Høyttalere til PC test 2023. Beste PC høyttalere får du her. Leter du etter beste datahøyttalere? Les vår datahøyttaler test så får du svaret.

PC høyttalere test 2024 - slik får du seriøs lyd til dataen din

Om du er på jakt etter et par skikkelig bra høyttalere til dataen din har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle ekspert-tester og lest omtalene fra flere hundre forbrukere for å finne hvilke PC-høyttalere som er best akkurat nå.

 

Uansett om du skal kjøpe høyttalere til den stasjonære eller bærbare dataen din, får du vite hva ekspertene og forbrukerne liker best her. 


 

Best i test datahøyttalere 2024

Det vi er på jakt etter er et par skikkelig bra PC-høyttalere som også passer bra til musikk.


Høyttalerne skal være egnet til å se film, YouTube-klipp og Playtjenester


De skal også fungere bra til å jobbe med lyd og filmer til hjemmebruk.


Og ja – de skal få plass på skrivebordet også.

 

Du kommer til å få to forslag på denne siden.

 

  1. Det første anlegget passer ekstra bra for deg som vil ha høyttalere med surroundlyd. 
  2. Og det andre forslaget, lengre ned på denne siden, passer deg som syns at det er nok med to høyttalere og en subwoofer.

 

Og det beste av alt; Uansett hvilket system du velger, får du en prisgunstig testvinner sendt hjem til deg!


Beste PC høyttalere 5.1
Her ser du et surroundanlegg på totalt 500 watt som er høyt verdsatt av både eksperter og forbrukere. Høyttalerne er på 67 watt hver og den tunge subwooferen er på 165 watt med et 8″ basselement.

 

For å være ærlig er dette et lydsystem som nesten er for bra for til å “bare” koble til dataen. Det er nemlig en høyttalerpakke som er sterk nok til å skape et skikkelig bra hjemmekinoanlegg.

 

Ekspertene synes at dette er et utrolig velbygd og rimelig system som har en kraftig basslyd. Det har mange innganger til lydkilder, som er positivt – Du finner både digitale og analoge lydinnganger.

 

Forbrukerne synes det er veldig bra lyd og gir omtaler i stil med “utrolig bra system”, “et av de beste kjøpene jeg noengang har gjort”, “Utrolig brukervennlig mottaker som har mange innganger så jeg kan kjøre PC, PS4 eller direkte fra mobilen. To optiske innganger er et stort pluss”, “Når du spiller opp Netflix, spill, musikk og ikke minst DVD/Blu-Ray skiver byr Logitech Z-906 på en spektakulær hjemmekinolyd som høres ut som et system i 8 000 kroners klassen. Det er dynamisk og skikkelig trykk i lyden!”

 

Prisen er også bra! Selv om veil pris ligger på rundt 4 000 kroner, synes de fleste at det er et “Helt klart prisgunstig system, alt fungerer supert!” og “Kan garantere at du ikke kan få bedre lyd til denne prisen, superfornøyd.” 

 

I og med at disse høyttalerne har vært på markedet siden år 2011, har mange forbrukere delt erfaringene sine. Gjennomsnittlig poeng fra 205 forbrukere er 4,6 av 5,0 poeng. Mange forteller at de bruker Logitech Z906 som hjemmekinoanlegg ettersom systemet nesten er for kraftig til å bare ha som PC-høyttalere. 

 

Ulempene med disse PC-høyttalerne

Som med alle produkt så er det selvfølgelig noen ulemper. Disse vil vi gjerne kjenne til før vi handler, for å kunne ha dette i tankene når vi bestemmer oss.
Det som forbrukerne og ekspertene mener er en svakhet med disse høyttalerne er at det savnes en HDMI-inngang.

 

Flere påpeker også at det ikke følger med noe veggfeste, som selvfølgelig er en ulempe om du har planer om å montere høyttalerne på veggen. 


Og en del mener at fjernkontrollen ikke er så fin eller veldesignet. Ingenting som påvirker lyden selvfølgelig, men er en del av helhetsfølelsen.


Her kjøper du surroundhøyttalerne til best pris

Veil pris for disse høyttalerne er rundt 5 000 kr som du kan se her på Logitechs hjemmeside. Men du kan finne de atskillig billigere en det i dag og den beste prisen finner du på Internett.
Beste PC høyttaler 2.1Ifølge magasinene er dette et skikkelig bra kjøp til dataen din. TechRadar mener at det er en fantastisk og velbalansert lyd og at det er god byggekvalitet. Toppscore med høyeste poeng, 5 av 5.

 

Klikk gir høyttalerne ros for lyden, men synes ikke at designen er den fineste, mens Tech2 har testet og kom fram til at disse høyttalerne ikke er så billige, men at de gir valuta for pengene; “Jeg tror ikke det går å finne så mange bra 2.1 høyttalersett i denne prisklassen som har så god lyd som dette”. Poengsummen blir 7 av 10.

 

Det er et system på totalt 200 watt; 35 watt per kanal og en subwoofer på 130 watt. Du kan koble opp til tre enheter via 3,5 mm- eller RCA-inngangene og systemet er THX-sertifisert.

 

Ekspertene konstaterer at dette er et rimelig og veldig bra system med flere tilkoblingsmuligheter. Det er lett å justere bassen til det nivået du ønsker og det blir totalt sett høye poeng.

 

Forbrukerne sier at det er “utrolig bra høyttalere”. At bassen er dyp og at det er en herlig lyd. “Finner ingenting å klage på for et par høyttalere i denne prisklassen”. De påpeker også at det er bra ben på høyttalerne, så de glir ikke rundt på bordet. Gjennomsnittspoengene fra 186 forbrukere er hele 4,6 av 5 poeng.

 

Ulempene med disse datahøyttalerne

Som alltid er det jo noen ulemper med et produkt og når det gjelder disse høyttalerne er det flere testere som påpeker at midtregisteret er litt for stille, på bekostning av en veldig fyldig bass. 

Noen synes også at subwooferen er litt for stor fysisk, selv om det går å finne mye verre eksempel enn denne (som er 28x26x30 cm). 

 

Her kjøper du 2.1 høyttalerne til best pris

Veil pris på disse høyttalerne ligger på rundt 2 000 kroner som du kan se på Logitechs hjemmeside. Men om du kjøper de på Internett kan du spare penger og få kjøpt de billigere. 


 


Det går selvfølgelig an å koble høyttalerne til Laptopen din eller nettbrettet ditt om den har 3,5 mm tilkobling. Og når du har de beste høyttalerne til PCen din, skal du selvfølgelig også ha den beste beste dataskjermen!

 

Tips: Nå kan du passe på gå med i Facebook-gruppen vår så får du et lite vink når det er Tilbud på disse datahøyttalerne. Det betyr at du får de beste høyttalerne til best pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg.


Philip Andrén

Best i test: Datahøyttalere

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert