Den beste Smarttelefonen! Best i test Smartphone.

 

Den beste Smarttelefonen 2017

Om du skal kjøpe en Smarttelefon og vil vite hvilken som er den beste mobilen i dag har du kommet helt rett! Vi har gjort en gjennomgang av alle tester for å høre hva eksperter og forbrukere synes om de Smarttelefonene som er tilgjengelige på markedet i dag. Og svar har vi fått!

 

 Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg vinneren NÅ!

 

Apples iOS eller Googles Android?

Det var egentlig på grunn av Apples iPhone som denne typen av ”smarte telefoner” fikk fotfeste for alvor. Og iPhone er fortsatt en stor og verdig spiller på banen. Men de andre produsentene står ikke ved sidelinjen og kikker på, de vil selvfølgelig også være med i spillet.

 

Selvfølgelig finnes det også tester der de stiller mobile operativsystem opp mot hverandre, som f.eks i PC för alla (2017). Ofte vinner Android i disse testene, fremfor alt på grunn av bra ytelse, mange apper og ikke minst det store utvalget av telefoner som du kan velge mellom. Ifølge analytikerne IDC har Android akkurat nå en markedsandel på 81 % og Apples iOS har 16 % av de 1,43 milliarder (!) Smarttelefonene som selges årlig (2015)

 

Kampen mellom Apples operativsystem iOS og Googles Android (som brukes av de fleste andre produsentene av Smarttelefoner) kommer sikkert til å fortsette lenge til. Men vi sammenligner epler med pærer og lar alle mobiltelefoner være med å slåss om tittelen”Beste Smartphone 2016″.

 

fort og mye kan du surfe med Smarttelefonen din 

I dag handler det alt mer om å bruke Internett på mobilen sin. Kanskje til og med mer enn å ringe med den. Derfor er det også interessant å få greie på hvilken mobil som er raskest å surfe med. For det er ikke bare opp til operatørene.

 

Høsten 2014 rapporterte det svenske magasinet PC för alla en test som viste hvilken mobiltelefon som gir best hastighet i 4G-nettet. Sammenstillingen var basert på 200 000 målinger som svenske forbrukere har gjort hos Bredbandskollen. Best i denne testen ble Sony Xperia Z2 etterfulgt av HTC One (M8). Tredjeplassen gikk til Samsung Galaxy S5.

 

Når det kommer til 4G er det også interessant å vite hvor mye du har tenkt til å surfe. Ulike abonnement har ulike mye data som du får bruke per måned, så velg det som passer deg best. 
Det du kan regne med er at med 1 Gb så kan du: Lese ca 400 webbsider (VG og lignende) eller høre på Spotify i 15 timer eller se på nett-TV i 2 timer. 

 

Om du ikke har planer om å kikke på TV via mobilen, men nøyer deg med å surfe, maile, bruke nettbanken og Spotify iblant, kan det være nok med 2 GB/mån.

 

Den beste smarttelefonen

 

Dette synes forbrukerne om mobilen sin

Den gjennomsnittlige nordmannen bytter ut mobilen sin etter 2 år og 2 måneder. De yngre brukerne bytter oftere. Derfor synes vi på Best i test Guiden at det er viktig å høre hva forbrukerne syns om sine mobiltelefoner. Ikke minst når det gjelder praktisk funksjon og holdbarhet. Derfor veies også disse meningene inn i anbefalingen nedenfor.

 

 

Beste Smarttelefon 2017

I dag er det først og fremst en strid mellom to produsenter som gjør den beste Smarttelefonen. I alle fall ifølge dem selv. Og dessverre, for oss, er poengene veldig jevne. Og høye! Det gjør at det er veldig vanskelig å utse en tydelig og ensom hersker.

 

Det handler om Apple iPhone 6s og Samsung Galaxy S7. For å være ærlig; Uansett hvilken av disse du enn velger, kommer du til å få en veldig bra telefon. Disse bytter plass på prispallen avhengig av hvem som tester, hva de prioriterer og mener er viktigst. Men begge får utrolig bra anmeldelser og høye poeng.

Vi peker ut en vinner og det blir Samsung med flaggskipet sitt Galaxy S7. Både eksperter og forbrukere er enige om at dette er en verdig vinner.

