test spillkonsoll best i test guiden

Spillkonsoller best i test 2021

Om du er på jakt etter en spillkonsoll og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere synes om kjøpet sitt.


Resultatet har vi oppsummert på denne siden for å finne hvilken spillkonsoll som er best i test nå. På den måten slipper du dårlige feilkjøp og får den beste spillkonsollen til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste spillkonsollen NÅ!


Spillkonsoller er utviklet såpass mye idag at de nesten passerer PCer når det gjelder gamingopplevelser. Fler og fler TV-apparater har 4K idag og den spillekvaliteten vil vi selvfølgelig at spillkonsollen også skal ha. Vi leter etter den beste spillkonsollen som gir et så detaljert bilde som mulig samtidig som ytelsen er stabil når du spiller. 


Ikke bare til spill

Spillkonsoller er ikke bare til spill idag. Med en moderne spillkonsoll får du tilgang til et komplett underholdningssystem hvor du, utenom å spille spill, også kan strømme filmer og serier. Les mer om dette nedenfor! 

Beste spillkonsollen 2021

Etter å ha leste aktuelle tester og tatt hensyn til hva forbrukerne synes om opplevelsene med produktet sitt er valget enkelt. Den beste spillkonsollen akkurat nå er Xbox One X.

 

XBOX One X - best i test


Beste spillkonsoll akkurat nå - Xbox One X

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen!)Liker 1

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Prisjakt Xbox One X
i samarbeid med Prisjakt


Xbox fra Microsoft har lenge vært stor når det gjelder spillkonsoller. Med Xbox One X får du en reell forbedring fra tidligere modeller hvor de introduserer en gedigen 4K HDR gaming, som betyr at du spiller med skikkelig bra grafikk. Dette er en av de mest kraftige spillkonsollene som noen gang er produsert. 


Ytelsen til Xbox One X kommer fra et 8-kjernet CPU som har en klokkfrekvens på 2,3 GHz sammen med 12GB GDDR RAM-minne. GPU ligger på 40 dataenheter på 1172MHz og beregningskraften på 6 teraflop. Det er en ytelseøkning på 76% om man sammenligner CPU på den første Xbox One og Xbox One S. Lagringen i konsollen ligger på 1 TB.


Denne ytelsen er først og fremst rettet til å spille grafisk tunge spill, spesielt de som er 4K-kompatible. Det aller beste med 4K er alle detaljer som kommer til liv. I og med at det er 4 ganger fler piksler i bildet kommer spillene til å føles mer levende pluss at miljøet blir mer håndgripelig. Antallet spill som kan spilles på 4K idag blir alt fler og den trenden slutter ikke. 4K-gaming er her for å bli. 


Om du vil vite om akkurat ditt favorittspill er oppdatert til 4K kan du klikke her. Bildeoppdateringene varieres fra spill til spill og kommer enten til å ligge på 30 eller 60 FPS.


Når det gjelder å strømme filmer og serier er det en ren fryd takket være en Ultra -HD blu-ray spiller og lyden fra Dolby Atmos. Lyden fra Dolby Atmos er også et bra tilskudd når det gjelder gaming, spesielt i actionspill hvor lyden kommer fra alle kanter. 


Motsvarende Playstation modell, Playstation 4 Pro, er også en populær spillkonsoll, men i kampen om tronen kan den ikke måle seg med ytelsen til Xbox. Ikke nok med at Xbox One X er 15% mindre enn Playstation 4 Pro, den bruker ekte 4K mens Playstation får klare seg, relativt bra, med å generere et 4K bilde for så å dra det ned til 1080p. Dette bidrar til mindre flyt i bildet, mens du med Xbox kan nyte av ekte 4K med stabile 60 FPS (på de spill som tillater dette.)


Fler fordeler med Xbox One X:

  • Mye mindre enn forgjengeren Xbox One S
  • Veldig stille takket være en smart kjøleteknologi
  • Kan stå både loddrett og vannrett
  • 15% mindre enn motsvarende playstation-konsoll


Med Xbox One X får du ytelse som du ikke finner andre plasser til samme pris, spesielt om du eier en 4K-TV.XBOX One X - best i test


Selvfølgelig får du med en Xbox One kontroll når du kjøper en Xbox One X.
(Klikk på bildet for den beste prisen på en Xbox One kontroll om du vil kjøpe en ekstra!) 


Her kjøper du Xbox One X til best pris

Dette sier ekspertene om Xbox One X

Techradar, November 2019: gir Xbox One X 4/5 stjerner. De liker den ekte 4K HDR-gamingen, den innebygde 4K Bluray-spilleren og at opplevelsen for spill i 1080p er forbedret. Noe som ikke gikk helt hjem var lagringen på 1TB som kan fylles fort i og med at spill i 4K krever større plass.

 

Trusted Reviews, November 2019: gir 4,5/5 stjerner til Xbox One X. De er imponert av 4K-gamingen og alt det visuelle. De liker også at Xbox One X forbereder ytelsen i flere andre spill.

 

T3, November 2019: testet Xbox One X og ga den 5/5 stjerner. I oppsummeringen skriver de; "Det er ingen tvil om at Xbox One Xs krefter når du spiller spill som er oppdatert til 4K, samt visuelle og lydopplevelser er best i klassen." Blant fordelene nevnes blant annet at nye 4K-spill ser fenomenale ut. Ultra HD Blu-ray spilleren, Dolby Atmos lyden, den kompakte størrelsen og tynne profilen pluss at den visuellt forbedrer eldre spill. Ulempene som nevnes er blant annet prisen og lagringen på 1TB.


TEK, November 2017: Tek har også testet Xbox One X og begynner det hele med; " Xbox One X er verdens kraftigste spillkonsoll. Det kan vi konstatere uten å engang teste konsollen." De gir den 9 av 10 poeng og skriver blant annet at fordelene med denne spillkonsollen er at det er en kraftig maskinvare som åpner for nye muligheter, byr på ekte 4K-spilling, kompakt og fin design, uten ekstern strømforsyning og nesten helt lydløs.
Ulempene de nevner er at det er få spill til den nye maskinvaren enda, de synes menyen kunne vært bedre, lagringsplassen er for liten og at det er dyrt å oppgradere hvis du allerede har en Xbox One S.

 

Lyd & Bilde, December 2017: testet Xbox One X och gir den 5/6 stjerner. De er positive og gir mange hyllester til konsollen og bestrider ikke tittelen som "den kraftigste spillkonsollen på markedet". Noen av fordelene som nevnes er blant annet 4K-opplevelsen og kontrollen som ligger behagelig i hånden. Når det kommer til ulemper nevnes at prisen er høy og at lagringen på 1TB er for lite.

 

Magasinet M3, November 2017: testet Xbox One X og kalte den for "et skikkelig ytelsemonster". Utover dette skriver de at det er den kraftigste konsollen de har testet samt at den holder det den lover. Når de presenterer fordelene med Xbox One X nevnes designen, ytelsen som er fantastisk til prisen og størrelsen, behagelig kontroll, Ultra HD Blu-ray sam lav lydnivå når den er i drift. Ulempene som nevnes er prisen, det magre utvalget av Xbox-eksklusive titler og kvaliteten på tilpassede spill.


Detta säger konsumenterna

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen eksempel på omtalene Xbox One X har fått;


"Skikkelig bra konsoll. Har eid den i 1 år, og kjører den på Lg 55 4k med HDR, som gjør at skygger og sol ser skikkelig bra ut. Til og med når skumringa begynner er det fantastisk grafikk. Microsoft har gjort en skikkelig bra jobb med denne maskinen." - Techmech6


"Sykt fornøyd med dette monsteret! Red dead redemption 2 i 4k er nok det vakreste jeg har sett. Maskinen er kjemperask og designen er stilren! Nå venter vi bare på alle de morsomme spilla ms har bekreftet!" - yoodonvito


"Xbox One X er et must om man har skaffet seg en 4K skjerm! Det koster, men for en opplevelse man får! Som filmelsker med en kjærlighet til spill var dette kjøpet en selvfølge." - kerre91


"Beste konsollen som har eksistert!" - sipanom


"Pokker! Dette er en fantastisk konsoll. 4k og HDR, og grafikken er ganske enkelt utrolig. Noen ganger må du stoppe i løpet av et spill og bare ta detaljene inn. Hvis du vil ha deg i tankene dine, må du ikke se noe annet sted. For de tekniske hodene som ønsker å vite om mesterskapet, sjekk ut noen av YouTube-klippene fra Digital Foundry" - cooldave 


"En fantastisk spillkonsoll enkelt og greit. Har hatt one, one S og nå X..... 4k og hdr er som å spille spillene på nytt.... Helt vilt. Har dere råd kjøp!" - pewi78


Kontroll til din nye Xbox One X:


XBOX One X - best i test


Liker 1

Her kjøper du kontrollen:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Xbox One wireless controller

Spillkonsoll best i test

~ Komplettér gjerne med ekstra kontroller, det er jo alltid morsommere å være flere når man spiller ~

Tips 1: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste spillkonsollen til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Tips 2: Vi kan også tipse deg om å ta del av sidene våre som handler om den beste gaminglaptopen, den beste laptopen, den beste multiroom-høyttaleren eller hvorfor ikke ha de beste in-ear hodetelefonene?


Philip Andrén

Best i test: Spillkonsoll

Testen ble publisert og sist oppdatert