Best i test Guiden – kun for vinnere!

Denne siden er til for deg som vil ha et skikkelig bra produkt til lavest mulig pris. Som vil ha tips på bra og rimelige produkter innenfor de ulike områdene, uten å selv måtte ploge deg gjennom kilometervis med testresultat, lister og undersøkelser.

 

Dette er kanskje et karakteristisk kjennetegn på en «vanlig forbruker», slik vi på Best i test Guiden anser oss selv! Selv om vi kan være litt mer ambisiøse før ett kjøp. Noen ganger på grensen til for ambisiøse.

 

Men – alt har sine fordeler. Og her på Best i test Guiden kan du få god bruk for vårt nøye gjennomførte forarbeid – helt uten kostnader.

 

Hvordan vi tjener penger

Hva tjener da vi på dette? Tja, det kommer an på hvor mange som liker det vi gjør. Best i test Guiden er helt kostnadsfri for deg som forbruker. Våre tester og anbefalinger er helt uavhengige, som betyr at ingenting er kjøpt av en annonsør eller et varemerke. 


Vi får i stedet betalt en viss prosent av produktets pris (en så kallet affiliate-erstatning) fra butikkene du velger å handle av når du handler via våre butikklenker. 

 

Det er dette som gjør at vi kan fortsette det oppdaterende arbeidet med å lete og granske ulike eksperttester. For deretter å kunne presentere det her, uten å måtte ta betalt fra deg som forbruker, slik som medlemssider gjør.

 

Til vår store glede er det alt flere som benytter seg av jobben vi gjør!

 

Synes du som vi?

Les guidene våre før du kjøper ett nytt produkt til deg selv eller hjemmet ditt! Siden vi startet i år 2009 har vi hjulpet våre besøkere ved å fortelle hva de bør velge – om de er som oss...

 

Det vil si:

 • Ikke interessert i å kjøpe «skrot» eller bruk-og-kast ting.
 • Har bra kvalitet og henviser til gode testresultat.
 • Godt likt av forbrukere som allerede har kjøpt produktet før deg.
 • Kanskje ikke har den nyeste teknologien, i og med at dette ofte koster unødvendig mye penger.
 • Ikke interessert i å betale ekstra for varemerker, om ikke disse virkelig er bedre enn andre merker.
 • Vil ha kvalitet på produktene, slik at de varer lengre før de trenger service eller reparasjoner.
 • Ikke interessert i kun en persons subjektive syn på et produkt (som er tilfellet i mange magasin tester), men se det i en større sammenheng!
 • Har best pris i forhold til prestasjon/teknikk.


Kjenner du igjen deg i dette? Da har du kommet rett. Og vi tror og håper at du skal får god bruk for dette arbeidet som vi har lagt ned til deg!

 

Selvfølgelig henviser vi alltid til kildene i våre guider og tipser om videre lesing så mye vi kan. På den måten kan du sikre anbefalingene før du kjøper et produkt, noe vi sterkt oppfordrer deg til å gjøre! På siden Best i test kan du dessuten lese hva dette med Best i test egentlig handler om og hvorfor visse tester er mer verdifulle enn andre.


Vi vil hjelpe deg til å gjøre et bra kjøp og vi tror virkelig at vi kan gjøre det gjennom vårt arbeid her. Derfor finnes denne nettsiden.

 

Tips: Følg oss på Facebook så får du informasjon når store kjeder har SALG på produkter som finnes på denne nettsiden! På denne måten kan du gjøre et skikkelig kupp = Det beste produktet til den beste prisen! Trykk Liker så gjør vi jobben for deg fra nå av. Personvern.


Tommel opp for de beste produktene i Norge

Vi gjør forarbeidet for deg!

 

Vi samler inn fakta manuelt fra kundetjenester, selgere og butikker. Og fra alle forbrukerne vi kan nå. Vi henter også informasjon fra mange steder på Internett, både internasjonale og norske som bl.a.:

 

 • Magasiner og testsider: AlaTest, Testfakta, Konsumentguiden, Smartson, ICA Kuriren, Råd & Rön, Klikk, EISA, Tænk, DinSide, Svenskt Kvalitetsindex.

 

 • Butikker: Elkjøp, ELON, Media Markt, White Away, Tretti, Skousen, NetonNet.

 

 • Aviser: Aftonbladet, Expressen, VG, Dagbladet

 

 • Bilmagasiner: NAF, Auto Motor & Sport, Teknikens Värld, Vi bilägare, Motor, Tekniikan Maailma, Tuulilasi.

 

 • Bransjeaviser/magasiner: IDG, DagensPS, M3, Internetworld, Kamera & Bild, PC World, amobil.no, Mobil, Lyd og bilde

 

 • Prissammenligninger og anmeldelser: Prisjakt, Pricerunner

 

Best i test Guiden finner du også i Sverige, Danmark, Finland og Spania.

 


Dette sier våre besøkere om oss!

De fleste kommentarene nedenfor er hentet fra våre Facebooksider.