 

 

Beste Smartphone – Samsung Galaxy S7

(Klikk på telefonen for mer info på Samsungs hjemmeside)

 

Se dagens aktuella pris

 

Derfor er denne Smarttelefonen en vinner

Vi har tidligere hatt Samsung Galaxy S6 som testvinner, men denne modellen er nå erstattet av Galaxy S7. Så hva er det som gjør denne Smartphonen så bra? Jo, ekspertene liker først og fremst det elegante utseende i aluminium og Gorilla Glas 5, den høye ytelsen og en utrolig bra 5,1″ skjerm. 
Dessuten har den mange smarte funksjoner og en rask fingeravtrykkleser. 

 

Flere eksperttester (se tester nedenfor) har slått fast at dette er den beste mobilen for å ta bilder, som er viktig for mange. Den har blant annet optisk bildestabilisering og er klar for første bildet på mindre enn 1 sekund. Det går fort å lade mobilen og du kan til og med lade den trådløst.
Batteritiden imponerer og er betydelig bedre enn forgjengeren. Å se på film i 8 timer er ikke noe problem lengre. Strålingen fra telefonen under en samtale (SAR-verdien) er 0,51 W/kg.

 

Samsung Galaxy S7 kommer med Android 6 og 32 Gb internminne, men du kan også putte i et ekstra minneskort (microSD) og på den måten fylle på med 200 Gb ekstra om du vil det. Dette kunne man ikke gjøre med Galaxy S6, som var en ulempe. 

 

Forgjengeren, Galaxy S6, ble også testet av forsikringsselskap som slo fast at det var en av de mest holdbare telefonene på marketed. S7 er dessuten vanntett, ifølge IP68, som ikke S6 var. Det betyr at den klarer både regn og korte dupp i vanndammer, vasken og ølglass.

 

Magasinet Lyd & Bilde summerer det hele med ”Samsung Galaxy S7 er den beste mobilen vi noensinne har testet. På stort sett alle punkter imponerer den med høy kvalitet, og med detaljer og mengder av rå stryke. Forgjengeren var et nybrudd for den koreanske elektronikkgiganten, og de få reelle kritikkpunktene er nå blitt rettet opp, med det resultat at Galaxy S7 fremstår som noe nær den perfekte mobiltelefonen.”

 

 

Hva synes da forbrukerne om denne mobiltelefonen? Jo, de fleste er overveldet og veldig fornøyd med kjøpet sitt. De nevner samme saker som ekspertene her ovenfor – at mobilen er elegant og har høy kvalitet, er rask og har et utrolig bra kamera, ikke minst til å ta bilder i mørket uten blits. Batteritiden er lang og har en veldig bra lyd.

 

For å få vite mer om denne Smarttelefonen kan du sjekke Samsungs hjemmeside her. Du kan også kikke på dette YouTube-klippet der du får en gjennomgang av mobilen på 12 minutter. 

 

Ulemper med denne mobiltelefonen

La oss se på ulempene med denne mobilen for vi vil selvfølgelig vite om dem før vi handler så vi kan veie inn det når vi bestemmer oss. Det forbrukerne reagerer på er innkjøpsprisen – at den er høy.

Noen synes også at den er litt glatt å holde i og er derfor redd for å miste telefonen. Og som med så mange andre mobiler, irriterer forbrukerne seg på at det er visse apper som ikke går å av-installere, til tross for at man ikke vil ha dem.

 

Disse ulempene er dog små  om vi ser vi på hele bildet. Det er en utrolig kompetent mobil med få ulemper, som gjør at den er verdig tittelen som beste smartphone.

 

Best pris for denne Smarttelefonen

Du får mobilen i gull, svart, sølv og hvit og den beste prisen på Samsung Galaxy S7 finner du på Internett.

NetOnNet selger denne Smarttelefonen for bare 4690 kr inkludert frakten hjem til deg. 

 

Vil du kjøpe denne testvinneren hos CDON så kan du få den til bare 4990 kr om du klikker her! Frakt på 39 kr kommer i tillegg.

 

I dag kan du også kjøpe Samsung Galaxy S7 hos Dustin som tilbyr deg denne Smarttelefonen for 5290 kr og frakten hjem til deg er gratis.

 

 

Disse eksperttestene har vi gransket

Utviklingen av mobiltelefoner går veldig fort. Vi velger derfor å bare ta med de tester som er utført i 2014 og senere, i og med at det er mange mobiler som det ikke går an å kjøpe lengre. De seneste testene er lengst opp på listen.

 

Aftonbladet, august 2017: Testet Samsung Galaxy Note 8 og tildelte den poengsummen 4 av 5. Anmeldelsen lyder; ”Skarpest akkurat nå. Men spørsmålet er hvor skarp den føles når Apples nye iPhone kommer ut. Det og den høye prislappen gjør at poengene stopper på fire pluss.” Avisen sammenlignet også denne mobilen mot iPhone 7 Plus og da vant Samsung med 3 mot 1 i rundene. 

 

EISA, sommeren 2017: Har delt ut priser til de mobilene som akkurat nå er ekstra bra. Prisene i år gikk til: 

*Beste Smartphone 2017-2018: Samsung Galaxy S8/S8+ som fikk anmeldelsen; ” Denne eksepsjonelt velbygde flaggskipstelefonen i glass og metall kombinerer med sin nesten kantløse Infinity Display en sjenerøs skjemstørrelse med et format som allikevel er lett å håndtere. Det er en telefon som kan alt.”

*Beste forbrukermobil 201-2018: Huawei Honor 8 Pro som fikk anmeldelsen; ”Denne vakkert designede telefonen har en stor 5,7 toms QHD-skjerm og systemchippet Kirin 960 som klarer de mest ytelsekrevende oppgavene. Dette er en veldig kompetent telefon.”

*Beste kameramobil 2017-2018: Huawei P10 som fikk anmeldelsen; ”Huaweis nyeste flaggskip er forbedret i nesten alle aspekter. Det viser seg fra designen med diamantfrest chassis og djerve nye farger, videre til det raskere og sikrere åttekjernede systemchippet Kirin 960.”

 

 

Aftonbladet, juni 2017: Stilte de to gigantene Apple iPhone 7 og Samsung Galaxy S8 mot hverandre i en tøff duell sommeren 2017. Vinneren etter 10 runder ble Samsung Galaxy S8, da den seiret i hele 7 av 10 runder! Totalpoengene for S8 ble 44 mot bare 35 for Apple iPhone 7.

 

Magasinet M3, juni 2017: Testet Oneplus 5 med overskriften ”Alrt du trenger i en mobil – for under 5 000 kr”. Anmeldelsen lyder; ”Oneplus 5 er virkelig en kvalitetsmobil for pengene. Høy byggekvalitet, ytelse i toppklasse, amoled-skjerm, utmerket batteritid, masse minnesplass og lagring, og et kamera som kan måle seg med de beste”. Telefonen får 9 av 10 poeng og utnevnelsen M3 Anbefaler.

Surfa, juni 2017: Har en kjøpeguide som stadig oppdateres og høyest opp på listen sommeren 2017 er Samsung Galaxy S8+. Den fåt utnevnelsen Best i test og tar hjem vinnerpokalen fordi den har en utmerket skjerm, bra kamera, gedigen konstruksjon og er vanntett.

 

Magasinet M3, maj 2017: Gjorde en sammenligningstest av 20 smarttelefoner for å kåre den beste mobilen 2017. Vinneren, og best i test med høyest mulige poeng, 10 av 10, ble Samsung Galaxy S8. Denne smarttelefonen tok hjem seieren fordi den er kompakt til tross for den store skjermen, har en fantastisk bildeskjerm, høy ytelse og god batterilevetid.

 

Magasinet M3, mai 2017: Testet Sony Xperia XZ Premium G8141 og ga den 8 av 10 poeng. Anmeldelsen lyder; ”… maksimert og en luksuriøs smartphone i klassisk stil, med ytelse i toppklasse, et kamera som gjør en hel del spennende saker, overtalende god lyd og en skjerm som imponerer.” Mobilen får også utnevnelsen ”M3 anbefaler”.

 

Tidningen M3, april 2017: Testet LG G6 H870 og ga mobilen 8 av 10 poeng. De konstaterer at telefonen har en elegant design med stor skjerm, utmerket ergonomi, en morsom kamerakombinasjon og de liker også at den er vanntett. LG G6 fikk derfor utnevnelsen ”M3 anbefaler!”

 

Magasinet M3, april 2017: Undersøkte Samsung Galaxy S8 og S8 Plus og konstaterte at Samsung, med disse mobilene, ”viser hele bransjen hvor skapet skal stå”.

