Dekk best i test

Bytte dekk - kjøpe dekk online

Å ha de beste dekkene på bilen din er en livsforsikring. Men det er ikke alltid så lett å velge rett! Her finner du de beste sommerdekkene, beste friksjonsdekkene og de beste piggdekkene - alt for at du skal gjøre et så godt og trygt kjøp som mulig. Du får også svar på hvor du kan kjøpe dekkene til lavest pris.


Kjøp nye dekk

Om du skal kjøpe nye dekk til bilen din er det viktig å vite hvilke kjøreegenskaper det spesifikke dekket har. Noen dekk er ekstra bra på tørr vei, noen er bedre på våt veibane og visse har gode egenskaper på veier med is. Her guider vi deg til hvilke dekk som passer best til deg og bilen din.


Billige dekk

De fleste billige dekkmerkene kan være livsfarlige. Derfor råder vi deg til å legge noen hundrelapper ekstra for å få et riktig kvalitetsdekk. Mange ganger får du ekstra bra pris og iblant har vi forhandlet oss til en rabattkode så vi oppfordrer deg til å kjøpe dekk som er godt testet og dokumentert og ikke kjøper dekk bare for prisens skyld.


Bytte dekk

Når du skal kjøpe dekk online kan du via de fleste forhandlerne bestille dekkene inklusive installasjon. Følg linkene i testene våre så har du snart bestilt nye dekk inklusive installasjon hos nærmeste dekkverksted.


Dekk og felg

Trenger du nye felger til de nye dekkene dine kan du også bestille dette hos forhandlerne på denne siden.