Test beste elektriske sparkesykkel 2020

El sparkesykkel test 2021

Om du vil vite hvilken elektriske sparkesykkel som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har pratet med experter, gransket eksperttester og fått greie på hva forbrukerne synes. Dette har vi oppsummert på denne siden for at du skal gjøre et så klokt kjøp som mulig! 

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste sparkesykkelen NÅ!

 

Elektriske kjøretøy har tatt Norge med storm og elektriske sparkesykler som invaderte storbyene ifjor har blitt veldig populære, på godt og vondt. Uansett om du hører til skaran som synes dette er unødvendige og forferdelige dingser som står feilparkert overalt eller om du er en tech-elskende optimist som elsker disse kjøretøyene, er de fasinerende.

Idéen om å betale en liten pengesum for å raskt kunne ta deg til andre siden av byen, til møtet noen kvarter unna eller til stranden er veldig populært.

 

Derfor skal du ha en elektrisk sparkesykkel

 • Kutte ned pendlingskostnader – Her er det mye penger å spare.
 • Slipper å lete etter parkeringer – nå er det bare å parkere der du vil, eller ta med deg sykkelen inn.
 • Mer privatliv – Det er mer privat enn å kjøre buss, t-bane, trikk eller taxi. Om du ikke liker å sitte trangt på morgenen/kvelden kan det bli litt stressende.
 • Lades enkelt opp – Koble den til en stikkontakt når du begynner på jobb så er den klar til å ta deg hjem når du er ferdig for dagen.
 • Miljøvennlig – Høyt verdsatt av de fleste og gir deg en positiv følelse!
 • Fleksibel og rask måte å ta deg rundt på – du trenger ikke å anstrenge deg, bare hopp på og kjør dit du vil.

Beste el sparkesykkel 2021

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og fått greie på hva forbrukerne synes har vi en vinner! Vinneren vår har vært med i spillet en stund og heter Xiaomi Mijia M365.


Beste Elsparkesykkelen akkurat nå – Xiaomi MiJia M365


Beste Elsparkesykkelen akkurat nå – Xiaomi MiJia M365Liker 2


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 3 mars 2021
Prisjakt Xiaomi Mijia M365
i samarbeid med Prisjakt


Dette er en av verdens mest solgte el-sparkesykler og er veldig populær i og med at du kan kjøre opp til 30 km per lading, samtidig som den er rimelig i pris. Komponentene i Xiaomi Mijia M365 er av god kvalitet og den er lett å bære med seg i og med at den er sammenleggbar. Dekkene er fylt med luft og håndterer ujevnheter bedre enn støtdempende sparkesykler med solide dekk.

 

Xiamo Mijia M365 er en av de el-sparkesyklene som har aller lengst rekkevidde. Det er en tilhørende app til sparkesykkelen som gir deg aktuell informasjon om hastighet, effekt og batterinivå. Den gir deg også statistikk fra reisene dine.

 

Spesifikasjoner

 • Rekkevidde: Opp til 30 km.
 • Motor: 250 W
 • Batteri: Ah (42V, Li-Ion)
 • Makslast: 99 kg
 • Ladetid (fra tom til full): 5 h
 • Maks hastighet: 24 km/h
 • Vekt: 12,2 kg
 • Bremser: Elektrisk + mekanisk


Xiamo Mijia M365 er en kompetent sparkesykkel som tar deg lengre enn de fleste elektriske kickbikene på markedet til en veldig bra pris. Den er velbygd og gir deg en følelse av stabilitet og kvalitet med en flott design.

 

Obs! Dette er tross alt et kjøretøy som kommer til å kjøres flittig i og utenfor byen, så derfor vil vi råde deg til å bruke hjelm, kjøre forsiktig og følge trafikkreglene. En elektrisk sparkesykkel kan virke som et morsomt leketøy men det gjelder å ta det forsiktig. Bli kjent med den nye el-sparkesykkelen din så du ikke flyr avgårde på første turen eller skader noen andre.

 

Dette sier ekspertene om Xiamo Mijia 365

M3 skriver att “M365 er den dag idag et veldig populært alternativ for deg som vil ha lang rekkevidde til en ikke så heftig prislapp”

 

Xiaomi M365 vant Red Dot “Best of the best”- award og IF Design Award år 2017.

 

Techadvisor fra England testet Xiamo M365 og ga den 4,5 av 5 stjerner. Selv om man ikke kan kjøre den direkte i England så likte de den godt og beskrev den som; “Rask, glir lett og nesten helt stille med et batteri som bare fortsetter å gå og bremser som sakter ned raskt men sikkert.”


Så sier forbrukerne

Som alltid på Best i test Guiden vil vi høre hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes om dette og her ser du noen av omtalene;

 

En som har kjørt over 1200 km skriver; “Jeg har brukt den mest for moro skyld og jeg har ikke hatt noen problem mer enn en punktering som var lett å fikse. Det eneste negative jeg kan si om den er at jeg ikke får så mye mosjon lengre i og med at den brukes så mye.”

 

“Kjøpte denne for 2 mnd siden. Lett å montere, fin app, stødig, robust, god toppfart. God kvalitet som lett kan anbefales.”, “Flott sparkesykkel, en av de beste på markedet”, “Anbefaler denne til 100%. Den er rask, sikker, bremsene er fantastiske. Jeg anbefaler den til alle som ønsker å ta seg raskt fra ene plassen til den andre”

 

“Jeg kjøpte denne sparkesykkelen fordi jeg hadde problem med ta meg rundt i byen og det er dessuten veldig vanskelig å finne parkering. Jeg leste hver eneste omtale til denne sparkesykkelen men det var ofte en liten petitess som folk ikke likte, men jeg bestemte meg for å ta steget å kjøpe en allikevel. En negativ greie som jeg leste var at luften lett pyser ut fra dekket så jeg endret til nitrogen i dekket istedet for vanlig luft. Med alt dette sagt så ELSKER jeg denne sparkesykkelen. Jeg har bare hatt den i 3 uker men jeg er veldig glad for den. Den er rask, glir lett og er utrolig gøy!”


Her kjøper du beste el sparkesykkelen til best pris

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på sparkesykkelen her ovenfor! På den måten kan du gjøre et kupp = den beste sparkesykkelen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!

 

Om du vil filme eventyret når du er ute på den nye sparkesykkelen din kan du se hvilket actionkamera som er best her! Vi vet også hvilket speilreflekskamera som er best i test akkurat nå!

 

Du ønsker deg kanske et nytt TV som du kan se filmene dine på? Da kan du klikke deg inn her for å se hvilket TV som er best i test.


Philip Andrén

Best i test: Elektrisk sparkesykkel

Testen ble publisert og sist oppdatert