Galaxy S8 får høyest mulige poeng, 10 av 10, og utnevnelsen ”M3 anbefaler”. Anmeldelsen lyder; ”Galaxy S8 lykkes å kombinere stor og romslig skjerm med et lite praktisk format på en måte vi ikke trodde var mulig. Derfor får den vår sjeldne ti-poengere”. Noen av fordelene som magasinet løfter fram er at den har en fantastisk bildeskjerm, høy ytelse, bra batteritid og mengder av intressante funksjoner.

Galaxy S8 Plus får nøye seg med 9 av 10 poeng.

 

 

Magasinet M3, april 2017: Testet Huawei P10 Plus og ga den 8 av 10 poeng. Anmeldelsen ble: ”Med et par ekstra features, kanskje vanntett, hifi-audio eller trådløs ladning, hadde P10 Plus fortjent et ekstra poeng. Nå skal den kun leve på kameraet. Det er i og for seg interressant, men det er mange av vårens og høstens mobilkameraer også, på mange måter”.

 

 

Aftonbladet, mars 2017: Testet alle aktuelle androidmobiler for å komme frem til hvilken smarttelefon som er best våren 2017. Vinneren ble Samsung Galaxy S8 Plus med 4 av 5 poeng. Den tok hjem seieren fordi den ”Har toppkamera, veldig bra skjerm og toppkarakter ved testing av prosessoren.” Det var ytterligere noen mobiltelefoner som fikk 4 poeng i denne testen og det var Samsung Galaxy S8, Huawei P10 og Nokia 6.

 

PC for alla, februari 2017: Testet 9 smarte mobiler til under 4000 kroner for å se hvilken mobiltelefon som er den mest prisgunstige akkurat nå. Best i test ble Moto Z Play med poengsummen 9 av 10. Den tok hjem seierspokalen blant annet for den fantastiske bildeskjermen, lange batteritiden og rene grensesnittet.

Tre mobiler fikk 8 av 10 poeng og utnevnelsen ”Bra valg”. Disse var Asus ZenFone 3, Huawei Honor 8 og Samsung Galaxy A3 2017.

 

Aftonbladet, desember 2016: Testet 11 smarte telefoner og beste smartphonen akkurat nå er ifølge magasinet, Apple Iphone 7 Plus. Den fikk høyeste karakter, 5 av 5, i og med at den har best ytelse på markedet akkurat nå og en veldig bra kameraløsning.

Apple Iphone 7, Huawei Honor 8 og Sony Xperia XZ F8331 fikk 4 av 5 poeng og delte på andreplassen.

 

Magasinet M3, december 2016: I en stor test av 16 smarttelefoner var oppgaven å finne den Beste mobilen akkurat nå. Vinneren i denne testen ble Apple Iphone 7 Plus som fikk 9 av 10 poeng og utnevnelsen ”best i test”. Den fikk gullmedaljen blant annet for den høye ytelsen, den optiske Zoomen og at den endelig er blitt vanntett.

Like mange poeng, 9 av 10, fikk dog også Oneplus 3, Apple Iphone 7, Huawei P9, Moto X Force og Samsung Galaxy S7 som altså også er veldig bra mobiltelefoner.

 

 

Råd & Røn, november 2016: Testet hele 60 mobiltelefoner og sammenfattet resultatet. På toppen av lista og best i test akkurat nå er Samsung Galaxy S7 Edge som får 81 poeng av magasinet. På andreplass, med 1 poeng mindre, plasserer Samsung Galaxy S7 seg, men en delt tredjeplass går til Apple iPhone 7/Apple iPhone 7 Plus som får 78 poeng.

 

 

EISA har utnevnt de mobiler som de mener er best 2016-2017. Utnevnelsene deles ut i flere klasser og som Beste avanserte smartphone var det HTC 10 som gikk av med seieren. Beste forbrukermobil ble Huawei P9 og i kategorien Beste mobilkamera vant Samsung Galaxy S7/S7 Edge. 

 

 

Magasinet M3, september 2016: I en stor test av 16 smarttelefoner var oppgaven å finne den Beste mobiltelefonen akkurat nå. Vinneren i denne testen ble Apple Iphone 7 Plus som fikk 9 av 10 poeng og utnevnelsen ”Best i test”. Den fikk gullmedaljen blant annet for den høye ytelsen, den optiske zoomen og at den endelig har blitt vanntett.

Like mange poeng, 9 av 10, fikk dog også Oneplus 3, Apple Iphone 7, Huawei P9, Moto X Force og Samsung Galaxy S7 som også er veldig bra mobiltelefoner.

 

 

PC för alla, september 2016: Letet etter den beste mobilen for under 3000 kroner og av de 11 testede telefonene, ble Microsoft Lumia 950 kåret til best i test med 9 av 10 poeng. Den ble vinner blant annet for den høye ytelsen, en utmerket skjerm og et kamera i toppklasse. På delt andreplass finner vi Moto G4 Plus og Samsung Galaxy A3 som begge fikk 8 av 10 poeng og utnevnelsen ”Bra valg!”.

 

DinSide, juli 2016: Testet hvilken telefon som er sommerens beste, for den som har planer om å bruke litt av feriepengene på en ny telefon.

Best i test med terningkast 6 ble Samsung Galaxy S7/ S7 Edge med lovordene; Svært godt kamera, fantastisk skjerm, meget god batteritid, svært rask maskinvare, støtter minnekort, vanntett, trådløs lading, god fingeravtrykksleser, mange kjekke funksjoner. Samsung fikk dog dele på gullplassen. Huawei P9 / P9 Plus kom meget godt ut og endte opp med terningkast 6 denne også. Konklusjonen på denne lyder; 64GB internminne og støtte for minnekort, svært rask i daglig bruk, kameraet er blant de beste, meget god batteritid og rask lading, super fingeravtrykkssensor, mange smarte funksjoner.

 

EISA-awards, juli 2016: Prisen som beste forbrukertelefon 2016-2016 gikk til Huawei P8 med motivasjonen: ”Etter fremgangen med forrige årets prisbelønte Ascend P7, leverer Huaweis P8 blant annet forbedret kamera-ytelse, som resulterer i en prisgunstig enhet med et sofistikert utseende.”

Pris som beste avanserte smarttelefon gikk til Samsung Galaxy S6 Edge og motivasjonen lyder: ” Det er umulig å se Galaxy S6 Edge som noe annet enn den beste mobiltelefonen Samsung noensinne har produsert.”

Beste mobilkamera 2015-2016 er LG G4 ifølge EISA.

 

 

Magasinet M3, juni 2016: Blant 12 nye mobiltelefoner letet magasinet etter den beste smarttelefonen for sommeren 2016. På det store og det hele ble det høye poeng og de høyeste (9 av 10) ble tillegnet Samsung Galaxy S7, Motorola Moto X Force og Huawei P9.

 

Magasinet M3, juni 2016: Gjorde en sammenstilling for å komme frem til hvilke mobiler som har best kamera og ta de beste bildene. Magasinet konstaterer at de beste kameramobilene akkurat nå heter Samsung Galaxy S7, Sony Xperia X, Huawei P9 og Lumia 950 XL.

 

Mobil, mai 2016: Testet Huawei P9 Plus og ga den toppkarakter. Telefonen fikk gjennomsnittlig høye poeng, men først og fremst var det spesialkameraet fra Leica + luksus-metallskallet som ble løfta fram som positive egenskaper. Den totale poengsummen ble 82 av 100.

 

Råd & Røn, mai 2016: I et nytt testprogram hos magasinet startet 24 mobiltelefoner. Best i test ble Samsung Galaxy S7 Edge som fikk 81 poeng, men med bare 1 poeng mindre tok Samsung Galaxy S7 sølvplassen. Årets toppmodell fra Samsung er altså ikke truet akkurat nå. 

På bunnen av denne listen finner vi telefoner fra Microsoft og ZTE som altså gjør de dårligste mobiltelefonene akkurat nå ifølge magainet.

 

 

Nordic Hardware, april 2016: Etter en test av LG G5 fikk denne mobilen 9,0 av 10 poeng. Oppsummeringen lyder; ”LG G5 er en bra Android-telefon på mange måter men den lider av en del små problem som gjør at den har problem med å stå opp imot den harde konkurransen. LG G5 har dårligere batteritid, lavere byggekvalitet, dårligere mykvare og dårligere kamera enn konkurrentenes flaggskip.” Magasinet konstaterer at den ikke når opp til Samsung Galaxy S7 Edge som blir best i test med hele 9,6 av 10 poeng.

 

Magasinet M3, april 2016: Testet HTC 10 og ga den 8 av 10 poeng. Konklusjonen; ” Konkurransen er sykt tøff i toppen og en telefon som ikke har en killer-funksjon får vanskelig med å hevde seg. Der konkurrentene har sånt som vanntett konstruksjon, trådløs lading, en flora av eksterne tilbehør eller andre unike egenskaper, får HTC 10 stole mer på grunnleggende kvaliteter. Den er ”bare” en bra smartphone.”

 

DinSide, mars 2016: Testet Samsung Galaxy S7 og er svært fornøyd. Den gikk rett til topps med terningkast 6. De konkluderer det hele med; ”Svært godt kamera, vanntett, svært god skjerm, svært god ytelse, god å holde, eksklusiv byggkvalitet, støtter minnekort”

 

Lyd & Bilde, mars 2016: ”Verdens råeste mobil!” Med denne rubrikken innleder magasinet Lyd & Bilde anmeldelsen sin og konstaterer videre at: Samsung Galaxy S7 retter alle forgjengerens feil, og er nok den beste mobilen vi noengang har testet.” Poengsummen blir hele 29 av 30 poeng og blant de mange fordelene løfter magasinet blant annet frem at denne mobilen har vanvittig høy ytelse, lang batteritid, robust og lekker design, lekker lyd og markedets beste mobilskjerm.

 

Mobil, mars 2016: Rapporterte en test av det harde slaget, som forsikringsselskapet Squaretrade har gjennomført. Det handler om hvorledes de tåler vann, falltester og bøy av mobilene for å se hvilken av Samsungs og Apples verstingmodeller som er mest holdbare.

Vinneren i denne testen ble Iphone 6S, men det tydeligste i sammenligningen er at Samsung S7 og S7 Edge klarer vann atskillig bedre enn Iphone.

Se detaljene i de ulike momentene her. 

 

Magasinet M3, mars 2016: Stilte de to heteste mobilene akkurat nå mot hverandre i en duell. Det handlet om Samsung Galaxy S7 vs Iphone 6s og vinneren i denne striden ble uten tvil Samsung Galaxy S7. Den fortjener gullmedaljen fordi den har bedre maskinvare, flere smartfunksjoner, bedre batteritid og smartere kamera. 

 

PC for Alla, januar 2016: I en test av 10 billige Smartphones for den lille lommeboka, kunne magasinet konstatere at det finnes mange prisgunstige mobiler i dag som nesten er like bra som de dyre. Beste billige mobilen er Motorola Moto G 3 LTE som får 9 av 10 poeng og koster bare rundt 1 500 kroner. Huawei P8 Lite Dual SIM og Microsoft Lumia 550 fikk også bra karakterer, 8 av 10, og samtlige kan du kjøpe for under 2 000 kroner.

 

PC for Alla, november 2015: Testet HTC One A9 og ga mobilen en ganske lav poengsum, 7 av 10. At den ikke kom høyere kom an på at den ikke hadde noe nytt å komme med. I alle fall ikke som forsvarer den høye prislappen. Det som er positivt er dog at den er både tynn, lett, fin og har både en utmerket bildeskjerm og god lydkvalitet.

 

PC for Alla, oktober 2015: Sony Xperia Z5 har kommet, men er ikke en ny fantastisk revolusjon ifølge magasinet. Poengsummen blir bare 7 av 10 og det kommer først og fremst an på et par komfortproblem. Og hverken bildeskjerm, ytelse eller batteritid imponerer på ekspertene. Fordelene er dog at den blant annet tåler vann og at kameraet er veldig bra!

 

DinSide, oktober 2015: Testet Sony Xperia Z5 og gir den terningkast 5. Konklusjonen deres lyder; Det positive med denne mobilen er at den er vanntett, meget god samtalekvalitet, svært god ytelse, god batteritid og støtter minneskort.
Det som er mindre bra, ifølge nettsiden, er at kameraet er noe svakt og at fingeravtrykkleseren er upresis. 

 

 

Råd & Røn, oktober 2015: I sammenstillingen av 72 mobiltelefoner er det mobiler fra Samsung og Apple på 9 av de 10 første plassene. Best i test er Samsung Galaxy Note 4 og Samsung Galaxy S5 der begge får 81 poeng. Hakk i hæl kommer Apple iPhone med modellene 6s Plus, 6, 6 Plus og 6s som får 79 poeng.

 

MacWorld, oktober 2015: Tester Apple iPhone 6S og gir den 9 av 10 poeng. Oppsummeringen lyder; ”Iphone 6S er den beste Iphone som noensinne er laget, men det er ikke noen overraskelse. Alt annet hadde selvfølgelig vært en svikt fra Apple. Den funksjonen som stjeler showet er 3D Touch.”

 

PC för alla, august 2015: Hele 11 smarttelefoner ble stilt mot hverandre i magasinets store test for å kåre en vinner av tittelen Verdens beste Smartphone 2015. Best i test ble Samsung Galaxy S6 som fikk 9 av 10 poeng og omtalen; ”Rask og funksjonsrik. Stadig, tynn, lett og luksuriøs. Fint og stadig grensesnitt.” På andreplass kom Apple iPhone 6.

 

PC för alla, juni 2015: Stilte de fire mest populære mobilene akkurat nå, opp mot hverandre i en kamp på 10 runder. Det handlet om Apple iPhone 6, iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Matchvinneren ble Samsung Galaxy S6 som ifølge magasinet altså er den beste mobilen av disse fire alternativene. 

 

Magasinet Mobil, mai 2015: Testet 9 av vårens toppmodeller og vinneren av denne testen ble Samsung Galaxy S6 med hele 24 poeng. Sølvet går til Apple Iphone 6 med 22 poeng.

De Smarttelefonene som kom dårligst ut i denne testen var Huawei 8 og Oneplus One med bare 16 poeng hver.

 

PC för alla, mai 2015: Gjorde en ”megatest” av hele 11 Smarttelefoner for å se hvilken som er best 2015. Best i test ble Samsung Galaxy S6 som fikk 9 av 10 poeng og den eneste ulempen med denne telefonen er den høye prisen. Apple Iphone kom på andreplass med like mange poeng.

 

Computerworld, mai 2015: Duellen mellom Samsung Galaxy S6 Edge og Apple iPhone 6 resulterte i at Samsung Galaxy S6 Edge (og Galaxy S6) slo ut erkerivalen Apple iPhone 6 for denne gangen. Galaxy S6 Edge får terningkast 6, mens Apple iPhone 6 får terningkast 5. Les hele duellen her!

 

Magasinet Mobil, mai 2015: Hardtestet 11 kameramobiler for å se hvilken som er verdt tittelen Beste mobilkamera 2015. De kom frem til at det var overraskende stor spredning av resultatene, at utviklingen har gått framover og at forskjellen er stor mellom den dårligste og den beste, selv blant de dyre toppmodellene. Vinneren, med stor margin, ble Samsung Galaxy S6 som fikk 20 poeng. Se tabellen med sammenstillingen deres her.

 

PC för alla, mai 2015: Testet Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge. Vinneren ble Samsung Galaxy S6 som fikk poengsummen 9 av 10, mens ”Edge” fikk nøye seg med 8 av 10 poeng. Det som var avgjørende var prisen og at den har en mer pålitelig, flat skjerm.

Magasinet synes at prislappene er brutale men har summert med ordene; ”Det meste med nykommerne imponerer stort, fra toppen ytelse og mengder av smarte funksjoner til bra batteri-tid og fantastiske skjermer. Og fremfor alt, en luksuriøs premium følelse og elegant stil som ikke er å forakte.”

 

Dxomark, april 2015: Har stilt kameramobiler opp mot hverandre og utnevner Samsung Galaxy S6 Edge som den beste kameramobilen 2015. Den får 86 poeng, som er bedre enn både Samsung Note 4(som får andreplassen med 83 poeng) og Apple iPhone 6 (som får 82 poeng) Det kan være verdt å notere at Samsung Galaxy S6 har samme kamera og mykvare. 

 

Teknisk Ukeblad(TU) april 2015: Testet Samsung Galaxy S6 (de testet S6 Edge i mars. Klikk her for å lese den testen) og gav denne Android-telefonen poengsummen 9 av 10. De mener at det ikke er så stor forskjell på S6 og S6 Edge foruten prisen og de bøyde kantene på skjermen hos S6 Edge, så etter å ha tenkt over saken i to uker så mener de at  Samsung Galaxy S6 er favoritten, både på grunn av pris og form.

