Det beste forbrukslånet! Lån penger her.

 

Lån penger – uten sikkerhet

Det har blitt sagt mange ganger; å låne penger betyr at et produkt eller en tjeneste ofte blir dyrere enn om man betaler kontant. Avgifter og renter fører til at det kan bli mange 100-lapper ekstra for det du skal kjøpe.

 

Men – noen ganger har man ikke noe valg! Noe må handles og pengene er tilfeldig slutt. Eller så er det helt enkelt for mye penger å legge ut på en og samme gang, og det blir mildere for lommeboken å dele opp betalingen. Pengene skal jo holde til så mye i løpet av en måned. Da kan et banklån på Internet, et såkalt forbrukslån, være et godt alternativ.

 

Når du tar opp et internettlån trenger du IKKE å kontakte den vanlige banken din. Du får i stedet pengene direkte fra respektive lånegiver. Å ta opp et slikt lån kan derfor også være en grei måte å betale ned på andre smålån og på den måten få ned prisen og rentekostnadene. Det blir med andre ord  mindre lånekostnader per måned .

 

Låne penger – Banklån og privatlån

Når du vel har bestemt deg for å låne penger er det dog viktig at du får de beste betingelsene for å betale tilbake så lite som mulig for det du har lånt. Bankene driver ikke med veldedighet, så det trenger ikke du heller å gjøre. Velg derfor en lånegiver som gir deg den laveste effektive renten.

 

Det fins mange ulike selskap som låner ut både store og små pengesummer til deg og vil ha mer eller mindre for denne tjenesten. Når vi har gransket dette så har vi sammenlignet noen av de største selskapene for direktelån, som hver dag låner ut mange millioner til nordmenn. Og vi har kommet fram til hvilke som akkurat nå tilbyr Norges beste forbrukslån. La oss nå se på Norges beste forbrukslån!

 

Disse lånegivere:

  • har lav rente sammenlignet med andre låneformer.
  • tilbyr lån uten sikkerhet (blankolån)
  • tilbyr at du selv kan bestemme hvor lang nedbetalingstid du vil ha.
  • du selv kan regne ut hvor stort lånebeløpet blir på hjemmesiden deres.

 

 

Axo Finans er finansagenter som hjelper deg med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker og sammenligner disse for å finne det beste tilbudet for deg! Det som er så bra med Axo Finans er at de har mange lånetilbydere på en og samme plass.

 

Ved å søke lån hos Axo Finans sparer du mye tid som du kan bruke til annet. Lånemarkedet har eksplodert de siste årene og det er vanskelig å vite hvor du skal begynne å lete. 
Hos Axo er det bare å fylle i lånesøknaden og vente på at de finner det beste tilbudet for deg – enkelt og greit! I og med at de er uavhengige av en spesiell bank så lar de bankene slåss for å gi deg det beste lånetilbudet så du ikke betaler mer enn du må og tilbudet de gir er ikke bindende.

 

Du kan søke om lån fra 10 000 kr til 500 000 kr. Nedbetalingstiden er fleksibel – fra 1 år til 15 år. De har også en lånekalkulator som gjør at du lett kan se hva lånebeløpet ditt blir.
Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet du får. 

 

Axo Finans har følgende krav på deg som søker: Du må ha fyllt 25 år, du må ha en registrert liknet inntekt og ikke ha aktive inkassosaker. 

 

For oss på Best i test Guiden er det viktig å vite hva tidligere kunder synes om et selskap, og når det gjelder Axo Finans får de hele 9,2 av 10 poeng fra over 1300 kunder som har skrevet en omtale om dem og du kan lese disse her.

 

Rente eksempel: Effektiv rente 17,4%, 65 000 kr, o/5 år. Etabl. geb. 950 kr, Totalt: 94 820 kr.

 

 

   

 

I og med at Lendo er helt uavhengige så formidler de bare lån fra andre lånegivere på det norske markedet. Det er smart!

 

Det betyr nemlig at de gjør hele jobben med å finne ut hvilket lån som er best for akkurat deg, utifra dine ønskemål og forutsetninger. Etter det presenterer de forslagene til deg og du velger selv om du vil akseptere dette eller ikke. Dette er et enkelt opplegg for oss som gjerne lar noen andre gjøre den store jobben med å finne den beste lånet/laveste renten. 

 

Hos Lendo kan du låne fra 10 000 kr og til 500 000 kr. Vi synes at Lendo er veldig interessante og gir dem tittelen beste valg, ikke minst fordi de har en lav rente fra bare 6,8%

 

Klikk deg inn på Lendos hjemmeside nå for å se hvilken rente de har å tilby deg, i og med at denne er ulik avhengig av hvem som søker lånet.

 

Eksempelrente: Eff: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,-

 

 

 

Vil du bare låne et lite beløp?

Hvis du kun ønsker å låne et lite beløp f.eks. et par tusen kroner kan et firma som L’EASY være interessant. De har smålån opptil 50 000 kroner, til en fast rente.

 

 

 

Hos L’EASY trenger du ingen sikkerhet. De spør ikke hva du trenger pengene til og setter inn lånet på bankkontoen din. Se dagsaktuell rente (ofte rundt 14 prosent) her på  hjemmesiden deres.

 

Eff.rente 15,13%, 25 000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35 008.

 


  • Søk på Best i Test Guiden
Om Best i Test Guiden