elsykkel test 2023,beste elsykkel,

Elsykkel test og kjøperåd 2024

Om du skal kjøpe en bra og rimelig elsykkel har du kommet helt rett! Vi har gransket tester, pratet med eksperter og viktigst av alt – fått greie på hva forbrukerne synes om kjøpet sitt.

 

Bare en liten notering først; denne testsiden er ikke helt som de fleste andre sider på Best i test Guiden. Det finnes noen tester på elektriske sykler men utbudet er så enormt og utviklingen går så fort at det nesten er umulig å prøve å ta fram bare ett produkt som “Beste elsykkel”. I stedet har vi brukt en annen taktikk for å nærme oss målet: Å kjøpe en skikkelig bra elsykkel til lavest mulig pris!Stadig flere velger elsykkel

Salget av elektriske sykler øker kraftig i Norge og Coronakrisen førte til eksplosjon av sykkelsalget. Mange velger elsykler både for å få bedre helse, for miljøet, for å slippe alle bilkøer og også for å slippe å betale dyre bompenger! 


Med elsykkelen kommer du lett fram og du slipper å anstrenge deg så mye at du er gjennomsvett når du kommer til jobb/skole. Med den elektriske sykkelen forvandles den bratte bakken til en ren nytelse. 

 

Forskjeller på elsykler

I og med at motorstyrken på de elektriske syklene er lovstyrt kommer de fleste elsyklene til å ha samme motorstyrke og maks hastighet (25km/h). Det som skiller litt mellom de ulike syklene er blant annet styret og hvordan det svinger, som har en del å si om du har tung last eller sykler i oppoverbakke. Størrelsen på batteriet varierer også fra sykkel til sykkel.

 

7 gode grunner til hvorfor du skal ha en elsykkel

 1. Bra for deg som pendler – 25km/h uhindret i rushtrafikken er en stor fordel og du slipper lange bilkøer!
 2. Lave drivstoffkostnader – den eneste prisen du trenger å betale er strømmen som kreves for å lade sykkelen.
 3. Unngå dyre forsikringer – om sykkelens makshastighet er på 25km/h så klasses det som en vanlig sykkel. Det betyr at du ikke trenger å betale en dyr forsikring for sykkelen din.
 4. Bra mosjon – du velger selv hvor mye hjelp du vil ha av motoren.
 5. Miljøvennlig – du minsker miljøskadelige utslipp ved å sykle.
 6. Gratis parkering – ingen parkeringsavgifter og du slipper å lete etter parkeringsplass.
 7. Ingen bomavgifter – du slipper å betale bomavgifter som kan bli veldig dyrt!


Elsykkel dame best i test 2024Momas Balance+ SUV er en oppgradert versjon av den veldig populære modellen Momas Balance+ som er høyt verdsatt av både forbrukere og eksperter. Momas Balance+ SUV er stilig, sporty, komfortabel og brukervennlig til en utrolig lav pris.


Den oppgraderte versjonen har nye komponenter som gjør den mer behagelig å sykle på. Den er nå utstyrt med et svært behagelig GEL-sete og et buet styre for å gjøre sykkelturen enda mer behagelig. Den har også et integrert batteri og brede lettrullende dekk.  


Momas Balance+ passer deg som pendler og gjerne vil sykle men trenger litt ekstra hjelp i oppforbakkene. Den er også et godt valg om du gjerne sykler til jobb men synes det er trasig å dukke opp gjennomsvett til første møtet. 

 

Batteriet er et integrert Samsung-batteri på hele 14Ah og 504wh som gir svært god rekkevidde! Du kan sykle opp til 100 km på en full batterilading. 


Sykkelen er utrustet med en skjerm på styret som gir deg informasjon om hastighet, strøm og hvor mye batteri det er igjen som betyr at du lett kan planlegge turen din.

 

Momas Balance+ har en kraftig Bewo krankmotor som gir en behagelig opplevelse på sykkelsetet. Motoren er sentermontert for perfekt balanse og optimal sykkel følelse.

 

Spesifikasjoner:

 • Hjulstørrelse: 27,5"
 • Bagasjebrett
 • Lys foran og bak
 • Støtte
 • Batterikraft: 504 Wh
 • Rekkevidde: opp til 100 km
 • Gir: Shimano Altus 8 speed gir
 • Hastighet: 25km/h
 • Motorkraft: 250W
 • Vekt: 25kg
 • Maks vekt fører: 120 kg

 


Her kjøper du Momas Balance+ dame til best prisElsykkel dame - dette sier forbrukerne om Momas elsykkel

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har testet produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som vet hvordan disse fungerer i hverdagen. Her kan du se noen eksempel på omtaler Momas Balance har fått;


"Dette kjøpet kommer jeg nok aldri til å angre på ☺️ Sykkelturene er blitt så mye mer morsomme og mye lengre. Det er en fryd å ha litt hjelp i bakkene." 


"Sykkelen fungerer veldig bra, god å sykle på😀"


"fin sykkel og veldig komfortabelt sete. alt en kvinne trenger"


"Eg er fornøyd med e-sykkelen"


"En super sykkel som det blir mye glede av"


"Kjempegod elsykkel med masse kraft. Lett å sykkle på."


"Veldig god sykkel og enkel å sette sammen 👏👏👏👍"

 

elsykkel dame test,momas balance test,


~ Elsykkel dame - enkelt å pendle med testvinneren ~

Elsykkel terreng best i test 2024


Momas Jason Urban er en råstilig elsykkel! Både eksperter og forbrukere liker denne sykkelen veldig godt. Selv om den omtales som en terrengsykkel kan den med fordel brukes om du bor på et sted som har en del bratte bakker og har utfordrende sykkelvei til jobb.

 

Momas Jason Urban har en kraftig Bewo krankmotor som gir en behagelig opplevelse på sykkelsetet. Med 7 gir får du en behagelig kjøreopplevelse og det er lett å bestemme motstand.

 

Elsykkelen er enkel å manøvrere og når du har satt deg på sykkelen er det bare å velge strømmodus og sette i gang å trampe. Den stilige skjermen på styret gir deg all informasjon om strømmodus, hastighet og hvor mye batteri som er igjen. 

 

Spesifikasjoner

 • Batterikraft: 504Wh
 • Optimal rekkevidde: 100 km
 • Gir: 7 stk
 • Hastighet: 25 km/h
 • Motorkraft: 250W
 • Vrimoment: 50 Nm
 • Maks vekt: 120kg


Her får du Momas Jason til best prisTerreng elsykkel - dette sier forbrukerne om Momas Jason

"Kjempeflott sykkel og passer perfekt til mine behov. Display  på LCD  sjerm er stor nok til å se alt og ikkje for mørk. Eg er veldig fornøyd og kommer å bruke sykkel ofte. Måte bare skifte sete,men det er vel ikkje alle må gjøre. Eg bare ikkje liker små sete. Ellers er det ikkje noen å klage på sykkel." 


"Veldig fornøyd med sykkelen. Svarte absolutt til forventningene. Mye sykkel for pengene👍🏻👍🏻"


"Mye sykkel for pengene" 


"Kjempefornøyd med sykkelen." 


"Virker helt super for mitt bruk. Enkelt å skru sammen og med etterstramming etter første tur føler jeg meg trygg på denne. Straks kjørt 10 mil uten noe trøbbel. Anbefales!" 


"Likte sykkelen veldig godt, er veldig enkel å bruke. En god investering når man sykler mye til og fra jobb."


"Kjøpte denne sykkelen etter å ha lest på tek.no og etter å ha syklet rundt 500km er jeg strålende fornøyd. Det er klart at det ikke er den beste sykkelen på markedet, men til en brøkdel av prisen kan jeg virkelig ikke klage! Trekker bra opp bakker, går fort og den går langt. Perfekt sykkel for deg om du ønsker en rimelig og god elsykkel som tar deg fra A til B!"


elsykkel terreng test,best i test elsykkel,


~ Med den beste terreng elsykkel mestrer du toppturene lett ~
Detaljer – derfor har vi valgt disse syklene

Det finnes ikke mange tester for elsykler og de vi har gransket har oftest en felles klage – prisen. Prisen på mange elsykler ligger ofte på over 25 000 kr i dag, som er en god del penger. De syklene vi har valgt ligger under 25 000 kr og har god kvalitet. Forbrukere som allerede har kjøpt og brukt disse syklene, og eksperter som har prøvd dem er meget fornøyd med dem.


Her kjøper du beste elsykkel til lavest pris i dag!


Kajakk & Fritid selger Momas Balance+ SUV for 17990 kr. Frakten er inkludert i prisen!

17990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Momas Balance+ SUV!

E-Wheels selger Momas Balance+ SUV for 17990 kr. Frakten er inkludert i prisen!


Kajakk & Fritid selger Momas Jason Urban for 15990 kr. Frakten er inkludert i prisen!

15990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Momas Jason Urban!

E-Wheels selger Momas Jason Urban for 15990 kr. Frakten er inkludert i prisen!
Tips 1! Om du heller vil ha en elektrisk sparkesykkel kan du lese om den beste elsparkesykkelen.

 

Tips 2! For deg som vil filme ferden din kan du se hvilket actionkamera som er best i test.


Tips 3! Trenger du nye sommerdekk til bilen din finner du sommerdekk test her!

 

Tips 4! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når det er SALG på elsyklene her ovenfor! På den måten kan du gjøre et kupp = den beste elsykkelen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken elsykkel skal jeg velge?
  Det kommer selvfølgelig helt an på deg og behovene dine, men vi har valgt å kåre Momas Balance+ Dame og Momas Jason Urban til testvinnere av elsykkel.
 • Hva koster et nytt batteri til elsykkel?
  Batteriet utgjør en stor del av kostnaden på sykkelen og du må regne med at et nytt batteri koster mellom 6000 og 9000 kroner.
 • Hvorfor elsykkel?
  Det er komfortabelt å bruke en elsykkel. Dette gjør at mange sykkelpendler i stedet for å kjøre bil som er bra både for miljøet og helsen din.Anita Carlsen

Best i test: Elsykler

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert