Elektronisk dørlås - best i test 2020. Kodelås.

Elektronisk dørlås 2021

Om du skal kjøpe elektronisk dørlås til hjemmet ditt og vil vite hvilken som er best akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt, fått greie på hvilken vanlige forbrukere liker best.

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden, så du skal spare tid, slippe dårlige kjøp og få den beste kodelåsen til best pris direkte.

 

Men la oss begynne fra begynnelsen!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg det beste elektroniske dørlåset NÅ!

 

Dette er Smarte hjem

Konseptet med smarte hjem får mer og mer oppmerksomhet i verden, men hva er det egentlig? Jo, Smarte hjem betyr at du kan kontrollere apparater, musikk, lysstyrke og lignende med smarttelefonen din. Det kan virke litt voldsomt men det er et konsept som blir mer og mer vanlig og ettertrakta, ikke minst av besøkere her på Best i test Guiden.

 

Derfor skal du ha smart dørlås

Det er ikke mange som tenker på å bytte lås. Så lenge låsen oppfyller sikkerhetskravene pleier vi å være fornøyde. Vi lener oss ofte tilbake med hjelp av en alarm for ekstra sikkerhet. Den eneste gangen vi egentlig tenker på låsen som et problem er når vi ikke finner nøkkelen. 


Idag kan du dog få en smart løsning og enkelt oppgradere låsenheten så du slipper alle nøkler. Med en smart elektronisk dørlås eliminerer du mange problem i og med at du ikke trenger en nøkkel til å låse opp døren. Istedet for nøkkel bruker du din personlige kode i den elektroniske dørlåsen. Du kan også bruke en brikke eller smarttelefonen din. 


Bruker du den elektroniske dørlåsen på rett måte øker du sikkerheten i og med at det ikke er noen risiko at nøkkelen havner i feil hender. 

Derimot er det en viss skepsis mot elektriske produkt - spesielt om det elektroniske dørlåset skal erstatte huslåset. På grunn av dette er det veldig viktig at du kjøper trygt og pålitelig utstyr.

 

Fordeler med elektronisk dørlås:

  • Lås opp til håndtverkere og leveranser med hjelp av en tilfeldig kode. 
  • Ha kontroll på hvem i familien som har kommet hjem.
  • Lete etter nøkler er et minne blott.
  • Økt sikkerhet så du kan kjenne deg trygg når du ikke er hjemme.
  • Du trenger ikke uroe deg lengre for om du har låst - den elektroniske dørlåsen gjør det automatisk når du stenger døra.

 

Ulike typer av elektronisk dørlås:

På visse elektroniske dørlås bytter man bare ut håndtaket. Det har dessverre vist seg at motoren i det nye håndtaket ikke klarer å drive låskolben inn i låsblekket. Dette kan føre til at det smarte låset tror at den har lykter, når den i selve verket ikke har det. For å være på den sikre siden anbefales det å kjøpe et elektronisk lås der man bytter ut hele låskassen.

Best i test elektronisk dørlås 2021

Beste elektroniske lås akkurat nå heter Yale Doorman V2N.

 

Beste elektroniske dørlås 2020 - Yale Doorman V2N

Dørlås med kode best i test - Yale Doorman V2N
(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen) 


Liker 2

 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 22 juni 2021

Prisjakt Yale Doorman V2N
i samarbeid med Prisjakt

 


Yale Doorman V2N er veldig populær akkurat nå. Ikke minst fordi Yale samarbeider med flere alarmselskaper og brukervennligheten, det er også det eneste digitale låset som er FG-godkjent i Norge. Det som skiller Doorman V2N fra andre smarte lås er at hele låskassen byttes ut med Yale, istedet for bare håndtaket. Derfor kan du føle deg sikker på at låskolben går inn i låsblekket og at døren går i lås. 

  

Slik fungerer Yale Doorman

Du låser opp ved hjelp av en personlig kode (maks 10 forskjellige koder), låsbrikke eller smarttelefonen. Om du venter besøk av en håndverker eller en leveranse når du er på jobb, kan du skape en midlertidig kode så de kan komme inn i huset. Skulle du eller noen andre være usikre på om døren ble låst kan aktivere funksjonen "Automatisk låsing" så døren alltid låser seg når den stenges.


Koble Yale Doorman til alarmen din

Yale samarbeider med Verisure. Du kan velge å koble den elektroniske dørlåsen til alarmtjenestene deres. Via alarmtjenesten kan du bestille en modul som kobles inn i ruteren din for å få full kontroll på låsen via smarttelefonen din. Med en oppkobla Doorman V2N kan du låse opp på distanse og ha kontroll på hvem i familien som har kommet hjem i og med at du skaper profiler i appen. Om du vil bruke låsen med hjelp av Smarttelefonen din må du skaffe modulen først. 

 

Så sier ekspertene om Yale Doorman V2N

Smartworld, som er en del av M3 har testet 7 ulike lås. Førsteplassen går til Glue Smart Lock som på senere tid har vist at de har problem med å fortelle sannheten om døren faktisk er låst. Yale Doorman V2N kommer på andreplass me 8/10 poeng. Smartworld liker at appen er så brukervennlig, kvalitetfølelsen og den innebygde alarmen som hyler i 80dB om tyven prøver å lirke det opp. De synes dog at det er litt dyrt og liker ikke at tilkoblingen krever tilleggsprodukt eller abbonemang. Om brukervennligheten skriver de; "Når låsen først er installert er det veldig enkelt."

 

Teknikveckan har testet Yale Doorman V2N og liker at den er så rask og pålitelig. De skriver; "Å låse og låse opp går lynraskt og hittils har det ikke vært noen problem." De liker også funksjonen automatisk låsning så du slipper å uroe deg for om du har låst døren når du gikk hjemmefra. De liker derimot ikke den dårlige installasjonsmanualen, dyre supporten og den høye lyden. 

  

Dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene som Yale Doorman V2N har fått;


"Hadde tidligere kodelås fra en annen produsent. Etter at kodelåsen ble montert og tatt i bruk ble hverdagen mye enklere. Enkel, solid med mulighet for tilkobling til alarm og appstyring. Låsen har vært på markedet en god stund, men er virkelig fremtidsrettet."


"Her får du kvalitet i alle ledd. Det var heller ikke noen heksekunst å montere låsen selv, både instruksjonsmanualen og en video jeg fant på YouTube geleidet meg lett gjennom prosessen. Flere alarmselskaper forholder seg til denne låsen og den integreres men alarmen."


"Enkel å montere, lett å programmere og veiledningsvideo på YouTube. Låsen jeg kjøpte hadde problemer med å endre oppsett fra høyre til venstre dør, fikk byttet med en gang til en som virket fint." 


"Endelig kan mine barn komme å gå uansett på dagen uten å være redd for å få opp døren, gir oss foreldre god trygghet i værdagen å vite at selv den minste kommer seg inn etter skoleslutt."


"Slutt på å miste nøkler! Det er sånn alle hus kommer til å låses opp i fremtiden"


"Bra lås og perfekt å kunne gi midlertidig tilgang til hjemmet om håndverkere trenger å komme inn i huset. Det ser også fantastisk ut og fungerer veldig bra med brikken."

  

Her kjøper du Yale Doorman V2N til best pris


Tips 1: Vi kan også tipse deg om å ta del av sidene våre som handler om det beste overvåkningskameraet, beste actionvideokameraet, det beste speilreflekskamera, den beste multiroom-høyttaleren eller hvorfor ikke lese om den beste DAB-radioen?

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste kodelåsen til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Philip Andrén

Best i test: Elektronisk dørlås

Testen ble publisert og sist oppdatert