Myggfanger best i test - Myggjager best i test - Myggfritt - Myggjager test

Myggjager test 2024 - bli kvitt myggen!

Hvis du er lei av mygg som ødelegger sommerkveldene og vil finne en løsning på dette har du kommet helt rett! Her får du svar på hvilken myggfanger som er best i test akkurat nå og hvor du kjøper den til lavest mulige pris


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilken myggjager vanlige forbrukere liker aller best. Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste myggfangeren til best pris direkte!


Du finner to testvinnere på denne siden. En mindre og billigere variant som passer på verandaen eller på tur og en større og litt dyrere myggfanger for deg som har stor tomt med mye mygg.


 

Slik får du det myggfritt

På sommeren gleder de fleste seg til å sitte ute og kose seg i kveldssolen. Dessverre lengter både myggen og knotten også til dette... Men er du godt forberedt kan du få både myggmiddel å smøre deg inn med, myggspiraler, mygglys og andre myggbeskyttelser. Dette er dessverre ikke alltid nok, og da kan denne løsningen være noe for deg - MYGGJAGEREN!


Med myggjageren blir sommerkveldene dine mer behagelige og du slipper den innpåslitne plageånden.


På markedet finner du flere ulike varianter av myggfangere. De mindre og billigere variantene fungerer som oftest veldig bra, men om du bor nære skog, vann eller i et myggtett område anbefaler vi den store myggfellen.Fordeler med en myggjager

 • De er luktfrie.
 • Noen myggfangere fjerner mygg permanent.
 • Du blir kvitt myggen og knotten uten anstrengelse.
 • Du slipper å påføre huden midler som kan gi hudirritasjoner.
 • Mygglys lukter ganske sterkt og kan ødelegge en fin kveld ute for personer som er følsomme for lukt. 
 • De små og bærbare myggjagerne kan du ta med deg fisketuren, teltturen og skogsturen.


Produktsammenligning myggjagere - spesifikasjoner


Rekkevidde:
Drivstoff:
Driftstid:
Luktfri:
Tåler vann:
Myggfri sone:
Best i test myggjageren 2024 - Thermacell MR300 - Best i test
Thermacell MR300
Best i test av enk...
20 m²
Butangass
4 h/patron
Ja
Ja
Best i test myggjageren 2024 - Mosquito Magnet Pioneer - Best i test
Mosquito Magnet Pion...
Best i test stor m...
Gass
1 mnd
Ja
Ja
4000 m²
Myggjager best i test 2024Thermacell myggjager

Etter å ha gransket aktuelle tester og forbrukernes opplevelser har vi et tydelig resultat. Den beste myggjagerern akkurat nå er Thermacell MR300.


Thermacell MR300 er ikke en myggjager i den klassiske bemerkelsen men mer en turversjon av myggjageren. Den passer bra på verandaen, hytta, campingtur, piknik, på fisketurer og lignende. 


Dette er en myggjager som skaper en 20m² myggfri sone og tennes enkelt med at den har en ‘’på-knapp’’ (Piezzo-tenner), så du trenger ikke ha med fyrstikker eller lignende 


Thermacell MR300 har en gasspatron som varmer opp en matte/luktepute. Denne frigjør et stoff som mygg og knott hater men som vi mennesker ikke kjenner. Stoffet heter d-Allethrin og er en syntetisk kopi av naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysanthemumblomsten Den er trygg å bruke for mennesker men du skal unngå å puste inn dampen direkte.


Matten som frigjør stoffet holder i ca. 4 timer så om du skal ut på tur er det lurt å ta med deg noen stykker som du kan fylle på. Myggjageren klarer som sagt å skape en myggfri sone på 20 kvadratmeter og holder en riklig mengde mygg og knott unna. Myggen og knotten blir ikke skadet av midlet men holder seg bare borte.