 

«Tusen takk for en flott nettside. Stor guide som letter kjøp. Jeg fikk mye hjelp til å bestemme meg for hvilken TV jeg skulle kjøpe!»

/David

«Bra veiledning i valg av kjøp!»

/Maria

«Godt valg av produkt-testing, lett tilgjengelig!»

/Åsa

 

«Det er så mange valg som skal tas nå for tiden, og all hjelp man kan få er gull verdt.»

/Gudrun

«Deres side er den beste snarveien til ledetråder til fornuftig kjøp!»

/Magnus

 

«Jeg liker Best i Test siden, takket være at deres informasjon alltid føles relevant og presis. Leser tester nøye, da det alltid er godt å ha kunnskap når du står der klar for å kjøpe et nytt produkt. Og, om ikke noe annet, føles det godt å bli oppdatert på hvilke produkter som finnes der ute.»

/Lasse

«Jeg sjekker alltid Best i Test Guiden, før jeg handler. Sparer både tid og penger»

/Sanny

 

«Man sparer tid når man skal kjøpe en vare. Det tar tid å finne alt selv i disse ulike testene og kunne ta en konklusjon. Takk for hjelpen!!!»

/Anette

«En fantastisk god støtte når man skal gjøre de store innkjøpene :-)»

/Anna

 

«Veldig bra tester når du skal kjøpe nye gadgets som f.eks. TV»

/Jan

 

«Jeg har lenge fundert på om jeg skulle kjøpe en tørketrommel. I et hav av produkter er det vanskelig å orientere seg. Hver butikk gir et annet svar når jeg spør etter anbefalinger om tørketrommel.

Jeg kom ved en tilfeldighet inn på bestitestguiden.com. Deres beskrivelse av testvinneren for 2014 gjorde at jeg i løpet av få minutter fikk svar på alle mine spørsmål om tørketromler. Deres beskrivelse gjorde at jeg endelig kunne ta et valg. Helt konge at dere også linker til nettstedet som har lavest pris akkurat nå. Jeg la inn koden og helt riktig, prisen ble satt ned til den summen dere nevner på nettsiden deres.

Jeg gleder meg til å ta i bruk maskinen. Tusen takk for gode råd. Jeg håper virkelig at dere får en større tilhengerskare etter hvert. Keep up the good work!»

/Charles

 

«Dette er en internettside som jeg har hatt veldig bruk for og som jeg gjerne tipser vennene mine om!»

/Børje

 

«Man sparer tid når man skal kjøpe en vare. Det tar tid å finne i disse ulike testene og kunne gjøre en sluttsats. Takk for hjelpen!»

/Anette

 

«TAKK OG FORTSETT»

/Ønsker Gustav (med en blomsterbukett)

 

«Vil passe på å takke for en kjempebra side, har funnet en Bosch oppvaskmaskin og en moccamaster som har vunnet Best i test så jeg er kjempefornøyd. Kommer til å fortsette å sjekke siden når jeg skal kjøpe nye ting!!!!»

/Monica

 

«Kjempebra hjemmeside  Jeg bruker den aktivt når det gjelder å spare noen kroner uten at det går ut over kvaliteten.»

/Erlend

 

Leverandørene skal også være ′Best i test′

Klagene øker og anmeldelsene av e-butikker har fordoblet seg de siste årene. Flere og flere rapporterer også nettbutikker for svindel. Dette betyr at vi bare ønsker å anbefale nettbutikker som har godt historisk omdømme.

 

På nettsiden vår gjelder derfor det samme for leverandørene som for produsentene; om de ikke har mange nok fornøyde kunder eller har mange klager, kommer de ikke til å finnes på vår nettside! Verken med linker eller annonser av noe slag.

 

Hvorfor? For vi setter like liten pris på problemer og ekstraarbeid som du gjør. Og vi vil gjøre det vi kan for at ditt kjøp skal bli så bra som mulig, selv om vi kan tape inntekter på grunn av denne innstillingen.

 

Hver uke går vi dessuten igjennom hele nettsiden og sjekker prisene på alle Best i test-vinnerne for å kunne anbefale deg den beste butikken på nettet –akkurat i dag. Dette er hele tiden en kombinasjon av leverandørens pålitelighet og pris.

 

Har du spørsmål eller andre tanker, er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail på Best i test Guiden! Du finner kontaktinformasjonen om oss på presentasjonssiden vår.

 

Tips: Du som er med i vår Facebook-gruppe får informasjon når de største kjedene har tilbud på produkter som har vunnet Best i test! På den måten kan du gjøre ett kjempe bra kupp = Det beste produktet til best pris!

Klikk på LIKER så sender vi deg løpende oppdateringer!

 

Lykke til med innkjøpene dine ønsker

Christopher, Anita, Philip og Mathias (les om oss her

 

 

PS. Bor du i Sverige? Da anbefaler vi deg å besøke den svenske siden: Bäst i test Guiden i Sverige! Samme pålitelige tester, men mye enklere for deg å handle fra Svenske leverandører.