belgisk vaffeljern test

Det beste belgiske vaffeljernet 2021

Har du spist en belgisk vaffel noengang? Da var det nok utenlands, for i Norge er de ikke så vanlige – enda. Lengre sør er disse dog vanlige og det som skiller disse fra vanlige tradisjonelle vafler er først og fremst at de er tykkere og firkantige. Det er med andre ord plass til mange godsaker på, som f.eks. mye krem og syltetøy – eller hvorfor ikke fylle disse med sjokoladesaus!

 

 

Belgiske vafler blir stadig mer populært i Norge og er et hyggelig innslag på matbordet om man vil by venner eller familie på noe ekstra. For at vaflene skal få rett form og tykkelse kreves det blant annet en annen vaffelrøre som inneholder gjær, men du trenger også et såkalt belgisk vaffeljern som er vanlige i blant annet USA.

 

Er du ikke helt sikker på hva belgiske vafler er så kan du ta en titt her så får du mer informasjon.

 


Belgisk vaffeljern best i test

I og med at denne typen av vaffeljern ikke er så vanlige i Norge enda, er det ikke så mye utvalg og ekspertene har ingen aktuelle tester. Men et belgisk vaffeljern som har fått mange bra omtaler av forbrukere er Cloer CL1445 for deg som har lyst på et belgisk vaffeljern.

Beste vaffeljern til belgiske vaffler 2020

Belgisk vaffeljern best i testCloer CL1445

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 16 januar 2021
Cloer CL1445


Dette er et vaffeljern fra 2012 som betyr at forbrukerne har kunnet dele sine opplevelser. Her på Best i test Guiden tar vi jo alltid hensyn til disse omtalene, og denne gangen gjør vi det mer enn vanlig i og med at det ikke fins noen tester.

 

Noen av disse omtalene er blant annet; ”Et veldig bra produkt i forhold til pris. Ble noen supre vafler i dette jernet, Er veldig fornøyd” , ”Supert Belgisk vaffeljern!” , ”Mycket bra produkt. Funkat finfint från första gången jag gräddade på mina härliga våfflor. Rekommenderas, då jag under en lång tid fick leta efter ett belgiskt våffeljärn.”  


Her kjøper du belgisk vaffeljern best i test til best pris


Og nå når du ska be hjem venner og familie på herlige belgiske vafler så vil du jo selvfølgelig by på den beste kaffien også! Vi vet hvilken kaffetrakter som er den beste!

 

Om du vil lese om det beste kjøleskapet eller den beste komfyren så kan vi hjelpe deg med dette også, klikk bare på linken så får du svar!  

 

Tips! Du som blir med i vår Facebook gruppe får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på vaffeljernet her ovenfor. På den måten kan du gjøre et riktig kupp = det beste belgiske vaffeljernet til lavest pris! Klikk på Liker så holder vi øynene oppe for deg heretter!


belgiske vafler - test

Nydelige belgiske vafler med vaniljeis, sjokoladesaus og jordbær. Så godt!