Test steamer,beste steamer

Steamer test 2023 - frisk opp garderoben din

Om du skal kjøpe en tøydamper og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken steamer vanlige forbrukere liker aller best! 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste tøydamperen til best pris med en gang!


Du finner 2 tøydampere på denne siden. En til deg som vil ha en rimelig og enkel steamer som du f.eks. kan ta med på reisen og en for deg som gjerne damper hele garderoben og trenger en større med mer kraft.


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste steameren NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg det beste premiumvalget av steamere NÅ!


Derfor skal du ha en tøydamper

Å dampe klærne dine i stedet for å stryke er en skånsom måte å fjerne skrukker på. Dampen gjør klærne mer myke om man sammenligner med å stryke som iblant gir klærne litt harde kanter. 


En steamer er en miljøvennlig måte å friske opp klærne dine på og du slipper å bruke vaskemidler og andre kjemikalier. Med hjelp av bare vann og damp blir klærne dine frisket opp samtidig som lukt og 99,9% av bakteriene forsvinner.


Selvfølgelig går det an å dampe tekstiler du normalt ville stryke, uten at du risikerer brente flekker og skrukker.


Dessverre er det ikke mange eksperttester på tøydampere, så på denne siden har vi lagt ekstra mye fokus på hva forbrukerne har å si om kjøpet sitt.

Philips steamer best i test 2023

Den steameren som skiller seg mest ut hos eksperter og forbrukere er Philips STH3010 som er en stor favoritt akkurat nå. Ikke minst for den rimelige prisen - her får du mye for pengene!

Beste steamer - Philips STH3010

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen på steameren)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Prisjakt Philips STH3010
i samarbeid med Prisjakt
Vis færre priser Vis flere priserPhilips STH3010 er en perfekt steamer for deg som vil ha bort skrukker på tøyet ditt. Takket være designen kan du ta med deg denne tøydamperen i reiseveska så du kan friske opp klærne dine på ferien. Dette er veldig deilig med tanke på at steameren fjerner dårlig lukt og tar bort 99,9% av bakterier på tøyet.


Philips tøydamper har en optimal dampfordeling som varmer opp dampplaten til en temperatur som er trygg på alle typer tøy. Det betyr at den er skånsom mot klærne dine og kan brukes på ømtålig material som silke. 


Ledningen er 2 meter og du får med en liten veske for enkel oppbevaring hjemme eller til reisen. 


Steamerens effekt ligger på 1000W og oppvarmingen tar 30 sekunder. Vanntanken er på 100 ml, den er lett å ta av og du fyller bare rett fra springen.


For mer informasjon om denne testvinneren kan du klikke deg inn her på Philips hjemmeside. Du kan også se hvordan den fungerer i virkeligheten på dette YouTube-klippet.
Tøydamper test - dette sier ekspertene

Som vi nevnte tidligere er det dessverre ikke mange eksperttester å ta del av, men vi fyller på alt ettersom det kommer nye. 


Independent kårer Philips STH3010 til best i test med 5/5 poeng. De skriver at "Dette er et produkt som både ser ut, føles og høres ut som en førsteklasses tøydamper. Den er utrolig reisevennlig i og med at den kommer med sin egen bæreveske, og har en fantastisk kompakt design. Det beste er håndtaket som bare brettes sammen. Dette reduserer risikoen for å brenne seg."


Philips STH3010 - så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene testvinneren har fått;


"Liten og lett, noe som gjør den perfekt til å bli med i kofferten, legges lett sammen i medfølgende oppbevaringspose. Veldig lett å bruke."


"Utrolig enkel og kjapp steamer! Tar ikke mange sekundene før den er varm, så den er perfekt når man finner ut at man at skjorten eller kjolen man vil bruke er rynkete. Prøvd på det meste av klær, til å med gardinene fikk seg en steam." 


"Fikk anledning til å teste ut produktet. Steameren fungerer veldig bra, raskt, enkelt og gir et bra resultat. Helt perfekt for mitt bruk hvor jeg ikke har behov for å stryke mange klær."


"Fikk teste dette produktet for Philips. Gir den fire stjerner fordi den var enkel i bruk og ga godt resultat, særlig på tynne skjorter. Den fungerte overraskende godt på knappestolpen, som kan være litt kronglete å stryke. Fin til reiser og når jeg trenger å glatte skjorter raskt før jeg skal ut. Pluss for fin grønnfarge!" 


"Jeg fikk muligheten til å teste dette produktet for Philips. Den er veldig enkel å bruke, gir et godt resultat, og den er veldig skånsom med tøyet, noe jeg setter høyt. Har tidligere hatt strykejern som har ødelagt tøyet, så dette produktet priser jeg. Jeg ser at andre synes det er en kort ledning på den, noe jeg ikke har lagt merke til. På en annen side synes jeg produktet er tungt å holde i lengden, men dette er også forskjellig fra person til person. Den tar lite plass, vannbeholderen er enkel å fylle på, og den er generelt meget brukervennlig, hvertfall på mitt bruksområde som består i stryke skjorter og topper. Vil anbefale den."


"Denne lille, smarte tøydamperen imponerte meg. Har brukt den på kjoler og silkebluser, alt av skrukker, både til nystryking og til å freshe opp plagget, f.eks under armene eller om plagget har hengt for lenge i skapet. Lett å pakke med seg, hendig og godt resultat. Denne tøydamperen digger jeg allerede."


"Dette er en god tøydamper, som gjør jobben sin den skal. Effektiv til å rette ut klærne, og gir en crisp og fin følelse i stoffet, litt som "ny" følelse, jeg kan dampe klærne uten å måtte vaske dem også, for å friske dem opp før jeg går ut"


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Og det som vi kan se er at noen synes at Philips er litt tung men ellers er de fleste veldig fornøyd.


