Hvem er vi på Best i test Guiden?

Er det ikke moro å lese tester i aviser og magasin! Undersøke hvilke produkter som virkelig er de beste innenfor et visst område. Spørre selgere i forskjellige butikker om hva de synes og hvorfor de har den posisjonen de har. Kanskje ringe rundt litt eller snakke med et verksted som har service på de aktuelle produktene, for å få greie på hvor mange av produktene som blir levert gjentatte ganger, etter at butikken har solgt produktet. Det er tross alt slik at en del varemerker har mer problem med sine produkter enn andre.

 

Deretter gjenstår det selvfølgelig å finne den laveste prisen, som du vanligvis får når du handler på nettet og veie opp dette mot tjenesten som du kan få ved å kjøpe produktet i en nærbutikk, i stedet for. Selvfølgelig er alt dette moro! Eller?

 

Vi synes hvert fall at dette er moro og vil med denne internettsiden dele hva vi har kommet frem til, under de mange arbeidstimene vi har lagt ned, for å finne ut hva som virkelig er Best i test i dag!

Det er Bäst i testguiden Scandinavia AB som eier Best i test Guiden i Norge og Sverige. Vi som jobber på Bäst i testguiden Scandinavia AB er:

 

Christopher

 

Christopher Holmerin er ansvarlig for Bäst i test Guiden Scandinavia AB.

 

Om du har spørsmål eller tanker om nettsiden… innhold eller kommersielle spørsmål, så er du velkommen til å kontakte meg på: 
christopher @ bestitestguiden.com

 

Anita 

Anita

 

Anita Braa er redaktør og ansvarlig for Best i test Guiden siden år 2013.

 

Om du har spørsmål eller tanker om Best i test Guiden så er du velkommen til å kontakte meg på:
anita @ bestitestguiden.com

 

 

Isak

 

Isak Berglind sørger for at alt det tekniske fungerer som det skal her på webben. Han tar seg av all programmering så du kan komme til Best i test Guiden fra hvilken som helst enhet og få en behagelig opplevelse når du surfer rundt her.

 

Besøksadresse:

Bäst i test Guiden Scandinavia AB 

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm

 


 

Slik ble Best i test Guiden til

Visste du at Best i test Guiden egentlig ble til av ren lathet? Ja, det er faktisk sant! Og slik gikk det til når Best i test Guiden fikk se dagens lys i 2009…

 

Da jeg, Robert, vokste opp så var det to blad jeg leste. (Egentlig tre, men Bamse er litt for flaut å nevne så det ser vi bort ifra) Men det jeg leste var Donald Duck og svenske Råd & Røn! Dette var min litteratur. Vi abonnerte på disse i familien og det var det jeg fordrev tiden med mellom lekser, MTV og dataprogrammering. Da – på 80-tallet.

 

Dette med tester og teknikk har med andre ord alltid vært en stor del av mitt liv og mest sannsynlig er det derfor familie og venner alltid spør meg; “Du som har kontroll på alle gadgets/dingser, hvilken støvsuger/kamera/data er best akkurat nå?” Jeg liker jo å sammenstille tester og søke etter bra produkter, så jeg svarte dem så godt jeg kunne.

 

Men for fire år siden, når jeg fikk samme spørsmål gang på gang fra venner og familie så kjente jeg at latsekken kom fram! Jeg tenkte, “Nei, jeg legger sammenstillingene på nettet i stedet, så får de se selv.” Da er jo alle kildene der og så slipper jeg svare flere ganger i måneden på hvilke produkter jeg anbefaler. Sløvt. Men praktisk! Sammen med min venn Peter så skapte vi de første sidene med blant annet vinterdekk, flatskjerm-TV og spikermatter (noen som husker dem?)

 

Men årene gikk og det viste seg at det ikke bare var min familie som satte pris på forarbeidet. I dag er det mellom 170 000-200 000 personer som besøker den norske og svenske Best i test Guiden hver måned. Men det manuelle arbeidet gjøres fortsatt på samme grundige måte og jeg skriver fortsatt som om det var til mine venner. Jeg skulle f.eks. aldri lenke til en butikk som jeg ikke selv skulle handlet i.

 

Den eneste forskjellen er at det i dag er atskillig flere venner som leser webben, enn da jeg begynte for 5 år siden. En del kjenner jeg. De fleste har jeg aldri truffet. Men jeg ser allikevel alle besøkere som mine venner. Og jeg er glad at jeg har fått din tillit også. Det er jeg virkelig. Takk!” 

 

Kikk gjerne inn på Facebook-siden vår og klikk på Liker om du liker oss like mye som vi liker deg!

 

 

 

 

 

 

 


  • Søk på Best i Test Guiden
Om Best i Test Guiden