Her kan du se hvem som er best på fremkalling av bilder!

 

Best i test på fremkalling av bilder

 

Har du vurdert å fremkalle bilder på nettet og vil vite hvilken fremkalling som er den beste? Da har du kommet helt rett! Vi har sett på alle de store aktørene som i dag kan hjelpe deg med å fremkalle digitale fotografier til papirkopier.

 

Som alltid så fokuserer vi på dem som gir deg mest og best for minst penger. Ikke alltid en lett oppgave, men vi har lykkes. Når du leser våre konklusjoner nedenfor har du allerede om 4 minutter tatt et viktig skritt i retning av den beste fremkallingen til den laveste prisen som er å finne i dag!

 

Fremkalle bilder på nett

Det er jo dette med prisen først og fremst. Et alternativ er jo nemlig å printe ut sine fotografier selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotoframkalling til et lab. Men blir det billigere?

 

Nei, som oftest ikke. Til tross for at du i dag kan få en blekkpatron for kun 0 kroner er det i dag så stor konkurranse blant fotolabbene at det ofte er billigere å la dem ”printe ut” bildene. En stor fordel med dette er at man får sine bilder på riktig fotopapir, som kan bety at bildene får lengre levetid enn når man printer dem ut selv. En attraktiv (= lav) pris er selvfølgelig viktig da det kan skille hele fem ganger mellom den dyreste og den billigste fotolabben.

 

Beste fremkalling av bilder 2017-2018

Så betyr jo også kvaliteten mye. Faktum er at mange feiler på kvaliteten bl.a. med fotopapiret og det virker som om enkelte har problemer med innstillingen av maskinene. Bildene blir «flate», har dårlige skygger eller simpelthen feil farger.  

 

Okey, okey – dette er ikke unikt for digital fotoframkalling. Det var like ille den gang man puttet sin lille rulle i en fotopose og sendte den av gårde til fremkalling for et par tiår siden. Men det blir så mye tydeligere i dag når det man har på skjermen etter fremkallingen ser helt annerledes ut. Alt dette vurderer vi for å finne frem til hvilken fotolab som har den beste fremkallingen i dag!

 

FotoKnudsen er den aktøren som som først og fremst er verdt å nevne. De er et av de mest kjente merkevarene i Norge og har også fått bra resultat i tester som er gjort.

 

FotoKnudsen har Norges eneste storlaboratorium for foto, beliggende i Bergen som har blitt kraftig modernisert de siste årene og har et stort volum av digitale produkter!

 

Det som er utrolig positivt med FotoKnudsen, foruten bra kvalitet er at de kan lagre alle bildene dine gratis (!) så skulle dataen din krasje så fins bildene hos dem. Dette gjelder også bilder fra mobil. 

 

FotoKnudsen har også et utrolig bredt utvalg av ulike fotoprodukter. Her får du både invitasjoner, takkekort, fotoplakater, gavepapir, kalendere, klær, gave esker, lerret, kopper og krus… Ja de har virkelig alt! Klikk deg bare inn her så ser du alt de har å tilby!

 

Akkurat nå kan du få 40% rabatt på fremkalling om du klikker her og bruker rabattkoden AFF40AALL. Koden er gyldig til og med 28 februar 2018.

 

 

Hvorfor fremkalle sine digitale bilder?

Glem ikke å fremkalle dine beste bilder over på papir! Det er nemlig urovekkende lett å ellers miste alle bildene man har.

 

Før i tiden var det helst i husbrann at man risikerte å miste uerstattelige minner i form av fotografier. Men i dag er det så mye større risiko for at bildene av barna, vennene eller foreldrene forsvinner på andre måter, ikke minst på grunn av datahavari, en harddiskkræsj eller fordi datamaskinen simpelthen blir stjålet. Hardwaren er enkel å erstatte, men bildene som man ikke har tatt kopier av kan for evig være tapt.

 

Var derfor nøye med å fremkalle dine beste bilder! Hvis du ikke orker å sette dem inn i album selv, har flere fotolab løsninger på nettet i form av ferdige album, f.eks. ett album for hver reise. Kostnaden blir noe høyere, men alt er jo relativt, og det å miste bildene fra reiser, konfirmasjon og bryllup eller fra småbarnstiden er mye verre siden de ikke kan erstattes!

 

 

 

Fotnot: Vi har også gransket testresultater av fotofremkalling hos bl.a. Fotokungen, Fotoquick og Framkalla.com, men alla disse faller igjennom pga. dårlig kvalitet, pris og/eller leveringstid.

 

Selvfølgelig er det viktig at du har et bra kamera for å få bra bilder. Er du interessert i et nytt speilreflekskamera, så har vi sammenstilt en side om akkurat dette. 

 

Har du lest siden med kjøperåd og tester på bærbare PCer enda? Der får du kjempebra informasjon om hvilken bærbar PC som er den beste akkurat nå.

 


  • Søk på Best i Test Guiden
Om Best i Test Guiden