beste forbrukslån

Beste forbrukslån 2023 - lån med lav rente

Du har hørt det før; å låne penger betyr at et produkt eller en tjeneste ofte blir dyrere enn om man betaler kontant! 

 

Avgifter og renter fører til at det kan bli mange 100-lapper ekstra for det du skal kjøpe.


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg det beste forbrukslånet NÅ!

 

Men – noen ganger har du ikke noe valg! Noe må handles og pengene er tilfeldig slutt. Eller så er det helt enkelt for mye penger å legge ut på en og samme gang, og det blir mildere for lommeboken å dele opp betalingen. 


Hva er et forbrukslån?

Pengene skal holde til mye i løpet av en måned og da kan et et såkalt forbrukslån, være et godt alternativ.

 

Når du tar opp et forbrukslån trenger du IKKE å kontakte den vanlige banken din. Du får i stedet pengene direkte fra respektive långiver. 


Å ta opp et slikt lån kan derfor også være en grei måte å betale ned på andre smålån og på den måten få ned prisen og rentekostnadene. Det blir med andre ord  mindre lånekostnader per måned.


10000 - 500000 kr

Lånebeløp

5.95 - 29.9 %

Rente

20 år

Aldersgrense

  • Høye poeng hos Trustpilot

  • Få lånetilbud fra opptil 15 banker

  • 1 UC

  • Renteeksempel: Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36.215, totalt kr 156,215

Låne penger - Banklån og privatlån

Når du vel har bestemt deg for å låne penger er det dog viktig at du får de beste betingelsene for å betale tilbake så lite som mulig for det du har lånt. Bankene driver ikke med veldedighet, så det trenger ikke du heller å gjøre. Velg derfor en långiver som gir deg den laveste effektive renten.

 

Det fins mange ulike selskap som låner ut både store og små pengesummer til deg og vil ha mer eller mindre for denne tjenesten. Når vi har gransket dette så har vi sammenlignet noen av de største selskapene for direktelån, som hver dag låner ut mange millioner til nordmenn. Og vi har kommet fram til hvilke som akkurat nå tilbyr Norges beste forbrukslån. La oss nå se på Norges beste forbrukslån!

 

Det beste forbrukslånet

  • har lav rente sammenlignet med andre låneformer.
  • gir deg svar innen kort tid.
  • tilbyr lån uten sikkerhet (blankolån)
  • tilbyr at du selv kan bestemme hvor lang nedbetalingstid du vil ha.
  • du selv kan regne ut hvor stort lånebeløpet blir på hjemmesiden deres.


Best i test forbrukslån 2023
billig forbrukslån - beste forbrukslån


Lendo kåres akkurat nå til de beste låneformidlerne av forbrukslån, ikke minst fordi de har en bra effektiv rente fra 5,33%. De vant også Kundeserviceprisen i 2020 og 2021 og har hele 4,7 poeng hos Trustpilot som betyr at kundene er veldig fornøyd med dem.


Du har sikkert hørt eller sett TV-reklamen fra Lendo noen gang. I og med at Lendo er helt uavhengige så formidler de bare lån fra andre långivere på det norske markedet. Det er smart!


Det betyr nemlig at Lendo gjør all jobb med å lete etter det som er best for akkurat deg, med hensyn til dine ønsker og behov. Deretter presenterer de forslagene til deg i løpet av 24 timer, men du velger selv om du vil godkjenne eller ignorere forslagene. 


Dette er en praktisk ordning for oss som gjerne lar noen andre gjøre det store arbeidet med å lete etter det beste lånet med den laveste renten. Lendo har flest banker i Norge i dag!


Du kan låne fra 10 000 kr til 500 000 kroner direkte. 


Klikk deg inn på Lendos hjemmeside nå og se hvilken rente de tilbyr deg, i og med at det er ulikt avhengig av hvem som søker lånet.


Renteeksempel: Eff. rente 11%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 34.341, totalt kr 154,341


Lendo forbrukslån - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har prøvd tjenestene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen over hvordan det fungerer best i hverdagen! Her kan du se noen eksempel på hva kundene sier om Lendo;


"Kjempe god kundeservice, anbefaler til alle."


"Fantastisk, lettvint og rask tilbakemeldinger"


"Rask behandling og kjempe bra kundeservice."


"Hyggelige mennsker, og god service. Er jordnære og velmenende. Kan ikke få rost de nok."


"Kjempefornøyd. Kjapt og effektivt."


"Legg inn korrekt informasjon og det går raskt, svært raskt."


"Skulle gjerne ha gitt 100 stjerner, men går kun 5"


"Opplevde en fantastisk hyggelig velkomst. Fra jeg tok kontakt med Lendo, til jeg fikk svar fra diverse banker, tok det toppen 10 minutter. Anbefaler Lendo på det varmeste. :)"


"Meget god informasjon. Rask respons, kort behandlingstid. Anbefaler å gå gjennom Lendo."


"Meget effektive og profesjonelle.
Klar og tydelig dialog.
Veldig behjelpelige"


"Effektivt, kjapt og klargjørende. Veldig rask response og oversiktlig og forståelig oppsett for refinansiering og lån."


"Rask med svar og lett å oppnå kontakt med ved spørsmål. Hyggelig og behjelpelig kundeveileder."


"Kan anbefales. Blir fulgt opp hele veien" 
Tips 1: Om du skal renovere kjøkkenet og vil ha nye hvitevarer får du svar på hvilken oppvaskmaskin som er best her! Du finner også den beste induksjonstoppen, beste stekeovnen og det beste kjøleskapet.


Tips 2: Om du er lei av storbyens bråk og vil ha deg en avslappende og deilig helg ute i naturen finner du det beste teltet på denne siden!


Tips 3: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker - da får du informasjon når det er tilbud på en best i test-vinner.Best i test Guidens Låneguider
Anita Carlsen

Best i test: Forbrukslån

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2019-05-09 og sist oppdatert

Les også: