Beste selvbruning - best i test selvbruning.

Selbruning test 2024 - lekkert solbrun hele året

Om du vil ha en vakker solbrun hud året rundt uten farlige stråler har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester på selvbruningsprodukter og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere synes om brun uten sol produktene som kan kjøpes i dag.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal få den beste selvbruningen direkte og den fine sommerbrune huden du lengter etter.Dette er brun uten sol

Brun uten sol-produkter inneholder Dihydroxyacetone (DHA) som er et kjemisk stoff som finnes naturlig i ulike sukkerarter. Produktene går inn i det ytterste lageret av hudceller og gjør huden brun. Fargen forsvinner alt ettersom huden fornyer seg.


Selvbruningsprodukter gir en fin solbrun hud året rundt uten å utsette deg for farlige UV-stråler. og det finnes mange nyanser av brunfarger å velge mellom i dag. 


Det er helt opp til deg hvor brun du vil være - på sommeren velger du kanskje en mørkere farge, og på vinteren en lysere. De fleste selvbruningskremer er også fuktighetsgivende.


7 tips for beste resultat med selvbruning

  1. Peeling - rengjør huden først. For å få et jevnt resultat som holder lengre skal du fjerne det øverste laget med døde hudceller. Det gjør at fargen fester bedre.
  2. Fukt huden med fuktighetskrem. Brun uten sol har en tendens til å trenge seg inn i tørre hudpartier og gjør at det blir ujevnt, derfor skal du smøre deg inn med fuktighetskrem etter rengjøringen. Husk å la kremen synke inn før du tar på selvbruningen. 
  3. Unngå misfarging på neglene. Det er lurt med litt grunnarbeid på neglene også for å slippe misfarging og det gjør du best med å ta litt blank lakk på dem.
  4. Beskytt hendene. Bruk enten plasthansker eller selvbruningsvott for å unngå misfarging på hendene. Husk å vaske hendene godt med jevne mellomrom om du ikke bruker plasthansker, for å slippe oransje håndflater.
  5. Påføringen. Først må du sørge for å ha god tid og være nøye med påføringen. Bruk jevne sirkulære strøk og påfør litt av gangen kroppsdel for kroppsdel. Pass på områder som er tørre eller har tykk hud som albuer, knær, føtter og hender. Her skal du bare påføre en liten mengde.
  6. Vent. Tørketiden varierer fra ulike produkter, men vent minst 5 minutter før du tar på deg klær - gjerne lengre og vent minst 8 timer før du dusjer bort selvbruningskremen for best resultat.
  7. Bevar fargen. For å bevare brun uten sol fargen er det bra å unngå for mye såpe når du dusjer, klappe huden tørr med håndkleet og holde huden fuktig med lotion.


Selvbruning best i test 2024


Etter nøye gransking av ekspertuttalelser og hva forbrukerne synes blir valget enkelt. Det beste selvbruningsproduktet akkurat nå er Ida Warg Self-Tanning Mousse.


Ida Wargs Self-Tanning Mousse er en vakker selvbruningsmousse med duft av sommer som er lett å påføre. Du får en vakker solbrun farge raskt og den passer alle hudtoner.


Moussen inneholder 100% naturlig DHA og er fuktighetsgivende i 48 timer. Denne selvbruningsmoussen er også 100% vegansk. 


Ida Warg Self-Tanning Mousse skal brukes på tørr rengjort hud og du bør unngå å bløte huden 3 timer etter bruk.


Ulemper da? Det er jo alltid ulemper med produkter og disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Og det som noen sier er at det kan bli gult om man tar for tykt lager, noen skriver at de har fått utslett etter å brukt den og det er noen som synes at det blir ujevn farge.Her kjøper du Ida Warg selvbruning billigstSelvbruning test - dette sier ekspertene

2022

Damernas Värld testet 7 ulike selvbruningsprodukter og kåret også dette året Ida Warg Self Tanning Mousse til best i test med hele 5/5 poeng! De skriver at "den holder virkelig det den lover!" De synes den er lett å jobbe med og at den trekker fort inn i huden uten å føles klissete.


2021

Damernas Värld gjorde en test på selvbruningsprodukter og i denne testen fikk Ida Warg Self Tanning Mousse en andreplass med 4,9/5 poeng. De skriver blant annet; "Gir perfekt gyldenbrun farge, uten å bli oransje. resultatet holdt i nesten en uke." Selvbruningen som ble best i test var Saint Tropez Water Gel


Modette testet Ida Warg Self-Tanning Mousse og ga den 5/5 poeng! De skriver "Denne mousse er fantastisk og gir et fint og naturlig resultat". De tipser også om å bruke påføringshansken som hører til for beste resultat. 


YouTube på Ida Wargs egne YouTube-kanal kan du få mer informasjon om hennes brun uten sol og få svar på alle mulige spørsmål du har om produktet. 


Ida Warg selvbruning - så sier forbrukerne

Vi vil alltid vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen av bruken i hverdagen. Her kan du lese noen av omtalene Ida Warg Self-Tanning Mousse har fått;


"Enkel å bruke og gir fin solbrun hud."


"Jeg har brukt mange forskjellige selvbruninger til nå, og ingen er så god som denne. Brukt den en god stund nå også, kjempefornøyd!! Blir et veldig naturlig resultat, så om man er glad i veldig intens farge ville jeg gått for en annen. Men om man vil oppnå et naturlig og jevnt resultat er dette den beste selvbruningen. 😍 Tror hovedgrunnen til at jeg er så utrolig fornøyd er jeg føler ikke jeg dufter selvbruning der og da, eller dagen etter."  


"Denne selvbruningen er den beste jeg har testet. Gir en fin solkysset farge og en fantastisk glød=) Anbefaler virkelig denne."  


"Jeg er så fornøyd med Ida Warg sin selvbruning, og har ikke opplevd noe negativt med den i det heletatt. Den sitter på lenge og gir et jevnt og fint resultat med en gang. Fargen blir absolutt best etter kanskje 1-2 vask :D
Skal mye til for at jeg forandrer selvbruningsrutinen min <3
Love it."

"Ida har lykkes få frem et produkt som ikke lukter ille. Lett å applisere med hansken og et jevnt resultat. "


"Liker virkelig fargen som denne brun uten sol gir! Litt forvirrende først da moussen er hvit men etter ca et døgn hadde jeg fått en lett solbrun farge som ble dritfin når jeg påførte ytterligere et lager! Liker at den gir gradvis farge og at man ikke blir oransje. Anbefaler! Og ekstra mange pluss i kanten for at den ikke er parfymert!" 


"Elsker denne! Pleier ellers å ha følsom hud og ingen andre brun uten sol produkt har fungert men denne funket. Ble dessuten veldig fin farge, luktet ingenting og tørker inn fort! Anbefaler!"


"Fin farge smelter fort inn i huden perfekt med hansken til."


"Veldig lett å påføre, lukter ingenting og fikk superfin farge av den. Kommer absolutt til å kjøpe den igjen!" 


"Lett å applisere huden, huden føles myk og glatt etter. Gir fin farge. Brukte hanske til."brun uten sol - beste selvbruningen


~ Alltid solbrun med det beste selvbruningsproduktet! ~Tips 1: For deg som ønsker det perfekte Hollywoodsmilet kan lese om den beste hjemmetannblekingen.


Tips 2: Og om du vil vite hvilken barberhøvel som er den beste for fine glattbarberte bein kan du lese om den beste barberhøvelen.


Tips 3: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du den beste selvbruningen til best pris!
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Selvbruning

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert