steamer best i test 2023, steamer test,beste steamer,

Steamer best i test 2024 - frisk opp garderoben din

Om du skal kjøpe en steamer, også kalt tøydamper, og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett!


Vi har gransket alle aktuelle steamer test, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken steamer vanlige forbrukere liker aller best!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få beste steamer til best pris med en gang!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg best i test steamer NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg beste kjøp steamer NÅ!


Derfor skal du ha en tøydamper

Å dampe klærne dine i stedet for å stryke er en skånsom måte å fjerne skrukker på. Dampen gjør klærne mer myke om man sammenligner med å stryke som iblant gir klærne litt harde kanter.


En steamer er en miljøvennlig måte å friske opp klærne dine på og du slipper å bruke vaskemidler og andre kjemikalier. Med hjelp av bare vann og damp blir klærne dine frisket opp samtidig som lukt og 99,9% av bakteriene forsvinner.


Selvfølgelig går det an å dampe tekstiler du normalt ville stryke, uten at du risikerer brente flekker og skrukker.


Dessverre er det ikke mange eksperttester på tøydampere, så på denne siden har vi lagt ekstra mye fokus på hva forbrukerne har å si om kjøpet sitt.
Steamer best i test 2024

Den beste steameren i dag er en produsent som er kjent for sine gode tøydampere, nemlig Philips! Og modellen heter Steam&Go GC362.
Philips Steam & Go GC362

Dette er en kompakt og håndholdt steamer som er perfekt for deg som vil stryke ut krøller raskt og enkelt. Den er også skånsom mot sensitive materialer og effektiv mot bakterier.


Smidig og reisevennlig

Steam&Go GC362 er en kompakt og reisevennlig som er enkel å pakke ned i kofferten. Den har en 2,5 meter lang kabel, slik at du har god rekkevidde. Den er også skånsom mot sensitive materialer, slik som kashmir og silke og har en spesiell innstilling for disse materialene, slik at du unngår å skade dem.


Effektiv mot bakterier

Testvinneren er effektiv mot bakterier og fjerner 99,9 % av illeluktende bakterier. Den er derfor perfekt for å friske opp klærne dine, selv om de er ubehandlet.


Praktisk og sikker

Tøydamperen er praktisk og sikker å bruke. Den har en varmebeskyttende hanske som gjør det enkelt å dampe tykkere materiale.


Kraftig og rask oppvarming

Med en effekt på 1300 W er den oppvarmet på bare 1 minutt, deretter er du klar til å dampe klærne dine til perfeksjon!


Spesifikasjoner

Oppvarmingstid: 1 min

Vannbeholder: 0,07 liter

Kabellengde: 2,5 meter

Avtakbar vanntank: Ja

Lagringspose: Ja

Strømforbruk: 1300W

Damptype: Konstant damp


Forbrukeromtaler Philips Steam & Go GC362

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som vet hvordan de fungerer i virkeligheten! her kan du se noen eksempel på omtaler Steam&Go har fått;


"Dette var en gave til et familiemedlem. Jeg ønsket kun det beste, og siden denne var utsolgt i fysiske butikker, kjøpte jeg fra Skoussen. Fargen var gull, det var ingen ubehagelige overraskelser. Veldig smart løsning."


"Jeg er så utrolig fornøyd med denne, enkel å bruke og den får klær, gardiner, håndklær, duker og mye mer helt rynkefrie.

Noe jeg synes er så utrolig bra er at man kan bruke denne på sine ømfintlige plagg uten at de tar skade, helt klart en ny favoritt her i hjemmet nå slipper jeg å holde på med strykejernet når tiden er knapp og jeg vil ha et bra resultat!"


"Utrolig god steamer! Pluss for stilig design! Har testet den noen ganger, hovedsakelig på mine linneklær som lett blir krøllete etter vask! Steameren varmer opp seg raskt og er enkel å bruke, og fjerner raskt rynker! Smart også at de følger med en varmebeskyttende hanske slik at man kan dampe uten å brenne seg!"


"Steameren er hva den utgir seg for å være! Smidig og lett å bruke. Har testet på både tynne klær, men den fungerer også på for eksempel litt tykkere gardiner, perfekt for å friske opp der de henger! Litt otymplig og stor hvis man skulle ønske å ta den med på reise for eksempel, men ellers topp!"


"Helt utrolig hvilket resultat! Ble helt sjokkert over hvor lett det gikk å stryke skjorten som aldri blir helt bra med vanlig strykejern! Superlett og enkel å bruke, og i tillegg en lang ledning og rask oppvarming! Jeg bruker nå tøydamperen i stedet for vanlig strykejern!"


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Og det som vi kan se er at noen synes at vanntanken er litt for liten, noen sier at hansken som følger med er litt for liten for menn og noen synes den er litt tung men ellers er de fleste veldig fornøyd.


For mer informasjon om denne tøydamperen kan du klikke deg inn her på Philips sin hjemmeside.


Du kan også se hvordan den fungerer i virkeligheten på dette YouTube-klippet.Her kjøper du Philips Steam&Go GC362 til lavest pris idagBeste kjøp steamer

Den steameren som skiller seg mest ut hos eksperter og forbrukere er Philips STH3010 som er en stor favoritt akkurat nå. Ikke minst for den rimelige prisen - her får du mye for pengene!Philips STH3010

Dette en perfekt steamer for deg som vil ha bort skrukker på tøyet ditt. Takket være designen kan du ta med deg denne tøydamperen i reiseveska så du kan friske opp klærne dine på ferien. Dette er veldig deilig med tanke på at steameren fjerner dårlig lukt og tar bort 99,9% av bakterier på tøyet.


Optimal dampfordeling

Philips tøydamper har en optimal dampfordeling som varmer opp dampplaten til en temperatur som er trygg på alle typer tøy. Det betyr at den er skånsom mot klærne dine og kan brukes på ømtålig material som silke.


God lengde på ledningen

Ledningen er 2 meter og du får med en liten veske for enkel oppbevaring hjemme eller til reisen.


Strømsparende og rask

Steamerens effekt ligger på 1000W og oppvarmingen tar 30 sekunder. Vanntanken er på 100 ml, den er lett å ta av og du fyller bare rett fra springen.


Spesifikasjoner

Oppvarmingstid: 0,5 minutter

Vannbeholder: 0,1 liter

Kabellengde: 2 meter

Avtakbar vanntank: Ja

Lagringspose: Ja

Strømforbruk:1000W

Damptype: Konstant damp


Forbrukeromtaler Philips STH3010

Som vi skrev tidligere vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene testvinneren har fått;


"Liten og lett, noe som gjør den perfekt til å bli med i kofferten, legges lett sammen i medfølgende oppbevaringspose. Veldig lett å bruke."


"Utrolig enkel og kjapp steamer! Tar ikke mange sekundene før den er varm, så den er perfekt når man finner ut at man at skjorten eller kjolen man vil bruke er rynkete. Prøvd på det meste av klær, til å med gardinene fikk seg en steam."


"Fikk anledning til å teste ut produktet. Steameren fungerer veldig bra, raskt, enkelt og gir et bra resultat. Helt perfekt for mitt bruk hvor jeg ikke har behov for å stryke mange klær."


"Fikk teste dette produktet for Philips. Gir den fire stjerner fordi den var enkel i bruk og ga godt resultat, særlig på tynne skjorter. Den fungerte overraskende godt på knappestolpen, som kan være litt kronglete å stryke. Fin til reiser og når jeg trenger å glatte skjorter raskt før jeg skal ut. Pluss for fin grønnfarge!"


"Jeg fikk muligheten til å teste dette produktet for Philips. Den er veldig enkel å bruke, gir et godt resultat, og den er veldig skånsom med tøyet, noe jeg setter høyt. Har tidligere hatt strykejern som har ødelagt tøyet, så dette produktet priser jeg. Jeg ser at andre synes det er en kort ledning på den, noe jeg ikke har lagt merke til. På en annen side synes jeg produktet er tungt å holde i lengden, men dette er også forskjellig fra person til person. Den tar lite plass, vannbeholderen er enkel å fylle på, og den er generelt meget brukervennlig, hvertfall på mitt bruksområde som består i stryke skjorter og topper. Vil anbefale den."


"Denne lille, smarte tøydamperen imponerte meg. Har brukt den på kjoler og silkebluser, alt av skrukker, både til nystryking og til å freshe opp plagget, f.eks under armene eller om plagget har hengt for lenge i skapet. Lett å pakke med seg, hendig og godt resultat. Denne tøydamperen digger jeg allerede."


"Dette er en god tøydamper, som gjør jobben sin den skal. Effektiv til å rette ut klærne, og gir en crisp og fin følelse i stoffet, litt som "ny" følelse, jeg kan dampe klærne uten å måtte vaske dem også, for å friske dem opp før jeg går ut"


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Og det som vi kan se er at noen synes at Philips er litt tung men ellers er de fleste veldig fornøyd.


For mer informasjon om denne tøydamperen kan du klikke deg inn her på Philips hjemmeside.


Du kan også se hvordan den fungerer i virkeligheten på dette YouTube-klippet.
Her kjøper du Philips STH3010 til lavest pris i dag
Steamer test - så sier ekspertene

Det finnes veldig få eksperttester på tøydampere så når det kommer til denne testen har vi vært ekstra obs på forbrukernes omtaler og ikke minst pris. Vi fyller på eksperttester alt ettersom det kommer nye her under:


Expressen testet Steam&Go GC363 og skriver at den gjør jobben bra, er rask i oppstarten og har en lang ledning. Som ulemper skriver de at den er litt tung og at vanntanken er litt liten.


TEK har testet 5 tøydampere til under 1000-lappen og kårer Philips 7000 til best med 8,5 poeng. Andreplassen går til Tefal Access Steam Force DT8270.


Independent kårer Philips STH3010 til best i test med 5/5 poeng. De skriver at "Dette er et produkt som både ser ut, føles og høres ut som en førsteklasses tøydamper. Den er utrolig reisevennlig i og med at den kommer med sin egen bæreveske, og har en fantastisk kompakt design. Det beste er håndtaket som bare brettes sammen. Dette reduserer risikoen for å brenne seg."


Ica Kuriren utførte en test hvor ComfortTouch GC557 fikk en delt førsteplass. De skriver at den er lettmontert, stabil, lett å jobbe med og lett å fylle på vann. De liker også det fleksible munnstykket. Et delmoment i testen var at Steameren ble testet på flere ulike klesmaterial. Her fikk den full pott, 5/5 poeng. På delmomentene "T-skjorte bomull", "Bomullsskjorte", "Viscose topp", og "Lin sjal" fikk steameren 4/5 poeng.

steamer best i test,håndholdt steamer best i test,

~ Få bort skrukker og frisk opp plaggene dine med den beste steameren!
Tips 1: Vil du heller ha et strykejern kan du lese om det beste stykejernet her! Kanskje du er på jakt etter den beste vaskemaskinen eller vil vite hvilken tørketrommel som er best? Vi kan vise deg alle testvinnere – bare klikk på det du vil vite mer om!


Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på noen av disse tøydamperne. På den måten så kan du gjøre et riktig godt funn = den beste steameren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!Anita Carlsen

Best i test: Steamer - tøydamper

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert