belgisk vaffeljern test

Belgisk vaffeljern test 2023 - lag delikate vafler hjemme

Har du spist en belgisk vaffel noen gang? Da var det nok utenlands, for i Norge er de ikke så vanlige – enda. 


Lengre sør er disse dog vanlige og det som skiller disse fra vanlige tradisjonelle vafler er først og fremst at de er tykkere og firkantete. Det er med andre ord plass til mange godsaker på, som f.eks. mye krem og syltetøy – eller hvorfor ikke fylle disse med sjokoladesaus! 

 

Belgiske vafler blir stadig mer populært i Norge og er et hyggelig innslag på matbordet om man vil by venner eller familie på noe ekstra. 


For at vaflene skal få rett form og tykkelse kreves det blant annet en annen vaffelrøre som inneholder gjær, men du trenger også et såkalt belgisk vaffeljern som er vanlige i blant annet USA.
Belgisk vaffeljern best i test

I og med at denne typen av vaffeljern ikke er så vanlige i Norge enda, er det ikke så mye utvalg og ekspertene har ingen aktuelle tester. Men et belgisk vaffeljern som har fått mange bra omtaler av forbrukere er Cloer CL1445 for deg som har lyst på et belgisk vaffeljern.


Belgisk vaffeljern best i test – Cloer CL1445

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Cloer CL1445 Vis færre priser Vis flere priser


Med Cloer CL1445 lager du de lekreste belgiske vaflene. Du gjør 2 vafler av gangen som betyr at du halverer steketiden. I og med non-stick belegget risikerer du ikke at vaflene kleber seg. Jernet er også enkelt å rengjøre.


Vaffeljernet har også flere steg som gjør at du selv bestemmer hvor godt stekt du vil at vaflene skal være. Det har også en indikator som viser når vaflene er ferdige.


Dette sier forbrukerne om Cloer CL1445

Her på Best i test Guiden tar vi jo alltid hensyn til disse omtalene i og med at det er forbrukerne som vet best hvordan produktet fungerer i hverdagen. Denne gangen tar vi ekstra mye hensyn til dette i og med at det ikke fins noen tester. Her kan du lese eksempler på hva forbrukerne har skrevet om testvinneren;

 

”Et veldig bra produkt i forhold til pris. Ble noen supre vafler i dette jernet, Er veldig fornøyd”  


”Supert Belgisk vaffeljern!” 


”Veldig bra produkt. Fungerer finfint fra første gangen jeg stekte de herlige vaflene mine. Anbefales, da jeg i lang tid fikk letet etter et belgisk vaffeljern."


"Denne lager særdeles gode vaffler. Du kan få dem myke eller sprø etter eget ønske. Men som du ser av bildet er det en stor åpen sprekk foran, så hvis du feilberegner mengden røre, ender det opp her når det flyter over. Og det er umulig å gjøre rent der... Men så lenge man bruker riktig mengde røre skal det godt gjøres å få bedre vaffler."


" Supert! Veldig godt vaffeljern. Jeg anbefaler det til andre!" 


"Fungerer veldig godt. Blir fort varm, og blir gode belgiske vafler. :-)"


"Bra belgisk vaffeljern som lager gode vafler!supert at man kan stille inn steketiden." 


"Funker veldig bra, men rommer litt lite overflødig røre."


"Et veldig bra produkt i forhold til pris . Ble noen supre vafler i dette jernet, Er veldig fornøyd ."  


"Dette vaffeljernet steker knallgode Belgiske vafler. Lett å betjene og lite søl. 4X7 ruter gir STORE vafler."


"Deilige vafler. Supert Belgisk vaffeljern! Ikke noe som slår belgiske vafler med is."


"Kjæresten min er kokk og er vanskelig å finne gave til når det kommer til kjøkkenutstyr. Da jeg fant dette til en billig penge kom jeg frem til at den skulle ha ha. Nå har han allerede brukt den opptil flere ganger og han er meget begeistret for den. Super lekkert jern." 


"Kjøpte den for 1 mnd. siden og er veldig fornøyd med kjøpet"


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle, og det som noen nevner er at man må være forsiktig så man ikke tar for mye røre - da renner det ut. 


Her kjøper du testvinneren til best pris


Og nå når du skal be hjem venner og familie på herlige belgiske vafler så vil du jo selvfølgelig by på den beste kaffen også! Vi vet hvilken kaffetrakter som er den beste!

 

Om du vil lese om det beste kjøleskapet eller den beste komfyren så kan vi hjelpe deg med dette også, klikk bare på linken så får du svar!  

 

Tips! Du som blir med i vår Facebook gruppe får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på vaffeljernet her ovenfor. På den måten kan du gjøre et riktig kupp = det beste belgiske vaffeljernet til lavest pris! Klikk på Liker så holder vi øynene oppe for deg heretter!


Låne penger

For deg som trenger ekstra har vi en side med lån med lav rente.


belgisk vaffel


~ Nydelige belgiske vafler med vaniljeis, sjokoladesaus og jordbær. Nam! ~Best i test Guidens tester på KjøkkenutstyrAnita Carlsen

Best i test: Vaffeljern-Belgisk

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2019-05-09 og sist oppdatert