beste sexleketøy - sexlektøy best i test. Oppnå klimax med beste sexleketøy.

Beste sexleketøy 2024 - med denne når du klimaks hver gang

Sexleketøy er noe som har funnes i alle tider men som lenge har vært tabubelagt å snakke om. I dag er det alt mer akseptert og noe som mange bruker for å krydre sexlivet sitt - både par og single. 


På denne siden finner du sexleketøyet som både ekspertene og forbrukerne liker best og hvor du kan kjøpe det til lavest pris! Du får også svar på hvilke helsefordeler du kan oppnå ved å bruke disse leketøyene.


Best i test sexleketøy


Fakta om sexleketøy

Selv om sex er noe av det mest naturlige i verden er det veldig mange som har problem med å snakke om det. Sosiale medier har bidratt til å forandre synet på sex og takket være dette er det ikke like skammelig og flaut å snakke om det lengre. 


I samme takt som skammen har blitt mindre ser alt flere fordelene med å prate om sex, enten med partneren sin eller med vennene sine. Det er viktig å få greie på både hva man selv ønsker og hva partneren ønsker/liker og ikke ønsker/liker. Flere studier viser at god og åpen kommunikasjon bygger et godt sexliv.


I og med at det er mer akseptert å prate om sex i dag har det også blitt mer akseptert med sexleketøy, noe som som før i tiden mest var reservert for mennesker som var "kinky". Nå er virkeligheten en helt annen og ifølge Nettavisen har 1 av 3 nordmenn sexleketøy i nattbordskuffen.


De senere årene har salget av sexleketøy økt betraktelig, mye takket være Corona-epidemien. Den største grunnen til dette tros være at folk kjedet seg, følte seg mer alene og som singel var det en stor risiko for smitte ved å treffe nye mennesker. Par som var mye hjemme kjøpte voksenleker for å krydre sexlivet sitt. 


Men hvor bra er disse leketøyene? De fleste som har prøvd ulike produkter er veldig fornøyd med disse og ønsker å utforske mer. De gir mer spenning i forholdet og ikke minst mer nytelse på flere måter som i sin tur gjør at par som bruker disse kommer enda nærmere hverandre. Ifølge eksperter og sexologer er det også mange helsefordeler ved å bruke disse.Sinful banner


7 helsefordeler ved bruk av sexleketøy

  1. Lettere å håndtere stress - når du oppnår orgasme frigir kroppen hormoner som gir beskjed til det parasympatiske nervesystemet at det skal roe seg. Blodtrykket senkes og stressnivået synker som gir kroppen en følelse av hvile og velbehag. 
  2. Du blir bedre kjent med din egen kropp - når du eksperimenterer med sexleker lærer du deg bedre hva du liker og ikke liker. 
  3. Virker smertelindrende - kroppen frigir masse endorfiner (kroppens egne smertestillende) når du når klimaks. Orgasme er effektivt mot både migrene, menstruasjonssmerter og smerter i kroppen.
  4. Par får bedre sexliv - ved å krydre sexlivet med leketøy blir det mer spenning i forholdet. Mange rapporter viser at par som bruker leketøy føler seg mer tilfreds i sexlivet sitt.
  5. Par blir bedre på å kommunisere - studier viser at partnere som bruker leketøy når de har sex er bedre på å kommunisere og føles seg mer avslappet med å si hva de liker. 
  6. Bedre søvn - etter en orgasme sover du både dypere og bedre. Det finnes flere studier som viser forholdet mellom orgasmer og søvn og hvordan denne blir bedre.
  7. Gjør deg glad - kroppen frigir lykkehormonene serotonin og dopamin ved en orgasme. Disse hormonene får humøret til å stige og du får generelt en god følelse i kroppen.


Satisfyer Pro 2 best i test

 

Er det noe alle kvinner trenger så er det en Satisfyer Pro 2.  Dette er en lufttrykksbølgevibrator som stimulerer klitoris med kontaktløse lufttrykksbølger og gir deilige og intense klitorisorgasmer. 


Satisfyer er en av de mest populære klitorisstimulatorene på sexleketøymarkedet og når vi leser ekspertene og forbrukernes omtaler er det ikke vanskelig å forstå hvorfor! Det er sjelden at et produkt holder det den lover så vel som denne!


Det finnes mange sexleketøy for kvinner på markedet i dag, men Satisfyer skiller seg ut. I og med at det er en lufttrykksbølgevibrator gir det deg en følelse av at stimulatoren suger og blåser på klitoris som skaper en vakuumeffekt og nydelige orgasmer.


Den har 11 ulike intensiteter som gjør at du selv kan velge hvor sterkt eller svagt trykket skal være. Mange ganger er det best med litt svagt trykk i begynnelsen og øke intensiteten etter hvert som lysten øker i kroppen. 


Hodet på Satisfyer er gjort i hudvennlig silikon som sørger for at det ikke blir noen hudirritasjoner eller bivirkninger etter bruk. Husk å bruke vannbasert glidemiddel ved bruk av Satisfyer, silikonbasert glidemiddel kan løse opp materialet på hodet. Vil du vite hvilket glidemiddel som er best i test finner du det her.


