Beste airfryer,best i test airfryer,luftfritøs test

Airfryer test 2021

Om du skal kjøpe deg en luftfrityr eller frityrkoker og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har lest alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken frityr vanlige forbrukere liker best.


Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste frityren til best pris direkte.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis med degn beste luftfrityren/airfryeren NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste frityrkokeren NÅ!n

 

Derfor skal du ha en frityrkoker

Hvis du liker å fritere så vet du mest sannsynlig at det går bra å gjøre det i en vanlig stekepanne med litt olje i. Det smaker godt men det er vanskelig å få det perfekte resultatet. 

En frityrkoker gjør dette enklere og gir godt resultat hver gang - uten problemer. Risikoen for at noe skal bli ødelagt/brent fordi du friterer for lenge eller for lite reduseres i og med at de fleste frityrkokere idag har termostat. En moderne frityr har til og med innebygd filter så det ikke skal lukte fritert når du bruker den. 


Dette er en airfryer/luftfrityr

I stedet for å bruke olje bruker en airfryer varmluft for å fritere måltidene dine. Ikke nok med at den fjerner eventuelle helserisikoer som følger med mye fet olje, de er også veldig allsidige. Med en airfryer kan du fritere, grille, steke og bake favorittrettene dine. Har du mat til overs fra et tidligere måltid kan du til og med varme opp den i luftfritereren. Les mer nedenfor for mer informasjon.

 

Philips airfryer best i test

Den produsenten som skiller seg mest ut blant ekspertene og forbrukerne når det gjelder luftfritøser er Philips. De får toppkarakterer når ekspertene uttaler seg og har virkelig gjort det stort på markedet blant airfryers. Den beste aifryeren akkurat nå heter Philips HD9650 ,også kalt Philips XXL!

Best i test airfryer - Philips HD9650/90

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Philips HD9650/90Philips HD9650 er et herlig tilskudd på kjøkkenet som vil glede hele familien. I og med at det er en airfryer bruker du ikke olje eller bare veldig lite (avhengig av hvilken matrett du skal lage). 


Testvinneren er av størrelsen XXL og utviklet med tanke på en hel familie eller større selskap. Ifølge Philips kan du fritere opptil hele 1,4 kg pommes frites eller en hel kylling på en gang. De skriver at det "er den største og mest effektive airfryeren de noengang har gjort."


Philips HD9650 har en Twin Turbostar-teknologi som kraftig virvler varm luft rundt inne i airfryeren. Den fordeler varmen jevnt og skaper en sprø og gyllenbrun overflate mens innsiden holder seg saftig og god. Fettreduksjons-funksjonen fanger opp overskuddet av fettet. 


Med denne luftfritøsen kan du både steke, bake, grille og fritere og med Philips Airfryer appen får du tilgang til mange gode tips og oppskrifter.


Beholderen har non-stick belegg og veldig enkel å rengjøre. Den kan også vaskes i oppvaskmaskinen. 


Om maten blir klar før alle er klare til å spise er det ingen fare, den automatiske hold-varm funksjonen holder maten varm til du er klar til å servere den.


Philips XXL er brukervennlig og stor så du kan lage god og sunn mat til hele familien!


Spesifikasjoner: 

 • Kapasitet på 1,4 kg (opp til 6 personer) 
 • Ledningsoppbevaring
 • Tidskontoll opp til 60 minutter
 • Automatisk avslåing
 • Digital skjerm med 5 forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer
 • Hold varm funksjon 
 • Gjennomsiktig lokk
 • Oppvaskmaskinsikre deler


Om du vil lese mer om denne luftfrityren kan du gå inn på Philips hjemmeside.


Test airfryer - dette sier forbrukerne 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet en tid synes om det, det er jo tross alt de som har mest og best erfaring. Og når det kommer til denne luftfrityren så er forbrukerne utrolig fornøyd! Her kan du lese noen av omtalene som testvinneren har fått; 


"Har hatt den i 14 dager. Den fungerer meget bra og har blitt ett av hjelpemidlene som vi bruker oftest på kjøkkenet. Har aldri fått til pommes og kylling så bra tidligere." 


"Kjempefornøyd, har prøvd ut ribbe, kylling, hamburgere, champion med bacon og ost på toppen, kulling nuggets, kjempefornøyd "


"Jeg har allerede kjøpt 2 og gitt som julegave. Overveldende tilbakemeldinger. Min datter lagde i dag til og med juleribbe og fikk sprø svor! Stekeovnen blir overflødig." 


"Denne har vi brukt nesten hver dag. Helt supert lett å rengjøre, lett å bruke og maten blir helt glimerende! Anbefaler å kjøpe denne enn den mindre versjonen." 


"Kjøpte den i forrige uke, og har laget masse mat med den. Har testet hel kylling, fiskepinner, hjemmelaget pommes frites, biff. Alt ble veldig godt"  


"Jeg har brukt Avance XXL frityr'koker' 3 ganger i løpet av den første uka jeg har hatt den og er ordentlig fornøyd. Den har god kapasitet og enkel og intuitiv betjening. Jeg har allerede lært meg at forslag til antall minutter grilltid / steketid er noe sjenerøs og har kuttet ned på tiden. Har prøvd pommes frites laget fra både søtpotet og ekte 'potitt'. De siste ble faktisk like gode som om de hadde kommet fra en engelsk fish and chip shop. Imponerende. Grillet kyllingbryst, også de ble gode, men hakket for lang grilltid. Rengjøringen er helt grei, enten i kummen eller i maskin. Meget godt fornøyd med kjøpet og gleder meg til å finne ut av fmange mulighetene med denne maskina. Man kan jo til og med bake i den! Men det spørs vel om jeg prøver det." 


"Prakteksemplar av en fantastisk innretning som fungerer veldig fint på ett travelt hjemme-kjøkken. Potetbåter, nuggets og annet snacks blir perfekt tilberedt etter litt øvelse. Veldig enkel å rengjøre, ingen grising. Ett nyttig verktøy i en hektisk hverdag" 


"Dette er et produkt jeg angrer bittert på at jeg ikke kjøpte tidligere. Jeg har testet den til en rekke ting siden jeg fikk den og så og si alltid er det perfekt resultat. Pommes Frites for eks. er en lek, altså det blir bare perfekt hver eneste gang, og det uten olje, men det smaker som om den er stekt i olje. Jeg stekte til og med en frossen biff i den. Snudde biffen ca hvert 3 minutt, og etter rundt 12 min var biffen ferdig, og den var så saftig jeg tror det er mulig å få en biff, og den var perfekt medium rare. Jeg har også stekt grønnsaker, kyllingvinger, kylling bryst, hamburger m.m. i den. Det er rett og slett en fantastisk maskin, og den kan vaskes i oppvaskmaskin. Det følger ikke med en manual til den, men den manualen tok det meg 30 sekunder å laste ned fra hjemmesidene deres, så det var strengt talt ikke mye til problem. Mindre papir jo bedre for mijøet, eller noe sånt. Maskinen er ikke akkurat vanskelig å bruke uten manual, det er ganske "straight forward". Etter jeg fikk denne har min stekeovn vært på ferie. Høyst anbefalt!"


"Etter at jeg kjøpte Phillips airfryer xxl så har den vært i bruk hver dag, var tidligere skeptisk til konseptet men den fungerer knallbra! Er utdannet kokk så har naturligvis eksperimentert mye med den å den leverer mye bedre enn forventningene. Kan anbefales på det sterkeste!"


"Kan brukes til alt! Vi har brukt denne masse i vår familie. Steker rundstykker, chips, potetbåter, varmer pizza og andre matrester. Veldig kjapt og enkelt å bruke denne. Går raskere å varme rundstykker her da man ikke trenger å vente på at ovnen skal bli varm. Chips blir sprø og god"


"Kjøpte denne for en uke siden og har allerede brukt den mye, til alt fra chips, vårruller og annen snacks. Den er enkel i bruk, men en må bruke den litt for å finne de riktige innstillingene til det en lager. Godt blir det uansett. Ble veldig overrasket over hvor sprø og gode chipsen ble, uten å engang riste på de under steking. Anbefales absolutt, vi har faktisk brukt denne mer enn stekeovnen. Den kan brukes til så og si alt man ville stekt i ovn."


"Var litt i tvil om jeg egentlig trengte dette, men valgte å teste ut og landet på denne etter en del googling. Angrer ikke et sekund. Startet med vanlig pommefrites og de ble knallgode, utvidet til nuggets som ble dritbra! Ville aldri fått de så gode i ovnen. Brukes nå til grønnsaker, kjøtt og fisk, oppvarming av pizzarester, osv. Den har stor kapasitet, bråker minimalt og den har et betjeningspanel som er lett å forstå. Last ned appen så får du tips til retter, eller bare Google, det er så mange tips og idéer der ute. Har ikke testet bake-egenskapene enda, for pleier å lage større porsjoner enn det er plass til i en airfryer."


"Flott design. En ny dimensjon av fast food. Rask og effektiv. Bra størrelse. Og ble veldig overrasket over hvor godt maten smaker" 


Airfryer Philips - her kjøper du den til best pris


Frityrkoker best i test 2021

En frityr som har utmerket seg hos både eksperter og forbrukere er Andersson DFF 1.3 3L. Den er både prisgunstig og gir gode resultat.

Frityrkoker best i test - Andersson DFF 1.3 3L

(Klikk på frityren for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Andersson DFF 1.3 3L
Denne klassiske frityrkokeren fra Andersson er høyt verdsatt både fordi den har så bra pris samtidig som den gir bra resultat gang på gang. Evnen til å fritere sprø pommes frites går ikke å finne hos en annen frityr i denne prisklassen.


Andersson DFF 1.3 har et volum på 3L og god plass til større råvarer. Den står stødig og gir et inntrykk av tillit. Frityren er enkel og brukervennlig. Den har to indikatorlamper som forteller deg når den er tilkoblet strøm og når oljen er varm nok til å brukes.


Frityrkokeren er lett å rengjøre, og de løse delene kan vaskes i oppvaskmaskinen.


Spesifikasjoner

 • 3L oljekapasitet
 • 2200W effekt
 • Justerbar temperatur: 130-190 grader
 • Lysindikator som viser oppnådd temperatur
 • Non-stick belegg i oljetanken
 • Konstruksjonen er i rustfritt stål
 • Mål: 35*25*23,5


Dette sier forbrukerne

Som vi skrev ovenfor så vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en stund synes om det, det er jo tross alt de som har den største og viktigste erfaringen! Her kan du lese noen av omtalene som Andersson DFF 1.3 har fått;


"Har hatt denne frityren i over en uke nå og har brukt den flere ganger. Pleier å fritere fryste pommes frites og fryst kylling. Det blir skikkelig sprøtt og godt. Etter det filtrerer jeg bare oljen i et filter og bruker den igjen. Frityren er veldig lett å vaske opp også, bare korga og selve gryta som trenger å rengjøres. Kan virkelig anbefale denne, spesielt for bare 300 kr." - D4vid


"Den gjør jobben sin og får 5 stjerner i og med at den ikke koster mer så syns jeg ikke det er noe å klage på." - Andoberg


"Har hatt en enkel frityr innen som ble ødelagt. Denne er i samme prisklasse men har atskillig bedre kvalitet en min forrige. Lokket har et metallfilter i seg og en funksjon, den forrige var bare et platelokk. Enkel å rengjøre og gjør en god jobb."


"Etter at vår (etter mange års bruk) gikk istykker kjøpte vi denne, det tar like mye som vår forrige, dog så er denne mindre, som er perfekt da man ikke har så store, frie yter på kjøkkenet. Det var mye bedre å ha den litt høyere enn som vår gamle, lengre. Lett å bruke, vi synes det var et bra kjøp." - CriJok 


"Fungerer feilfritt. Enkel å ta fra hverandre og rengjøre. Til den prisen går det nok ikke å finne et bedre produkt. Veldig fornøyd med kjøpet." - gren81


"Jeg skulle anbefale denne frityren til vennene mine den var mye bedre enn jeg hadde forventet meg til den prisen." - Anette65


"Skikkelig fornøyd med kjøpet. Bra at alle deler går å ta fra hverandre og kan vaskes." - 1891


"En lett og enkel frityr. Lett å forstå og ha å gjøre med!" - Plattoskar


Her kjøper du beste frityren til best pris


NetOnNet selger Andersson DFF 1.3 3L for bare 399 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

399 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Andersson DFF 1.3 3L!

Airfryer best i test - så sier ekspertene

Råd&Røn, oktober 2020: har testet 24 forskjellige luftfrityrer. Råd&Røn har en tydelig favoritt når det kommer til hvem som gjør de beste luftfrityrene - nemlig Philips som tar topp 3 plasseringene! Best i test blir Philips HD9867/90 med 73 poeng. Hakk i hæl med bare 2 poeng mindre kommer Philips HD9650/90 som får 71 poeng. Tredjeplassen går til Philips HD9741/10 med 70 poeng.


TÆNK, juli 2020: har 13 testede luftfritøser og best i denne testen er Philips 9650/90 som får 71 poeng. De skriver at "Det er den airfryer som kan tilberede den største mengden, og pommes frites, kyllinglår og vårrruller blir perfekt stekt." Andreplassen går til Philips HD9741/10 som får 70 poeng. Tredjeplassen går også til Philips med modellen HD9867/90 som får 69 poeng. 


Aftonbladet, November 2019: testet 9 ulike frityrmodeller, både varmluft og klassisk. Beste klassiske frityr ble Andersson DFF 1.3 3L som blant annet var den billigste i testen. Motivasjonen til dette var først og fremst prisen og at den var enkel å bruke.
Beste luftfrityren/airfryer ble OBH Nordica Actifry Genius. Motivasjonen til dette var det gode sluttresultatet, nesten i klasse med en vanlig frityr. Aftonbladets testpanel likte også at de fleste delene går å vaske i oppvaskmaskinen.  


Ica Kuriren, September 2016: testet 4 varmluftsfrityrer hvor Philips Viva Collection HD 9220 kom på førsteplass med konklusjonen at den ikke slipper ut lukt/os og at den har bra håndtak. Den dårligste i denne testen ble Tefal Actifry FZ7551015 fordi den tok veldig lang tid å fritere og at den var vanskelig å rengjøre.


Råd&Røn, November 2015; testet 12 klassiske frityrer og 7 varmluft. Beste klassiske frityren med 73 poeng ble Tefal Easy Pro og den beste varmluftfrityren ble Philips HD9220 med 52 poeng.


M3, Oktober 2015: testet luftfrityren Viva Airfryer HD9220/20 og ga den 7/10 poeng. De likte at den var så enkel og resultatet som ble "sunt og godt". De ulempene som ble nevnt var prisen og kapasiteten.


varmluftsfrityr - airfryer - frityr

~ Få sprø og deilige pommes frites med den beste frityren/airfryeren ~
Tips 1: Om du vil fortsette å fornye kjøkkenet ditt kan vi anbefale deg å lese siden om den beste vannkokeren. Vi vet også hvilken kaffetrakter som er best akkurat nå. Og er du intressert i å gjøre matlagingen litt lettere kan du lese om den beste kjøkkenmaskinen her!

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste frityren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Philip Andrén

Best i test: Airfryer

Testen ble publisert og sist oppdatert