Her kjøper du Philips STH3010 til lavest pris i dag
Beste premiumvalg steamer 2023

Beste premiumvalg akkurat nå - Philips ComfortTouch GC557

(Klikk på bildet for å se den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023Akkurat som testvinneren kommer premiumvinneren også fra Philips som akkurat nå topper flere anmeldelser. Denne tøydamperen er dog av den store sorten og har en vanntank på 1,8 liter så du kan dampe mange plagg uten å fylle på vann.


Den har også et kraftigere damputslipp på 40g/min. Dette gjør at den enkelt tar bort skrukker. Selvfølgelig frisker denne steameren også opp klærne  dine, tar bort dårlig lukt og 99,9% av alle bakterier. 


Med en ekstra lang StyleBoard får du et perfekt resultat når du skal dampe de lengste klærne dine, som for eksempel en dress. Den har også en avtakbar kleshenger med lås som gir solid støtte når du bruker steameren. Den moderne designen gjør det også mulig å ha den framme i f.eks. soverommet uten at det ser helt feilplassert ut.


ComfortTouch GC557 sikrer et tilfredsstillende resultat i og med at det finnes fem innstillinger som du kan bruke avhengig av hvilket stoff som skal dampes. Den kan brukes på ømtålig material og Philips garanterer at det ikke kommer til å bli brennmerker når du trykker varmeplaten mot klærne dine.


Du kan, akkurat som klærne dine, forlenge livslengden på steameren din ved å bruke den smarte avkalkningsfunksjonen Easy Rinse. 


Skulle du glemme å stenge av steameren en stressende morgen går stanby-funksjonen i gang, så du slipper å være urolig for dette.


Tilbehørene som kommer med er en varmebeskyttende hanske og en børste som er bra til å bruke på tykkere tekstiler så dampen trenger inn i fibrene på tøyet. Børsten kan også brukes på gardiner.


Spesifikasjoner:

- Effekt: maks 2000 W

- Spenning: 220 - 240 V

- Oppvarmning: mindre enn 1 minutt

- Justerbare innstillinger: 5 st

- Ledning: 1,82 m


Philips ComfortTouch GC557 er en perfekt steamer for deg som gjerne damper hele garderoben og vil ha et feilfritt resultat.  


For mer informasjon om denne premiumvinneren kan du klikke deg inn her på Philips hjemmeside.


Her kjøper du Philips Comfort Touch til best pris
Steamer test - så sier ekspertene

Ica Kuriren utførte en test hvor ComfortTouch GC557 fikk en delt førsteplass. De skriver at den er lettmontert, stabil, lett å jobbe med og lett å fylle på vann. De liker også det fleksible munnstykket. Et delmoment i testen var at Steameren ble testet på flere ulike klesmaterial. Her fikk den full pott, 5/5 poeng. På delmomentene "T-skjorte bomull", "Bomullsskjorte", "Viscose topp", og "Lin sjal" fikk steameren 4/5 poeng.


Dette sier forbrukerne om Philips ComfortTouch GC557

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene;


"Veldig bra steamer som både frisker opp og stryker klærne. Varmes opp veldig fort og går fort å bruke. Har prøvd på flere ulike stoffer med bra resultat. Lett å montere og veldig lett å bruke."


"Mye bedre og enklere enn vi forventet oss. Varmes opp utrolig fort og fikser skrukkete klær i et jafs. Vi ble veldig imponert. Dessuten er dette en skånsommere måte enn å stryke. Første gangen vi testet den syntes vi det var litt vanskelig å få til teknikken men når man vel har forstått hvor man skal gjøre ble det mye enklere."


"Jeg har prøvd Philips ComfortTouch Steamer flere ganger på ulike materialer. Steameren er enkel å bruke. Vanntanken rekker til flere plagg av gangen. Den har en fin og stilig design. Steameren frisker opp klærne og er effektiv mot både skrukker og bretter. Jeg skulle ønsket at strykebrettet hadde polstring på baksiden også så man slipper å snu plagget."


"Liker virkelig denne steameren. Så lett å ta fram en skjorte som har blitt litt skrukkete og bare dampe den rett igjen. Enkle og tydlige funksjoner som alle klarer å bruke. Varmes opp raskt."


"En stilren steamer med design som gjør den lett å ha fremme. Lett å bruke og gir perfekt resultat på blusene og skjortene mine. Tenkte lenge på å kjøpe en steamer da jeg var lei av å stryke og med denne steameren har det blitt gøy å bruke plagg som krever stryking! Den er så verdt pengene! Et av de beste produktene å ha hjemme!"


Ulemper da? Disse vil vi selvfølgelig kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. De ulempene som forbrukere nevner er at den i spesielle tilfeller har begynt å lekke. På dette svarer Philips at det er viktig å sjekke at slangen ikke er bøyd for mye når du damper i og med at vannet ikke kommer fram og istedet presses ut fra vanntanken som leder til lekkasje. Det nevnes også at munnstykket og slangen blir varme og at ledningen er litt for kort. Ledningen er 1,82 meter.


Den beste steameren!

~ Få bort skrukker og frisk opp plaggene dine med den beste steameren! ~ 
Tips 1: Vil du heller ha et strykejern kan du lese om det beste stykejernet her! Kanskje du er på jakt etter den beste vaskemaskinen eller vil vite hvilken tørketrommel som er best? Vi kan vise deg alle testvinnere – bare klikk på det du vil vite mer om!


Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på noen av disse tøydamperne. På den måten så kan du gjøre et riktig godt funn = den beste steameren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!


Tips 3: For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav renteBest i test Guidens tester på Klespleie
Anita Carlsen

Best i test: Steamer - tøydamper

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2019-10-05 og sist oppdatert

Les også: