Portabel Aircondition best i test 2020

Portabel Aircondition test 2022 - kjøl ned rommet du er i

Om du vil vite hvilken portabel luftkjøler som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilken aircondition vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe kjedelig feilkjøp og få den beste luftkjøleren med en gang.


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste portable airconditionen NÅ!


Derfor skal du ha en portabel luftkjøler hjemme

For deg som ikke vil eller har mulighet til å investere i en den beste luftvarmepumpen (som også kan brukes til å kjøle ned) er en portabel luftkjøler et bra alternativ. Du får raskt et kjølig og trivelig innemiljø og søvnkvaliteten blir adskillig bedre når du sover i et svalt rom.

 

Ikke nok med at du sover bedre om du har et kjølig soverom, men konsentrasjonsevnen din blir også mye bedre om du kjøler ned arbeidsrommet ditt, kjøkkenet eller andre rom der du er mye. I og med at maskinen er mobil kan du lett flytte den dit behovet er størst.

 

Disse 7 kravene stiller vi på testvinneren

  1. Effektiv kjøling – den skal være smart og selv kunne kjenne hvordan den kjøler ned rommet på beste måte.
  2. Lav støynivå – du skal ikke ha en jetmotor hjemme.
  3. Flere innstillinger – så du kan velge hvor kjølig det skal være.
  4. Auto – modus 
  5. Miljøvennlig – mange kjøleapparat bruker gasser som ikke er bra for miljøet.
  6. Energieffektiv – det kan være varmt i mange timer, så derfor bør viften dra så lite strøm som mulig, både for miljøet og lommeboken sin skyld.
  7. Pris – du skal ha en så bra maskin som mulig til best pris.

Best i test portabel aircondition

Etter å ha pratet med eksperter og lest anmeldelser forbrukere har gjort blir valget enkelt! Den beste portable luftkjøleren akkurat nå er Electrolux EXP26U338CW.


Beste portable aircondition akkurat nå – Electrolux EXP26U338CW


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 januar 2022

Electrolux EXP26U338CWElectrolux EXP26U338CW skaper det perfekte innemiljøet på varme sommerdager. Den har flere ulike innstillinger som Auto, Kjøling, Tørke og Vifte. Den har også et valg for avfuktning for å gjøre det mer behagelig å være inne når det f.eks. har vært tropenatt (over 20 grader). Den fungerer i rom opptil 40 kvadratmeter.

 

Testvinneren har 4 ulike hastigheter hvor en av dem er Auto som selv kjenner hvor mye som trengs og den fungerer veldig bra. Du kan enkelt bytte hastighet og innstiling med hjelp av fjernkontrollen som følger med.

 

Miljøpåvirkningen da? Mange luftkondisjoneringsmaskiner bruker skadelige middel til å kjøle ned luften, men Electrolux EXP26U338CW bruker en holdbar R209-gass som minsker det globale oppvarmingspotensiale (GWP) med 99,8%. Det betyr at du nå kan invitere de meste miljøbevisste gjestene på en trivelig sommermiddag. Og dere kommer heller ikke til å forstyrres i og med at lydnivået ligger på 64 dB som beskrives som en samme lydnivå som det er på en samtale på en restaurant.

 

Det er lett å flytte AC:en i og med at den har hjul på undersiden.


Her kjøper du den testvinneren til best prisDette sier forbrukerne om Electrolux EXP26U338CW

Som alltid på Best i test Guiden har vi tatt hensyn til hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan det fungerer. Nedenfor har vi samlet noen av kommentarene fra eiere av denne luftkjøleren.

 

“Sommern har aldri vært bedre. Kjøler opp rom veldig fort og lager ikke så særlig mye lyd. Kjempe fornøyd!  ”

 

“Anlegget virker fint rett og slett det som var forventet. Vi bruker det i vår stue uten noe problem, det kjøler bra. De som tenker å kjøpe en sånn HUSK på det - sikkert mange gjør ikke det - at anlegget bråker litt og har en slange som må ut.
Fjernkontrolleren virker som den skal, alle funksjoner på anlegget er tydelig og kjekk.”

 

“Kjempe fornøyd med dette kjøpet! Rett og slett en investering nå i sommervarmen! Litt høy lyd når den står på fult, enkelt kontrollpanel og fjernkontroll som følger med :)" 

 

Derfor er Electrolux EXP26U338CW vinneren vår

Det er dessverre veldig få eksperttester og sammenligningstester på luftkondisjoneringsapparater, så denne gangen fikk vi ta en annen vei for å komme frem til resultatet. Vi søkte opp butikkene som selger luftkondisjoneringsapparater og stilte spørsmålet; “Hvilken portabel aircondition anbefaler dere og hvilken er forbrukerne mest fornøyd med?”
I stedet for å anbefale bare en så anbefalte de disse fire merkene; Electrolux, Dyson, Woods og Delonghi.

 

Etter videre etterforskning og granskning om funksjoner, hvor stort område den kan dekke, pris og selvfølgelig miljøaspekten, så falt valget på Electrolux ChillFlex Pro-serie.

Nå når du har funnet den beste luftkjøleren men kanskje synes at den er litt for stor, så kan gå og lese om den beste bordsvifta. Og for deg som ikke nøyer deg med en liten vifte eller en portabel AC, men vil ha en luftvarmepumpe i stedet så kan du lese hvilken varmepumpe som er best i test her!

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på den flyttbare luftkondisjoneringen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste luftkjøleren til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.


Christopher Holmerin

Best i test: Portabel Aircondition

Testen ble publisert og sist oppdatert