beste forbrukslån,forbrukslån best i test,

Beste forbrukslån 2024 - lån med lav rente

Du har hørt det før; å låne penger betyr at et produkt eller en tjeneste ofte blir dyrere enn om man betaler kontant! 

 

Avgifter og renter fører til at det kan bli mange 100-lapper ekstra for det du skal kjøpe.


Men – noen ganger har du ikke noe valg! Noe må handles og pengene er tilfeldig slutt. Eller så er det helt enkelt for mye penger å legge ut på en og samme gang, og det blir mildere for lommeboken å dele opp betalingen.


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg det beste forbrukslånet NÅ!


Hva er et forbrukslån?

Pengene skal holde til mye i løpet av en måned og da kan et et såkalt forbrukslån være et godt alternativ.

 

Et forbrukslån er en form for usikret lån som gir deg muligheten til å låne en sum penger uten å stille sikkerhet i verdigjenstander som bolig eller bil. Dette gir deg frihet til å bruke lånet etter dine behov, enten det er å finansiere en drømmeferie, pusse opp hjemmet, eller håndtere uforutsette utgifter som helsekostnader eller reparasjoner.


Når du tar opp et slikt lån trenger du IKKE å kontakte den vanlige banken din. Du får i stedet pengene direkte fra respektive långiver. 


Privatlån gir deg den nødvendige økonomiske støtten for å navigere gjennom livets utfordringer og realisere drømmene dine. Ved å forstå prosessen og velge en pålitelig långiver, kan et forbrukslån være nøkkelen til å oppnå økonomisk frihet og realisere målene dine.


Fordeler med et forbrukslån

 1. Fleksibilitet: Et forbrukslån gir deg en unik grad av fleksibilitet. Du kan bruke pengene slik du ønsker, uten å måtte begrunne formålet for lånet.
 2. Rask tilgang til midler: Prosessen med å få et forbrukslån er ofte rask og enkel. Etter å ha sendt inn søknaden, kan du motta godkjenning og få tilgang til midlene innen kort tid.
 3. Unngå bruk av egenkapital: I motsetning til lån som krever sikkerhet, som boliglån, trenger du ikke å sette verdifulle eiendeler på spill når du tar opp et forbrukslån.
 4. Tilbakebetalingsmuligheter: Mange långivere tilbyr fleksible tilbakebetalingsvilkår, slik at du kan velge en plan som passer din økonomiske situasjon.
10000 - 500000 kr

Lånebeløp

5.95 - 29.9 %

Rente

20 år

Aldersgrense

 • Høye poeng hos Trustpilot

 • Få lånetilbud fra opptil 15 banker

 • 1 UC

 • Renteeksempel: Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36.215, totalt kr 156,215

Låne penger - Banklån og privatlån

Når du vel har bestemt deg for å låne penger er det dog viktig at du får de beste betingelsene for å betale tilbake så lite som mulig for det du har lånt. Bankene driver ikke med veldedighet, så det trenger ikke du heller å gjøre. Velg derfor en långiver som gir deg den laveste effektive renten.

 

Det fins mange ulike selskap som låner ut både store og små pengesummer til deg og vil ha mer eller mindre for denne tjenesten. Når vi har gransket dette så har vi sammenlignet noen av de største selskapene for direktelån, som hver dag låner ut mange millioner til nordmenn. Og vi har kommet fram til hvilke som akkurat nå tilbyr Norges beste forbrukslån. La oss nå se på Norges beste forbrukslån!

 

Det beste forbrukslånet

 • har lav rente sammenlignet med andre låneformer.
 • gir deg svar innen kort tid.
 • tilbyr lån uten sikkerhet (blankolån)
 • tilbyr at du selv kan bestemme hvor lang nedbetalingstid du vil ha.
 • du selv kan regne ut hvor stort lånebeløpet blir på hjemmesiden deres.


Best i test forbrukslån 2024

Å navigere i jungelen av lånealternativer kan være en utfordrende opplevelse, men heldigvis er det en aktør som stikker seg ut som en pålitelig veiviser gjennom dette landskapet - Lendobillig forbrukslån - beste forbrukslån


Den beste låneformidleren av forbrukslån

Lendo kåres akkurat nå til den beste låneformidleren av forbrukslån 2024. De har vunnet Kundeserviceprisen flere år på rad og har hele 4,8 poeng hos Trustpilot som betyr at kundene er veldig fornøyd med dem.


Enkel og effektiv måte å låne penger på

Lendo er en plattform som forenkler og effektiviserer låneprosessen for deg. Med en visjon om å tilby brukervennlige løsninger og gjøre lån tilgjengelige for alle har Lendo etablert seg som en pålitelig mellommann mellom låntagere og långivere.


Uavhengige låneformidlere

Du har sikkert hørt eller sett TV-reklamen fra Lendo noen gang. I og med at Lendo er helt uavhengige så formidler de bare lån fra andre långivere på det norske markedet. Det er smart!

Det betyr nemlig at Lendo gjør all jobb med å lete etter det som er best for akkurat deg, med hensyn til dine ønsker og behov. Deretter presenterer de forslagene til deg i løpet av 24 timer, men du velger selv om du vil godkjenne eller ignorere forslagene. 


La Lendo gjøre jobben for deg

Dette er en praktisk ordning for deg som gjerne lar noen andre gjøre det store arbeidet med å lete etter det beste lånet med den laveste renten. Lendo sammenligner flest banker i Norge i dag! Noen av disse bankene er Nordea, Bank Norwegian, Eika, Santander, Danske Bank, Svea, re:member, Sparebank 1, S Banken, IKANO Bank med flere.  


Noen av fordelene med å bruke Lendo

 • Du kan låne fra 10 000 kr til 600 000 kroner direkte. 
 • Du får en oversikt over tilbud fra flere långivere: Lendo gjør det enkelt å sammenligne tilbud fra forskjellige långivere slik at du kan finne det beste lånet for dine behov.
 • Du trenger ikke å kontakte hver enkelt långiver: Lendo håndterer all kommunikasjon med långiverne for deg.
 • Søknadsprosessen er enkel og rask: Du kan søke om lån gjennom Lendos nettside eller app.


Klikk deg inn på Lendos hjemmeside nå og se hvilken rente de tilbyr deg, i og med at det er ulikt avhengig av hvem som søker lånet. Det tar kun noen minutter å fylle ut en enkel søknad på plattformen deres og du vil raskt være på vei til tilpassede lånetilbud.


Renteeksempel: Eff. rente 13,05%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 40 169, totalt kr 160 169.


Lendo låneformidler - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har prøvd tjenestene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen over hvordan det fungerer best i hverdagen! Her kan du se noen eksempel på hva kundene sier om Lendo;


"Kjempe god kundeservice, anbefaler til alle."


"Fantastisk, lettvint og rask tilbakemeldinger"


"Rask behandling og kjempe bra kundeservice."


"Kjempefornøyd. Kjapt og effektivt."


"Legg inn korrekt informasjon og det går raskt, svært raskt."


"Skulle gjerne ha gitt 100 stjerner, men går kun 5"


"Opplevde en fantastisk hyggelig velkomst. Fra jeg tok kontakt med Lendo, til jeg fikk svar fra diverse banker, tok det toppen 10 minutter. Anbefaler Lendo på det varmeste. :)"


"Meget god informasjon. Rask respons, kort behandlingstid. Anbefaler å gå gjennom Lendo."


"Rask med svar og lett å oppnå kontakt med ved spørsmål. Hyggelig og behjelpelig kundeveileder."


Tips: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker - da får du informasjon når det er tilbud på en best i test-vinner.


Usikker på om du betaler for mye for strømmen din? Vi gjør det enkelt for deg! Sammenlign strømpriser her og få oversikt over de beste tilbudene. Spar penger ved å velge riktig strømavtale for dine behov. Det tar bare noen få minutter – sjekk det ut nå!


Christopher Holmerin

Best i test: Forbrukslån

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.

Testen ble sist oppdatert