Fotmassasje apparat best i test, test fotmassasje maskin

Tester på beste fotmassasje 2021

Om du har trøtte og ømme føtter og vil ha fotmassasjeapparaten som er best i test til best pris har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester fra både aviser og magasin og viktigst av alt - vi har fått greie på hvilken fotmassasje vanlige forbrukere liker aller best!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste fotmassasje-maskinen til best pris direkte! Du finner både en Best i test - vinner og en Premium-vinner nedenfor. 


Innholdsfortegnelse
Beste fotmassasje 2021

Best i test fotmassasje

Beurer FM 60

Fotmassasje best i test Beurer FM 60
  • Enkel å bruke

  • Varmefunksjon

  • Rimelig pris

  • Masserer kun undersiden

  • Maks skostørrelse 45

Fotmassasje beste premiumvalg

Flowlife Flowfeet

Fotmassasje best i test Flowlife Flowfeet
  • Masserer hele foten

  • 3 massasjeprogram

  • Varmefunksjon

  • DyrKjøpepguide - dette er en fotmassasje

Fotmassasje er bra for deg som har trøtte og ømme føtter. Med en fotmassasje-apparat har du alltid tilgang til en avkoblende massasje når du vil. Ofte er de kompakte og lette, som gjør at du enkelt kan ta fotmassasje-apparaten med deg. 


En kjent fotmassasjemetode er Shiatsu (tradisjonell japansk massasje med røtter i kinesisk medisin og akupunktur). Ifølge denne metoden bidrar fotmassasje til bedre rørlighet og avlaster føttene dine etter en lang arbeidsdag eller treningsøkt.


Å stimulere trykkpunkter i føttene gir terapi til hele nervesystemet, ifølge ekspertene. Det frigjør også slaggprodukter som gjør at kroppen balanseres og blir mer avslappet. Med en fotmassasje apparat har du tilgang til en avkoblende stund hvor du enn er!
Fotmassasje best i test

Den beste fotmassasjen skal være enkel, gi massasje av god kvalitet og ikke koste for mye. En bonus er også om den har varmefunksjon for økt blodsirkulasjon.
Fotmassasjen som oppfyller disse kriteriene er Beurer FM 60. Den er en stor favoritt både blant eksperter og forbrukere. Les mer nedenfor!


Best i test fotmassasje - Beurer FM 60

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 19 februar 2021
Beurer FM 60


Beurer FM 60 er en apparat som gir deg shiatsu-fotmassasje til en rimelig pris. Apparaten er enkel, elegant og solid. Den har kun to knapper; on/off og en mode-knapp.

 

Den har totalt 18 shiatsu-punkter, 9 til hver fot. Shiatsu er en japansk massasjeform som er basert på at trykkpunktene i føttene dine er koblet til andre områder i kroppen. Ved å stimulere disse trykkpunktene signaleres resten av kroppen og det sentrale nervesystemet til å slappe av.


Fotmassasjen er justerbar og det er to instillinger som er relatert til høyden på massasjeapparaten.  

 

Beurer FM 60 er veldig enkel å bruke. Når den er på kan du velge hastighet og sette på varmefunksjonen. Varmen fungerer best når du har på den høyeste hastigheten. 


Beurer FM 60 er ikke en avansert fotmassaje men den gjør jobben skikkelig bra. Shiatsumassasje gir god terapi til ømme og trøtte føtter og øker blodsirkulasjonen betydelig.


Dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen av bruken i hverdagen! Her kan du se noen eksempel på omtaler Beurer FM 60 har fått;


"Denne FM 60 har virkelig gitt bena mine den massasjen de trenger."


"Veldig fornøyd med denne massasjeapparaten."


"Kunne ikke vært mer fornøyd med denne massasjeapparaten!"


"Et må-ha for alle som lider av hælspore"


"Jeg bruker maskinen i stort sett hver dag 10 minutter av gangen og er meget tilfreds"


"Denne er kjempebra !!! Jeg er omsorgspersonell og står på føttene hele dagen. Jeg har vondt i føttene hver dag. Denne hjelper meg veldig, ikke bare føttene mine, men bena også. Jeg anbefaler denne sterkt for alle som har vondt i føttene."


"Vi har hatt fotmassasjen i omtrent en måned og den hjelper i henhold til intensjonen den ble kjøpt. Såre føtter og føtter med irriterende uro blir massert og det føles som man går på skyer etterpå."


Her kjøper du beste fotmassasjemaskinen til best pris

Whiteaway selger fotmassasjen for 1068 kr inkludert frakt.

1068 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Beurer FM 60!

Hos Skousen betaler du bare 1068 kr for fotmassasjen om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

Tretti.no selger fotmassasjen for bare 1068 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Proshop selger fotmassasjen for 1068 kr inkludert frakt.

Coolshop selger fotmassasjen for 1082 kr inkludert frakt.

CDON selger den for bare 1098 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!
Fotmassasje - beste premiumvalg

Hvis du ønsker flere valgmuligheter og flere program har vi også kåret en premiumvinner! Denne kommer fra svenske Flowlife og er høyt verdsatt av forbrukerne som allerede har prøvd den. Den har flere instillinger, styrker, avfuktning og varmefunksjon. 


Beste premiumvalg - Flowlife Flowfeet

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 19 februar 2021
Prisjakt Flowlife Flowfeet
i samarbeid med Prisjakt


Flowfeet er en premium-fotmassasje som både varmer og masserer føttene dine på under og oversiden.

 

Den har 3 hastigheter, 3 massasjeprogram og et konstant oppvarmingsmodus som du kan aktivere ved alle hastigheter. Varmen hjelper til å stimulere trykkpunktene i føttene ytterligere, dette øker blodsirkulasjonen. 


De ulike massasjeprogrammene har ulike fokusområder. Standardprogrammet masserer dog hele foten ved hjelp av massasjehoder som tar på undersiden av foten. For massasje av oversiden og på sidene ser luftfylte puter til at det blir et trykk på føttene for maksimal stimulering.


Den har også et stretchingprogram som er litt mer intensivt. Dette programmet er derfor best med varmen på for å myke opp muskler og ledd. 


Dette sier forbrukerne

"Kjempefornøyd. På de lette programmene er det ren avslapping og de som er hardere gjør virkelig godt for føttene."


"Beste kjøpet på lenge. Var ute etter et lignende produkt men slo til på denne etter en anbefaling fra en i familien."  


"Perfekt avkobling etter en lang dag på jobb!"


"Takk for at du har kommet inn i livet mitt, sånn luksus i hverdagen!"


"Etter en dag på jobb er det så deilig å bruke denne foran TVn"


"Som danser er det ingenting som er bedre enn å sette seg med Flowfeet etter en svingende danseøkt!"


"Fantastisk, flere ulike intensiteter og program og hele familien kan bruke den."


"Utrolig effektiv men føltes litt tungt i begynnelsen på grunn av at føttene mine var så uvant med en skikkelig fotmassasje, men den gjør virkelig under etter lange tunge dager på jobb!"


"Har den under skrivebordet på jobb, utrolig bra produkt!"


"Jobber mye i butikk og denne er gull verd når man kommer hjem etter en lang arbeisdag. Ta en øl og fotmassasje foran TVn og alle problem forsvinner!"


Her kjøper du Flowlife Flowfeet til best pris
Dette sier ekspertene

The Strategist: Tipser om Beurer FM 60 og skriver at den regnes som en av de beste apparatene til Shiatsu-massasje. 


Best Review Guide: Gir Beurer FM 60 8.7/10 poeng. De liker at den har en rimelig pris, er enkel å bruke, varmefunksjon og at den har en fin design. Som ulemper skriver de at den ikke har en fjernkontroll, timer eller flere program å velge mellom.


fotmassasje terapi, fotmassasje apparat, best i test fotmassasje, best i test guiden fotmassasje


Testvinner - Beste fotmassasjeTips 1: Om du er intressert av massasje vil vi tipse deg om å lese siden om den beste massasjepistolen!


Tips 2: Jogging og løping er deilig for kroppen, men for føttene dine er det viktig å ha gode sko! Les om de beste løpeskoene her! 


Tips 3: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du den beste fotmassasjen til best pris! 
Philip Andrén

Best i test: Fotmassasje

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: