Hvem er vi på Best i test Guiden?

Er det ikke moro å lese tester i aviser og magasin! Undersøke hvilke produkter som virkelig er de beste innenfor et visst område. Spørre selgere i forskjellige butikker om hva de synes og hvorfor de har den posisjonen de har. Kanskje ringe rundt litt eller snakke med et verksted som har service på de aktuelle produktene, for å få greie på hvor mange av produktene som blir levert gjentatte ganger, etter at butikken har solgt produktet. Det er tross alt slik at en del varemerker har mer problem med sine produkter enn andre.

 

Deretter gjenstår det selvfølgelig å finne den laveste prisen, som du vanligvis får når du handler på nettet og veie opp dette mot tjenesten som du kan få ved å kjøpe produktet i en nærbutikk, i stedet for. Selvfølgelig er alt dette moro! Eller?

 

Vi synes hvert fall at dette er moro og vil med denne internettsiden dele hva vi har kommet frem til, under de mange arbeidstimene vi har lagt ned, for å finne ut hva som virkelig er Best i test i dag!

Det er Bäst i testguiden Scandinavia AB som eier Best i test Guiden i Norge og Sverige. Vi som jobber på Bäst i testguiden Scandinavia AB er:

 

Christopher


Christopher Holmerin er ansvarlig for Bäst i test Guiden Scandinavia AB.

 

Om du har spørsmål eller tanker om nettsiden… innhold eller kommersielle spørsmål, så er du velkommen til å kontakte meg på:
christopher @ bestitestguiden.com

 

Anita 


Anita Braa er redaktør og ansvarlig for Best i test Guiden i Norge siden år 2013.

 

Om du har spørsmål eller tanker om norske Best i test Guiden så er du velkommen til å kontakte meg på:
anita @ bestitestguiden.com

 

Ronnie

Ronnie Rosenlund Jørgensen er redaktør på Bedst i Test Guiden i Danmark siden år 2019. 

Om du har spørsmål eller tanker om danske Bedst i test Guiden er du velkommen til at kontakte meg på:

ronnie @ bedstitestguiden.dk 

 

 

Isak

Isak Berglind sørger for at alt det tekniske fungerer som det skal her på webben. Han tar seg av all programmering så du kan komme til Best i test Guiden fra hvilken som helst enhet og få en behagelig opplevelse når du surfer rundt her.

 

Besøksadresse:

Bäst i test Guiden Scandinavia AB 

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm

 


 

Slik ble Best i test Guiden til

Visste du at Best i test Guiden egentlig ble til av ren lathet? Ja, det er faktisk sant! Og slik gikk det til når de første sidene så dagens lys i år 2009…

 

Det  var en mann ved navn Robert Nilsson som grunnla denne nettstedet.. Dette med tester og teknologi har alltid vært en stor del av livet hans og mest sannsynlig var det derfor det var så mange som sendte mail til ham med spørsmålet;”Du som vet alt om gadgets/dingser, hvilken støvsuger/kamera/data er best akkurat nå? Og i og med at han likte å oppsummere tester og lete etter bra produkt så svarte han så godt han kunne.

 

Men når han fikk samme spørsmål gang på gang fra venner og familie så ville han gjøre det lettere for seg selv. Han tenkte; “Nei, jeg legger oppsummeringene på nettet i stedet, så får de se selv. Da er jo alle kildene der og så slipper jeg svare flere ganger i måneden på hvilke produkter jeg anbefaler.” Sløvt. Men praktisk!

 

Sammen med en venn lagde han de første sidene, med blant annet vinterdekk, flatskjerm-TV og spikermatter (er det noen som husker dem?)

 


Slik så førstesiden på Bäst i test ut i februar 2010.

 

Men årene gikk og det viste seg at det ikke bare var familien hans som satte pris på det grundige forarbeidet. I dag er det over 200 000 personer som besøker den norske og svenske Best i test Guiden hver måned. Denne utviklingen er selfølgelig veldig hedrende og morsom!

 

Og til tross for den store ekspansjonen, gjør vi fortsatt arbeidet på den samme omsorgsfulle måten. Vi samler inn, oppsummerer og analyserer alt materiale helt manuellt. Og vi skriver fortsatt som om det var til vennene våre. For det er akkurat så vi ser på deg som leser Best i test Guiden; Som en god venn på besøk!

 

Kikk gjerne inn på Facebook-siden vår og klikk på Liker om du liker oss like mye som vi liker deg!