kullgrill test 2023, kullgrill best i test - weber kullgrill

Kullgrill test 2024 - for deg som elsker ekte grillukt

Om du er på utkikk etter en ny kullgrill og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilken kullgrill vanlige forbrukere synes er den beste.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige og kostbare feilkjøp og få den beste grillen til best pris direkte!


Om det er en gassgrill du er ute etter finner du den beste gassgrillen her.Derfor skal du ha en kullgrill

Med en kullgrill kan du komme opp i mye høyere temperatur enn med en gassgrill. Er du en ekte grillmester kan du derfor få bedre resultat med en kullgrill. Du kan også forvente deg en herlig grillduft. Og sist men ikke minst - kullgrillen er enklere å rengjøre og ta med seg.Vi stiller følgende 5 krav på testvinneren

  1. Oppsamler - den skal være enkel å rengjøre etter grillingen
  2. Termometer - så du har kontroll over matlagningen
  3. Hjul - for økt fleksibilitet
  4. Testvinner - den skal være høyt verdsatt av både eksperter og forbrukere.
  5. Bra pris - selvfølgelig.


Beste kullgrillen 2024


Grillen ekspertene og forbrukerne liker mest er kullgrill som skiller seg ut ekstra mye: Weber Original Kettle. Det er en kullgrill som gjør akkurat det som ønskes med god kvalitet og til en bra pris. Les mer om testvinneren nedenfor! 


Weber Original Kettle er en klassisk kulegrill som har vært på markedet lenge. Designen er den samme men funksjonene er moderne og oppdatert for å gi den ultimate grillopplevelsen! 


Grillgitteret er tredoblet og har hengsler som gjør det enkelt å fylle på nye briketter. Med en stort grillareal på 57 cm har du mulighet til å grille til mange samtidig. 


På lokket er det et håndtak, spjeld til innstilling av luftstrømmen og en termometer. Om du vil røyke maten din er dette også mulig takket være spjeldinnstillingen "Low&Slow". Du finner også håndtak på siden av baljen som gjør at du kan rulle grillen på hjulene der du ønsker. Disse håndtakene er også perfekte til å henge grillredskaper på. 


Etter avsluttet grilling er det enkelt å få ned all aske i beholderen som sitter under grillen. Denne beholderen er enkel å tømme i søppla.


Kullgrillen er av god kvalitet og selv i dårlig vær holder den seg like bra. For sikkerhets skyld anbefales det å bruke et ​grilltrekk.


Her kjøper du den beste kullgrillen til lavest pris i dagDette sier ekspertene om Weber Original Kettle

Wirecutter: Kårer Weber Original Kettle til den beste kullgrillen man kan kjøpe akkurat nå. De skriver at den tilbyr alt du kan forvente deg av en bra kullgrill. De synes den er enkel og at du, til tross for liten grillerfaring, kan få skikkelig gode resultat. De synes også at monteringen av grillen var enkel.


CNET: Synes at Weber Original Kettle er kullgrillen "best overall" på grunn av den gode kvaliteten og prisen som ikke kan sammenlignes med andre produsenter på markedet.


Business Insider: Også her blir Weber Original Kettle utnevnt til "best overall". De synes at den gir veldig bra resultat samtidig som den er prisgunstig. 


Matbloggen The Spruce Eats: Gir Weber Original Kettle 4/5 stjerner. De liker den kompakte designen, askeoppsamleren og at den gir godt resultat. Når det kommer til ulemper nevner de at grillyten kunne vært større og at hjulene er litt vel små. 


Så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer best i hverdagen. Her kan du se noen av omtalene Weber Original Kettle har fått;


"Hatt denne grillen nå i 3 år og er superfornøyd. Den har stått ute året rundt i rusk og regn, og den er fortsatt fresh. Hadde en grill i 400-kroners klassen tidligere, men den rustet istykker på en sesong."


"Kjempe bra grill. Enkel å rengjøre med askesamleren. Holder varmen lenge og bra. En holdbar klassiker som alltid gir bra resultat.!" 


"Helt fantastisk! Oser kvalitet og resultatet blir veldig bra." 


"Fantastisk! Askeoppsamleren kan jo være det beste på lenge. Lett å rengjøre og holder varmen lenge og bra. Tørr å nekte gass!"


"Har ikke hatt noen problem med bena. Dog synes jeg det er dårlig at ventileringskontrollen ikke stemmer helt med symbolene. Maks åpent spjell er cirka halvveis og det skal tydeligvis være så ifølge Weber. Ellers er det en stor og kraftig grill som forhåpentligvis kommer til å greie seg i mange år framover."


"Høy kvalitet og bra pris! Har bare brukt den en gang til nå men den er bedre enn det har prøvd innen." 


"Fantastisk! Enkel å sette sammen og bra kvalitet. Etter å ha brukt den hele sommeren har det ikke vært noen problem. Gir god varme og bra resultat. Beste kullgrillen jeg har brukt!"


"This is The Grill enkelt og greit."


"Veldig bra grill. Prisforskjellen mot billigere modeller veier mer opp mer enn bare kvaliteten og resultatet allerede når den er ny. Erfaringen min er at Webers griller dessuten holder mye lengre. Det som man kan dra ned på er at det savnes et grillbord, som man på en eller annen måte må løse, og av og til er den litt for stor for det lille selskapet. Men heller for stor enn for liten." 


"Helt klart den beste kullgrillen på markedet." 


"WEBER leverer hver gang!" 


Ulemper da? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle, og det som noen nevner er at hjulene er dårlige og en skriver at askebeholderen har dårlig kvalitet.


ComputerSalg selger Weber Original Kettle 57cm for 3557 kr inkludert frakt når du klikker her!

3557 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Weber Original Kettle 57cm!

Elkjøp selger Weber Original Kettle 57cm for 3558 kr. Frakten er inkludert i prisen!


Ta godt vare på kullgrillen din

Her får du noen enkle og raske tips for de beste forutsetningene til en holdbar grill i mange år framover;  


  • Først og fremst er det bra å ha et grilltrekk til grillen din. Dette kan du selvfølgelig fikse selv med en liten presenning. Og vil du ha en finere løsning har Weber et eget grilltrekk. Du finner den beste prisen ved å ​klikke på denne linken


  • Det er lurt å børste grillgitteret etter bruk for å få bort restene som har brent seg fast. Dette er enklest når grillen fortsatt er varm.


  • For å unngå rust er det lurt å smøre inn grillen med en nøytral rustolje, dog er det viktig å huske at du ikke smører inni grillen!


  • Sist men ikke minst er det viktig å ta inn grillen de sesongene du ikke bruker den. Selvfølgelig går det bra å grille på vinteren men det anbefales ikke å la grillen stå ute når det er minusgrader. 


Skal du kjøpe grill, les om Webers kullgrill som er best i test


~ En kullgrill er enkel å ta med seg! ~ 


Tips 1: Vi kan også tipse deg om å lese siden vår om beste gassgrillen eller testen om den beste elgrillen.


Tips 2: Et klassisk tilbehør til grillmaten er pommes frites. Dessverre kan disse være litt vanskelige å få gode, men med den beste frityren kan du få de beste opphøgde potetene til maten din!


Tips 3: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste kullgrillen til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg! 

Christopher Holmerin

Best i test: Kullgrill

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.

Testen ble sist oppdatert