Best i test Guiden - de beste produktene i Norge

Best i test – Hva menes med det?

Man hører det både her og der – det eller den har blitt kåret til Best i test. Men hva betyr det egentlig? La oss få summere opp hva dette handler om og hva som er viktig å tenke på når man leser slike tester. Det er jo ikke alle som er like gjennomførte og pålitelige.

 

Et viktig steg for å handle på nettet

Mange aviser og magasiner ønsker å hjelpe deg til å gjøre en god handel. Det finnes forskjellige måter å gjøre det på, men en god måte er å plassere produkter i samme kategori mot hverandre. Disse produktene kan deretter testes på like vilkår, i den grad som er mulig. De fleste som tester produkter gjør sitt ytterste for å eliminere så mange feil som mulig, men det vil alltid være en sjanse for at forholdene ikke vil være nøyaktig den samme fra tid til annen.

 

I tillegg til at alle produkter bør ha samme betingelser, er det ofte stor forskjell på kvaliteten på testene. Noen gjennomfører seriøse og grundige tester, hvor innehold og alle små detaljer dissekeres i jakten på det beste produktet!

 

Andre gjør såkalte «Humle & Dumle» -tester, hvor de lar en eller to personer få uttrykke seg fritt om hva de mener om de ulike produktene. Naturligvis er alle henvisninger verdifulle, men akkurat som avisartikler, er det ofte mer interessant med de som er lagt mer tid og penger på, for å få et rettferdig testresultat.

 

Det er også greit å ha i bakhodet, at noen bedrifter tester produkter på oppdrag, hvor de som betaler mest blir kåret til best i test. Når respektive bedrifter har fullført tester av produkter, blir de utpekt som best i test, i henhold til dem. Det er altså testvinneren som de tror skiller seg ut litt ekstra positivt i form av eiendommer, bruk og ofte i form av pris.

 

Problem og løsninger med Best i Test

Utviklingen går raskt. De testene som ble gjennomført for bare noen år siden, er mindre interessante i dag. Ikke nødvendigvis for at produktene har blitt dårligere, men fordi produktene rett og slett ikke kan kjøpes lengre! Det er korte livssykluser på de fleste produktene i dag, og det gjør behovet for aktuelle tester større.

 

Et annet problem for forbrukerne er å vite hvilke tester som blir gjort og hvor de blir rapportert. For eksempel, hvilke aviser tester vinterdekk? Og hvem utfører testingen av mobiltelefoner? Er det en egen testlab for støvsugere og hvor leste jeg nå om denne testen på digitale kameraer?


Det er her vi på Best i Test Guiden, kommer til å hjelpe deg!

 

Vi vil sørge for å holde sidene våre regelmessig oppdatert og sammenstille alle tester som har blitt utført, som vi vil beskrive på siden Handle Online. På ett og samme sted, vil du få informasjon om de testene som er tilgjengelige innom de ulike områdene.

 

Følg oss på Facebook, så får du informasjon når store kjeder har SALG på produkter som finnes på denne nettsiden! På denne måten kan du gjøre et riktig kupp = Det beste produktet til den beste prisen! Trykk Liker så vil vi gjøre jobben for deg fra og med nå!

 

Vi gjennomfører altså ingen egne tester, da det allerede er så mange som gjør dette. I stedet for sammenstiller vi de testene som allerede er utført, så du helt raskt og enkelt kan dra nytte av dette før du handler.

 

Da gjenstår kun det morsomste til deg; å gjøre en skikkelig god handel!