pakke du skal ha. Om du skal ha nybegynnerpakken betaler du 0 kr i mnd. de tre første månedene og deretter 59 kr i måneden. Klikk deg inn på One Coms hjemmeside for mer informasjon om pakketilbudene deres.

 

I alle pakker inngår 3 måneder gratis hosting prøveperiode, gratis nettstedbygger, gratis Google Ads-kreditt, kundestøtte døgnet rundt,  gratis SSL-sertifikat og webstatistikk.

 

N.B. Gå med i Facebook-gruppen vår! Vi legger ut informasjon så fort det er noe nytt på siden, eller om det er SALG på et Best i test-produkt. Trykk bare på LIKER så blir du venn med oss!


 Les også vår side om beste Laptop. Og på siden beste fremkalling av bilder kan du se hvor du kan få dine fineste fotografier på papir – billig!

 

Tester på nettbrett? Jovisst - klikk deg inn på nettbrett siden så ser du hvilket som er kåret til best i test.


For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente.


Best i test Guidens tester med PC-tilbehør
Christopher Holmerin

Best i test: Webhoteller

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.

Testen ble sist oppdatert