Concealer test 2023, best i test concealer

Concealer test 2024 - glatter ut fine linjer og dekker jevnt

Om du vil ha den beste concealeren som bekjemper livløs hud, glatter ut fine linjer og dekker ufullkomligheter best har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere liker best av concealerne som finnes på markedet i dag.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste concealeren til best pris direkte!


Beste concealer 2024

Concealer Best i test

Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml

Concealer best i test Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml
  • Bekjemper sliten og livløs hud

  • Dekker mørke ringer rundt øynene

  • Glatter ut fine linjer og rynker

  • Lys i tonen og dekker ikke urenheter helt

Anbefalt concealer

Nars Radiant Creamy Concealer 6ml

Concealer best i test Nars Radiant Creamy Concealer 6ml
  • Skjuler ufullkommenheter og reduserer fine linjer

  • Beriket med fukt

  • 30 nyanser

best pris i samarbeid med Prisjakt

Derfor skal du ha en concealer

En concealer, eller dekkstift som det også kalles, brukes blant annet for å dekke urenheter, rødhet og pigmentflekker i huden, skjule mørke ringer under øynene og jevne ut fine linjer. 


De er mange ganger så bra at ledende personer innen skjønnhetsindustrien lar være å bruke foundation og satser mest på concealeren. Det viktigste er at du finner en som passer hudtonen din best for at det skal se naturlig og feilfritt ut. 


Du kan bruke den på mange måter - alt fra å fremheve øyebrynene dine, fjerne mørke ringer rundt øynene eller skjule kviser. Men det er viktig å ikke applisere for mye i og med at det gjerne blir veldig ujevnt og ser flekkete ut. Det beste er å legge lager på lager og bygge på gradvis med hjelp av en svamp, børste eller fingrene. 


Få gode tips på hvordan du påfører concealeren rett her!
Concealer best i test 2024


Beste concealer akkurat nå - YSL Touche Eclat Concealer

(Klikk på  bildet for mer informasjon om den beste prisen!)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 februar 2024

Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml


Med sin stilige design ser den ut som en kulepenn og du trykker ut så mye eller lite du vil med den svarte knappen. Yves Saint Laurent Touche Eclat har vunnet mange priser gjennom årene som du kan lese mer om lengre ned på siden. 


YSL Touche Éclat piffer opp og fikser til det du vil i alle situasjoner. Har du sovet dårlig og fått mørke ringer under øynene som resultat er denne concealeren den beste på å lysne opp huden. 


Den har en kremete konsistens som er veldig tynn og naturlig ved påføring. I og med at den er kremete er det ikke like stort problem om du har tørr hud, den fester seg som den skal uten å kake seg.


Yves Saint Lauren Touche Éclat fåes i 7 forskjellige nyanser.  


Dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du se noen eksempel på hva forbrukerne sier om Yves Saint Laurent Touché Eclat ;


"Veldig god dekkevne, fjerner blåfarge under øynene. Gir et åpent blikk. "


"Vidunderbørste! Tryllestav! Jeg putter den litt under øynene og i øyekroken og vipps løfter den blikket og får meg til å se våken og klar ut. Har tørr hud, men den legger seg sånn på huden at det er umulig å se at du har sminket huden. Får ikke utbrudd. Kan også legges på kinnbena som highlighter "


"Den beste concealeren av dem alle. Har prøvd mange, men faller alltid tilbake til denne. Naturlig resultat som sitter pent på huden under øynene. "


"Andregangskjøper av denne, og kommer ikke til å bytte med det første. Lysner godt under mørke øyne uten at det synes. "


"JEG ER BESATT AV DENNE! Denne brukte jeg for dørste gang for ca 15 år siden da jeg var tenåring og fikk den i gave. Siden da er det en av mine all time favorite sminkeprodukter. Det er en fantastisk naturlig "concealer". Skulle kanskje ikke kalle det en concealer for den lysner mer opp og skjuler litt av ens mørke ringer. Men den ser bare så himla fresh ut rundt øyene og blir aldri kakete eller unaturlig. Jeg er en sucker for sminke som ser så naturlig ut som det bare er mulig og da er denne perfekt!"


"Denne kommer jeg til å ha med meg hele livet. Ikke en dekkende concealer som jeg hadde tenkt meg i det hele tatt, men virkelig noe helt annet! Gjør sånn at skyggene under øyene blir mindre og på den måten ser man piggere ut. HELT FANTASTISK!"


"Klassisk produkt som alltid fungerer, finnes i flere nyanser. Har prøvd andre, billigere varemerker men blir alltid skuffet. Originalet er best!"


"Beste concealeren som finnes ifølge meg. Den dekker og gir lyster samtidig."


"Kjempefornøyd. Veldig lett, og allikevel god dekkevne. Den beste jeg har prøvd, og jeg har prøvd det meste. "


"Bra å bruke under øyene for å dekke mørke ringer."


"Holder hele dagen."


"For meg den beste concealeren, vil ikke ha noen annen enn denne, skjuler alt jeg vil skjule, bortsett fra rynkene som begynner å dukke!"


"En klassiker - beste highlighteren."


Her kan du kjøpe testvinneren til best pris

BliVakker.no selger concealeren for bare 448 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

448 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml!

Lyko selger Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml for bare 484 kr inkludert frakt når du klikker her!
Anbefalt concealer

Om du synes at concealeren fra YSL er litt for lys i tonen og heller vil ha en som passer hudtonen din kan Nars Radiant være noe for deg!


Anbefalt concealer - Nars Radiant Creamy Concealer

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 februar 2024

Nars Radiant Creamy Concealer 6ml


Nars Radiant er en riktig bestselger og har med over 11 000 forbrukeromtaler blitt en av de mest populære concealerne på markedet akkurat nå.


Den kremete formelen gjenfukter den følsomme og tynne huden rundt øynene samtidig som det mineralbalanserte pulveret korrigerer mørke ringer


Nars Radiant holder i ca 16 timer og fåes i 30 ulike nyanser. Dette gjør det enkelt å finne den som passer hudtonen din. 


Dette sier forbrukerne

"Har brukt denne i flere år og kommer ikke til å bytte den ut! Den gir et naturlig resultat og dekker samtidig godt! Lett å finne en farge som passer perfekt. Anbefaler på det varmeste!! ."


"Det blir ikke bedre enn dette."


"Jeg elsker denne concealeren. Kjøpte den for å skjule posene under øyene mine."


"Bra produkt."


"Dette er en av de beste concealerne jeg noengang har brukt - om du har noen flekker er denne for deg - den er perfekt."


"Utmerket concealer anbefales sterkt."


"Bra kvalitet."


Her kan du kjøpe concealeren til beste pris

Lyko selger Nars Radiant Creamy Concealer 6ml for bare 469 kr inkludert frakt når du klikker her!

469 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Nars Radiant Creamy Concealer 6ml!
Dette sier ekspertene i testene sine

MetroMode: Har testat 11 concealere. I denne testen får YSL Touche Éclat full pott (5/5)! De skriver at den passer best på mørke områder du vil lyse opp samt at den kan fikse hvilken dårlig nattesøvn som helst på et kick.


Klikk.no gir YSL Touche Éclat terningkast 5 og skriver at den er litt dyr men veldig god. De synes den gir et fint og naturlig resultat.


Aftonbladet: Utnevner Nars Radiant Creamy Concealer til best i test i sin concealer-test. De liker formelen og synes at den føles som en øyekrem. De synes også at Nars er den concealeren som "lykkes å holde seg lengst uten å legge seg i fine linjer" samtidig som den gir lyster og bidrar til et våkent utseende." 


Damernas Värld: Gir 4,2 poeng til YSL Touche Éclat. De synes ikke at den har samme effekt på veldig mørke ringer og store flekker. De liker dog at den lyser opp og gir glow og synes den er fin på kinnbenet. De liker også den smarte knappen som gjør det enkelt å trykke ut rett mengde i penselen.


The Beauty Nerd: Liker YSL Touche Éclat men synes den fungerer best for å highlighte istedet for å skjule. De liker dog at den ikke er så tørr og matt.


Real Simple: Kårer Nars Radiant Creamy Concealer til den beste concealeren alt i alt. De synes at den kremete formelen er skånsom mot huden rundt øyene samtidig som den har en enestående evne til å korrigere mørke områder rundt øyene. De har også tatt med brukerstatistikk og legger frem at denne concealeren har fått over 720.000 likes. 
beste concealer under øynene rynker - best i test concealer


~ Med den beste concealeren skjuler du mørke ringer rundt øyene og jevner ut fine linjer! ~
Tips 1: For deg som vil ha den beste antirynkekremen har vi selvfølgelig en side om det. Og vil du ha den beste ansiktsrengjøringsbørsten gir vi deg svar på dette. 


Tips 2: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du den beste concealeren til best pris! 


Anita Carlsen

Best i test: Concealer

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble sist oppdatert

Les også: