elektrisk sitruspresse best i test - sitruspresse test,appelsinpresse best i test,

Sitruspresse best i test 2024

Om du skal kjøpe deg en sitruspresse og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester fra magasin, aviser og internett. Vi har også fått greie på hva vanlige forbrukere synes om de ulike juicepresserne som er på markedet.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe kostbare og trasige feilkjøp og få den beste sitruspressen til best pris direkte!Dette er en sitruspresser / juicepresser

Å presse sin egen juice er både godt og sunt. I og med at det er du som bestemmer hva du skal ha i juicen får du også kontroll over tilsetningsstoffene. 


En sitruspresse er egentlig en juicepresser med unntak av at de er spesielt formet for å presse ut fruktjuicen. Du får både manuelle og elektriske. De ser like ut men de elektriske har en motor som får pressehodet til å snurre og gir en mer effektiv pressing.


Vi stiller følgende krav på testvinneren

 • Elektrisk - det skal være så lett som mulig
 • Enkel å bruke - sparer tid
 • Lett å rengjøre - helst i oppvaskmaskin
 • Stillegående - så du ikke vekker hele huset når du skal ha morgenjuicen din


Sitruspresse - best i test 2024


Etter å ha gransket både hva ekspertene og forbrukerne synes er det en sitruspresse som skiller seg ut litt ekstra; Smeg CJF01. I tillegg til den stilige designen har Smeg produsert en presse som er både funksjonell og brukervennlig samt at den gir bra resultat hver gang.


Med Smeg CJF01 får du en stilig sitruspresse av god kvalitet. Med en stillegående og effektiv motor på 70W hjelper sitruspressen deg å presse ut all fruktjuice uten å anstrenge deg. Takket være den velbygde toppen går det like bra å presse store som små frukter. 


Sitruspressen har et plastlokk som beskytter presseren fra støv og skitt. Under plastlokket er det 3 løse deler. Først er det den roterende delen som settes i gang automatisk når du legger trykk på den. Under denne delen er det en sil som siler ut kjerner og større biter mens den slipper gjennom mindre fruktkjøtt for å gi en fyldigere juice. Den siste delen er oppsamleren hvor all juice havner før den renner ut gjennom tuten/munnstykket og ned i glasset.


Helletuten har antidrypp og er av rustfritt stål. Presskjeglen er også av rustfritt stål.


Flere finesser inkluderer en underside som har innebygget ledningsoppbevaring og gummibein som hindrer sitruspressen fra å gli på kjøkkenbenken. Den har også automatisk på- og avstenging.


Sitruspressen fra Smeg fåes i flere farger; svart, hvit, blå, rød, gul, oransje, grønn, beige, rosa og aluminium. Garantien fra Smeg gjelder i 2 år. 


Spesifikasjoner

 • Effekt: 70W
 • Høyde: 28,1 cm
 • Lengde: 16,6 cm
 • Bredde: 16,6 cm


Her kjøper du testvinneren til best prisDette sier ekspertene om testvinneren

Trusted reviews: gir Smeg CJF01 4,5/5 stjerner. De synes den er stilig, har god kvalitet samt at det er den sitruspressen du trenger for å få ut hver eneste dråpe av fruktjuicen. Som ulempe skriver de at den er litt dyr.


The Independent: anbefaler Smegs sitruspresse og skriver at "hvis du er en fan av friskpresset appelsinjuice på morgenen er dette en god investering."


Kockhuset: Synes Smeg CJF01 er en "utrolig praktisk sitruspresse" og liker den først og fremst pga. den sterke og stillegående motoren, unike designen og den gode kvaliteten.


Dette sier forbrukerne om sitruspressen

Som vanlig nøyer vi oss ikke med å bare høre hva ekspertene synes om produktene vi anbefaler, vi vil gjerne vite hva vanlige forbrukere synes, det er jo tross alt de som vet hvordan den fungerer i hverdagen. Her er noen eksempel på omtalen testvinneren har fått; 


"Utrolig vakker og stilig! Lett å jobbe med. Veldig fornøyd." 


"Smeg - sitrus presse, rød. Fin og enkel å bruke." 


"Den er stilig og presser skikkelig bra. Jeg er fornøyd." 


"Den er søt! Den fungerer, ser ut som et lite robothusdyr på kjøkkenbenken. Jeg elsker den! So far so good!" 


"Funksjonell & såpass stilig at den kan stå fremme på kjøkkenet." 


"Ville ha en enkel juicepresse til ferske sitrusdrikker og denne Smeg-produkten passer virkelig. Solid konstruksjon, attraktivt utseende og veldig lett å skylle de tre løse delene rene. Motoren er stille og føles sterk. Leveres med 2 års garanti. Anbefales." 


"Lett å bruke og rengjøre. Ser bra ut i og med at den kompletterer de andre Smeg-produktene på kjøkkenet. Litt av en luksusartikkel i og med at den er dyr med tanke på hva det er ." 


"Jeg elsker denne juicepresseren. Den er liten og kompakt og tar ikke mye plass i det hele tatt. Den ser bra ut på alle kjøkken." 


"Rask og lett å bruke, får med hver siste dråpe juice fra en appelsin og lett å rengjøre." 
elektrisk sitruspresse test,lag egen juice med beste juicepresse,


~ Press din egen juice med den beste sitruspressen! ~ 


Tips 1: Om du liker smarte kjøkkenredskap kan vi også tipse deg om å lese siden om den beste kjøkkenmaskinen eller den beste airfryer.

 

Tips 2: Du som er med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på noen av sitruspressene ovenfor. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste sitruspressen til lavest pris! Trykk på LIKER, så holder vi øynene oppe for deg!Vanlige spørsmål og svar

 • 🍹 Hva er en sitruspresse?
  En sitruspresse er en juicepresse som er spesielt anpasset til sitrusfrukter. De kan fåes både som elektriske og manuelle.
 • 🍋 Hva betyr en juice-detox?
  At man i en begrenset tid drikker juicer istedet for å spise vanlige måltider for å rense kroppen fra dårlige slaggprodukter.
 • 🍊 Kjøpe ferdigpresset juice eller presse selv?
  Juice inneholder mange bra vitaminer men velger du å kjøpe ferdig juice bør du velge en som ikke er tilsatt sukker. Presser du juicen selv har du full kontroll på hva du drikker.Anita Carlsen

Best i test: Sitruspresse

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert