Kapselmaskin best i test. Les om den beste kapselmaskinen her!

Kapselmaskin test 2023 - perfekt for deg som har dårlig tid

Om du vil vite hvilken kapselmaskin som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt; fått greie på hvilken maskin vanlige forbrukere liker aller best! 


Alt dette er oppsummert på denne siden så du skal slippe trasige feilkjøp og få den beste kaffemaskinen til best pris med en gang!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger vis meg den beste nespressomaskinen NÅ!

 

Jeg har allerede en maskin - vis meg bare nespresso kapslene NÅ!

 

Derfor skal du ha en kapselmaskin

En kaffemaskin gir deg muligheten til å nyte mange ulike kaffedrikker og har et stort utvalg av ulike typer kaffe. Du får blant annet Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso eller bare en helt vanlig kaffe. Og ikke nok med det - alle i husholdet får akkurat det de vil ha enten det er kaffe, te eller varm sjokolade. Uansett hva du og familien liker best gir dette apparatet flere muligheter til å lage akkurat det hver og en av dere liker best.


Kapselmaskiner er både brukervennlige og stilige i tillegg til at de lager god kaffe. De er lette å rengjøre og mange av maskinene har innebygde strømsparingsinnstillinger. Hva som skiller denne mot en halvautomatisk eller manuell espressomaskin er at du enkelt legger i en ferdig kapsel og vips - kaffen er klar, akkurat som du ønsker den. I kapselen er det ferdigmalt, vakuumpakket kaffe med god smak og intensitet. I halvautomatiske og manuelle espressomaskiner males kaffen direkte i maskinen.


Om du liker å ha det enkelt med godt resultat er dette noe for deg, men vil du heller male kaffebønnene selv og få en mer barista-følelse kan du lese om den beste espressomaskinen her.

Nespresso kaffemaskin best i test 2023

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og fått greie på hva forbrukerne synes er valget enkelt! Den beste maskinen kommer fra anerkjente Nespresso og modellen heter Citiz & Milk.

 

Beste kapselmaskin akkurat nå - Nespresso Citiz & Milk
 (Klikk på bildet for mer informasjon om beste pris)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Prisjakt Nespresso Citiz & Milk
i samarbeid med Prisjakt
Vis færre priser Vis flere priserNespresso har ved hjelp av bare en kapsel og et trykk på en knapp klart å utvikle maskiner som gir deg høykvalitativt kaffe.

 

Nespresso Citiz & Milk er en helautomatisk kaffemaskin fra Nespresso. Den har en romslig vanntank på 1 liter og en termoslignende integrert melkeskummer. Du kan selv bestemme om du vil ha en stor eller liten kopp, dette er enkelt å stille inn. Nespresso maskinen er smart og kommer med små finesser som bl.a. automatisk avstengning for å spare på strømmen.

 

Citiz & Milk er lett å bruke. Du legger kapselen i luken for så å bestemme hvilken størrelse på koppen du skal ha. Vil du ha skummet melk heller du bare melk i skummeren og trykker på knappen.

 

Når det kommer til resultatet på kaffien blir det en veldig rik og god smak på espressoen pluss at creman (det brune skummet på toppen) blir fyldig. Trykket, som er viktig når man gjør espresso, ligger på 19 bar.


Rengjøringen av Nespresso Citiz & Milk er enkel. Det er viktig å rengjøre melkeskummeren etter bruk så det ikke samles gammel melk som blir sur. Maskinen renser du ved å bare kjøre rent vann gjennom og avkalkning gjør du på samme måte men istedet for vanlig vann tilsetter du enten avkalknings væske eller en 50/50 mikstur av vann og eddikk.

 

Maskinen har også en beholder som tar vare på de brukte kapslene som du tømmer etter 10 kapsler, dette er en fordel når du gjør kaffe til et større selskap. Denne kapselfangeren går selvfølgelig å ta ut og rengjøre når den er full.

 

Du kan få en visuell gjennomgang av Nespresso Citiz & Milk.


Her kjøper du Nespresso Citiz & Milk til best pris

 

Nespresso Citiz & Milk kapselmaskin - så sier ekspertene

Thecoffeemaven.com synes at Citiz & Milk er den beste espressomaskinen som Nespresso har produsert. Det eneste de drar ned på er lydnivået når den brygger. De gir 4,5 av 5 stjerner.

 

Kaffebloggen coffeeaficionado.com gir Citiz & Milk 9/10 poeng. De liker at den er bra gjort og at den er enkel å bruke. De synes dog den er litt dyr.

 

Råd & Røn utførte en test med 58 kaffemaskiner der Nespresso Citiz & Milk fikk førsteplassen med 84 poeng.

 

Yours.co.uk liker Nespresso Citiz & Milk og gir den 5/5 stjerner. De konkluderer det hele med "Det er ikke den billigste maskinen på markedet, men jeg elsker den!"

 

Beste kapselmaskin - så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan det fungerer. Det vi kan konstatere er at forbrukerne er fornøyd med Nespresso C&M. Her kan du lese noen av omtalene;

 

"Denne maskinen er skikkelig bra. Perfekt størrelse til det lille kjøkkenet vårt og den har spart oss masse penger på å lage bedre kaffe hjemme enn vi finner ute. Skummeren jobber fort og bra!"


"Jeg fikk en Citiz i gave av en venn og ble forelsket i den med en gang. Den fungerer så bra - fyll på vann, slipp i en kapsel og trykk på knappen. Den varmes fort opp, ca 30 sekunder" 


"Det er svært få kaféer i området der jeg bor som lager cappuccino som jeg liker den. Tidligere var en god kopp veldig sjeldent men med min Nespresso Citiz & Milk er det mye lettere. Det går fort og krever ingen anstrengelse fra meg."

 

Ulemper da? De vil vi selvfølgelig kjenne til før vi bestemmer oss for å handle så vi kan veie inn dette når valget skal tas og det som noen klager på er at den bråker litt mye når den brygger og at vannindikatoren for lav vannstand indikerer litt for sent. 


I tillegg til testvinneren finner du andre produsenter som også er kjent for gjøre bra kaffemaskiner som f.eks. Dolce Gusto og DeLonghi.

Kapsler til Nespresso Citiz & Milk

For at du skal kunne bruke maskinen din må du ha egne kapsler. Disse kjøper du enkelt på internett med leveranse direkte hjem til deg.

 

Klikk på bildet for å komme til Nespresso kaffekapsler

 

Kaffekapslene ligger i en vakuumpakket aluminiumkapsel og du får de i flere ulike smaker og styrker, alt for at du skal få favorittkaffen din!


OBS! Husk å velge Nespresso kapsler til maskinen din!

 

Her kjøper du kaffekapsler til best pris

kapselmaskin nespresso best i test


~ Med den beste kaffemaskinen sparer du tid og kan nyte litt ekstra ~
Tips 1: Er du en riktig finsmaker og heller vil ha en riktig espressomaskin? Da kan du lese testen om den beste espressomaskinen her. Og er du på utkikk etter en helt vanlig kaffetrakter kan du lese om den beste kaffetrakteren her.
Nystekte vafler til kaffen? Vi vet hvilket vaffeljern som er best i test og vil du heller ha belgiske vafler kan du lese om det beste belgiske vaffeljernet her!

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste kaffemaskinen til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Tips 3: For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente

 


Best i test Guidens tester på KjøkkenutstyrAnita Carlsen

Best i test: Kapselmaskin

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2019-09-25 og sist oppdatert

Les også: