Kapselmaskin best i test. Les om den beste kapselmaskinen her!

Kapselmaskin test 2024 - perfekt for deg som har dårlig tid

Hvis du er på jakt etter en ny kapselmaskin og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt; fått greie på hvilken maskin vanlige forbrukere liker aller best! 


Alt dette er oppsummert på denne siden slik at du skal slippe unødvendige feilkjøp og sikre deg den beste kaffemaskinen til lavest pris med det samme!


 

Derfor bør du velge en kapselmaskin

En kapselmaskin åpner opp for en hel verden av kaffeopplevelser med et bredt utvalg av forskjellige drikker som cappuccino, latte macchiato, kakao, espresso, eller en enkel kopp svart kaffe


Den gir deg friheten til å tilfredsstille alles individuelle smakspreferanser, enten det er kaffe, te eller varm sjokolade. Uansett hva som faller i smak, gir denne maskinen deg muligheten til å lage den perfekte drikken for hver enkelt i familien.


Kapselmaskiner kombinerer brukervennlighet og stilig design med evnen til å lage deilig kaffe. De er enkle å rengjøre og mange modeller har innebygde strømsparefunksjoner. Det som skiller dem fra halvautomatiske eller manuelle espressomaskiner er den enkle prosessen: du legger bare inn en ferdig kapsel og voilà – kaffen er klar, akkurat slik du ønsker den. 


Kapslene inneholder ferdigmalt vakuumpakkede kaffebønner med en herlig smak og intensitet. I motsetning til halvautomatiske og manuelle espressomaskiner hvor kaffen males direkte i maskinen.


Hvis du foretrekker en enkel men smakfull kaffeopplevelse er kapselmaskinen noe for deg. Hvis du derimot ønsker å male kaffebønnene selv og oppleve en mer barista-følelse, kan du utforske våre anbefalinger for den beste espressomaskinen her.


Nespresso kaffemaskin best i test 2024Nespresso Citiz & Milk

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og fått greie på hva forbrukerne synes er valget enkelt! Den beste maskinen kommer fra anerkjente Nespresso og modellen heter Citiz & Milk. Nespresso har ved hjelp av bare en kapsel og et trykk på en knapp klart å utvikle maskiner som gir deg høykvalitativt kaffe.

 

Helautomatisk kaffemaskin med romslig vanntank

Nespresso Citiz & Milk er en helautomatisk kaffemaskin fra Nespresso. Den har en romslig vanntank på 1 liter og en termoslignende integrert melkeskummer. Du kan selv bestemme om du vil ha en stor eller liten kopp, dette er enkelt å stille inn. Nespresso maskinen er smart og kommer med små finesser som bl.a. automatisk avstengning for å spare på strømmen.

 

Brukervennlig

Citiz & Milk er lett å bruke. Du legger kapselen i luken for så å bestemme hvilken størrelse på koppen du skal ha. Vil du ha skummet melk heller du bare melk i skummeren og trykker på knappen.

 

Nydelig espresso

Når det kommer til resultatet på kaffen blir det en veldig rik og god smak på espressoen pluss at creman (det brune skummet på toppen) blir fyldig. Trykket, som er viktig når man gjør espresso, ligger på 19 bar.


Rengjøring og avkalkning

Rengjøringen av Nespresso Citiz & Milk er enkel. Det er viktig å rengjøre melkeskummeren etter bruk så det ikke samles gammel melk som blir sur. Maskinen renser du ved å bare kjøre rent vann gjennom og avkalkning gjør du på samme måte men i stedet for vanlig vann tilsetter du enten avkalknings væske eller en 50/50 mikstur av vann og eddik.


Kapselfanger med plass til 10 kapsler 

Maskinen har også en beholder som tar vare på de brukte kapslene som du tømmer etter 10 kapsler, dette er en fordel når du gjør kaffe til et større selskap. Denne kapselfangeren går selvfølgelig å ta ut og rengjøre når den er full.


Ulemper da? De vil vi selvfølgelig kjenne til før vi bestemmer oss for å handle så vi kan veie inn dette når valget skal tas og det som noen klager på er at den bråker litt mye når den brygger og at vannindikatoren for lav vannstand indikerer litt for sent. 


For mer informasjon klikker du deg inn på Nespressos hjemmeside. Du kan også se hvordan denne kaffemaskinen fungerer i virkeligheten på denne YouTube-filmenHer kjøper du Nespresso Citiz & Milk til lavest pris i dagBeste kapselmaskin - så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan det fungerer. Det vi kan konstatere er at forbrukerne er fornøyd med Nespresso C&M. Her kan du lese noen av omtalene;

 

"Denne maskinen er skikkelig bra. Perfekt størrelse til det lille kjøkkenet vårt og den har spart oss masse penger på å lage bedre kaffe hjemme enn vi finner ute. Skummeren jobber fort og bra!"


"Jeg fikk en Citiz i gave av en venn og ble forelsket i den med en gang. Den fungerer så bra - fyll på vann, slipp i en kapsel og trykk på knappen. Den varmes fort opp, ca 30 sekunder" 


"Det er svært få kaféer i området der jeg bor som lager cappuccino som jeg liker den. Tidligere var en god kopp veldig sjeldent men med min Nespresso Citiz & Milk er det mye lettere. Det går fort og krever ingen anstrengelse fra meg."

 


kapselmaskin nespresso best i test


~ Med den beste kaffemaskinen sparer du tid og kan nyte litt ekstra ~


Nespresso Citiz & Milk kapselmaskin - så sier ekspertene

Thecoffeemaven.com synes at Citiz & Milk er den beste espressomaskinen som Nespresso har produsert. Det eneste de drar ned på er lydnivået når den brygger. De gir 4,5 av 5 stjerner.

 

Kaffebloggen coffeeaficionado.com gir Citiz & Milk 9/10 poeng. De liker at den er bra gjort og at den er enkel å bruke. De synes dog den er litt dyr.

 

Råd & Røn utførte en test med 58 kaffemaskiner der Nespresso Citiz & Milk fikk førsteplassen med 84 poeng.

 

Yours.co.uk liker Nespresso Citiz & Milk og gir den 5/5 stjerner. De konkluderer det hele med "Det er ikke den billigste maskinen på markedet, men jeg elsker den!"

 


Tips 1: Er du en ekte finsmaker og heller vil ha en ekte espressomaskin? Da kan du lese testen om den beste espressomaskinen her


Tips 2! Og er du på utkikk etter en helt vanlig kaffetrakter kan du lese om den beste kaffetrakteren her.

 

Tips 3: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste kaffemaskinen til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!

 

Anita Carlsen

Best i test: Kapselmaskin

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert