Leter du etter den beste tredemøllen? Her ser du hvilken tredemølle som er best i test!

 

Den beste tredemøllen 2018

Om du skal kjøpe en tredemølle og vil vite hvilken som er den beste for hjemmebruk, har du kommet helt rett! Vi kan hjelpe deg å finne den absolutt beste tredemøllen til best pris, så du slipper kjedelige feilkjøp som oftest blir dyrt i lengden. Et løpebånd er en dyr investering, men så skal du jo ha den i mange år, og da gjelder det å få tak i den som holder lengst til lavest pris.

 

Vi nordmenn er veldig glad i å gå på tur. Faktisk så glad i turgåing at til og med svenskene ler av oss! Men det er ikke hver dag det er like koselig å gå ut. Er det -20°C eller +30°C så er det ikke like fristende å ta en mosjons runde, og da er det veldig greit å ha en tredemølle hjemme!

 

På med høretelefonene, start gåbåndet og forestill deg at du er ute og vandrer i fjellet, løper i skogen, eller rusler rundt i Oslos gater. Her er det bare fantasien som kan stoppe deg!

 

Disse kravene stiller vi 

  • Vi vil kunne “klappe sammen” tredemøllen, i tilfelle det kommer gjester som trenger den ekstra soveplassen.
  • Den skal klare minst 16 km/h. 
  • Den skal ikke være for smal så vi må balansere på båndet.
  • Tredemøllen skal være lett å starte og det skal være enkelt å stille inn ulike program.
  • Den skal ha en bra pris, men vi kommer ikke til å velge blant de billigste. Dette er en investering for deg som aktivt satser på å bruke tredemøllen minst to-tre ganger i uka i flere år fremover, så vi regner med 10 000 kr og oppover.

 

Pris for deg som privatperson

Ifølge salg- og markedssjefen på Mylna Sport så er en tommelfingerregel når det gjelder pris på tredemøller:

 

* Gå/Lett jogg: 5 000 – 7 000 kr

* Jevnlig jogging og løping: 7 000 – 12 000 kr

* Jevnlig løping og lett intervalltrening: 12 000 – 15 000 kr

* Tøff intervalltrening og langturer: 15 000 kr og oppover

 

 

Best i test – Tredemølle 2018

Ja, her er det utrolig lite ekspert-tester å velge mellom, faktisk så finnes det ikke en eneste aktuell ekspert-test, så derfor har vi lagt all vekt på å prate med forhandlere og ikke minst hørt på hva forbrukerne mener er den beste. Og svar har vi fått!

 

Det beste løpebandet er Abilica Stream TM X:

 

Tredemolle - Abilica Stream TM X

Best i test vinneren – Abilica Stream TM X 

 

Se dagens pris

 

Denne tredemøllen har alt du trenger og litt til. Abilica Stream TM X er for deg som er aktiv. Løpebåndet er på 50 * 140 cm som er veldig bra. Den er sammenleggbar og har trillehjul så den er lett å forflytte. Den er beregnet for personer med en kroppsvekt opp til 125 kg. Motoren er på 2,5 HK og og en topphastighet på 18 km/h. Dempeputene under løpeplaten gir god demping.

 

Ikke nok med det, men den har også en computer med innebygd Bluetooth hvor du kan koble til din iPad/iPhone og Android nettbrett. Med gratis-appen Run on Earth kan du lage deg en rute hvor du vil i verden der du kan se bilder i gatenivå i Google StreetView mens du løper.

 

Løpebåndet justerer seg automatisk opp og ned etter terrenget for at det skal bli mest mulig realistisk. Du kan også dele resultatet ditt på sosiale medier som bl.a. Facebook og Twitter.

 

Her kjøper du tredemøllen til best pris

 

Du kan få denne tredemøllen for bare 14595 kr om du klikker her. Frakt fra 399 kr kommer i tillegg.

 

Vil du handle hos sportsbutikken Sporttema, koster Abilica Stream TM X bare 14595 kr. Frakt 399 kr.

 

 

 

Slik kom vi fram til vinneren

Mylna Sport, som står bak Abilica og flere andre merker, er Nordens største leverandør av treningsutstyr og selger over 10.000 tredemøller til privat bruk hvert år. Ifølge salgs- og markedssjef, Erik Skjerve i Mylna Sport, er Abilica Stream TM X en bestselger med svært mange fornøyde kunder. Dels fordi tredemøllen er god å løpe på, og dels på grunn av Abilica Stream Technology som kobler tredemøllen opp mot Google Maps.  

 

Han forteller også at reklamasjonsraten er langt under gjennomsnittet på denne tredemøllen, som er et bevis på at forbrukerne er veldig fornøyd med sin Abilica Stream TM X.

 

 

 

Med tanke på at du kan koble tredemøllen til nettbrettet, vil du kanskje se hvilket nettbrett som er best i test! 

 

Etter et treningspass er det viktig med god og næringsrik mat. Vi vet hvilken komfyr som er best. 

 

Og hvorfor ikke slå til med et vakkert blendende hvitt smil! Her ser du hvilken hjemmetannbleking som er den beste.

 

Tips! Du som er med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på tredemøllen ovenfor. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste tredemøllen til lavest pris! Trykk på LIKER, så holder vi øynene oppe for deg!

 


  • Søk på Best i Test Guiden

Om Best i Test Guiden