Det beste forbrukslanet!

 

Lån penger – uten sikkerhet

Det er sant som det sies; å låne penger betyr at et produkt eller en tjeneste blir dyrere enn om man betaler kontant. Avgifter og renter gjør at det blir mange 100-lapper ekstra.

 

Men – noen ganger har man ikke et valg! Det er noe du bare er nødt til å ha og penger har du ikke akkurat der og da. Kanskje du f.eks. trenger å kjøpe nye vinterdekk, en ny oppvaskmaskin eller en ny laptop. Andre ganger er det simpelthen for mye penger å legge ut samtidig og det blir lettere for lommeboken å dele opp betalingen. Pengene skal jo holde til så mye i løpet av en måned. Da kan et banklån på Internet, et såkalt forbrukslån, være et godt alternativ.

 

Når du tar opp et forbrukslån trenger du ikke kontakte din vanlige bank. Du får i stedet pengene direkte fra de respektive lånegiverne. Å ta opp et slikt lån kan derfor også være en grei måte å betale ned på andre smålån og på den måten få ned prisen og rentekostnadene. Lånekostnadene per måned blir med andre ord lavere.

 

Beste forbrukslån og privatlån

Når du først har bestemt deg for å låne penger er det selvfølgelig viktig å se til at du får de beste betingelsene for å betale tilbake så lite som mulig for det du trenger å låne. Bankene driver ikke med veldedighet, så det trenger ikke heller du å gjøre. Velg derfor en långiver som gir deg den laveste effektive renten.

 

Det finnes i dag en rekke forskjellige firmaer som gjerne låner ut både store og små pengesummer til deg og som selvfølgelig vil ha noe igjen for denne tjenesten. La oss nå se på Norges beste forbrukslån!

 

Det er lånegivere som:

  • gir lån fra 5.000 til 600.000 kroner.
  • har lav rente sammenlignet med andre låneformer.
  • tilbyr lån uten sikkerhet (blankolån)
  • du selv kan bestemme hvor lang nedbetalingstid du vil ha.
  • du selv kan regne ut hvor stort lånebeløpet blir på deres hjemmeside.

 

beste-lan    lendo_logga   

 

Du har sikkert sett TV-reklamen fra Lendo. I og med at Lendo er helt uavhengige så formidler de bare lån fra andre lånegivere på det norske markedet. Det er smart!

 

Det betyr nemlig at de gjør hele jobben med å finne ut hvilket lån som er best for akkurat deg, utifra dine ønskemål og forutsetninger. Så gir de forslag til deg fra opp til 15 banker, men du velger selv om du vil akseptere dette eller ikke. Dette er et enkelt opplegg for oss som gjerne lar noen andre gjøre den store jobben med å finne den beste prisen/laveste renten. 

 

Laveste lånebeløpet for forbrukslån hos Lendo er 10 000 kr og høyeste er 500 000 kr. Vi synes at Lendo er veldig interessante og gir dem tittelen beste valg, ikke minst fordi de har en lav rente fra bare 6,80%

 

Klikk deg inn på Lendos hjemmeside nå for å se hvilken rente de har å tilby deg, denne er nemlig ulik helt avhengig av hvem som søker lånet.

 

Eksempelrente: Nominell rente 12,25%, effektiv rente 14,01 %, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, etableringsgebyr 950, kostnad: 51 566, totalt: 191 566. 

Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 6,8% til 37,3%. Nedbetalingstid 1-15 år. 

 

Bank Norwegian er også meget interessant. Hos Bank Norwegian kan du nemlig låne opp til 600.000 kr uten krav til sikkerhet og du kan låne til akkurat det du vil. De tilbyr en nedbetalingstid på opp til 5 år. Skulle du ønske å løse inn lånet tidligere enn avtalt, koster det ingenting. Du betaler bare rente frem til den dagen lånet er nedbetalt.

 

Hele prosessen kan gjøres elektronisk, og du får nøyaktig rente og omkostninger raskt. Rente fra 8,99 %. Søk lån her! 

 

Rente fra 8,99% – 21,24%. Eksempel: Effektiv rente 17,8 %, kr 65 000, Etabl. gebyr 950 kr, Termingebyr 30 kr, o/5 år. Totalt: 95 827 kr.

 

 

 

 

Vil du bare låne et lite beløp?

Hvis du kun ønsker å låne et lite beløp f.eks. et par tusen kroner kan et firma som L’EASY være interessant. De har smålån, fra 5 000 til 50 000 kroner, til en akseptabel rente.

 

 

 

Hos L’EASY trenger du ingen sikkerhet. De spør ikke hva du trenger pengene til og setter inn lånet ditt direkte på bankkontoen din. Se dagsaktuell rente (ofte rundt 14 prosent) her på  hjemmesiden deres.

 

Eff.rente 15,13%, 25 000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35 008.

 

 

 


  • Søk på Best i Test Guiden
Om Best i Test Guiden