Lån penger – uten sikkerhet - forbrukslån med lav rente

Forbrukslån med lav rente

Det har blitt sagt mange ganger; å låne penger betyr at et produkt eller en tjeneste ofte blir dyrere enn om man betaler kontant. Avgifter og renter fører til at det kan bli mange 100-lapper ekstra for det du skal kjøpe.

 

Men – noen ganger har man ikke noe valg! Noe må handles og pengene er tilfeldig slutt. Eller så er det helt enkelt for mye penger å legge ut på en og samme gang, og det blir mildere for lommeboken å dele opp betalingen. Pengene skal jo holde til så mye i løpet av en måned. Da kan et banklån på Internet, et såkalt forbrukslån, være et godt alternativ.

 

Når du tar opp et internettlån trenger du IKKE å kontakte den vanlige banken din. Du får i stedet pengene direkte fra respektive lånegiver. Å ta opp et slikt lån kan derfor også være en grei måte å betale ned på andre smålån og på den måten få ned prisen og rentekostnadene. Det blir med andre ord  mindre lånekostnader per måned .

 

Låne penger – Banklån og privatlån

Når du vel har bestemt deg for å låne penger er det dog viktig at du får de beste betingelsene for å betale tilbake så lite som mulig for det du har lånt. Bankene driver ikke med veldedighet, så det trenger ikke du heller å gjøre. Velg derfor en lånegiver som gir deg den laveste effektive renten.

 

Det fins mange ulike selskap som låner ut både store og små pengesummer til deg og vil ha mer eller mindre for denne tjenesten. Når vi har gransket dette så har vi sammenlignet noen av de største selskapene for direktelån, som hver dag låner ut mange millioner til nordmenn. Og vi har kommet fram til hvilke som akkurat nå tilbyr Norges beste forbrukslån. La oss nå se på Norges beste forbrukslån!

 

Denne lånegiveren:

  • har lav rente sammenlignet med andre låneformer.
  • tilbyr lån uten sikkerhet (blankolån)
  • tilbyr at du selv kan bestemme hvor lang nedbetalingstid du vil ha.
  • du selv kan regne ut hvor stort lånebeløpet blir på hjemmesiden deres.


lån med lav rente


Zmarta er en finansiell tjeneste hvor du kan sammenligne lån og forsikringer for å finne det beste alternativet for deg. Du fyller kun i én søknad om  forbrukslån på opptil 500 000 kroner. Zmarta finner lånetilbud fra over 15 banker og långivere, slik at du kan sammenligne og velge det vil ha.

 

Låneprosessens fem steg;

  1. Lånesøknad – Du fyller i søknaden på zmarta.no eller ringer noen av saksbehandlerne.
  2. Kredittsjekk – De gjør en kredittsjekk for å undersøke at du oppfyller grunnkravene.
  3. Søknaden sendes inn – Den sendes til ca. 20 forskjellige banker. Noen av bankene gir svar med en gang.
  4. Du får svar – via sms og på e-post når tilbudene ramler inn.
  5. Signering – Når du har bestemt deg signerer du avtalen.

 

Forbrukere som allerede har brukt Zmartas tjeneste er veldig fornøyd. De får 9 av 10 poeng av Trustpilot med lovord fra kunder som “Kjempefornøyd, ingenting negativt å si.”, “Veldig bra lån med bra rente som jeg ikke engang kunne få i mine egne banker der jeg er kunde. Raskt og enkelt og bra bemøtt. Veldig fornøyd med helheten.”

“Var bedre enn jeg trodde”, “Veldig god service. Rask kundebehandling.”, “Kjempe fornøyd, ikke noe negativt å si.”, “Dette er mitt første lån i Norge, og jeg er veldig glad for at jeg mottok den. Jeg vil takke selskapet, tjenesten var på høyeste nivå”

 

Hos Zmarta kan du også få hjelp til å sammenligne strømpriser. De sammenligner samtlige norske strømleverandører helt kostnadsfritt på bare noen minutter så du enkelt og greit kan bestemme deg for den avtalen som passer deg best. Her er det mange penger å spare!


Renteeksempel: Effektiv rente 12,53 %, 230 000 kr o/8 år, kostnad 126 654 kr, totalt 356 654 kr.Lån penger – uten sikkerhet


Axo Finans er finansagenter som hjelper deg med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker og sammenligner disse for å finne det beste tilbudet for deg! Det som er så bra med Axo Finans er at de har mange lånetilbydere på en og samme plass.

 

Ved å søke lån hos Axo Finans sparer du mye tid som du kan bruke til annet. Lånemarkedet har eksplodert de siste årene og det er vanskelig å vite hvor du skal begynne å lete.
Hos Axo er det bare å fylle i lånesøknaden og vente på at de finner det beste tilbudet for deg – enkelt og greit! I og med at de er uavhengige av en spesiell bank så lar de bankene slåss for å gi deg det beste lånetilbudet så du ikke betaler mer enn du må og tilbudet de gir er ikke bindende.

 

Du kan søke om lån fra 10 000 kr til 500 000 kr. Nedbetalingstiden er fleksibel – fra 1 år til 15 år. De har også en lånekalkulator som gjør at du lett kan se hva lånebeløpet ditt blir.
Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet du får.

 

Axo Finans har følgende krav på deg som søker: Du må ha fyllt 25 år, du må ha en registrert liknet inntekt og ikke ha aktive inkassosaker. 

 

For oss på Best i test Guiden er det viktig å vite hva tidligere kunder synes om et selskap, og når det gjelder Axo Finans får de hele 9,2 av 10 poeng fra over 1300 kunder som har skrevet en omtale om dem og du kan lese disse her.

 

Renteeksempel: Effektiv rente 15,9%, 100 000 kr, o/5 år. Kost 40 256 kr, Totalt: 140 256 kr.
Du har sikkert hørt eller sett TV-reklamen fra Lendo noen gang. I og med at Lendo er helt uavhengige så formidler de bare lån fra andre långivere på det norske markedet (15 stykker). Det er smart!


Det betyr nemlig at Lendo gjør all jobb med å lete etter det som er best for akkurat deg, med hensyn til dine ønsker og betingelser. Deretter presenterer de forslagene til deg i løpet av 24 timer, men du velger selv om du vil godkjenne eller ignorere forslagene. Dette er en praktisk ordning for oss som gjerne lar noen andre gjøre det store arbeidet med å lete etter det beste lånet med den laveste renten. 


Du kan låne fra 10 000 kr til 500 000 kroner med en gang. Vi synes Lendo er veldig interessant, ikke minst fordi de har en rente fra 7,55%.


Klikk deg inn på Lendos hjemmeside nå for å se hvilken rente de tilbyr til deg, i og med at det er ulikt avhengig av hvem som søker lånet.


Renteeksempel: Eff. rente 11,9%, kr 150.000, o/5 år. Kostnad kr 46.600, totalt kr 196.600