Vinskap best i test

Vinskap test 2020

Om du skal kjøpe et vinskap og vil vite hvilket som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilket vinskap vanlige forbrukere liker aller best! 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få det beste vinskapet til best pris med en gang!


For å gjøre det lettere for deg finner du tre ulike testvinnere i ulike størrelser på denne siden. Det første er et integrert vinskap som du bygger inn på kjøkkenet. Det andre er et mindre frittstående vinskap som du kan plasserer hvor du vil i hjemmet ditt og det siste vinskapet er større og passer deg som er en ekte vinkjenner. Dette vinskapet har samme størrelse som et vanlig kjøleskap.

 

Vis meg det beste integrerte vinskapet NÅ!

 

Vis meg det beste frittstående vinskapet NÅ!

 

Vis meg det beste store vinskapet NÅ!

 

Så velger du rett vinskap

Du kan få både frittstående og integrerte vinskap. Vinskapet fungerer akkurat som et vanlig kjøleskap og har en til to termostat. Disse gjør at temperaturen alltid er rett.


Et vinlagringsskap egner seg best til vin som skal lagres en lengre tid. I tillegg til å kontrollere temperaturen kan du også kontrollere luftfuktigheten med et vinlagringsskap.


Et multifunksjonsjonslagringsskap har både og - det er utformet til å lagre vin pluss at det har både et kaldere og varmere serveringsområde.


Liker du finere viner som som du skal lagre en lengre tid er vinlagringsskap noe for deg. Hvis du prioriterer å kunne servere rett temperert vin er vinskapet noe for deg og om du vil ha alt er multifunksjonslagringsskapet noe for deg. 

 

Så lagrer du vin best

De fleste viner er klare til å drikkes når du kjøper dem. Lagring kan dog gjøre at smakene utvikles mer (gjelder ikke alle viner). Kjelleren eller vinlagringsskap egner seg best til å lagre vin. Et vinlagringsskap holder jevn temperatur og luftfuktighet, noe som er otimalt når du skal lagre vin. Vibrasjoner kan være skadelig for vinen, så å legge vin i kjøleskapet er ikke å anbefale i og med at det åpnes ofte og det vibrerer mer. Alle vinkjølere i denne testen har innbygd vibrasjonsdemper.


Temperaturen er også viktig når du skal lagre vin. En ideell lagringstemperatur ligger på 12 grader og konstant temperatur er hemmeligheten bak god vinlagring. Vil du lagre rødt vin, hvitt vin og champagne sammen i vinskapet ditt går det som oftest bra i og med at mange vinkjølere har 2 temperatursoner. Da kan du legge rødvinen i den øvre sonen og holde den sonen litt varmere (les på flasken hvilken temperatur den skal ha) og hvitvinen og champagnen kan du ha på den nedre sonen hvor du har lavere temperatur. 


Vin skal helst lagres mørkt i og med at lys påvirker lagringsprosessen på en negativ måte, derfor skal du velge et vinskap med UV-beskyttelse og/eller en solid dør.

Integrert vinskap best i test

Etter å ha pratet med eksperter og hørt hva forbrukerne sier har vi en testvinner! Det beste integrerte vinskapet kommer fra Electrolux og modellen heter ERW1573AOA

 

Det beste integrerte vinskapet - best i test 2020

 Beste integrerte vinskapet akkurat nå - Electrolux ERW1573AOA 
 (Klikk på vinskapet for mer informasjon om den beste prisen
)

 
Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 4 desember 2020
Electrolux ERW1573AOA

 


Electrolux ERW1573A0A er et smart og romslig vinskap. Det har plass til 52 stk 0,75 L flasker. Det har 1 temperatursone så dette vinskapet kan man ikke stille inn ulike temperaturer på. Til tross for dette gjør det en god jobb og holder alltid en jevn temperatur og fuktighetsnivå.


Skapdøren er UV-resistent som beskytter vinflaskene dine mot lyset. Vinskapet har en innebygd vibrasjonsdemper så ikke vinen din skades av kompressorens hyppige små bevegelser. Døren kan flyttes og kan henges på både venstre og høyre side. 

 

Spesifikasjoner

 • Høyde: 82cm
 • Bredde: 59,5cm
 • Dybde: 56,6cm
 • Vekt: 48kg
 • Energiklasse: A
 • Energiforbruk/år: 149 kWh
 • Lydnivå: 42dB (ifølge produsenten)
 • Temperatursoner: 1

 

Du styrer temperaturen på vinskapet med knapper på fremsiden som gir deg en digital indikering om hvor mye temperaturen ligger på. Der kan du også stille inn LED-belysningen som gir en fin belysning på vinet i skapet ditt.

 

Electrolux ERW1573AOA er et vinskap som integreres inn i kjøkkenet ditt. Målene til innbyggingen er: H x B x D, (mm): 822x600x550  Les mer på Electrolux hjemmeside.

 

Så sier forbrukerne om Electrolux ERW1573AOA

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene; 

 

"Jeg gjorde veldig mye research før jeg kjøpte vinkjøleren min. Jeg bestilte denne og er veldig fornøyd. Den fungerer bra, ser bra ut og viktigst av alt så trenger du ikke å ha en  sivilingeniørutdanning for å innstallere denne."


"Jeg har alltid hatt vinkjølere og nylig etter at min gamle sluttet å fungere kjøpte jeg denne. Den er mindre og mye bedre enn min gamle. Jeg liker at temperaturen holder seg på samme nivå konstant og at kompressoren ikke bråker like mye og selvfølgelig at det er en vibrasjonsdemper som min gamle IKKE hadde."  

 

Her kjøper du beste vinskapet til best pris


Whiteaway selger vinskapet for 15699 kr inkludert frakt.

15699 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Electrolux ERW1573AOA!

Hos Skousen betaler du bare 15699 kr for vinskapet om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

Tretti.no selger vinskapet for bare 15999 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Frittstående vinskap best i test

Om du har et mindre kjøkken som ikke har plass til et integrert vinskap men allikevel vil kunne servere det perfekte vinet er dette frittstående vinkjøleskapet noe for deg!

Best i test - frittstående vinskap

 

 Beste frittstående vinkjøleskapet akkurat nå - Caso WineDuett Touch 12
 (Klikk på vinskapet for mer informasjon om den beste prisen
)

 
Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 4 desember 2020
Caso WineDuett Touch 12

 


Caso WineDuett Touch 12 er et frittstående vinkjøleskap av den mindre varianten. I og med at det er frittstående kan du stille hvor du vil i hjemmet ditt. 

 

Funksjonene til Caso WineDuett Touch 12 er enkle å bruke og er derfor et bra vinskap for deg som leter etter en kompromiss mellom pris og funksjonalitet

 

Spesifikasjoner

 • Høyde: 52,5 cm
 • Bredde: 34,5 cm
 • Dybde: 51 cm
 • Vekt: 13,8 kg
 • Energiklasse: B
 • Energiforbruk/år: 168 kWh
 • Lydnivå: 45dB (ifølge produsenten)
 • Temperatursoner: 2

 

Caso WineDuett Touch 12 har plass til 12 normalstore vinflasker. Med denne kjøleren kan du servere vinet ditt perfekt i og med at den har 2 kjølesoner. Det betyr at du kan lagre rødvinen i 12 grader samtidig som du kan lagrer hvitvinen og champagnen i f.eks 8 grader.

Det er ingen fysisk barriere mellom de to sonene men du kan stille inn temperaturen på toppen og bunnen så lagringsforholdene skal være optimale. 


Temperaturen på kjøleskapet går å stille inn fra 7-18 grader samt 10-18 grader avhengig av om du stiller inn temperaturen til overdelen eller underdelen. Les mer om denne vinkjøleren på Casos hjemmeside.

 

Så sier forbrukerne om Caso WineDuett Touch 12

Som vi skrev ovenfor vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes om det, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene dette vinskapet har fått:


"Jeg har hatt denne vinkjøleren i ca en uke nå. Hittils er jeg fornøyd. Alle flasker passer fint og den er stille. Jeg har den instillt på 12 grader og jeg har rødvinene mine på toppen og de hvite på bunnen, fungerer kjempebra."


"Holder kjølen bra og lav lydnivå. Anbefales varmt." 


"En veldig bra og grei vinkjøler. Er veldig glad for at den har to kjølesoner."


"Superglad for det nye vinkjøleskapet mitt som fungerer akkurat som håpet. God til den prisen." 


"Et skikkelig fint kjøleskap til en mindre samling. For meg er det det mitt første vinkjøleskap, og det er et fint begynnerkjøleskap. Meget stilrent og overraskende lekker finish, når man tenker på prisen."


"Jeg har hatt vinskapet en måneds tid og det fungerer veldig bra. Det gjør jobben bra samtidig som det er et fint skap. Eneste minus er at det kan bli litt varmt om det skal kjøle mye i en lengre tid, men jeg har ikke opplevd at det har noen negativ betydelse."


Her kjøper du Caso WineDuett Touch 12 til best pris


Bakeren og Kokken selger vinskapet for bare 3299 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

3299 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Caso WineDuett Touch 12!

Stort vinskap best i test

Til den store vinentusiasten anbefaler vi Vestfrost FZ414W som er en større modell.


Stort vinlagringsskap - best i test - Vestfrost FZ 414 W


 Beste store vinskapet akkurat nå - Vestfrost FZ 414 W
 (Klikk på vinkjøleskapet for mer informasjon om den beste prisen)

 
Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 4 desember 2020
Vestfrost FZ414W

 


Vinskapet fra danske Vestfrost er et stort vinkjøleskap som har plass til 197 normalstore (Bourgogne & Champagne) flasker. Det passer deg som er en ekte vinentusiast og ønsker høy kapasitet, bra funksjoner og har litt ekstra plass der hjemme.


LED-displayet kan du styre temperaturen elektronisk fra 5-22 grader og det er 2 temperatursoner.


Hyllene i vinskapet er laget av tre og høyest opp er det en liten "show-hylle" hvor du kan vise favorittflaskene dine.


Kompressoren har vibrasjonsdemper i og med at små konstante vibrasjoner kan skade vinen. Kjølens klimaklasse er SN-ST som betyr at det kan stå i temperaturer fra 10-38 grader uten problem. 

 

Spesifikasjoner

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbruk/år: 129 kWh
 • Kapasitet: 197 flaskor (bordeaux)
 • Høyde: 185 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Dybde: 59 cm
 • Lydnivå: 40dB
 • Temperatursoner: 2

 

Dette vinskapet har også innebygd varmeelement som gjør at det kan stå i temperaturer kaldere enn den innstilte temperaturen.


Glassdøren er tonet med UV-filter som betyr at det kan stå hvor som helst i hjemmet ditt uten at vinen blir skadet av solens stråler. Med en dempbar belysning kan du også skape rett stemning i det rommet du velger å plassere vinkjøleskapet. 

 

Så sier forbrukerne om Vestfrost FZ 414 W

Som alltid her på Best i test Guiden har vi funnet ut hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Her kan du se noen eksempel;

 

"Flott vinkjøler, ganske stillegående og lekker med LED-lamper rundt omkring. Holder temperaturen 16 på toppen og 6 i bunnen fint."


"Jeg kjøpte denne vinkjøleren for 14 dager siden og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet. De to kjølesonene fungerer overraskende bra med hvit vin, rosé og champagne som jeg har lengst ned. Rødvin har jeg høyest opp."


"Står trivelig med LED-lys (valgbare), robuste trehyller som enkelt kan felles ut og stilles inn i vinkel. Relativt lav kostnad og god strømsparing. Kan låses."


"Fungerer akkurat så bra som man kan ønske. Stille, godt lys og rett temperatur."


"Lager lite lyd, enkel betjening. Man får plass til 197 flasker om du kun har noen få merker, men mange flasker. Er perfekt til rundt 100 flasker. Stødig og gir inntrykk av god kvalitet som det også er. Anbefales."


"Dette er et skap som rommer mye vin, med justerbare hyller som gjør det enkelt å innrede etter eget ønske. Temperatursone-inndelingen fungerer utmerket, men det er absolutt hørbart når kompressoren går, som kan være en utfordring dersom skapet er plassert i spisestuen. Belysningen er av den relativt kjølige og moderne typen, som kanskje gjør at det er en liten mismatch mellom interiør og lyssetting. Skapet er solid bygget, men ikke for tungt for å håndtere. Det største minuset ved denne modellen er de alluminiumsfargete sideplatene. Disse burde være sorte, slik som fronten og gitt et mer luksuriøst uttrykk. Skapet hadde fortjent at uttrykket stod i stil med kvaliteten på resten av skapet."


Her kjøper du Vestfrost FZ 414 W til best pris


Whiteaway selger vinskapet for 18569 kr inkludert frakt.

18569 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Vestfrost FZ414W!

Hos Skousen betaler du bare 18569 kr for vinskapet om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

ComputerSalg selger vinskapet for 18995 kr inkludert frakt.

Tretti.no selger vinskapet for bare 26299 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Så sier ekspertene om vinskapene

Når det gjelder vinskap er det ingen ekspert-tester. Det er en relativt ung testkategori så denne gangen har vi fått gi oss ut på markedet for å undersøke. Vi har pratet med eksperter på dette området i varehus og hjemmesider der vi har fått disse vinskapene anbefalt. Og som alltid legger vi ekstra vekt på hva forbrukere synes. 

I tillegg til Caso, Vestfrost og Electrolux har vi blitt anbefalt skap som også har god kvalitet fra blant annet mQueen og SMEG. 

 

Tips 1: Om det er en vanlig kjøleskap du er ute etter kan du se hvilket kjøleskap som er kåret til best i test her! Og vil du ha flere nyheter til kjøkkenet ditt kan du se hvilken induksjonstopp som er best her. Du finner også tester på beste stekeovn, beste komfyr og beste oppvaskmaskin.


Tips 2! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på vinskapene her ovenfor! På den måten kan du gjøre en god handel = det beste vinskapet til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!