 

Thermacell MR300 er perfekt for deg som er mye ute i skog og mark og myggrike områder. Den er liten, lett å ta med og får lett plass i en ryggsekk.


Her kjøper du myggjageren som er best i test til best prisDette sier forbrukerne Thermacell MR300

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den største og viktigste erfaringen av bruken i hverdagen. Her får du noen eksempel på hva forbrukerne har sagt om Thermacell MR300:

 

"Jeg har bare brukt den i noen uker på uteplassen vår og til nå har jeg ikke blitt stukket! Som oftest er det jeg som får mest stikk, men takket være Thermacell MR300 så klarer jeg meg utmerket!"


"Perfekt på camping!"


"Thermacellen vår gjør en fantastisk jobb med å holde mygg og knott unna. Dog har vi forstått hvor viktig det er å ha med seg flere matter til påfylling for så fort den er tom er myggene raskt framme igjen."


"Jeg synes den fungerer bra. Har to stykker ved inngangsdøra til huset og bakdøren så ingen mygg i huset. Toppen!!" 


"Helt klart beste myggskremmeren jeg har hatt! Det tar nok ca 20 minutter før jeg merker effekt. Og når myggen er tilbake er det på tide på bytte patron eller matte.

Elektrisk myggfanger best i testMosquito Magnet Pioneer myggfanger

For deg som har større myggproblem eller bare har fått nok av mygg og knott har vi kåret en større testvinner som hjelper deg å få myggfritt på et større område.


Mosquito Magnet Pioneer er myggens fiende Nr.1. Den tåler all slags vær og holder 4000 m²  myggfritt


Den lukter ingenting men reduserer myggbestanden i området ditt permanent som betyr at du har et mye bedre utgangspunkt for neste sommer da det vil være svært få eller ingen egg som klekkes når været blir varmere. 


Mosquito Magnet er en mygg- og knottfanger som drives av strøm og propan og passer til hager og områder med normale myggproblemer. 


Myggfellen produserer Co2 som tilsvarer menneskers utånding. I tillegg produserer maskinen en duft som etterligner menneskets hud-lukt, og dette lokker både mygg og knott


Når myggen/knotten kommer nærme nok blir de sugd inn i et nett i fellen og vil i løpet av 24 timer tørke ut. Nettet inne i beholderen rommer opptil 12 000 mygg


Den er veldig effektiv og om du bor på utsatte områder kommer du virkelig til å sette pris på å kunne gå ut uten å bli overfalt av disse plageåndene. 


Mosquito Magnet Pioneer er en ganske dyr investering i og med at den trenger både gasstube, octenoltabeletter og strøm. Maskinen trenger også å stå noen dager for å samle inn alle myggene/knottene som gjør at tilleggskostnadene kan øke, men er du villig å investere dette for å bli kvitt myggen og knotten kommer du til å kunne nyte ekstra mye på sommerkveldene. 


Mer informasjon om denne myggjageren finner du på Noragents hjemmeside.


Om du heller vil se hvordan den fungerer og har 1,5 minutt til overs kan du ta en titt på dette Youtube-klippet.


Her kjøper du Mosquito Magnet Pioneer til best prisForbrukeromtaler Mosquito Magnet Pioneer

"Veldig bra produkt, det tok kun noen dager så var en stor del av myggene borte, enten fanget eller så holdt de seg i nærheten av den og borte fra oss.
Nå to uker senere ser hverken vi eller de nærmeste naboene nesten myggen mer, anbefales!"


"Jag erklærte tilslutt krig mot myggen og kjøpte denne apparaten. Jeg har en del mark i nord og at si at myggen der er tjukk er å undervurdere. Å bare gå ut fikk meg alltid til å si "Aldri igjen!". Etter innkjøpet har jeg dumpa store lass av død mygg hver uke og jeg ser allerede frem imot neste sommers myggkrig"


"En fantastisk investering om du har store problem med mygg." 


"Fungerer kjempebra, fanger litervis med mygg." 


"Det er det beste kjøpet jeg har gjort. fungerer utmerket ingen stikk denne sommeren"


"Pga veldig mye knott var det umulig å være ute, spesielt på kvelden. Ble helt oppspist! Denne maskinen har gjort så vi kan sitte ute nå og spille kubb uten å få panikk. Anbefales virkelig, selv om jeg synes prisen er litt for høy." 


Ulemper  med Mosquito Magnet Pioneer da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle, og det som mange nevner er at de synes den er dyr i innkjøp. Noen synes den er vanskelig å starte etter bytte av gassbeholder og etter den har vært avstengt, men ellers er forbrukerne veldig fornøyd med kjøpet sitt.
Tester på myggjagere

M3 har gjort en utførlig test på hvilken myggjager som er den beste. I denne testen får Thermacell MR300 5/5 poeng og vinner. Mosquito Magnet Pioneer nevner de som en monstermaskin i testen og skriver at den "reduserer myggbestanden permanent."  


TEK har testet Thermacell MR150, som er forgjengeren til MR300. De gir den 9/10 poeng og lovordene; "Thermacell skal ha skryt for å ha laget en myggjager som er enkel i bruk, og det eneste du trenger å passe på er at det er nok gass og puter til at enheten holder ut hele turen."

De gir pluss for at den holder myggen vekk i ganske stor radius, er enkel å ha med seg, holder 12 timer på en gasspatron, krever ikke batteri og at den er enkel i bruk.

De gir minus for at den sliter mer når det blåser, at refillen er dyr og at du må bytte luktputene/mattene oftere enn gasspatronen.

 

Byggahus.se har testet Mosquito Magnet Pioneer og forteller hele historien fra innkjøp til når de begynner å merke effekten. De gir myggfangeren 7 av 10 poeng og skriver "Etter ca to uker etter at jeg monterte maskinen er antallet mygg på uteplassen min atskillig færre." 

 

Aftonbladet har testet Mosquito Magnet Pioneer og flere andre myggfangere. De liker den men synes at att prisen er for høy. Den får 4/5 poeng i funksjon , 5/5 i bruk men bara 1/5 i økonomi.test myggjager,thermacell myggjager,Bli kvitt myggen,Beste myggfjerner.


 ~ Bli kvitt sommerens plageånder med den beste myggjageren ~ 

 Tips 1! Om du går med i Facebook-gruppen vår får du informasjon når noen av de riksdekkende butikkene har SALG på testvinnerne. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste myggjageren til den laveste prisen. Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg!

 

Tips 2! Gå ikke glipp av våre tester på den beste høytrykksspyleren, den beste elektriske sparkesykkelen eller det beste actionkamera! Klikk på linkene så kommer du direkte til svaret!
Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken myggjager er best i test?
  Vi kårer Thermacell MR 300 til best i test. For deg som har større problem med mygg anbefaler vi Mosquito Magnet Pioneer som er myggjagerens Rolls Royce.
 • Hvordan fungerer myggjageren Thermacell MR300?
  En Thermacell MR300 myggfanger fungerer ved å frigjøre et myggavvisende middel kalt allethrin i luften. Allethrin er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter. Apparatet drives av en gasspatron som inneholder butangass. Gassen gir varme i form av en glødetråd. Glødetråden varmer opp en metallgrill. En liten matte med allethrin settes inn på metallgrillen. Varmen fra glødetråden fordamper allethrinet fra matten. Allethrinet sprer seg i luften og skaper en opptil 20 m² myggfri sone.
 • Hva er fordelen med Mosquito Magnet Pioneer?
  Totalt sett bruker Mosquito Magnet Pioneer en flertrinns tilnærming for å tiltrekke og fange mygg, og tilbyr en potensielt effektiv løsning for å redusere myggbestanden i større utendørsområder.
Philip Andrén

Best i test: Myggjager

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert