beste håndkrem mot tørre hender,best i test guiden

Håndkrem test 2023 - slipp tørre og sprukne hender

Hvis du skal kjøpe deg en håndkrem og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilken håndkrem vanlige forbrukere liker best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe trasige feilkjøp og få den beste håndkremen til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste håndkremen NÅ!


Vi stiller følgende krav på håndkremen

  • Det skal ikke finnes noen allergifremkallende stoffer i kremen
  • Kremen skal ikke være for fet og den skal absorberes raskt
  • Den skal være enkel å påføre huden og resultatet skal vare lenge
  • Håndkremen skal forebygge tørre og flisete neglebånd 

Håndkrem best i test

Etter å ha konsultert hudspesialister, lest aktuelle tester og sett hva forbrukerne synes har vi en klar vinner. Den beste håndkremen akkurat nå kommer fra anerkjente Clarins og heter Treatment Hand and Nail Cream.  


Beste håndkrem akkurat nå - Clarins Hand and Nail Treatment Cream

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 mars 2023

Clarins Treatment Hand & Nail Cream 100mlClarins Hand and Nail Treatment Cream er en populær krem som med sin stilrene design og fuktighetsgivende formel har vært på toppen i flere år, en skikkelig klassiker. Produsenten Clarins er kjent siden mange år tilbake for den gode kvaliteten på produktene sine. 


Det som gjør Hand and Nail Treatment Cream til en vinner er blant annet på grunn av den luksuriøse følelsen til en bra pris. Kremen er lett å påføre og føles ikke fet. Den omfavner hånden lett og fukter raskt. I tillegg til at den fukter hendene så styrker den også neglebåndene dine takket være myrraekstrakten.


For å ikke bare gi en overfladisk fuktighet inneholder den også sheasmør og sesamolje som behandler på dypet. Hendene dine holder seg derfor fuktige en lengre tid. 


Her kjøper du Clarins Hand and Nail til beste pris

Dette sier ekspertene om håndkremen

Damernas Värld: testet 7 ulike håndkremer. Clarins Hand and Nail Treatment Cream ble kåret til best i test med 5/5 poeng. De liker at kremen absorberes raskt inn i huden, duften, at den holder så lenge og at den styrker neglebåndene. De synes også det er en luksuriøs håndkrem til en bra pris.
Andreplassen gikk til Sisley Restorative Hand Cream Hydrating Skin and Nail Care med 4,8/5 poeng og tredjeplassen fikk Akademiklinikens Pure Hand Creme med 4,7/5 poeng


Amelia: i magasinet Amelias håndkremtest kom Clarins Hand and Nail Treatment Cream på 5. plass. De syntes det var en bra fuktighetsgivende krem. De likte også at den gir sterkere neglebånd. Vinneren i Amelias test ble Ayurveda Hand Balm fra Rituals.


Skönhetslandet: har Clarins Hand and Nail Treatment Cream som premiumvinner med motivasjonen at den er utrolig fuktighetsgivende samt at konsistensen er deilig og kremete som gjør den lett å jobbe med. Andre håndkremer som var med i denne testen var L'Occitane Shea Butter Hand Creme som vant mellomklassen og Neutrogena Hand Creme som vant budsjettklassen.


Clarins håndkrem - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere synes om produktene vi anbefaler, det er jo tross alt de som har den største og viktigste erfaringen av bruken i hverdagen. Her kan du lese noen av omtalene Clarins Hand and Nail Treatment Cream har fått;


"Kan anbefales, utrolig deilig håndkrem, som trekker raskt inn i huden. "


"Kjempe god krem. Mild lukt og fin konsistens. "


"Beste håndkrem. Har prøvd mange men kommer nå alltid tilbake til denne. "


"Nr 1 for meg! Oppdaget kremen for flere år siden. Da jeg fikk manekyr på kjøpesenter i Amager i København. :)"


"Veldig bra håndkrem. Kjøpte den som presang til kona mi, hun ble veldig glad." 


"Jeg kjøper alltid denne håndkremen - det er den beste jag har prøvd."


"Jeg har brukt denne i flere år og jeg liker den enda."


"Fikk denne først i gave av min lillesøster. Beste håndkremen jeg har hatt. Kommer til å fortsette å bruke denne. (Jeg har veldig tørr hud) ."


"Eneste håndkremen som funker på mine tørre hender. Har prøvd billigmerker, men bruker bare mye mer uten og oppnå noe godt resultat , så vender alltid tilbake til denne. ."


"Beste håndkremen for mine hender. Hendene blir myke uten å bli klissete. Et stort MEN er lukten. Sterk, stram og ubehagelig. Bruker likevel kremen, da lukten heldigvis forsvinner fort etter påføring." 


Ulemper da? Det er jo alltid noen ulemper med alle produkter og disse vil vi gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. De fleste er utrolig fornøyd med denne håndkremen, men noen synes duften er for sterk og en skriver at det er vanskelig å få ut det siste i flaska i og med at plasten på flasken er hard.


håndkrem best i test. Den beste håndkremen

- Deilige myke hender med den beste håndkremen -
Tips 1: Hvis du ønsker å være vakkert solbrun året rundt uten å skade huden i solen er siden om den beste selvbruningen noe for deg!


Tips 2: Har du planer om å bleke tennene men synes det er for dyrt å gjøre det hos tannlegen? Da kan du klikke deg inn på siden om den beste hjemmetannblekingen!


Tips 3: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for!


Tips 4:  For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente.
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Håndkrem

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert og sist oppdatert