Espressomaskin best i test

Espressomaskin test 2021

Om du skal kjøpe en espressomaskin og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett!


Vi har gransket alle aktuelle tester for å se hva eksperter og forbrukere synes om maskinene som er på markedet idag. Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og enkelt kan bestemme deg for rett espressomaskin med en gang! 


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste espressomaskinen NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste Premiumvinneren NÅ!

 

På denne siden har vi 2 vinnere med litt ulike egenskaper og pris. En prisgunstig testvinner og en dyrere testvinner som har det lille ekstra men allikevel holder seg under 10 000 kroners-klassen.

 

5 grunner til hvorfor du skal ha en espressomaskin

  1. Du får alltid god kaffe.
  2. Den er lett å rengjøre.
  3. Trakter fort og rett mengde.
  4. Du får alltid den perfekte cremaen på espressoen din. (skummet på toppen)
  5. Den får deg til å fremstå som en ekte barista!

Espressomaskin best i test 2021

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til hva forbrukerne sier har vi kåret en vinner. Det er en maskin fra anerkjente DeLonghi og modellen heter Magnifica S ECAM 21.117

Beste espressomaskinen akkurat nå – DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117 

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Delonghi Magnifica S ECAM 21.117DeLonghi Magnifica S er en espressomaskin for deg som elsker kaffe og ikke krever alle mulige funksjoner som de dyreste maskinene har.

 

Magnifica S er en helautomatisk espressomaskin med en vannbeholder på 1,8 liter. Kaffebønneholderen rommer 250 gram kaffebønner. 

 

Espressomaskinen har automatisk avstenging og du kan selv stille inn hvor lang tidsperioden skal være før den stenger seg av. Den har også automatisk avkalkningsprogram og automatisk rengjøringsprogram så du slipper å gjøre dette selv.

 

Magnifica S har melkeskummer og innebygd kaffekvern som betyr at du kan gjøre flere ulike typer kaffe som espresso, caffe latté og cappuccino. Melkeskummeren ser til at du alltid får perfekt fyldig skum til cappuccinoen din.

 

Kontrollpanelet er brukervennlig og gjør det lett å brygge seg en god kopp kaffe. Kaffekvernen har 13 ulike instillinger og du kan også velge mellom 3 ulike bryggetemperaturer. Du kan selv bestemme om du vill bruke kaffebønner eller ferdigmalt kaffe.

 

Magnifica S ECAM 21.117 er en skikkelig bra espressomaskin som ser til at både nybegynnere og kaffeesperter får nyte en god kopp kaffe!

 

Så sier ekspertene om testvinneren

Råd o Røn kåret DeLonghi Magnifica S til best i test i 2014.

 

Coffeedino gir Magnifica S 9.5 av 10 poeng. De konkluderer det hele med “Dette er en av favorittmodellene våre og vi anbefaler den sterkt til alle”.

 

Tyske kaffebloggen coffeeness gir Magnifica S 5 av 5 stjerner. De liker at den er kompakt, rimelig pris og at det er flere ulike kverninstillinger. De likte ikke at det av og til ble stopp når de brukte fine kverninstillinger og savner også en display.

 

Tech-bloggen digitaltrends gir Magnifica S 3.5 av 5 stjerner. De liker at den er enkel i bruk og at den lager god espresso. De skriver også at det er bra at den har selvrengjøringsprogram.

 

Dette sier forbrukerne om DeLonghi Magnifica S

Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan det fungerer. Det vi kan konstatere er at forbrukerne er fornøyd med kjøpet sitt – veldig fornøyd! Her kan du lese noen av omtalene;

 

“Lager veldig god kaffe og er veldig stillegående. Kan anbefales på det sterkeste :-)”, “Har hatt denne maskinen i tre måneder. Lager veldig god kaffe. Enkel å bruke.. Annbefales virkelig.”

 

“Dette er en skikkelig god kaffemaskin. Etter en god del justering med kvern og styrke så ble det skikkelig god kaffe selv med billige rema bønner. Vant til at kvernen stilles til litt over 5 men på denne passet det bedre med litt over 3 for en fyldig og god kaffe, med god dybde. 
Espresso blir perfekt uansett og melkesteamer er bare fantastisk.”

 

“Nydelig kaffe, enkel å betjene. Har ikke hatt den så lenge, men anbefales på det sterkeste til en slik pris :)”, “Stor fornøyd med kaffemaskinen :)”, “Framstår som enkel, solid og lager god kaffe!”

 

“Jeg er en kresen kaffedrikker som har hatt mange espressomaskiner, både helautomatiske og manuelle. I familien drikker vi 10 kopper/dag og når vi skulle kjøpe ny espressomaskin var fokuset vårt å finne en maskin som var lett å rengjøre og at den skulle levere sterk god kaffe med tydelig crema. Oj så fornøyde vi ble! Med max kaffistyrke og kverninstilling på 3 fikk vi en kaffe som konkurrerer med maskiner som koster 3 ganger mer. Den er også ekstremt lett å rengjøre og jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne lovprise bryggerens genialitet i forhold til design og enkelhet. Om det skulle være noe vi kunne dra ned på så er en viss plastisitet og at vannbeholderen er litt liten, men ellers er jeg og familien sykt fornøyd med kjøpet vårt med tanke på pris og ytelse.”

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med produktet så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å handle.
Det som noen påpeker er at de synes den bråker litt mye, men eller er forbrukerne utrolig fornøyd med kjøpet sitt.


Her kjøper du beste espressomaskinen til best pris


Espressomaskin beste premiumvalg

For deg som vil ha en større og kraftigere espressomaskin med det lille ekstra er Melitta Caffeo CI bryggeren for deg!

Best i test premium-espressomaskin – Melitta Caffeo CI

(Klikk på bildet for mer informasjon om beste prisen!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Prisjakt Melitta Caffeo CI
i samarbeid med PrisjaktMelitta er et velkjent merke som er høyt verdsatt av både eksperter og forbrukere. Modellen Caffeo CI er en smart og moderne espressomaskin som får en velfortjent plass som Premium-vinner her på Best i test Guiden.

 

Melitta Caffeo CI er en helautomatisk espressomaskin med smarte løsninger som blant annet minnesinnstillinger, en stor variasjon kaffevalg, stilig design og et melkesystem som gir deg perfekt skum til cappuccinoen din hver gang.

 

Du kan stille in høyden selv så du kan brygge store kopper kaffe på mandag morgen om du trenger å våkne til litt ekstra. Mange liker også at alle de ulike kaffesortene renner ut fra samme munnstykke så du trenger aldri å tenke på at du må flytte koppen for å ha i melk eller for å få en espresso.

 

Med hjelp av tekstdisplayet og mange andre funksjoner på framsiden kan du med enkle knappetrykk få favorittkaffen din direkte i koppen. 

 

Vanntanken rommer 1,8 liter og det er en liten sensor som stopper bryggingen om det ikke er vann igjen. Kaffemaskinen er også utstyrt med 2 separate bønneholdere, en for milde kaffebønner og en for fyldige espressobønner som betyr at du enkelt kan veksle mellom espressobønner og cremabønner, alt ettersom hva du har lyst på.

 

Når det gjelder melkesystemet til Caffeo CI kommer det i en separat beholder med en slange som går in i espressomaskinen (dette inngår såklart i kjøpet). Fordelen med at det er en separat beholder er blant annet at du kan stille den lett inn i kjøleskapet pluss at den er lett å rengjøre.

 

Melitta Caffeo CI har et automatisk rengjøringsprogram, men plastbeholderen må som sagt rengjøres manuellt for å opprettholde god hygiene. Det er også et automatisk antikalksystem i maskinen, men Melitta anbefaler at du bruker en antikalktablett da og da for å holde maskinen i toppstand. Maskinen sier ifra når det er for mye kalk, så det trenger du ikke å tenke på. Om du vil vite mer om rengjøringen av denne maskinen, kan du se et lite videoklipp om Melitta CI her!

 

Melitta Caffeo CI har et memory-system hvor du kan spare opp til 4 personlige innstillinger. Å programmere dette tar bare noen minutter og gjør at dere sparer tid på morgenen med å få den perfekte koppen på bare et knappetrykk. Den stenger av seg automatisk om den ikke har vært i bruk på 40 minutter og har også en knapp som automatisk kobler maskinen fra strømnettet så du slipper å dra ut kontakten.

 

Det beste med Melitta Caffeo CI er at det ikke kreves noen anstrengelse eller tidligere kunnskaper fra deg for å få en god kopp kaffe – den gjør jobben for deg!

 

Så sier ekspertene om Melitta Caffeo CI

Beantocupcoffee har gjort en stor test av Melitta Caffeo CI og gir den 9 av 10 poeng. De summerer det hele med; “Melitta Caffeo CI er et utmerket valg om du leter etter en premium espressomaskin uten å betale over 10 000 kr. Den lager utrolig bra espresso og cappuccino, er brukervennlig og ser flott ut på kjøkkenet. Vi anbefaler denne på det sterkeste!”. 

 

Techradar.com har testet Melitta Caffeo CI og synes at espressomaskinen gir “kafékaffe” hver gang. De liker også at den er miljøvennlig og at man har flere valg til hvordan kaffien skal smake. De mener at det er den beste epsressomaskinen til under 10 000 kr og gir den 4 av 5 stjerner. 

 

Smartson testet 8 automatiske espressomaskiner og kåret Melitta Caffeo CI til best i test med 22 av 25 poeng og lovordene; “Her finner du en funksjonsknapp for praktisk talt hver eneste kaffedrikk. En kvalitativ modell med fin og tydelig tekstdisplay og et dispenserhode hvor det er plass til større glass/kopper. Enkel og funksjonell, lett å forstå knappene. Den automatiske melkeskummeren leverer et skikkelig fint skum.”

 

Tyske kaffebloggen coffeeness gir Melitta Caffeo CI 4,5 av 5 stjerner. De liker at den har to beholdere til kaffebønnene som du lett kan bytte mellom, at den er rask og stille. De synes også det er bra at den er så lett å holde ren og at maskinen er kompakt.

 

I Råd & Røns test av 31 espressomaskiner får Melitta Caffeo CI 69 poeng. Vinnaren i denne testen fikk 82 poeng og kommer fra Delonghi med modellen PrimaDonna Elite ECAM. Den maskinen koster mellom 13.000-17.000 kroner.

 

Dette sier forbrukerne om Premiumvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt denne maskinen synes, det er jo tross alt de som har den største og viktigste erfaringen. Her er noen eksempel på hva forbrukerne skriver;

“Etter 2 uker er vi helt lyriske. Kona får kaffien sin akkurat som hun vil ha den og jeg får min som jeg vil. Når vi har gjester får også de kaffien som de bestiller den. Den beste kaffimaskinen vi noengang har hatt.” 

 

“Jeg kjøpte maskinen til mannen min i julegave for å erstatte dulce gucho maskinen vår i et forsøk på å bli mer miljøvennlig. Jeg var litt skeptisk fordi jeg så for meg at en maskin med så mange muligheter ville være litt vanskelig å forstå, men det er den ikke. Den laget rett og slett god kaffe, så lenge du kjøper gode bønner. Melkeskummeren funker veldig bra og jeg elsker at den kan settes rett i kjøleskapet dersom det er mer melk i beholderen. Det eneste minuset er at den bråker litt når den spyler og når den kverner. Jeg vil anbefale denne Kaffemaskinen :)”

 

“Jeg elsker at man kan velge mellom 2 typer bønner og de 4 minnesinnstillingene. Melkesystemet er også lett å rengjøre og den lager veldigt god skumma melk”, “Utrolig kvalitet på kaffien og rengjørningen går veldig lett, anbefaler den virkelig til de som ikke har bestemt seg enda”.

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med produktet så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å sette sprett på pengene.

Ulempene som både forbrukere og eksperter nevner er at dryppbrettet er for lite og at det “eksterne” melkesystemet krever ekstra jobb som ikke er nødvendig med espressomaskiner. Flere påpeker også at de synes at det ikke ser så fint ut når melkebeholderen står på siden.

 

Her kjøper du Melitta Caffeo CI til best pris


∼ Glem ikke å unne deg en herlig kaffepause ∼


∼ Unn deg en herlig kaffepause med den beste kaffen ∼Er det en helt vanlig kaffetrakter du er ute etter kan du se hvilken kaffetrakter som er best i test her!

Nystekte vafler til kaffen hører til! Her kan du se hvilket vaffeljern som er best. Og vil du heller ha et belgisk vaffeljern kan du lese om det beste belgiske vaffeljernet her!

 

På siden med tester på oppvaskmaskiner kan du lese hvilken som er den beste oppvaskmaskinen akkurat nå. Vi har også sammenstilt tester på beste kjøleskap/kombiskap.

 

Tips! Du som er med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på noen av espressomaskinene ovenfor. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste espressomaskinen til lavest pris! Trykk på LIKER, så holder vi øynene oppe for deg!


Philip Andrén

Best i test: Espressomaskin

Testen ble publisert og sist oppdatert