Hvilken rettetang er den beste? Den beste stylingtangen!

 

Den beste rettetangen 2017-2018

Om du vil vite hvilken rettetang som er kåret til best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og sammenstilt disse på denne siden. Du som leser videre kommer også til å få tips på hvordan du skal unngå en dårlig handel og kjøpe den beste rettetangen med en gang.

 

Jeg vet allerede alt jeg trenger. Vis meg testvinneren NÅ!

 

Rettetang kalles også for stylingtang i og med at vi ikke bare ”retter ut” håret med den lengre. I dag kan du både glatte, krølle og bølge håret med tangen!

 

5 viktige tips for deg som skal kjøpe rettetang

Tenk på at det sliter en del på håret når du bruker en rettetang. Det er derfor så viktig at du kjøper en bra rettetang som beskytter håret ditt. Men du må også huske at selv om det er aldri så mye teknikk innebygd i rettetangen så er det viktig å ha varmebeskyttende produkter i håret ditt og sist men ikke minst; ikke bruk stylingtangen i bløtt hår. Her er fem viktige ting du bør tenke på innen du kjøper din nye rettetang:

 

1. Den nye rettetangen din bør ha keramisk belegg. Både fordi at disse varmes opp fort og fordi de gir en jevnere varme over hele platen. Den keramiske beleggingen er også mer skånsom mot håret ditt, som selvfølgelig er veldig viktig.

 

2. Med tanke på slitasje er det veldig viktig at du har et varmebeskyttende produkt i håret når du bruker rettetangen din. Varmebeskyttelse er som sol-faktor for håret. Uten dette skades håret av den høye varmen og håret kan i verste fall brekke av!

 

3. En rettetang hvor du kan stille inn gradene selv kan være bra. Ikke fordi at du kanskje endrer den så ofte, men mer fordi at du skal finne en temperatur som er bra for akkurat ditt hår. Du har rett temperatur når du bare trenger å dra med tangen en gang for å få det resultatet du ønsker.

Tenk på at 200 grader er mer enn nok når du har veldig tykt hår.

 

4. Det er flere ulike teknikker i dagens rettetenger som brukes for å beskytte håret ditt og gir et bedre sluttresultat. Negative ioner brukes f.eks. for å minske statisk elektrisitet. Visse rettetenger har også nanoteknologi og dette gjør så at håret ditt glir lettere mot varmeplatene.

 

5. Du får også ulike bredder på rettetengene og valget ditt bør nok være opp til hvilken type av hår du har. Brede plater passer bra om du har langt og tykt hår, mens smale plater passer best til tynt eller kort hår.

 

 

 

Rettetang best i test 2017-2018

I og med at vi her på Best i test Guiden ikke bare hører på ekspertene, men legger minst like stor vekt på hva vanlige forbrukere syns, så har et merke som Ga.Ma fått utebli. Selv om rettetangen GA.MA CP1 Ceramic er veldig høyt verdsatt og har en bra pris, så er ikke det nok. Flere forbrukere har rapportert at deres rettetenger har gått i stykker allerede etter et par måneder, og dette er jo ille. Det er ikke nok å bare gjøre bra produkt, de skal jo holde også.

 

Det er ganske ulike resultat på hvilken rettetang som egentlig er den beste i de ulike testene. Selvfølgelig har det mye med hvilken smak du har og hvilken type av hår du har. Men vi har hørt på hva ekspertene sier og sjekket med forbrukere hva de synes og utnevner derfor OBH Nordica 3099 til Best i test akkurat nå!

 

 

OBH Rettetang

Best i test – OBH Nordica B.A.T Straight and curl 3099

                         

Se dagens aktuella pris

 

OBH Nordica 3099 har det vi ønsker oss; Den har nano-keramisk belegg som avgir negative ioner som gjør at håret ikke blir statisk. Stillbar temperatur mellom 120-230°C og den er klar til å brukes allerede etter 30 sekunder.

 

Du kan bruke den til å få både glatt og krøllete hår. Den har også en lang ledning på 2,8 meter (bra om du vil stå) og en funksjon som gjør at den stenges av etter 1 time (du trenger ikke uroe deg for at du har glemt å dra ut kontakten før du reiste.)

 

Men la oss nå si med en gang at OBH Nordica ikke heller er helt kjent for å gjøre holdbare produkter. De er ofte veldig fine og markedsføringen er det virkelig ikke noe galt med. Men det virker ikke som om pengene alltid rekker til å gjøre bra produkt med høy kvalitet.

 

Men om vi hører på hva forbrukere til akkurat denne rettetangen synes:

 

”Styler håret ditt enkelt og greit med denne stylingtangen. Resultatet blir toppen”  Milla

 

”Lett å bruke og resultatet blir veldig bra og holder lenge. Godt å vite at den stenger av seg selv om man skulle glemme det.” Dellan.

 

”Jeg er ikke en som pleier å krølle håret, og er derfor ikke så vant til det. Men med denne gikk det hvor lett som helst og det blir et fint resultat. Det beste er at om en krøll blir rar, så kan jeg bare rette til det med glattetangen :-D” MEmm.

 

”Den er bra, men etter noen måneders intensivt bruk ble den litt sløv og varmet seg opp langsommere.” hejsan1337.

 

Etter blant annet disse omtalene så er responsen tilfredsstillende og derfor blir OBH Nordica 3099 valget vårt. Selvfølgelig veier vi også inn at de har hatt en bra plassering i nesten alle tester og at ovenstående modell dessuten ble best i Norsk Ukeblad og Smartsons siste test. Dette er beste rettetangen til best pris!

 

Vil du handle hos NetOnNet selger de rettetangen for bare 549 kr. Frakt på 59 kr kommer i tillegg.

 

Hos CDON får du denne stylingtangen for 549 kr, og her tilkommer det frakt på 39 kr.

 

Du kan også få kjøpt denne testvinneren hos Confident Living for 599 kr når du klikker her. Frakt på 59 kr kommer i tillegg.

 

Tretti selger OBH Nordica Straight & Curl 3099 for 849 kr inkludert frakten hjem til deg.

 

Den verdige utfordreren

Er du villig til å betale litt ekstra for den nye stylingtangen din, og få den beste av de beste?

 

Da har vi tatt fram en verdig utfordrer til deg! Denne stylingtangen slår bra til i tester, er anbefalt av flere frisører og eksperter og ikke minst forbrukere!

 

Ghd

 

En verdig utfordrer: GHD V Gold Classic Styler

 

Se dagens aktuella pris

 

Ja nå snakker vi selvfølgelig om GHDs stylingtang: GHD Gold Classic Styler. Denne vant prisen for Årets stylingprodukt i Swedish Beauty Awards 2012. Den har fått vanvittig gode omtaler fra brukere av denne rettetanga. Om du klikker på denne lenken fra Klikk, så ser du at forbrukerne sverger til GHD. Det er så utrolig mye positive omtaler om akkurat denne rettetangen, så vi er bare nødt til å ha den med!

 

Klikker du her og leser anmeldelsene/vurderingene lengst ned på siden, så ser du også her at forbrukerne er veldig fornøyd med denne stylingtangen.

 

Ifølge Fashionchicks så er det GHD Gold Classic Styler som helt klart er best i test.

 

Frisørene anbefaler også denne stylingtangen og sa som så: ”Skal dere anbefale en rettetang, så er det GHD som gjelder. Den er helt fantastisk å bruke, retter håret på et drag, lager fine krøller, varmes opp fort, ja den er bare helt utrolig. Nå har jeg hatt min i 5 år, brukt den daglig på kunder og den er fortsatt like bra!”

 

Her kjøper du denne stylingtangen til best pris

Som du ser på GHDs hjemmeside så er veil pris for denne rettetangen 1949 kr, men du kan kjøpe GHDs stylingtang billigere flere plasser på Internett.

 

Du får denne GHD – stylingtangen for en bra pris hos Proshop. Du betaler bare 1485 kr om du klikker her! Frakt på 119 kr kommer i tillegg.

 

Kjøper du denne verdige utfordreren hos Eleven koster den bare 1729 kr inkludert frakt. Her har du også  mulighet til å handle alt du trenger til både hår (varmebeskyttelse) og makeup.

 

NordicFeel selger GHD V Gold Classic og for bare 1665 kr når du klikker her! 

 

Coverbrands har også denne tangen inne og her koster den 1949 kroner inkludert frakt.

 

 

 

 

Disse eksperttestene har vi gransket

Smartson 2007: Beste rettetangen i denne testen ble OBH Nordica 3085 som fikk 23 av 25 poeng. På en hedrende andreplass plasserte Philips HP4642 seg med 21 av 25 poeng.

 

Expressen 2009: Testet 9 rettetenger og vinneren ble GHD IV styler. Denne blir ansett som proffsutstyr og koster gjerne 3-4 ganger så mye som en vanlig rettetang for hjemmebruk. 5 vepser (høyeste poengsum) ble tildelt Philips Sonic Technology og Remington Shine therapy, som begge har en litt triveligere prislapp. 4 vepser til OBH Nordica og Babyliss.

 

Klikk/Norsk ukeblad 2010: Norsk Ukeblad gjennomførte en test av 5 rettetenger. Her tok OBH Nordica 3099 første prisen. De fikk 5 av 5 mulige poeng. Andreplassen ble todelt og gikk til IV-styler Classic fra GHD og Sleek Expert Liss or Curl fra BaByliss Pro. Begge fikk 4 av 5 poeng.

 

ICA Kuriren 2010: Den beste rettetangen i denne testen ble GA.ma Italy Professional med høyeste poengsum (5 av 5). Babyliss Pro 230 fikk litt mindre poeng. 4 av 5 poeng, og fikk da sølvplassen.

 

Smartson 2011: Noen år senere gjorde Smartson en ny test og da ble Grundig HS7830 best i test med 23 av 25 poeng. OBH Nordica 3099 kom på andreplass med bare et poeng mindre, 22 av 25.

 

Pricerunner, 2011: Testet 4 ulike rettetenger og kom fram til at den beste av disse fire var GHD IV Styler ifølge testpanelet. Anmeldelsen lyder: ”GHD er i en klasse for seg. Rettetangen er luksuriøs og gir perfekt rett hår på bare ett drag. Den er mye dyrere enn de andre produktene i testen, men den er verdt hvert eneste øre for meg som bruker den hver dag.”

 

Fashionchicks 2013/2014: Ifølge fashionchicks så er det GHD Gold Classic Styler som helt klart er best i test. Ordene de beskriver rettetangen med er: ”Du finner ikke bedre rettetang enn dette”.

 

HD/Wiseguide 2014: testet 6 ulike rettetenger og kom fram til at L’Oréal Professionel & Rowent salon steampod er best(4,2 av 5 poeng). Sølvplassen går til Remington Keratin therapy pro med 4,0 poeng, og rett etter kommer GHD Eclipse med 3,6 poeng.

 

TV2 hjelper deg, desember 2014: testet 5 ulike rettetenger og vinneren i denne testen ble GHDs rettetang. Dette var enstemmig både fra eksperten og jentene som testet. Og synes du at den er for dyr så anbefaler de OBH Nordicas rettetang for deg som vil ha et billigere alternativ.
De som kom dårligst ut i denne testen var rettetengene fra Coline og Philips.

 

Aftonbladet/WiseGuide 2015: I testen av 6 rettetenger fikk alle godkjent, men visse er atskillig bedre enn andre. Best i test ble Rowenta L’Oreal SteamPod som fikk 5 av 5 poeng. Denne utmerker seg for sitt raske resultat; ”ett drag med tangen og håret formes direkte, takket være dampfunksjonen”. 

Men det er jevnt på toppen og GHD V Gold Classic Styler havner på en god andre plass; ”En profftang som er smidig og retter håret veldig effektivt.” 

 

 

 

Nå når du får et vakkert hår, vil du kanskje også vite hvor lett det er å få hvite tenner i dag!

Kanskje du er interessert i å vite hvilket strykejern som er best? Eller er du mest interessert i å lage gode vafler? Vi har sammenstilt tester på dette også!

 

Tips: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har TILBUD på ovenstående rettetang! På den måten gjør du et bra kupp = den beste rettetangen til best pris! Trykk på LIKER så holder vi utkikk for deg.


  • Søk på Best i Test Guiden

Om Best i Test Guiden