Portabel Aircondition test 2023,aircondition soverom,

Portabel Aircondition test 2024 - få bedre inneklima på sommeren

Om du vil vite hvilken portabel luftkjøler som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilken aircondition vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe kjedelig feilkjøp og få den beste luftkjøleren med en gang.Derfor skal du ha en portabel luftkjøler hjemme

For deg som ikke vil eller har mulighet til å investere i en den beste luftvarmepumpen (som også kan brukes til å kjøle ned) er en portabel luftkjøler et bra alternativ. Du får raskt et kjølig og trivelig innemiljø og søvnkvaliteten blir adskillig bedre når du sover i et svalt rom.

 

Ikke nok med at du sover bedre om du har et kjølig soverom, men konsentrasjonsevnen din blir også mye bedre om du kjøler ned arbeidsrommet ditt, kjøkkenet eller andre rom der du er mye. I og med at maskinen er mobil kan du lett flytte den dit behovet er størst.

 

Vi stiller følgende 7 krav på testvinneren

 1. Effektiv kjøling – den skal være smart og selv kunne kjenne hvordan den kjøler ned rommet på beste måte.
 2. Lav støynivå – du skal ikke ha en jetmotor hjemme.
 3. Flere innstillinger – så du kan velge hvor kjølig det skal være.
 4. Auto – modus 
 5. Miljøvennlig – mange kjøleanlegg bruker gasser som ikke er bra for miljøet.
 6. Energieffektiv – det kan være varmt i mange timer, så derfor bør viften dra så lite strøm som mulig, både for miljøet og lommeboken sin skyld.
 7. Rimelig pris – du skal ha en så bra maskin som mulig til best pris.


Best i test portabel aircondition

Etter å ha pratet med eksperter og lest anmeldelser forbrukere har gjort blir valget enkelt! Den beste portable luftkjøleren akkurat nå er Electrolux EXP26U338CW.Electrolux EXP26U338CW skaper det perfekte innemiljøet på varme sommerdager i rom opptil 40 m2. Den har flere ulike innstillinger som Auto, Kjøling, Tørke og Vifte


Den har også et valg for avfuktning for å gjøre det mer behagelig å være inne når det f.eks. har vært tropenatt (over 20 grader). 

 

Testvinneren har 4 ulike hastigheter hvor en av dem er Auto som selv kjenner hvor mye kjøle som trengs. Du kan enkelt bytte hastighet og innstiling med hjelp av fjernkontrollen som følger med.


Lydnivået ligger på 64 dB som beskrives som samme lydnivå som det er på en samtale på en restaurant. 

 

Du kan enkelt forflytte denne luftkjøleren fra rom til rom og med at den har hjul på undersiden.

 

Miljøpåvirkningen da? Mange luftkondisjoneringsmaskiner bruker skadelige middel til å kjøle ned luften, men Electrolux EXP26U338CW bruker en holdbar R209-gass som minsker det globale oppvarmingspotensiala (GWP) med 99,8%. Det betyr at du nå kan invitere de mest miljøbevisste gjestene på en trivelig sommermiddag. 


Her kjøper du testvinneren til lavest prisDette sier forbrukerne om Electrolux EXP26U338CW

Som alltid på Best i test Guiden har vi tatt hensyn til hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan det fungerer. Nedenfor har vi samlet noen av kommentarene fra eiere av denne luftkjøleren.

 

“Sommern har aldri vært bedre. Kjøler opp rom veldig fort og lager ikke så særlig mye lyd. Kjempe fornøyd! ”


" Har hatt den i gang i mindre enn en time i stua vår på ca 30 kvm og det er allerede kjølig og deilig. Den bråker jo litt men det gjør alle ac. Skikkelig fornøyd med dette kjøpet!"

 

“Anlegget virker fint rett og slett det som var forventet. Vi bruker det i vår stue uten noe problem, det kjøler bra. De som tenker å kjøpe en sånn HUSK på det - sikkert mange gjør ikke det - at anlegget bråker litt og har en slange som må ut.
Fjernkontrolleren virker som den skal, alle funksjoner på anlegget er tydelig og kjekk.”


"Uten tvil verdt pengene. Endelig får jeg sovet godt igjen. Den kjøler ned rommet ganske raskt, og er veldig enkel å flytte.
Får ikke full pott pga den er litt bråkete, klumpete og tar mye plass." 

 

“Kjempe fornøyd med dette kjøpet! Rett og slett en investering nå i sommervarmen! Litt høy lyd når den står på fult, enkelt kontrollpanel og fjernkontroll som følger med :)"


Derfor er Electrolux EXP26U338CW vinneren vår

Det er dessverre veldig få eksperttester og sammenligningstester på luftkondisjoneringsapparater, så denne gangen fikk vi ta en annen vei for å komme frem til resultatet. Vi søkte opp butikkene som selger luftkondisjoneringsapparater og stilte spørsmålet; “Hvilken portabel aircondition anbefaler dere og hvilken er forbrukerne mest fornøyd med?”
I stedet for å anbefale bare en så anbefalte de disse fire merkene; Electrolux, Dyson, Woods og Delonghi.

 

Etter videre etterforskning og granskning om funksjoner, hvor stort område den kan dekke, pris og selvfølgelig miljøaspekten, så falt valget på Electrolux ChillFlex Pro-serie.


klimaanlegg best i test,aircondition test,


~ Nyt sommeren med det beste flyttbare kjøleanlegget ~


Tips 1! Nå når du har funnet den beste luftkjøleren men kanskje synes at den er litt for stor kan du heller lese om den beste bordviften. Og for deg som ikke nøyer deg med en liten vifte eller en portabel AC, men vil ha en luftvarmepumpe i stedet kan du lese hvilken varmepumpe som er best i test her!


Tips 2! Vil du tjene penger på egenprodusert strøm kan du lese mer om det beste solcelleanlegget her!

 

Tips 3! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på den flyttbare luftkondisjoneringen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste luftkjøleren til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan fungerer en aircondition?
  Aircondition er et lukket system som fungerer omtrent på samme måte som kjøleskapet ditt. Den bruker luften rundt seg sammen med kjølevæske for å kjøle ned rommet. Kjølevæsken transporteres rundt i et kjølesystem med hjelp av en kompressor der kjølevæsken går inn i et fordampingssystem med lavt trykk. Her dannes en gass som fordampes og blåses ut i det fri med hjelp av ei vifte.
 • Hva er best - vifte eller portabel luftkondisjonering?
  En portabel luftkondisjonering er best. Disse er mye effektivere når du skal kjøle ned rom og få ned temperaturen. En vifte flytter bare rundt luften i rommet, det eneste den kjøler ned er det den er rettet mot.
 • Hvilken aircondition er best?
  Electrolux ChillFlex Pro er kåret til best i test akkurat nå. Denne er både rimelig i pris og effektiv. Den kommer garantert til å gjøre varme sommernetter lettere for deg.

Christopher Holmerin

Best i test: Portabel Aircondition

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.

Testen ble sist oppdatert