Både ekspertene og forbrukerne er enige om at den gjør akkurat det den lover - hjelper deg å nå klimaks enklere. Det er også høyt verdsatt at den er så diskret og liten at du får den med i necessæren. Dessuten lades den enkelt opp via USB. Du kan bruke samme adapter som du har til smarttelefonen din.


Kvinner trenger ofte mer tid for å få orgasme enn menn, men med Satisfyer Pro 2 er dette et minne blott. Satisfyer kan brukes enten på egen hånd eller under samleiet med partneren din og du oppnår deilige orgasmer hver gang.  


BONUS! Ønsker du å gå enda lengre med din Satisfyer og lære deg hvordan du kan bruke denne for å komme inn i en dyp meditasjon? Da kan vi anbefale "Sexuell meditation" fra en av verdens mest kjente tantraterapeuter, svenske Lin Holmqvist. Den tar deg med på en reise fra 1 til 3 timers nytelse - bare med deg selv. 


Her kjøper du Satisfyer Pro 2 til lavest pris i dag


Sexleketøy test - dette sier ekspertene

Magasinet M3: Kårer Satisfyer Pro 2 som en av sexleketøyene som "hetter opp sexlivet ditt". I denne testen finner du leketøy som stimulerer både det ene og det andre, men Satisfyer ble den soleklare favoritten.


Vice: Synes at det er et mangesidig og ideelt leketøy for både nybegynnere og de som er vant ved denne typen produkt i og med at den har flere ulike intensiteter og kan brukes på flere ulike måter.


Veckorevyn: Anbefaler luftrykksbølgevibratorer som Satisfyer (og 2 andre) som de beste da de gjør nytelsen mer lett tilgjengelig selv på egen hånd.


Glamour: Testet Satisfyer og synes at det er en fantastisk voksenleke som garanterer nytelse.


Expressen / Liws Lust: Har testet og anbefaler Satisfyer Pro 2 da den er veldig effektiv og gjør det enkelt å nå klimaks.


Satisfyer - dette synes forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktene vi anbefaler synes om dem - det er jo tross alt de som vet hvordan de fungerer best i hverdagen. Og når det kommer til Satisfyer Pro 2 har vi sjelden sett et så høyt verdsatt produkt! Her kan du lese noen av flere hundre omtaler;


"Altså.. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Hva har egentlig orgasme vært før denne??? Jeg er snart 30 og har aldri følt en sånn seksuell nytelse før! Denne lille saken er en MUST HAVE for alle som ønsker å føle orgasme i en annen dimensjon! Den er lett å bruke, har mange forskjellige styrker, rett og slett ett fantastisk produkt til enfantastisk pris. Man trenger absolutt ikke en Womanizer til flere tusen da denne er minst like bra! Vil du ha maksimal nytelse, komme på sekunder og ikke tømme lommeboken?Singel? No problem - anbefaler virkelig denne!!!"


"Eg har hatt womanizer og en Anna satizfier. Men denne overgår alle."


"Denne er bare helt fantastisk. Har brukt den nå flere ganger for dagen i en måneds tid. Kommer fort, sterk deilig orgasme og gjerne flere på rad. Batteriet holder også bra. I kombinasjon med en dildo er den enda mer fantastisk, kommer på sekunder."


"Det beste hjelpemiddel jeg noen gang har hatt. Kjempefornøyd!!!"


"Var veldig spent på denne! Men den infridde på alle måter! Lang å varig orgasme! 10 av 10"


"Det beste jeg noen gang har prøvd på markede, absolutt verdt å prøve. Trodde jeg hadde veldig bra orgasme fra før, men dette var helt vilt! Kan komme å komme, å partner syns det er utrolig gøy å bruke den sammen med meg. Du får kraftig orgasme"


"Jeg hadde lyst på en womanizer men valgte denne på grunn av pris, den er ganske intens selv på lave nivåer. En av de beste sexleketøyene jeg har prøvd."


"Det her er det sykeste jeg har prøvd ( og jeg har prøvd mye )! Brukte tre sekund på å komme. Og jeg kom sikkert 10 gang på fem minutter. Verdt hver eneste krone" 


"Hva var livet før denne???? Makes me happy as hell. Om du er i tvil om du skal kjøpe denne, KJØP DEN! Og takk meg senere."


Slik utførte vi denne testen

For å finne beste sexleketøy har vi pratet med sexologer og spesialister innen seksuell velvære for å få tips og råd om hvilke sexleketøy som er best og hvorfor disse er bra å bruke.


Vi har også søkt rundt på nettet etter aktuelle ekspert-tester. Det finnes ikke mange å ta del av, men de gir i alle fall en liten pekepinn i hvilken retning vi kan kikke.


Og viktigst av alt - vi har lest og gransket forbrukeromtalene hos alle sexleketøybutikkene på nettet for å finne testvinneren. Det er jo tross alt forbrukerne som vet hvordan disse fungerer etter en tids bruk.


sexleketøy for par, sexleketøy på nett


~ Med sexleketøy krydrer du opp sexlivet ~
Tips 1: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Det betyr at du får beste sexleketøy til best pris!


Tips 2: Om du er interessert av massasje vil vi tipse deg om å lese siden om den beste massasjepistolen!
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Sexleketøy

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert