Portabel Aircondition best i test 2020

Portabel Aircondition test 2020

Om du vil vite hvilken portabel luftkjøler som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har lest alle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilken aircondition som vanlige forbrukere liker aller best.

Dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe kjedelig feilkjøp og få den beste luftkjøleren med en gang.


Vis meg portabel aircondition best i test NÅ!


Derfor skal du ha en portabel luftkjøler hjemme

For deg som ikke vil eller har mulighet til å investere i en luftvarmepumpe (som også kan brukes til å kjøle ned) er en portabel luftkjøler et bra alternativ. Du får raskt en kjølig og trivelig innemiljø og søvnkvaliteten blir adskillig bedre når du sover i et svalt rom.

 

Ikke nok med at du sover bedre om du har et kjølig soverom, men konsentrasjonsevnen din blir også mye bedre om du kjøler ned arbeidsrommet ditt, kjøkkenet eller andre rom der du er mye. I og med at maskinen er flyttbar kan du lett flytte den dit behovet er størst.

 

Disse kravene stiller vi på portabel aircondition test

  • Effektiv kjøling – den skal være smart og selv kunne kjenne hvordan den kjøler ned rommet på beste måte.
  • Lav støynivå – du skal ikke ha en jetmotor hjemme.
  • Flere instillinger – så du kan velge hvor kjølig det skal være.
  • Auto – modus 
  • Miljøvennlig – mange kjøleapparat bruker gasser som ikke er bra for miljøet.
  • Energieffektiv – det kan være varmt i mange timer, så derfor bør viften dra så lite strøm som mulig, både for miljøet og lommeboken sin skyld.
  • Pris – du skal ha en så bra maskin som mulig til best pris.

Best i test portabel aircondition

Etter å ha pratet med eksperter og lest anmeldelser forbrukere har gjort kan vi nå presentere en vinner! Den beste portable luftkjøleren akkurat nå er Electrolux EXP26U338CW


Beste portable aircondition 2020 – Electrolux EXP26U338CW

Beste portable aircondition akkurat nå – Electrolux EXP26U338CW

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 23 september 2020


Electrolux EXP26U338CW skaper det perfekte innemilljøet på varme sommerdager. Den har mange forskjellige moduser som Auto, Kjøling, Tørke og Vifte. Den har også et valg for avfuktning for å gjøre det mer behagelig å være inne når det f.eks. har vært tropenatt (over 20 grader). Den fungerer i rom opptil 40 kvadratmeter.

 

Den har 4 ulike hastigheter hvor en av dem er Auto som selv kjenner hvor mye som trengs og den fungerer veldig bra. Du kan enkelt bytte hastighet og type modus med hjelp av fjernkontrollen som følger med.

 

Miljøpåvirkningen da? Mange luftkondisjoneringsmaskiner bruker skadelige middel til å kjøle ned luften, men Electrolux EXP26U338CW bruker en holdbar R209-gass som minsker det globale oppvarmingspotensiale (GWP) med 99,8%. Det betyr at du nå kan invitere de meste miljøbevisste gjestene på en trivelig sommermiddag. Og dere kommer heller ikke til å forstyrres i og med at lydnivået ligger på 64 dB som beskrives som en lydnivå for en samtale på en restaurang.

 

Det er lett å flytte ACn i og med at den har hjul på undersiden. Det som dessverre er litt vanskeligere er å få ut varmluften på en fin måte. Du vil jo helst ikke ha hele vinduet oppe for å få ut varmluften, da blir det jo bare varmere i hjemmet. Dette har Electrolux løst med at du kan kjøpe en vinduspakning så du får ut all luft på en diskré måte.


Her kjøper du den beste portable aircondition til best pris


ComputerSalg selger portable luftkjøleren for 6262 kr inkludert frakt.

6262 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Electrolux EXP26U338CW!


Dette sier forbrukerne om Electrolux EXP26U338CW

Som alltid på Best i test Guiden har vi tatt hensyn til hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan det fungerer. Nedenfor har vi samlet noen av kommentarene fra eiere av denne luftkjøleren.

 

“Utrolig bra luftkondisjonering. Jeg var allerede et fan av portabel luftkondisjonering i og med at jeg har hatt en tidligere, men denne overrasket meg virkelig. Den har et stilig utseende og den er overraskende stille til å være en portabel AV, som ellers pleier å være ganske høylytte.”

 

“Litt vel dyr, men nå slipper jeg å svette”

 

“Veldig bra investering, den er stilren, lett å installere og enkel å bruke. Den gir en god strøm av kald luft i stua vår og når vi skal gå og legge oss så forstyrrer den ikke søvnen vår. Utrolig praktiskt at det går ann å rulle den også!”

 

Derfor er Electrolux EXP26U338CW vinneren vår

Det er dessverre veldig få eksperttester og sammenligningstester på luftkondisjoneringsapparater, så denne gangen fikk vi ta en annen vei for å komme frem til resultatet. Vi søkte opp butikkene som selger luftkondisjoneringsapparater og stilte spørsmålet; “Hvilken portabel aircondition anbefaler dere og hvilken er forbrukerne mest fornøyd med?”
Istedet for å anbefale bare en så anbefalte de disse fire merkene; Electrolux, Dyson, Woods og Delonghi.

 

Etter videre etterforskning og granskning om funksjoner, hvor stort område den kan dekke, pris og selvfølgelig miljøaspekten, så falt valget på Electrolux ChillFlex Pro-serie.


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 23 september 2020
Nå når du har funnet den beste luftkjøleren men kanskje synes at den er litt for stor, så kan gå inn på denne siden og lese om den beste bordsvifta. Og for deg som ikke nøyer deg med en liten vifte eller en portabel AC, men vil ha en luftvarmepumpe istedet så kan du lese hvilken varmepumpe som er best i test her!

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på den flyttbare luftkonsidjoneringen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste luftkjøleren til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!