Belgisk Vaffeljern - best i test!

 

Det beste belgiske vaffeljernet 2018-2019

Har du spist en belgisk vaffel noengang? Da var det nok utenlands, for i Norge er de ikke så vanlige – enda. Lengre sør er disse dog vanlige og det som skiller disse fra vanlige tradisjonelle vafler er først og fremst at de er tykkere og firkantige. Det er med andre ord plass til mange godsaker på, som f.eks. mye krem og syltetøy – eller hvorfor ikke fylle disse med sjokoladesaus! 

 

Belgiske vafler blir stadig mer populært i Norge og er et hyggelig innslag på matbordet om man vil by venner eller familie på noe ekstra. For at vaflene skal få rett form og tykkelse kreves det blant annet en annen vaffelrøre som inneholder gjær, men du trenger også et såkalt belgisk vaffeljern som er vanlige i blant annet USA.

 

Er du ikke helt sikker på hva belgiske vafler er så kan du ta en titt her så får du mer informasjon.

 

 

Best i test – belgisk vaffeljern

I og med at denne typen av vaffeljern ikke er så vanlige i Norge enda, er det ikke så mye utvalg og ekspertene har ingen aktuelle tester. Men et belgisk vaffeljern som har fått mange bra omtaler av forbrukere er Cloer CL1445 for deg som har lyst på et belgisk vaffeljern.

 

 

Bra vaffeljern til belgiske vaflerCloer CL1445

 

Se dagens aktuella pris

  

Dette er et vaffeljern fra 2012 som betyr at forbrukerne har kunnet dele sine opplevelser. Her på Best i test Guiden tar vi jo alltid hensyn til disse omtalene, og denne gangen gjør vi det mer enn vanlig i og med at det ikke fins noen tester.

 

Noen av disse omtalene er blant annet; ”Et veldig bra produkt i forhold til pris. Ble noen supre vafler i dette jernet, Er veldig fornøyd” , ”Supert Belgisk vaffeljern!” , ”Mycket bra produkt. Funkat finfint från första gången jag gräddade på mina härliga våfflor. Rekommenderas, då jag under en lång tid fick leta efter ett belgiskt våffeljärn.”  

 

Her kjøper du vaffeljernet til best pris

 

CDON selger denne testvinneren for bare 483 kr om du klikker her. Frakt på 39 kr kommer i tillegg.

 

Vil du kjøpe dette jernet hos Kitchen Time betaler du bare 483 kr.Frakt på 59 kr kommer i tillegg. 

 

Du får kjøpt denne testvinneren hos Skousen. Her er prisen 1158 kroner inkludert frakten hjem til deg.

 

Tretti selger også dette belgiske vaffeljernet. Her betaler du 1258 kroner, og frakten inngår i prisen.

 

Hos White Away får du dette belgiske vaffeljernet for 1158 kroner om du klikker her Frakten er gratis! 

 

Og nå når du ska be hjem venner og familie på herlige belgiske vafler så vil du jo selvfølgelig by på den beste kaffien også! Vi vet hvilken kaffetrakter som er den beste!

 

Om du vil lese om det beste kjøleskapet eller den beste komfyren så kan vi hjelpe deg med dette også, klikk bare på linken så får du svar!  

 

Tips! Du som blir med i vår Facebook gruppe får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på vaffeljernet her ovenfor. På den måten kan du gjøre et riktig kupp = det beste belgiske vaffeljernet til lavest pris! Klikk på Liker så holder vi øynene oppe for deg heretter!

 

 

 


  • Søk på Best i Test Guiden

Om Best i Test Guiden