Hårføner best i test 2023 - hårføner test - beste hårtørkeren

Hårføner test 2024 - vakkert hår som holder lenge

Om du leter etter en hårføner og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommer helt rett! 


Vi har lest alle aktuelle tester og selvfølgelig funnet ut hva forbrukere som allerede har kjøpt en hårføner synes om den. 


Dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe en dårlig handel og kjøpe den beste hårføneren direkte!Derfor skal du ha en hårføner

Med en bra hårføner øker sjansene for at du får håret akkurat slik du vil ha det. Først og fremst får du tørt hår på nulltid, som kanskje er hovedgrunnen til at du kjøper en hårføner, men den gjør så mye mer. 


Når du føner håret tørt blir det blant annet fyldigere, det er lettere å style håret, du får en mer holdbar frisyre, du kan krølle håret og du får oftest mer glans. Med en skikkelig bra hårføner får du det perfekte resultatet hver gang!


Slik føner du håret på best måte

Bruk alltid varmebeskyttende produkter i håret før du føner, dette hjelper håret å holde seg sterkt og fint.


- Ikke hold føneren for nære. Jo nærmere du holder hårtørkeren jo varmere blir det, og da skader du håret mer.


Om du bruker stylingprodukt som gir volum, pass på å ikke bruke så mye i og med at dette tynger håret.


- Føn alltid oppefra og ned så minimerer du risikoen for at håret blir krusete og maksimerer hårets naturlige glans.


- Behold alltid "nebbet" på. Dette gjør at føningen blir mer effektiv og håret blir mindre brusete.


- Rens føneren med jevne mellomrom. Det samles stylingrester, hår og støv som kan gjøre føningen mindre effektiv og til og med brannfarlig.


Det er mange modeller på markedet i dag i alle mulige prisklasser, derfor har vi skapt denne siden for å hjelpe deg å finne den beste hårføneren til lavest pris og premiumhårføneren!


Hårføner best i test 2024


Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og selvfølgelig tatt hensyn til hva forbrukerne synes har vi en vinner! Hårføneren som er best i test akkurat nå heter Remington AC9140 ProLuxe.


Remington AC9140 ProLuxe er en høyt verdsatt hårføner. Motoren har en effekt på 2400W som er sterkt nok til tykt og langt hår. For å få et glansfullt resultat uten statisk elektrisitet har den 90% flere ioner enn tidligere modeller. 


Den nye OPTIheat-teknologien bruker varme til å forme og sette frisyren som resulterer i at du oppnår den gode salongfølelsen hjemme i hverdagen.


Føneren har 3 varmeinstillinger og 2 hastigheter så du kan anpasse den best til ditt hår. Remington AC9140 er også stillegående og ledningen er hele 3 meter. Vekten er på 710 gram.


Du får med 3 munnstykker; et slankt luftkonsentreringsmunnstykke, et stylingmunnstykke og en diffuser.


Med Remington AC9140 ProLuxe får du muligheten til å gi håret ditt den stilen du vil ha hele dagen! Og du?!

Om du registrerer kjøpet ditt hos Remington i løpet av 28 dager gir de deg 1 år ekstra garanti for dette produktet.


Ulemper da? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi bestemmer oss og det som nevnes er at den bråker litt for mye og at noen synes den er litt tung, men ellers er de veldig fornøyd med Remington AC9140.


Her kjøper du den beste hårføner til best pris!
Dette sier ekspertene og forbrukerne

Det er dessverre brist på eksperttester på hårfønere idag så derfor har vi lagt ekstra stor vekt på hva forbrukerne sier. Her kommer noen eksempel;


"Åh jeg likte denne hårføneren kjempemye! Den sterkeste funksjonen på blåsingen tørker håret på bare noen minutter! Det skader jo ikke at den er såå søt i rosa med gull! Dessuten liker jeg at den er litt mindre så den er enkel å ha med på reisa."


"Hårføneren har kraftig effekt, men er litt tung. Jeg er veldig fornøyd med designet"


"Kjempebra hårføner som tørker håret raskere en alle de andre jeg har testet. Har bare pluss å si om dette produktet, synes absolutt den er verdt å investere i"


"En hårføner som virkelig er alt i ett. Jeg liker de tre munnstykkene som følger med og fungerer i alle situasjoner. Håret mitt som alltid blir veldig krusete blir det ikke i det hele tatt av denne." 


"Den eneste ulempen var at den var litt for stor men tror de fleste på markedet idag er på denne størrelsen"


"Ikke bare en fin hårføner men også kraftig som gjør håret mitt tørt raskt. Flere munnstykker gør føningen mer spennende. Den lange ledningen er et stort pluss." 


"Stilig design, denne får gjerne ligge framme. Lett å bruke, lett å holde. Dessuten liker jeg alle ulike valg på varme/kald luft og styrke. Det eneste negative var lyden, men skal man ha full blås så skal man;)"


"Sykt fornøyd med denne! Ikke nok med at den er fin og tørker det tykke håret mitt i en fei. Brukte den også på hunden min og både han og jeg var veldig fornøyd med hvor fort han ble tørr."


"Hårføner av veldig god kvalitet. Til tross for vekten ligger den bra i hånda. Lett å bruke."


Beste hårføner premiumvalg 2024


Det beste premiumvalget er uten tvil en Dyson hårføner. Den heter Supersonic och har åpnet opp for en ny standard blant hårfønere. I klassisk Dyson-manérer har de enda en gang klart å levere et upåklagelig produkt - utenom prisen. Det første du legger merke til hos Dysons hårføner Supersonic er designen. Det er ingen tvil om at denne hårføneren ser kul ut. Grunnen til at hodet er så lite og kompakt kommer an på at motoren sitter i håndtaket. I og med dette så blir den mer stabil å holde i. Supersonic veier 659 gram og er absolutt ikke den letteste på markedet, men takket være plasseringen av motoren føles den lettere.


En av grunnene til at superføneren er så populær hos eksperter og forbrukere er blant annet på grunn av den kraft den har. Med hjelp av Dysons Air Multiplier-teknologi suges luften in og blir "forsterket". 


Takket være designen kan du enkelt rette luftstrømmen dit du vil og style håret ditt akkurat som du vil ha det. I mange tester og forbrukeranmeldelser nevnes blant annet at det bara tar halvparten så lang tid å få håret tørt og mange forteller at resultatet er et hår som er mye mykere og får mer glans pluss at det ikke blir krusete.


Om du er redd for at håret skal slites kan vi glede deg med at det er et innebygd system som stopper temperaturen fra å bli for høy og skade håret ditt.


En annen finesse er at du setter på alle tilbehør ved hjelp av en magnet. Den er også brukervennlig og knappene er intuitive. Det er 4 ulike instillinger både for luftstrømsstyrken og varmen. Vil du forandre temperaturen må du pause føneren. Det finnes også en knapp som lar deg bytte den varme luften mot kald. Dette er bra i og med at du helst skal avslutte føningen med kald luft for at frisyren skal holde seg bedre.


Lydnivået på Dyson Supersonic er også noe den prises for - den er atskillig mer stillegående enn andre hårfønere på markedet. Grunnen til dette er fordi det brukes 13 blad i vifta istedet for 11 som er normalt. Den er såpass "stille" at det går bra å holde en vanlig samtale mens du tørker håret.


Selv om prisen på denne føneren er veldig høy så sparer den deg for tid og forhåpentligvis noen frisørbesøk på grunn av stylingfunksjonene. Garantien gjelder i 2 år.


Her kjøper du Dyson Supersonic til best pris!
Dette sier forbrukerne om Dyson Supersonic

Som vanlig her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere sier om produktet sitt, det er jo tross alt de som har den største og viktigste erfaringen. Her kan du lese noen omtaler;


"Fantastisk, beste hårtørkeren noensinne og en innovativ design fra både et estetisk og funksjonelt perspektiv. Dessverre er den veldig dyr." 


"Denne hårføneren er veldig lett som betyr mye for oss med mye hår og som vil bruke så lite tid som mulig på å holde opp en hårføner. Den har halvert tiden det pleier å ta for meg å tørke håret mitt. Armene mine blir ikke like trøtte OG den er ikke like høylytt som andra hårfønere."


"Beste hårføneren jeg noengang har hatt - veldig rask og enda en myk tørking. Den eneste ulempen jeg kan nevne er at den ikke kom i den fine forpakningen som jeg så på TV." 


"Jeg har hatt denne hårtørkeren i noen måneder nå og bruker den enda. Kvaliteten er utrolig og luftstrømmen er imponerende. Jeg liker også at den største delen av vekta ligger i håndtaket så den er lett å bruke." 


Dyson hårføner - dette sier ekspertene om premiumvinneren

Trustedreviews var i begynnelsen veldig skeptiske til hårføneren fra Dyson på grunn av prisen. Etter bruk har de forandret seg, de gir Dyson 4,5 av 5 stjerner og liker at den er forholdsvis stille, tørker håret på halve tiden og at sluttresultatet er mykere og rettere enn andre produkter. De drar ned på at prisen er høy, at den er tung og at man må slå av føneren for å endre temperaturen. 


Business Insider liker Supersonic og synes prisen er rettferdig og at den passer spesielt bra for de som har langt og krusete hår som trenger mer underhold.


Techadvisor kaller Supersonic for et "teknologisk under". De gir den 4,5 stjerner av 5 og liker at den er snillere mot håret ditt, mer komfortabel og at den er raskere på å tørke og style håret ditt. 


TheWifeChoice gir Supersonic 4,6 av 5 poeng. De liker at det er digitale sensorer som kjenner når varmen er for høy og at lydnivået er forholdsvis lavt. Det beste med Supersonic er ifølge magasinet at den er så enkel og intuitiv å bruke at føningen blir et sant nøye. De mener også at det blir stor forskjell med motoren i håndtaket som resulterer i at hårtørkeren ikke er tung i toppen men holder seg velbalansert og jevn i hånden.


Glamour liker Supersonic og skriver mest om hvor bra den avsluttet den evige kampen mot "frizzen". Skribenten Abigail forteller at tørkingen av håret hennes, som normalt tar 35 minutter, bare tok 12 minutter. Hun skriver også at resulatatet var elegant og skinnende.


Vi også tatt med to videoomtaler. Du kan se You-tuberen Trina Duhra teste sin Supersonic her. Vi har også en video fra en riktig frisør, TheSalonGuy, som tester Supersonic.Tips 1: Vi kan også tipse deg om å lese testen på den beste rettetangen og den beste krølltangen

  

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på en av disse hårfønerne. På den måten så kan du gjøre et riktig godt funn = den beste hårføneren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!Anita Carlsen

Best i test: Hårføner

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert