beste vinkjøleskap,test vinskap

Vinskap test 2023 - for ekte vinelskere

Om du skal kjøpe deg et vinskap og vil vite hvilket som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilket vinskap vanlige forbrukere liker aller best! 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få det beste vinskapet til best pris med en gang!


For å gjøre det lettere for deg finner du tre ulike testvinnere i ulike størrelser på denne siden. Det første er et integrert vinskap som du bygger inn på kjøkkenet. Det andre er et mindre frittstående vinskap som du kan plasserer hvor du vil i hjemmet ditt og det siste vinskapet er et stort frittstående skap.

 

Vis meg det beste integrerte vinskapet NÅ!

 

Vis meg det beste frittstående vinskapet NÅ!

 

Vis meg det beste store vinskapet NÅ!

 

Så velger du rett vinskap

Du kan få både frittstående og innebygde vinskap. Vinskapet fungerer akkurat som et vanlig kjøleskap og har en til to termostat. Disse gjør at temperaturen alltid er rett ved oppbevaring av vin. Vinskap med to termostat gjør det mulig å alltid ha rett temperatur på både rødvin og hvitvin.


Et vinlagringsskap egner seg best til vin som skal lagres en lengre tid på best mulig måte. I tillegg til å kontrollere temperaturen kan du også kontrollere luftfuktigheten med et vinlagringsskap.


Et multifunksjonslagringsskap har både og - det er utformet til å lagre vin pluss at det har både et kaldere og varmere serveringsområde.


Liker du finere vin som som du skal lagre en lengre tid er vinlagringsskap noe for deg. Hvis du prioriterer å kunne servere rett temperert vin er vinskapet noe for deg og om du vil ha alt er multifunksjonslagringsskapet noe for deg. 

 

Så lagrer du vin best

De fleste viner er klare til å drikkes når du kjøper dem. Lagring kan dog gjøre at smakene utvikles mer (gjelder ikke all vin). Kjelleren eller vinlagringsskap egner seg best til å lagre vin. Et vinlagringsskap holder jevn temperatur og luftfuktighet, noe som er optimalt når du skal oppbevare vin. 


Vibrasjoner kan være skadelig for vinen, så å legge vin i kjøleskapet er ikke å anbefale i og med at det åpnes ofte og det vibrerer mer. Alle vinkjølere i denne testen har innbygd vibrasjonsdemper.


Temperaturen er også viktig ved oppbevaring av ulike typer vin. En ideell lagringstemperatur ligger på 12 grader og konstant temperatur er hemmeligheten bak god vinlagring. Vil du lagre rødt vin, hvitt vin og champagne sammen i vinskapet ditt går det som oftest bra i og med at mange vinkjølere har 2 temperatursoner. Da kan du legge rødvinen i den øvre sonen og holde den sonen litt varmere (les på flasken hvilken temperatur den skal ha) og hvitvinen og champagnen kan du ha på den nedre sonen hvor du har lavere temperatur. 


Vin skal helst lagres mørkt i og med at lys påvirker lagringsprosessen på en negativ måte, derfor skal du velge et vinskap med UV-beskyttelse og/eller en solid dør.

Integrert vinskap best i test

Etter å ha pratet med eksperter og hørt hva forbrukerne sier har vi en testvinner! Det beste integrerte vinskapet heter Caso WineSafe 18

Beste integrerte vinskapet akkurat nå - Caso WineSafe 18 
 (Klikk på vinskapet for mer informasjon om den beste prisen
)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 mars 2023

Caso WineSafe 18

 


Caso WineSafe 18 er et elegant og moderne vinskap som har plass til 18 Bordeaux-flasker (75cl). Det har 1 temperatursone så dette vinskapet kan man ikke stille inn ulike temperaturer på. Til tross for dette gjør det en god jobb og holder alltid en jevn temperatur og fuktighetsnivå.


Denne vinkjøleren er designet med en høyrehengt skapdør av UV-glass i 3 isolerende lag som beskytter vinflaskene dine mot sollyset. Du styrer temperaturen på vinskapet med knapper på fremsiden som gir deg en digital indikering om hvor mye temperaturen ligger på. 


Spesifikasjoner

 • Antall flasker: 18 st
 • Høyde: 45,5cm
 • Bredde: 59cm
 • Dybde: 56cm
 • Vekt: 27,3kg
 • Energiklasse: G (ifølge den nye energiskalaen)
 • Energiforbruk/år: 128 kWh
 • Lydnivå: 38dB (ifølge produsenten)
 • Temperatursoner: 1

 

Dette sier forbrukerne om Caso WineSafe 18

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene; 

 

"Helt fantastisk produkt! Kan anbefales 😊"


"Veldig bra investering. Har brukt denne vinkjøleren i en måned. Den er enkel å bruke og fungerer som forventet. Den er passelig stor for hjemmebruk og enkel å montere inn i et kjøkkenskap. Vinen smaker endelig som den skal." 


"Kjøpte kjøleren for en måned siden Er superfornøyd. Kjøkkenet fikk et løft til nye høyder."


"Kjempefint vinskap. Veldig fint til innbygging i designet kabin. Enkel i montering og enkel i drift."


"Eneste minus er at dør ikke kan snues uten at logo blir opp med ( som jeg har klart å finne ut), samt at døren kommer litt til siden ved åpning og tar borti tilstøtende dør om man ikke plasserer skapet usentrert." 


"Jeg har nå hatt denne vinkjøleren i 1,5 år og den oppfyller kravene mine. Jeg har den plassert øverst i et skap som er 140 cm. høyt så at den nederste hyllen ikke ruller ut av seg selv gjør ingenting. Det går å dra den ut allikevel. Den er dessuten vakker å se på. Jeg har ikke problem med at den ikke holder kjølen, så med et eneste ord. Jeg er fornøyd!"


Her kjøper du beste vinskapet til best pris


Bakeren og Kokken selger Caso WineSafe 18 for bare 5590 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

5590 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Caso WineSafe 18!

Frittstående vinskap best i test

Om du ikke har plass til eller vil ha et integrert vinskap men allikevel vil kunne servere det perfekte vinet er Caso CS645 WineMaster 24 noe for deg!

Beste frittstående vinkjøleskapet akkurat nå - Caso CS645 WineMaster 24
 (Klikk på vinskapet for mer informasjon om den beste prisen
)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 mars 2023

Caso CS645 WineMaster24

 


Caso CS645 WineMaster 24 er et frittstående vinkjøleskap av den mindre varianten med en smakfull og fin design. I og med at det er frittstående kan du stille hvor du vil i hjemmet ditt. 

 

Funksjonene til Caso WineMaster er enkle å bruke og er derfor et bra vinskap for deg som leter etter en kompromiss mellom pris og funksjonalitet

 

Spesifikasjoner

 • Høyde: 87,5 cm
 • Bredde: 39,5 cm
 • Dybde: 54,5 cm
 • Vekt: 13,8 kg
 • Energiklasse: G (ifølge den nye energiskalaen)
 • Energiforbruk/år: 139 kWh
 • Lydnivå: 41dB
 • Temperatursoner: 2

 

Caso CS645 WineMaster 24 har plass til 24 bordeaux flasker (standard vinflasker) som fordeles på 6 hyller. 


Med denne kjøleren kan du servere vinet ditt med perfekt temperatur i og med at den har 2 kjølesoner. Det betyr at du kan lagre rødvinen i 12 grader samtidig som du kan lagrer hvitvinen og champagnen i f.eks 8 grader.


Skapdøren har UV-beskyttelse som betyr at flaskene beskyttes mot sollyset.Temperaturen på kjøleskapet går å stille inn fra 7-18 grader samt 10-18 grader avhengig av om du stiller inn temperaturen til overdelen eller underdelen.

 

Så sier forbrukerne om Caso CS645 WineMaster 24

Som vi skrev ovenfor vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet en tid synes om det, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene dette vinskapet har fått:


"Hatt skapet i tre månader. Ser ikkje så verst ut og bråkar ikkje mykje meir enn eit vanleg kjøleskap.
Skapet har 6 hyller av tre. 5 er uttrekkbare og kan demonterast. Ein kan få plass til 25 flasker av type Bordeaux 0,75l. Champagne flasker derimot er litt breie slik at mellomrommet mellom hyllene blir litt knapt og det blir plass til mindre antal flasker.
Held temperaturen bra og praktisk med to soner som kan ha ulik temperatur. 5-12C i øverste og 12-20C i nedre.
Blå internbelysning, samt tala i temperaturdisplay også er blå og lyser godt opp i eit heilt mørkt rom. "


"Har vært i drift en måneds tid, og virker som det skal. Kjøleskapet støyer litt mer enn et vanlig kjøleskap, men kan ikke sammenlignes med støyen fra vårt forrige vinkjøleskap som ikke hadde kompressor, men var termoelektrisk. Vårt gamle Jula vinskap holdt i to år, før det tok kvelden, og støyet en del, så lenge det virket...
Selv om det nye vinkjøleskapet var dobbelt så dyrt, så er kompressorteknikk, som også benyttes i vanlige kjøleskap, absolutt å foretrekke.
Så alt, i alt, er jeg fornøyd med kjøpet :o)  


"Fantastisk vinkjøler. Kjøpte vinkjøleren for ca. en måned siden og er utrolig fornøyd med produktet. Tilsvarer alle forventninger. Fin, stilig og utrolig funksjonell. Legg til at den er enkel å sette på. Utrolig fornøyd." 


"Har hatt den i noen uker. Veldig elegant og fungerer excellent. Stille, kjøleskapet bråker mer. Bra at champagneflaskene går inn på nederste hyllen." 


"Kjøpte CASO CS645 Winemaster 24 for 2 måneder siden. Det lever fullt ut opp til forventningene og har en lekker design "


Her kjøper du Caso CS645 Winemaster 24 til best pris


Bakeren og Kokken selger Caso CS645 WineMaster24 for bare 5990 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

5990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Caso CS645 WineMaster24!

Stort vinskap best i test

Til den store vinentusiasten anbefaler vi Vestfrost FZ414W som er en større modell.

Beste store vinskapet akkurat nå - Vestfrost FZ 414 W
(Klikk på vinkjøleskapet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 mars 2023

Vestfrost FZ414W

 


Vinskapet fra danske Vestfrost er et stort vinkjøleskap som har plass til 197 normalstore (Bourgogne & Champagne) flasker. Det passer deg som er en ekte vinentusiast og ønsker høy kapasitet, bra funksjoner og har litt ekstra plass der hjemme.


LED-displayet kan du styre temperaturen elektronisk fra 5-22 grader og det er 2 temperatursoner.


Hyllene i vinskapet er laget av tre og høyest opp er det en liten "show-hylle" hvor du kan vise favorittflaskene dine.


Kompressoren har vibrasjonsdemper i og med at små konstante vibrasjoner kan skade vinen. Kjølens klimaklasse er SN-ST som betyr at det kan stå i temperaturer fra 10-38 grader uten problem. 

 

Spesifikasjoner

 • Energiklasse: G (ifølge den nye energiskalaen)
 • Energiforbruk/år: 129 kWh
 • Kapasitet: 197 flasker (bordeaux)
 • Høyde: 185 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Dybde: 59 cm
 • Lydnivå: 40dB
 • Temperatursoner: 2

 

Dette vinskapet har også innebygd varmeelement som gjør at det kan stå i temperaturer kaldere enn den innstilte temperaturen.


Glassdøren er tonet med UV-filter som betyr at det kan stå hvor som helst i hjemmet ditt uten at vinen blir skadet av solens stråler. Med en dempbar belysning kan du også skape rett stemning i det rommet du velger å plassere vinkjøleskapet. 

 

Så sier forbrukerne om Vestfrost FZ 414 W

Som alltid her på Best i test Guiden har vi funnet ut hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Her kan du se noen eksempel;

 

"Flott vinkjøler, ganske stillegående og lekker med LED-lamper rundt omkring. Holder temperaturen 16 på toppen og 6 i bunnen fint."


"Jeg kjøpte denne vinkjøleren for 14 dager siden og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet. De to kjølesonene fungerer overraskende bra med hvit vin, rosé og champagne som jeg har lengst ned. Rødvin har jeg høyest opp."


"Står trivelig med LED-lys (valgbare), robuste trehyller som enkelt kan felles ut og stilles inn i vinkel. Relativt lav kostnad og god strømsparing. Kan låses."


"Fungerer akkurat så bra som man kan ønske. Stille, godt lys og rett temperatur."


"Lager lite lyd, enkel betjening. Man får plass til 197 flasker om du kun har noen få merker, men mange flasker. Er perfekt til rundt 100 flasker. Stødig og gir inntrykk av god kvalitet som det også er. Anbefales."


"Dette er et skap som rommer mye vin, med justerbare hyller som gjør det enkelt å innrede etter eget ønske. Temperatursone-inndelingen fungerer utmerket, men det er absolutt hørbart når kompressoren går, som kan være en utfordring dersom skapet er plassert i spisestuen. Belysningen er av den relativt kjølige og moderne typen, som kanskje gjør at det er en liten mismatch mellom interiør og lyssetting. Skapet er solid bygget, men ikke for tungt for å håndtere. Det største minuset ved denne modellen er de alluminiumsfargete sideplatene. Disse burde være sorte, slik som fronten og gitt et mer luksuriøst uttrykk. Skapet hadde fortjent at uttrykket stod i stil med kvaliteten på resten av skapet."


Her kjøper du Vestfrost FZ 414 W til best pris


Hos Skousen betaler du bare 17589 kr for Vestfrost FZ414W når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

17589 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Vestfrost FZ414W!

Whiteaway selger Vestfrost FZ414W for bare 17589 kr inkludert frakt når du klikker her!

Tretti.no selger Vestfrost FZ414W for bare 17589 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

Elkjøp selger Vestfrost FZ414W for 24995 kr. Frakten er inkludert i prisen!


vinskap test,best vin med beste vinskap

- Nyt et godt glass vin på hytta -Så sier ekspertene om vinskapene 

Når det gjelder vinskap finnes det ingen ekspert-tester. Det er en relativt ung testkategori så denne gangen har vi fått gi oss ut på markedet for å undersøke. Vi har pratet med eksperter på dette området i varehus og hjemmesider der vi har fått disse vinskapene anbefalt. Og som alltid legger vi ekstra vekt på hva forbrukere synes. 

I tillegg til Caso, Vestfrost og Electrolux har vi blitt anbefalt skap som også har god kvalitet fra blant annet mQuvée og SMEG

 

Tips 1: Om det er en vanlig kjøleskap du er ute etter kan du se hvilket kjøleskap som er kåret til best i test her! Og vil du ha flere nyheter til kjøkkenet ditt kan du se hvilken induksjonstopp som er best her. Du finner også tester på beste stekeovn, beste komfyr og beste oppvaskmaskin.


Tips 2! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på vinskapene her ovenfor! På den måten kan du gjøre en god handel = det beste vinskapet til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Tips 3: For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på hvitevarer

Philip Andrén

Best i test: Vinskap

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.


Testen ble publisert og sist oppdatert