 

Klikk, april 2015: Testet Samsung Galaxy S6 for å se forskjellen på denne og Samsung Galaxy S6 Edge og konklusjonen lyder; ”Samsung Galaxy S6 er som sin tvilling, Galaxy S6 Edge, spekket med funksjoner og leverer en ytelse som imponerer.”  Klikk skriver at telefonene er identiske innvendig, det er bare utseendet som skiller seg (og prisen). Smarttelefonen får terningkast 6.

 

DinSide, april 2015: Testet Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.  Disse to har ifølge DinSide helt identisk innmat, det eneste som skiller seg er at Edge-utgaven har 50mAh større batteri, så de har slått sammen testene på disse to telefonene. DinSide er så fornøyd med S6 Edge at de gir den hele terningkast 6! De mener det er den beste Android-telefonen til nå. Testresultatet lyder; ”Svært godt kamera, svært god skjerm, meget solid ytelse, endelig en fingeravtrykksensor som virker bra, lader svært raskt med medfølgende lader, trådløs lading og mye teknologi innabords”

 

SquareTrade, april 2015: Forsikringsselskapet SquareTrade tester holdbarheten på mobiltelefoner og konstaterer at Samsung Galaxy S6 er den mobilen som klarer av voldsom behandling best. Se hvordan mobilene bøyes istykker i dette klippet.

 

Råd & Røn, mars 2015: I den oppdaterte listen med 80 telefoner finner vi nå mobiler fra Samsung og Apple på de 13 øverste plassene. Øverst står Samsung Galaxy Note 3 med 82 poeng. Deretter kommer Samsung Galaxy S4, S5 og Note 4 med 81 poeng.
Apple iPhone 6 Plus får 80 poeng og tar dermed femteplassen.

 

Klikk, mars 2015: Testet kameraet på ferskingene Samsung Galaxy S6/ S6 Edge, HTC One M9 og iPhone 6 Plus. Konklusjonen lyder at ”Alle tre mobilene gir gode bilder, men vi synes Samsung virkelig har gjort seg flid med  kamerafunksjonen så derfor tør vi påstå at Samsung Galaxy S6 og S6 Edge har de beste mobilkameraene på markedet akkurat nå.”

 

DinSide, mars 2015: Testet HTC One M9 og konklusjonen lyder: Den har en rålekker design som oser av premium-følelse, ytelsen er god, skjermen skarp og fin, høyttalerne er i en klasse for seg og brukervennlig Android. HTC One M9 får terningkast 5.

Det som ikke er like positivt med HTC One M9 er, ifølge DinSide, at hovedkameraet sliter i dårlige lysforhold og til tider med eksponeringen, den er kostbar og det er ikke så mye nytt i forhold til HTC One M8. 

 

PC för alla, mars 2015: Stilte Samsung Galaxy S6 mot HTC One M9 for å se hvilken av disse nyhetene som er den beste mobilen 2015. Vinneren ble Samsung Galaxy S6.

 

 

 


 

Tips 1! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har TILBUD på ovenstående Smarttelefon! På den måten gjør du et riktig kupp = den beste mobiltelefonen til den laveste prisen! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg!

 

Tips 2! Skal du kjøpe ekstra lader til mobiltelefonen din og vil vite om det er en fordel med original-laderen eller om man like gjerne kan kjøpe en mobil-lader på Biltema eller Clas Ohlson? Da kan du lese denne testen til Testfakta. Det er store forskjeller på kvaliteten, som du kan se i denne tabellen.

 

Fotografiene du tar med denne mobilen går utmerket å fremkalle på internett. Og om du liker å ta mye bilder er selvfølgelig et bra digitalkamera å foredra i stedet. Vi vet hvilket kamera som er Best i test!

 

Selv om en Smarttelefon inneholder mye program, så er selvfølgelig en bra laptop en stor fordel, om du f.eks. har tenkt til å jobbe mye på reiser eller lignende. Les våre tester på Laptop så får du tips på hva som er best i dag! Og på vår side med nettbrett kan du se hva som er best innom dette området! Av og til kan faktisk dette være et alternativ til smarttelefonen!


  • Søk på Best i Test Guiden

Om Best i Test Guiden