Beste steamer - tøydamper best i test - test steamer

Tester på beste steameren 2020

Om du skal kjøpe en tøydamper og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken steamer vanlige forbrukere liker aller best! 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste tøydamperen til best pris med en gang!


Du finner to steamere på denne siden, en testvinner for deg som vil ha en lett og enkel steamer som du f.eks. kan ta med på reisen og en for deg som gjerne damper hele garderoben og trenger en større med mer kraft.


Jeg vet allerede det jeg trenger- vis meg den beste steameren NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg steamer beste premiumvalg NÅ!


Derfor skal du ha en steamer

Å dampe klærne dine istedet for å stryke er en skånsom måte å fjerne skrukker på. Dampen gør klærne mer myke om man sammenligner med å stryke som iblant gir klærne litt harde kanter. 


En steamer er en miljøvennlig måte å friske opp klærne dine på og du slipper å bruke vaskemidler og andre kjemikalier. Med hjelp av bare vann og damp blir klærne dine frisket opp samtidig som lukt og 99,9% av bakteriene forsvinner.


Selvfølgelig går det ann å dampe tekstiler du normalt ville strykt, uten at du risikerer brente flekker og skrukker.


Dessverre er det ikke mange eksperttester på tøydampere, så på denne siden har vi lagt ekstra mye fokus på hva forbrukerne har å si om kjøpet sitt.


Steamer best i test 2020

Den steameren som skiller seg mest ut hos eksperter og forbrukere er Philips Steam&Go GC363 som er en stor favoritt akkurat nå!


Den beste tøydamperen! Les om den beste steameren her!Beste steamer - Philips Steam&Go GC363

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen på steameren) 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 20 september 2020


Philips Steam&Go GC363 er en perfekt steamer for deg som vil ha bort skrukker på tøyet ditt. Takket være den elegante designen kan du ta med deg denne tøydamperen i reiseveska så du kan friske opp klærne dine på ferien. Dette er veldig deilig med tanke på at steameren fjerner dårlig lukt og tar bort 99,9% av bakterier på tøyet.


Steam & Go har en optimal dampfordeling som varmer opp dampplaten til en temperatur som er trygg på alle typer tøy. Det betyr at den er skånsom mot klærne dine og kan brukes på ømtålig material som kashmir. 


Ledningen er 3 meter og du får med en varmebeskyttende handske som hjelper deg om du skal dampe tykkere material. Da kreves det at du trykker plagget mot steameren for å få bort alle skrukker og da er handsken god hjelp så du ikke risikerer å brenne deg.


Steamerens effekt ligger på 1300W og oppvarmingen tar ca 1 minutt. Vanntanken er på 70 ml, den er lett å ta av og du fyller bare rett fra springen.


For mer informasjon om denne testvinneren kan du klikke deg inn her på Philips hjemmeside.


Dette sier ekspertene

Som vi nevnte tidligere er det dessverre ikke mange eksperttester å ta del av, men vi fyller på alt ettersom det kommer nye. 


Expressen testet Steam&Go GC363 og skriver at den gjør en god jobb, starter raskt og liker at den har en lang ledning. 


Så sier forbrukerne om Steam&Go

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene;


"Brukervennlig steamer som fungerer utmerket på ømtålige plagg, gardiner og i bilen. Dreper 99,9% av alle bakterier. Perfekt for å friske opp plagg mellom klesvaskene. Miljøvennlig. Kunne muligens hatt en litt større vanntank."


"GC360/30 fra Philips var utrolig enkel å bruke, varmet seg opp veldig fort og fjernet virkelig det som var skrukkete på plaggene. Veldig grei størrelse som er enkel å pakke med på reisen for å rette til plagg som har vært nedpakket. Å ha denne hjemme har virkelig gjort det lettere og spart tid!" 


"En lettbrukt steamer som varmes opp på bare noen sekunder og som er liten nok til å ha med på reisen."


"Varmes opp fort og kan neste erstatte det vanlige strykejernet om det ikke er veldig skrukkete plagg. Perfekt størrelse til å ha med i reiseveska." 


"Sletter ut skrukker bra og gir sammenlagt et bra resultat. Rask oppvarming og lett å bruke. Varmehandsken passer ikke en mann, så dette produktet retter seg bare til kvinner."


"Varmer seg opp på bare noen sekunder og er lett å bruke. Liten beholder til vann men ser det ikke som noe større problem i og med at det er så lett å fylle på."


"Det er en praktisk steamer med bra håndtak og fin design. Den gjør det den lover, er litt tyngre enn jeg hadde forventet meg men er enkel å bruke. I og med at vanntanken er nok til å dampe to skjorter skjønner jeg at denne steameren er designet for å ha med seg på reisen som man tar med seg finklær til. F.eks. nyttår eller lignende. Det blir altså upraktisk å ha en hel haug med klær som skal dampes i og med at man må fylle på vann med jevne mellomrom."


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Og det som vi kan se er at noen synes at Philips Styam & Go GC363 er litt tung og det som stadig kommer tilbake er at mange synes at vanntanken er liten, men ellers er de fleste veldig fornøyd.


Her kjøper du steamer best i test

NetOnNet selger steameren for bare 799 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

799 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Philips Steam&Go GC363!

Whiteaway selger steameren for 858 kr inkludert frakt.

Hos Skousen betaler du bare 858 kr for steameren om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

Tretti selger steameren for bare 858 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Beste premiumvalg steamer 2020


Beste premiumvalg akkurat nå - Philips ComfortTouch GC557Beste premiumvalg akkurat nå - Philips ComfortTouch GC557

(Klikk på bildet for å se den beste prisen akkurat nå)


 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 20 september 2020


Akkurat som testvinneren vår kommer premiumvinneren også fra Philips som akkurat nå topper flere anmeldelser. Denne tøydamperen er dog av den store sorten og har en vanntank på 1,8 liter så du kan dampe mange plagg uten å fylle på vann.

Den har også et kraftigere damputslipp på 40g/min. Dette gjør at den enkelt tar bort skrukker. Selvfølgelig frisker denne steameren også opp klærne  dine, tar bort dårlig lukt og 99,9% av alle bakterier. 


Med en ekstra lang StyleBoard får du et perfekt resultat når du skal dampe de lengste klærne dine, som feks en dress. Den har også en avtakbar kleshenger med lås som gir solid støtte når du bruker steameren. Den moderne designen gjør det også mulig å ha den framme i f.eks soverommet uten at det ser helt feilplassert ut.


ComfortTouch GC557 sikrer et tilfredsstillende resultat i og med at det finnes fem innstillinger som du kan bruke avhengig av hvilket stoff som skal dampes. Den kan brukes på ømtålig material og Philips garanterer at det ikke kommer til å bli brennmerker når du trykker varmeplaten mot klærne dine.


Du kan, akkurat som klærne dine, forlenge livslengden på steameren din ved å bruke den smarte avkalkningsfunksjonen Easy Rinse. 


Skulle du glemme å stenge av steameren en stressende morgen går stanby-funksjonen igang, så du slipper å være urolig for dette.


Tilbehørene som kommer med er en varmebeskyttende handske og en børste som er bra til å bruke på tykkere tekstiler så damopen trenger inn i fibrene på tøyet. Børsten kan også brukes på gardiner.


Spesifikasjoner:

- Effekt: max 2000 W

- Spenning: 220 - 240 V

- Oppvarmning: mindre enn 1 minutt

- Justerbare instillinger: 5 st

- Ledning: 1,82 m


Philips ComfortTouch GC557 er en perfekt steamer for deg som gjerne damper hele garderoben og vil ha et feilfritt resultat.  


For mer informasjon om denne premiumvinneren kan du klikke deg inn her på Philips hjemmeside.


Her kjøper du testvinneren

NetOnNet selger steameren for bare 1699 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

1699 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Philips ComfortTouch GC557!

CDON.COM selger den for bare 2062 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Hos Skousen betaler du bare 2235 kr for steameren om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

Tretti selger steameren for bare 2235 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Whiteaway selger steameren for 3745 kr inkludert frakt.

Proshop selger steameren for 17900 kr inkludert frakt.

Så sier ekspertene

Ica Kuriren utførte en test hvor ComfortTouch GC557 fikk en delt førsteplass. De skriver at den er lettmontert, stabil, lett å jobbe med og lett å fylle på vann. De liker også det fleksible munnstykket. Et delmoment i testen var at Steameren ble testet på flere ulike klesmaterial. Her fikk den full pott, 5/5 poeng. På delmomentene "T-skjorte bomull", "Bomullsskjorte", "Viscose topp", og "Lin sjal" fikk steameren 4/5 poeng.


Dette sier forbrukerne om ComfortTouch GC557

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene;


"Veldig bra steamer som både frisker opp og stryker klærne. Varmes opp veldig fort og går fort å bruke. Har prøvd på flere ulike stoffer med bra resultat. Lett å montere og veldig lett å bruke."


"Mye bedre og enklere enn vi forventet oss. Varmes opp utrolig fort og fikser skrukkete klær i et jafs. Vi ble veldig imponert. Dessuten er dette en skånsommere måte enn å stryke. Første gangen vi testet den syntes vi det var litt vanskelig å få til teknikken men når man vel har forstått hvor man skal gjøre ble det mye enklere."


"Jeg har prøvd Philips ComfortTouch Steamer flere ganger på ulike materialer. Steameren er enkel å bruke. Vanntanken rekker til flere plagg av gangen. Den har en fin og stilig design. Steameren frisker opp klærne og er effektiv mot både skrukker og bretter. Jeg skulle ønsket at strykebrettet hadde polstring på baksiden også så man slipper å snu plagget."


"Liker virkelig denne steameren. Så lett å ta fram en skjorte som har blitt litt skrukkete og bare dampe den rett igjen. Enkle og tydlige funksjoner som alle klarer å bruke. Varmes opp raskt."


"En stilren steamer med design som gjør den lett å ha fremme. Lett å bruke og gir perfekt resultat på blusene og skjortene mine. Tenkte lenge på å kjøpe en steamer da jeg var lei av å stryke og med denne steameren har det blitt gøy å bruke plagg som krever stryking! Den er så verdt pengene! Et av de beste produktene å ha hjemme!"


Ulemper da? Disse vil vi såklart kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. De ulempene som forbrukere nevner er at den i spesielle tilfeller har begynt å lekke. På dette svarer Philips at det er viktig å sjekke at slangen ikke er bøjd for mye når du damper i og med at vannet ikke kommer fram og istedet presses ut fra vanntanken som leder til lekkasje. Det nevnes også at munnstykket og slangen blir varme og at ledningen er litt for kort. Ledningen er 1,82 meter.


Den beste steameren! Kjøp den beste tøydamperen til best best pris!

Få bort skrukker og frisk opp plaggene dine med en steamer!


Tips 1: Vil du heller ha et strykejern kan du lese om det beste stykejernet her! Kanskje du er på jakt etter den beste vaskemaskinen eller vil vite hvilken tørketrommel som er best? Vi kan vise deg alle testvinnere – bare klikk på det du vil vite mer om!


 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på noen av disse tøydamperne. På den måten så kan du gjøre et riktig godt funn = den beste steameren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!